2020-ban a Sling TV legjobb VPN-je

Mi a legjobb VPN a Sling TV-hez 2020-ban? Ha még nem ismeri a kedvenc csatornáinak streamingét az Ön országa területén kívül, figyeli a Sling-ot az Egyesült Államokon kívül okozhat némi fejfájást, főleg mivel nem ismeri a technológiákat, amelyek ezt lehetővé teszik megkerülni a regionális korlátozásokat a csatorna által beállított. Szóval mi történik, ha amerikai külföldi, aki ezt akarja feloldja a Sling TV-t miközben Németország, Franciaország, Spanyolország, Ausztrália, Egyesült Királyság, vagy Kanada? Tudjon meg többet olyan ismert megoldásokról, mint például a Smart DNS & VPN. Ne aggódjon, ez a cikk mindent megtesz az Ön számára, feltárva a legjobb Sling VPN 2020-ban.


A 2017-es Sling TV legjobb VPN-je

2020-ban a Sling TV legjobb VPN-je

A legjobb Sling TV VPN-k dióhéjban

Ha nincs ideje áttekinteni az alábbi alapos áttekintést, egyszerűen válassza ki az egyik VPN-szolgáltatót az alábbi legjobb Sling TV VPN-k listájából:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost
 7. PrivateVPN
 8. StrongVPN
 9. PureVPN
 10. PIA VPN

Sling az Egyesült Államokon kívüli földrajzi helyzet hiba

Most már valószínűleg többször látta ezt a hibát:

“Sajnáljuk. A Sling TV csak az Egyesült Államokban kapható. Köszönjük az érdeklődést.”

Ennek oka lehet:

 • Megpróbálta feloldani a Sling TV blokkolását egy olyan szolgáltatás használatával, amely már nem működik a Sling-rel.
 • VPN nélkül próbál hozzáférni a Sling TV-hez, miközben az Egyesült Államokon kívül van.

Mindkét esetben meg kell fontolnia, hogy milyen VPN-szolgáltatót választja feloldja a Sling TV-t az USA-n kívül. Van egy javaslatom, amelyet szerintem szeretne:

Legjobb VPN a Sling TV-hez 2020-ban

A VPN egyre többen értékelik a VPN-t, mert lehetőséget kínál a felhasználók számára az adatvédelem fenntartására az Internet használata közben. Ennek ellenére a legtöbb VPN-szolgáltató nem eléggé képes teljesíteni az Ön elvárásait, és ez meglepő módon tartalmaz néhányat, amelyeket Önnek prémium szolgáltatóknak tekinthet. Annak érdekében, hogy jól tájékozott útmutatót írjunk, ezeket a szolgáltatókat nagyon sok teszteltem és megállapítottam ExpressVPN a legjobb a geoblokkolt csatornák feloldásához, például Sling TV az Egyesült Államokon kívül. Ez az oka annak:

 • Az ExpressVPN éjjel-nappal támogatja azt, hogy soha nem fog hiányozni valaki, aki segít rendezni a problémát.
 • Könnyen használható szoftvert kap Mac, iOS, Android, Windows, és Linux. Ez lehetővé teszi a kapcsolat gyors létrehozását.
 • Kapsz hozzáférést a nagyon népszerű American Netflix az ExpressVPN segítségével.
 • Felkelsz 5 egyidejű VPN kapcsolat.

Az ExpressVPN a leginkább kiemelkedik a 30 napos pénz-visszatérítés garantált visszatérítési politikájával. Ez azt jelenti, hogy visszatérítésre jogosult abban az esetben, ha kifejezi elégedetlenségét a termékkel a használat első 30 napja során. Ez valódi bizalomnövelő tényező azok számára, akik nagyon tudatosak kiadásaikra. Más szolgáltatók, amelyekhez használhatták nézze meg a Sling-ot az Egyesült Államokon kívül a következők:

Legjobb Sling TV VPN áttekintés – Intelligens DNS-proxy alternatíva

Az intelligens DNS és a VPN nagyon hasonlóak, mivel lehetővé teszik földrajzilag korlátozott csatornák közvetítése függetlenül attól, hogy hol lehet. Az intelligens DNS megkönnyíti a csatornák feloldását és figyelését, például Sling az Egyesült Államokon kívül azáltal, hogy levágja az URL azon részét, amely információkat küld a tartózkodási helyéről. Íme néhány további hasznos mutató, amelyeket tudnia kell az intelligens DNS-rel kapcsolatban:

 • Az intelligens DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét. A helyi csatornáidhoz továbbra is hozzáférhetsz.
 • Az intelligens DNS-t minden streaming eszközön beállíthatja, hogy lehetővé tegye a Sling TV nézését Mac, PC, Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Apple TV, Xbox, iPhone, iPad, PS3 és PS4 esetén..
 • Mivel az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat, az internetszolgáltató könnyen láthatja, hogy mit csinál online.
 • Az intelligens DNS nem az Ön számára, ha az internetszolgáltató használja átlátszó proxyk.

Ha ezek a szolgáltatások jól illeszkednek veled, és szeretné próbálni az intelligens DNS-t, akkor tedd Unlocator jó szolgáltató lenne kezdeni. A 7 napos ingyenes próbaidőszak lehetővé teszi, hogy megismerjék szolgáltatásaikat és eldöntsék, megfelelnek-e ezeknek.

A legjobb VPN a Sling TV VPN 2020 számára – Következtetés

Az intelligens DNS- vagy VPN-szolgáltatót keresve egy hüvelykujjszabály az, hogy keressen egyet, amely lehetővé teszi a szolgáltatás kipróbálását, mielőtt feliratkozna rá.. ExpressVPN a A 30 napos visszatérítési politika egy lehetőség, és így is Unlocator a 7 napos ingyenes próbaidőszak. Ezek a gyakorlatok mindig azzal járnak, hogy a lehető legjobban megkapja pénzét.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map