2020-ban Indiában a legjobb VPN-t mutatták ki

Mi a legjobb VPN Indiában 2020-ban? Indiában élő és dolgozó emigránsként határozottan kísértés fog keresni, hogy utolérjék a származási országból megszokott helyi show-khoz. Ehhez még hozzá kell fűzni, hogy az indiai kormány folyamatosan blokkolja a legit weboldalakat. 


A legjobb VPN Indiában

A legjobb VPN Indiában

Ezeknek a korlátozásoknak a megkerüléséhez szüksége van egy virtuális magánhálózati szolgáltatóra, amelynek jó számú kiszolgálója van az Ön hazájában. Az is hasznos, ha védi személyazonosságát, és feloldja a kedvenc, földrajzilag korlátozott webhelyeket, amikor VPN-t használ. Hasonlóképpen, az indiai emigránsok Ausztráliában, Új-Zélandon, Egyesült Királyságban, Kanadában vagy az USA-ban sok nehézséggel szembesülnek, amikor megpróbálják közvetíteni kedvenc indiai TV-műsoraikat és csatornáikat külföldön. A VPN segítségével megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat. Mindezek mellett néhány itt található legjobb VPN-k Indiában amit meg lehet fontolni.

A legjobb VPN Indiában – Összegzés

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Az indiai korlátozások annak ellenére, hogy nem annyira szigorúak, nem engedik meg külföldi csatornák – például a BBC iPlayer, a Netflix USA verziója vagy a Hulu – megtekintését. Ezek a csatornák nagyon sok nagyszerű szórakozást kínálnak néhány nagyon népszerű TV-műsor és film között. Nincs oka kimaradni ezekről, ha hallottál a VPN-ről. Ezek használata azt jelenti, hogy könnyen megváltoztathatja IP-címét, ezáltal az internetes identitása magántulajdonba kerülhet, és ezáltal biztonságosabbá válik.

Legjobb VPN Indiában 2020-ban

Mindig feltétlenül olvassa el az áttekintéseket és az ügyfelek véleményét, hogy bármilyen típusú VPN-szolgáltatásra való előfizetés előtt tudja, mire számíthat. Ez segít összefoglalni az egyes szolgáltatások által kínált szolgáltatások típusát.

A választható VPN-szolgáltatások listája meglehetősen hosszú, ezért kicsit nehéz lehet kiválasztani a feliratkozni kívánt szolgáltatásokat. Ezért adunk Önnek egy listát azokról a VPN-kről, amelyek érdemesek lehetnek egy időben.

ExpressVPN

Az ExpressVPN vitathatatlanul az egyik legjobb szolgáltató környékén több mint 100 országban rendelkezik szerverrel, beleértve Indiát. Magas szintű adattitkosítást kínálnak, és ügyfeleik számára online névtelenséget biztosítanak. A legtöbb ember egynél több eszközön is használja; telefonok, számítógépek, táblagépek és intelligens TV-k.

NordVPN

Ha egy hatalmas szerverhálózatról van szó, akkor a NordVPN-nek a listájának tetején kell lennie. Ez a VPN több mint 5000 szervert kínál az ügyfelek számára, ami azt jelenti, hogy könnyedén feloldják a korlátozott csatornákat, ideértve az American Netflix szolgáltatást is. Ezenkívül néhány exkluzív biztonsági funkció miatt kiemelkedik, mint például a Double VPN és a CyberSec. 

Az első az adatátváltást az egyik helyett két szerveren végzi. Van hátránya, mivel megduplázza a titkosítást (kettős biztonság), de még inkább csökkenti az internet sebességét az internet biztonságáért cserébe. A másik a CyberSec lenne. Robusztus technológia, amely megvédi az eszközt a vírusok, rosszindulatú programok és minden olyan rosszindulatú szoftver ellen, amely online eszköz alatt megcélozhatja az eszközét. Általánosságban elmondható, hogy a NordVPN hiteles VPN, amelyet használni lehet. Nézd meg őket. Bármikor feliratkozhat a NordVPN ingyenes próbaverziójára, ha ki akarja próbálni szolgáltatásaikat.

BulletVPN

A piac viszonylag új szereplőjeként a BulletVPN időről időre továbbra is új kiszolgálókat épít a jelenlegi 30 ország listájához, és jó úton vannak annak érdekében, hogy a megalapozott cégek pénzükért fussanak. Nem csak ezt, hanem ezt a VPN szolgáltatót a biztonság szempontjából mindig az egyik legfontosabbnak tekintik.

Ez a szolgáltató feloldhatja a földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatások blokkolását az egész világon. Nagyon sok olyan VPN-t talál, amelyek erre képesek, de ezek közül néhány nehéz feladatot jelent a Netflix használatával. A streaming óriás megtalálta a módját, hogy blokkolja a VPN-ket, miközben megpróbálja elérni a könyvtárat. A BulletVPN néhány más néven azonban továbbra is könnyedén megkerüli ezeket a blokkokat.

SurfShark

Surfshark csúcskategóriás titkosítást és korlátlan adatot kínál. Bármilyen kívánt tartalmat lejátszhat, anélkül, hogy aggódnia kellene a sávszélesség miatt. Ez egy új VPN a piacon, amely kissé figyelmeztet néhány felhasználót. Ugyanakkor megnevezte magát, és könnyedén megy az óriásokkal, amit kínál.

A biztonsági protokollok: az OpenVPN és az IKEv2 mellett ez a VPN korlátlan egyidejű kapcsolatot kínál. Ez nagyszerű szolgáltatás lehet, ha VPN-kapcsolatot szeretne megosztani az egész családdal. Ráadásul, ahogyan a listánk más VPN-éi is, a Surfshark 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, ha bármilyen kellemetlenséget okoz..

VyprVPN

A VyprVPN több mint 700 szerverrel villámgyors kapcsolatot garantál a felhasználók számára, amely biztonságos és névtelen internethasználatot tesz lehetővé. A kiszolgálók jól eloszlanak az Egyesült Államokban, Hongkongban, az Egyesült Királyságban és Indiában is.

IPVanish

A 400+ szerver ott van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindig a leggyorsabb kapcsolat áll rendelkezésre, bárhol is lehet, és a megtekinteni kívánt tartalom típusához képest. Miután feliratkozott az IPVanish-ra, nyugodtan kipróbálhatja az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország és még Ausztrália tartalmait.

StrongVPN

Annak ellenére, hogy nincs szerver Indiában, a 44 StrongVPN lehetővé teszi, hogy mindig megbízható, gyors és biztonságos kapcsolatot tartson fenn. A VPN-protokollok egészséges listájából választhat, mint például a PPTP, az L2TP / IPSec és az OpenVPN..

SaferVPN

Ez a szolgáltató az ügyfelek számára egyszerűen használható VPN-klienst kínál, és 150+ szerverei széles választékot nyújtanak a webhely tartalmának és csatornáinak közül. A SaferVPN emellett nem tart naplókat, és támogatja azokat a protokollokat, amelyeknek biztonságosnak és anonimnak kell maradniuk.

HideMyAss

Ez a VPN-ipar egyik piacvezetője. A HMA egyik legelismertebb funkciója az ügyfélszolgálati csapat. Nagyon profi, jól képzett és mindig ügyeletes, hogy segítsen mindennel, amiben nem biztos vagy, és válaszoljon minden kérdésére.

Privát internet-hozzáférés

A PIA fiúk körülbelül 4000 szerverrel büszkélkedhetnek, amelyek 24 országban vannak szétszórva, és biztosítékot ad arra, hogy az internet böngészése privát és biztonságos lesz, senki nem hallgat téged rád. A szerverek szétszórtan vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kínában, Oroszországban és számos más országban. Az egyik fiók ezekkel a srácokkal lehetővé teszi, hogy öt eszközt összekapcsoljon szolgáltatásaikkal, vagyis összekapcsolhatja telefonját, táblagépét, intelligens TV-jét vagy akár a játékkonzolt is..

Csatornák, amelyeket Indiában a VPN használatával fel lehet tiltani

Indiában tartózkodva VPN-t használhat a földrajzilag korlátozott tartalom eléréséhez az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és másutt külföldön. Itt vannak a legjobbak.

 • American Netflix
 • Amerikai Amazon Prime
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Indiai csatornák, amelyeket feloldhat a VPN segítségével

A hazájukon kívül élő indiai emigránsok könnyedén beléphetnek a helyi csatornákba. A szó szoros értelmében feloldhatja a következőket egy gombnyomással:

 • HotStar
 • Star Sports
 • Voot
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

India korlátozásai az internethasználatra

Az indiai hatóságok nem igazán jöttek ki az Internet használatának aktív nyomon követésére. Ugyanakkor képesek blokkolni az IKT bármely olyan használatát, amelyet a kormányt sértőnek tekintnek. Ezt megteheti például a hálózat leállításával. Egy olyan eset, amikor ez valójában megtörtént, 2014. szeptemberben történt, amikor a muszlimok és a hinduk súlyos összecsapásban vettek részt, amelyben a rendőrségnek kellett beavatkoznia. Nyugtatva a rendõrség egy ideig korlátozta az összes 2G, 3G SMS és MMS szolgáltatást.

Tartalmi korlátozások

A kormány törvény által (információs technológiai szabályok / blokkolási szabályok) felhatalmazást ad arra, hogy az ügynökség blokkolja az online információkhoz való hozzáférést, ha az valamilyen módon érinti:

 • Az állam biztonsága
 • Szuverenitás & India integritása
 • Indiai védelmi rendszerek
 • Diplomáciai kapcsolatok

Az indiai bíróságok emellett blokkolhatják az internetes tartalmakat anélkül, hogy a kormány engedélyét kérnék.

Példák azokra az időszakokra, amikor az indiai kormány blokkolt néhány webhelyet, 2014. június és 2015. május között voltak, amelyekben a Google és a Vimeo érdeklődtek. A legutóbb a kalózkodással összefüggő blokád 2650 webhelyet eredményezett, köztük az Archive.org és a Weebly blokkolását Indiában..

Következtetés a legjobb VPN-ről Indiában

Az indiai kormány többé-kevésbé kiszámíthatatlan az internetes cenzúra vonatkozásában. Felébredhet, és olyan tilalmat találhat olyan webhelyen, amelyet Ön szerint nem érdemel meg, és a weboldal tartalmának fogyasztójaként nem tehet semmit. A biztonság megőrzése érdekében szerezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatót, és vegye át az irányítást azon felett, amit tehet vagy nem tehet az interneten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me