A 10 legjobb VPN, amelyek 2019 augusztusában emelkednek ki!

Melyik VPN-re jelentkezzen be 2019. augusztusától? A VPN egy virtuális magánhálózat. Ez egy kritikus eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a forgalom titkosítását, az IP-cím elrejtését és az internetes névtelen böngészést. Egyes felhasználók a VPN-hez is fordulnak megkerülni a regionális korlátozásokat bizonyos webhelyekre és alkalmazásokra, például Netflix, Hulu, Amazon Prime és HBO Go. Az online adatvédelem és biztonság fokozódó ismerete miatt a VPN népszerűsége folyamatosan növekszik. Mindezt szem előtt tartva, mely VPN-szolgáltatáshoz kell fordulnia az összes internetes böngészési, torrenting- és streaming-igény? Nézze meg az összeállított listánkat legjobb VPN-k 2019. augusztusban.


A legjobb VPN 2019. augusztusra

A legjobb VPN 2019. augusztusra

Hogyan lehet megtalálni a tökéletes VPN szolgáltatást?

A megfelelő VPN-feliratkozás ijesztő lehet. Az alábbiakban összeállítottam egy 7 elemből álló ellenőrző listát, amely segít meghatározni azokat a kulcsfontosságú elemeket, amelyeket figyelembe kell vennie a VPN kiválasztásakor:

Pénzvisszatérítési eljárás

Egyes esetekben előfordulhat, hogy a VPN nem működik, amire gondolt. Ha ez a helyzet, akkor jogosan követelheti vissza a pénzét. Sajnos néhány VPN-szolgáltató csak rövid visszatérítési politikával rendelkezik. Ennek eredményeként lehet, hogy nincs elég ideje a VPN alapos tesztelésére néhány napon belül. Általában véve csak olyan VPN-hez kell regisztrálnia, amely rendelkezik 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Sebesség

A VPN nem jó, ha az internet sebességét a földre húzza. Ha igen, akkor elképzelhetetlenné teheti a böngészési élményt, különösen akkor, ha a VPN alkalmazást használja a kedvenc streaming csatornáinak feloldásához. Győződjön meg arról, hogy a VPN-szolgáltatás minimális mértékben befolyásolja az internet sebességét.

Titkosítás

Ha törődik az Internet biztonságával és a névtelenséggel, akkor a VPN-szolgáltatás által használt titkosítási módszereknek kiemelkedően fontosnak kell lenniük a prioritások listájában. A legtöbb VPN szolgáltató kínál megbízható VPN-protokollok, például OpenVPN és L2TP.

VPN szerver terjesztés

Ha külföldre szeretne hozzáférni az American Netflix-hez, akkor nincs értelme feliratkozni olyan VPN-szolgáltatásra, amelynek nincs szervere az Egyesült Államokban. Számos VPN-szolgáltató a webhelyén közzéteszi a VPN-kiszolgálók teljes listáját. Tehát mindig jó ötlet a regisztráció előtt megnézni őket.

Ha nem tudja megszerezni a VPN-kiszolgálók listáját, próbáljon kapcsolatba lépni a VPN-szolgáltatás támogatási csoportjával, és kérdezze meg tőlük, hogy vannak-e VPN-kiszolgálók a kívánt helyen.

torrentezés-

Abban az esetben, ha VPN-t kíván használni a torrentek névtelen letöltésére, ellenőrizze, hogy VPN-szolgáltatása valóban támogatja-e a P2P protokollt. A torrent a VPN szerverhez való csatlakozás nélkül először eredményezhet DMCA-értesítések fogadása az internetszolgáltatójától. A VPN-ek nagy száma valójában nem engedi meg a felhasználóknak torrentek letöltését, miközben VPN-kiszolgálóikhoz kapcsolódnak.

Más esetekben letöltheti a torrenteket, miközben csatlakozik egy VPN szerverhez, de nem a másikhoz. A torrent letöltõk számára a korlátlan sávszélességû és a P2P protokoll korlátozása nélküli VPN szolgáltatás kötelező.

Támogatott platformok

Kérdezd meg magadtól: melyik eszközre szeretném telepíteni a VPN alkalmazást? Nos, ha olyan vagy, mint én, a VPN-t minden lehetséges platformon letöltheti. A létrehozott VPN-szolgáltatások az összes főbb operációs rendszer számára alkalmazást biztosítanak. Ennek tartalmaznia kell a Mac, a Windows, az Android és az iPhone okostelefonokat. Néhány VPN-nek még dedikált alkalmazásai vannak az Amazon Fire TV számára.

Magánélet

Alapvetően nem akarja regisztrálni egy olyan VPN-sel, amely a felhasználó online tevékenységeinek naplóit tárolja. Szintén nem akarja használni a szigorú adatmegőrzési követelményekkel rendelkező országban található VPN-t. Ha értékeli a magánéletét, ne jelentkezzen be olyan VPN-sel, amely olyan országokban található, mint az Egyesült Államok vagy Kanada.

A legjobb VPN 2019. augusztusra – elemzés

Melyik VPN-t választja végül, teljesen rajtad múlik. Ne feledje, hogy egyes VPN-k jobban alkalmasak bizonyos feladatok elvégzésére. Például egy VPN kiválóan alkalmas anonim böngészésre az interneten, de ugyanakkor nem tiltja fel az amerikai Netflix blokkolását. Általános szabályként azt javaslom, hogy tartózkodjanak az ingyenes VPN-től, mivel ezek nagyon megbízhatatlanok.

1. ExpressVPN – A legjobb VPN 2019. augusztusra

ExpressVPN az iparág egyik legjobb VPN-je. Teljes csomagként csak néhány VPN-szolgáltató felel meg az ExpressVPN minőségének. Ügyfélszolgálatuk kiváló, VPN-alkalmazásuk rendkívül egyszerűen használható. Az e-mailekre általában nagyon rövid időn belül válaszolnak, és az élő csevegési támogatás éjjel-nappal is elérhető. Ezenkívül eljuthat részesülhetnek az ingyenes intelligens DNS szolgáltatás előnyeiből amikor feliratkozik az ExpressVPN-re.

Az ExpressVPN előfizetők egyszerre 3 eszközön használhatják a VPN alkalmazást. Feloldhatja az összes főbb streaming csatorna blokkolását, beleértve a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video kedvelőit. A 30 napos visszatérítési politikanek köszönhetően bármikor visszatérítheti pénzét, ha nem teljesen elégedett ezzel a VPN-termékkel.

2. IPVanish

Ha olcsóbb alternatívát keres, választhat, hogy feliratkozik az IPVanish-ra. Ne feledje, hogy ez a VPN-szolgáltató nem olyan megbízható, mint az ExpressVPN, amikor a földrajzi korlátozások és a helyhiba megkerülésére kerül sor.

Az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy VPN-alkalmazásukat 10 különböző eszközön használják egyszerre. A visszatérítési politika azonban csak 7 nap.

Az IPVanish előfizetés havi 6,49 dollárba kerülhet, ha az éves tervet választja. Összességében az IPVanish határozottan az egyik legfontosabb VPN, amelyet felhasználhat az összes online böngészési tevékenység névtelenségének és biztonságának fenntartására.

3. NordVPN

NordVPN Panamai VPN szolgáltató. Ez elengedhetetlen, mivel azt jelenti, hogy székhelyük olyan országban van, ahol nincsenek adatgyógyászati ​​törvények. A NordVPN lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy VPN-alkalmazásukat egyszerre 6 platformon használják.

Mindemellett a NordVPN kínál egy dupla VPN szolgáltatás. Az a tény, hogy az Internet forgalma egy VPN helyett két VPN szerveren halad keresztül, alapvetően azt jelenti, hogy egyszerre kétszer kell titkosítania.

4. Surfshark

Ez a VPN-szolgáltató viszonylag új. Ennek ellenére nagyon lenyűgözött minket, amikor a közelmúltban áttekintettük. Abban az esetben, ha VPN szolgáltatást keres, használhatja kedvenc streaming csatornáit külföldön, Surfshark csak a dolog az Ön számára.

A VPN-nek minden szükséges joga van, ideértve a katonai titkosítási technikák, lenyűgöző nagy sebesség, kiváló kapacitás a tartalom feloldásához, 24 órás ügyfélszolgálat, megfizethető előfizetési díjak és még sok más.

5. BulletVPN

BulletVPN nem olyan népszerű, mint a többi VPN a legjobb VPN-k 2019. augusztus listájához. Ennek ellenére kiváló munkát végeznek, amikor a geoblokkok környékén dolgoznak. A BulletVPN alkalmazást más eszközök között letölthetik és telepíthetik az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield TV készülékekre is. A hátránya, hogy a VPN-kiszolgálók listája nem olyan széles, mint más versenytársaké. Ez magában foglalja a népszerű országokat, mint például az USA, az Egyesült Királyság, Franciaország és Oroszország. A BulletVPN előfizetés ingyenes intelligens DNS-proxykat tartalmaz. Maga a BulletVPN alkalmazásnak is van egy VPN kill kapcsoló funkciója, amely leválasztja Önt az internetről abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat bármilyen okból megszakad..

6. CyberGhost

A 2009-ben Robert Knapp által alapított, a CyberGhost egy olyan VPN-szolgáltató, amely sok ügyfelet szerzett, tekintettel az aktív évek számára. Jelenleg több mint 15 millió felhasználó iratkozott fel a CyberGhost-ra. A VPN szolgáltatásnak több mint 1000 szervere van a világ több mint 30 országában.

Ha VPN-alkalmazást keres Android-eszközéhez, ezt rá kell mutatnunk több mint egymillió felhasználó letöltötték a CyberGhost VPN alkalmazást a Google Play Áruházból.

6. VyprVPN

Sok más VPN-től eltérően, VyprVPN egy VPN, amely valójában az összes szerverét birtokolja. Ez elengedhetetlen, mivel azt jelenti, hogy teljes hálózatuk karbantartásáért, sebességéért és biztonságáért kizárólag a felelősek. A többi VPN-hez hasonlóan a VyprVPN 4 fő VPN-protokollt is biztosít: PPTP, OpenVPN, L2TP és IPSec. Töltse le a VyprVPN alkalmazást a Mac, Android, iOS és Windows PC eszközökre.

A VyprVPN Chameleon protokoll kiváló szolgáltatás azoknak a felhasználók számára, akik olyan országokban élnek, ahol magas az internetes cenzúra. Mint a többi legnépszerűbb VPN esetében, egy hónapos visszatérítési irányelvnek köszönhetően 30 napos kereten belül visszatérítheti pénzét..

A legjobb VPN 2019. augusztusra – Végső gondolatok

Ez van, srácok. Remélhetőleg a legjobb 2019. augusztus VPN-értékelés A fenti betekintést nyújt arról, hogy melyik VPN-ekbe tud megbízni. Röviden: bármely VPN-nek, amelyet végül választ, bizonyos kritériumoknak meg kell felelnie. Valóban használ valamelyik fent említett VPN-t? Ha igen, ajánlja-e másoknak?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me