A 4. csatorna legjobb VPN-je

Kérdezze meg a legtöbb brit nézőt, hogy melyik csatornát nézi, és valószínűleg azt találja, hogy a Channel 4 nagyon sok funkcióval rendelkezik az öt legjobb választásban. A csatorna sokféle csatornát kínál, amelyek széles körű programozást fednek le, a szórakoztatástól a sportig, hírektől, filmektől és dokumentumfilmektől. Mivel a szolgáltatás nemrégiben indított streaming alkalmazást, a nézők most eldönthetik, hogy mit és mikor szeretnének megtekinteni. Az új streaming szolgáltatást Mind 4-nek nevezték el, és ez lehetővé teszi a nézők számára, hogy utolérjék azokat, amikre esetleg kihagyták őket a kényelmesebb munkaprogramjuk alapján..


A 4. csatorna legjobb VPN-je

A legjobb VPN mind a 4 számára

Az Channel 4 elérhető az Egyesült Királyságon kívül?

Ha a csatornát az Egyesült Királyságból közvetíti, akkor mindig biztos lehet abban, hogy hozzáfér a szolgáltatáshoz. Az egyetlen probléma az, hogy külföldre utazás közben megpróbálja streamálni a csatornát. Ez meglehetősen nagy kihívás lehet, mivel a streaming-platform olyan intézkedésekkel rendelkezik, amelyek korlátozják az országon kívüli hozzáférést. Miért történik ez? Valószínűleg megpróbálná maradni a terjesztési szabályokon belül, amelyek szabályozzák a webhelyeiken megjelenített tartalmat. Amikor megpróbálja streaming szolgáltatást a szolgáltatáson kívül az országon kívül, akkor kap egy hibaüzenetet, amely arról tájékoztat, hogy nem tudja elérni a szolgáltatást a tartózkodási helye alapján.

A streaming platform valóban képes az Ön IP-címén meghatározni a helyét. Az Ön IP-je lehetővé teszi a webhelyek és alkalmazások számára, hogy néhány részletet megismerjenek rólad. Ezek a részletek olyan dolgoktól kezdődnek, mint a valós hely, az identitás és az operációs rendszer. Mind a 4 földrajzi korlátozó csatorna. Nem szabad hozzáférni a tartalomhoz, ha egy meghatározott területen kívül tartózkodik. Függetlenül attól, hogy a külföldön élő felhasználók még mindig nem vesznek reményt a szolgáltatásból való kilépéshez.

VPN használata a 4. csatorna külföldön történő feloldásához

A virtuális magánhálózathoz való csatlakozás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék vagy megváltoztassák IP-címüket, ezáltal megkerülve azokat a korlátozásokat, amelyekkel a webhelynek meg kell tagadnia a felhasználók hozzáférését. Ha feliratkozik egy hiteles VPN-re, akkor mind a 4 tartalmat streamre tudja helyezni, még akkor is, ha az Egyesült Királyságon kívül található. Ez nagy megtérülést jelent az Egyesült Királyság nézői számára, akik az országon kívül lehetnek külföldön vagy akár turistákként is.

Az előfizetésükhöz mindössze annyit kell tenniük, hogy csatlakozzanak az Egyesült Királyságban található szerverhez és az adatfolyam-platformhoz, úgy tűnik, mintha Nagy-Britanniában vannak. Ez nem csak az Összes 4-re vonatkozik, mivel a felhasználók hozzáférhetnek más, a világ más részén üzemeltetett, földrajzilag korlátozott webhelyekhez is, ha bármelyik ország szerveréhez kapcsolódnak, ahol a webhelyet akarják elérni..

A VPN használata számos egyéb előnnyel is jár, például az online forgalom titkosításával, és az Ön személyazonosságának elrejtésével minden olyan webhelyen, amelyet meglátogat. A VPN lehetővé teszi tevékenysége elrejtését az internetszolgáltatóval szemben is. Ez megkerüli a gázszabályozás bármilyen formáját, amelyet alkalmazhatnak. A VPN használata lehetővé teszi az adatok biztonságát a hackerektől és a csalóktól is.

A 4. csatorna legjobb VPN-jei

Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket teljes mértékben élvezze, előfizetnie kell egy megbízható VPN-szolgáltatásra. Már néhány olyan személyt azonosítottunk, akik biztosak vagyunk abban, hogy kiváló szolgáltatást nyújtanak. Vessen egy pillantást az összes 4 legjobb VPN-re.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN minden bizonnyal egy olyan szolgáltató, amelynek nagy szerepe van a VPN-iparban, a kapott díjak és az előfizetők száma alapján, akik számláznak a szolgáltatónál. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek. Az ExpressVPN körülbelül 2000 szerverrel van szétszórva a világ minden tájáról. Mivel elegendő ilyen székhellyel rendelkezik az Egyesült Királyságban, nem kellene gondot találnia egy olyan kapcsolat felvételére, amelyhez csatlakozhat és továbbléphet az All 4-ből. A 2009-ben elindított szolgáltatás nagy utat tett meg az előfizetők számára történő szolgáltatás optimalizálásában. Ezért van a listánk első számú szolgáltatása a Channel 4 csatornának az Egyesült Királyságon kívüli közvetítéséhez.

A szolgáltató akár 3 egyidejű eszközt is képes támogatni. A 256 bites AES titkosításnak köszönhetően biztonságot nyújt minden eszközén. Az ExpressVPN a szigorú nulla naplózási politikát is fenntartja, és OpenVPN, UDP, SSTP szolgáltatásokat kínál. L2TP / IPSec és PPTP mint protokollok, amelyek közül választhat. A szolgáltatásnak nulla ismeretlen DNS-szolgáltatása is van, amely biztosítja, hogy az összes kapcsolat gyorsabb és biztonságosabb legyen. Nézze meg a sokkal részletesebb ExpressVPN áttekintést, ha további információkat szerezhet a szolgáltatótól.

2. BulletVPN

A BulletVPN egy másik szolgáltató, amely nem okoz csalódást. Mint valószínűleg elmondhatja, itt a hangsúly a lehető legjobb böngészési sebesség elérésére összpontosít, anélkül, hogy veszélybe kerülne személyazonossága és biztonsága. Ez egy nagyszerű ajánlat, mivel a szolgáltató bizonyos mértékig képes ellensúlyozni a kapcsolat lassulását a titkosítás miatt. A BulletVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg 3 eszközt csatlakoztassanak VPN-kiszolgálóikhoz.

A BulletVPN mintegy 20 országban jelen van, beleértve az Egyesült Királyságot is. A szolgáltatás az egyik legmegbízhatóbb, különösen akkor, ha a zökkenőmentes streamingről szeretne élvezni anélkül, hogy videóit pufferolni kellene. A BulletVPN megbízható SmartDNS szolgáltatással is rendelkezik. Ez akkor hasznos, ha VPN nélkül szeretne hozzáférni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez. A biztonság szempontjából a szolgáltatás biztosítja, hogy a böngészés észrevétlenül maradjon a 256 bites AES titkosítás révén. A BulletVPN használata biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot, és olyan lehetőségekkel, mint az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP, széles választékot kínálhat. Ha meg szeretné tudni, hogy mit tehet még több BulletVPN az Ön számára, nézze meg a BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

Egy másik megbízható alternatíva a NordVPN. A 2008-ban alapított NordVPN egyike azoknak a szolgáltatóknak, amelyeknek sok olyan szolgáltatása van, amelyek célja az Ön biztonságának fenntartása, ezért nem kell aggódnia, amikor online feliratkozik velük. A szolgáltatás akár 4000 szervert kínál több mint 60 országban, és garantálja a védelmet az ipari szabvány 256 bites AES titkosításuk révén..

A szolgáltatás széles skálájú funkciókkal rendelkezik a raktárban, olyan funkciókkal, amelyeket valószínűleg nem talál más szolgáltató. Az egyik ilyen szolgáltatás a dupla VPN. Az egyik helyett két szerveren keresztül irányítja a forgalmat, ezáltal megduplázva a biztonságot. A szolgáltatás akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és rendelkezik olyan kiszolgálók hálózatával, amelyből kiválaszthatja azokat, amelyekhez csatlakozni szeretne, az alapján, amit szeretne. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizálva vannak streaminghez, játékhoz, torrentinghez vagy akár nagy letöltésekhez. Tehát széles választéka közül választhat. További részletek arról, hogy mire számíthatnak, tekintse meg a NordVPN áttekintésünket.

Következtetés a legjobb VPN-ről mind a 4 számára

Mint ismert streaming csatorna, az All 4 meglehetősen széles nézői bázissal rendelkezik. Néhány néző valószínűleg sokat utazik az Egyesült Királyságon kívül, így a VPN használata nagyon hasznos lenne. A fent felvázolt három szolgáltatás több, mint a biztonsági igények kielégítésére alkalmas. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me