A Fedora OS legjobb VPN-je

Hallottál már a Windowsról, hallottál az iOS-ről … hallottál már a Fedora OS-ről? Ez egy Linux alapú operációs rendszer, amely asztali számítógépeken vagy szerverekön működik. Hihetetlenül népszerű a fejlesztők körében, mivel sok konfigurálható funkciót kínál. Mivel nyílt forráskódú, VPN-t használnia kell vele. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért, és megismerheti azokat a VPN-ket, amelyekbe be kell fektetnie.


A Fedora OS legjobb VPN-je

A Fedora OS legjobb VPN-je

Legjobb VPN a Fedora OS-hez – Gyors áttekintés

Ha már tudja, mi a VPN, és hogyan segíthet neked, itt van egy rövid áttekintés a Fedora OS legfontosabb VPN-jeiről:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Miért van szüksége VPN-re a Fedora operációs rendszerhez

A Fedora OS egy Linux alapú operációs rendszer. Ha nem tudták, a Linux-alapú szoftverek szinte mindig nyílt forrásúak. Most a Linussal együttműködő fejlődő közösség általában kivételesen válogatott a biztonsággal kapcsolatban. Ugyanakkor a nyílt forráskód elvileg kockázatos, mert sok ember dolgozik rajta. A biztonsági rések felbukkanhatnak a fejlesztők tudása nélkül. Ennek nem kell, hogy rosszindulatú legyen, de ez egy valóság.

Az adatok és a magánélet védelme érdekében, a sebezhetőségektől függetlenül, VPN-t kell használnia.

A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN egy kiberbiztonsági eszköz, amely minden adatot titkosít, és forgalmát saját biztonságos szerverein irányítja át. Más szavakkal: a VPN biztosítja az internetkapcsolat biztonságát, és senki sem férhet hozzá az Ön adataihoz vagy forgalmához.

Amikor egy ismeretlen sebezhetőség lehetőségével foglalkozik, a kapcsolat alagútálása gyors és egyszerű módja annak, hogy egy védettségi réteget adjunk hozzá.

A Fedora OS legjobb VPN-je

Most, hogy tudja, miért van szüksége VPN-re a Fedora OS-en, beszéljünk arról, hogy mely VPN-ekbe kell befektetni.

Mielőtt eljutunk erre, néhány szempontot meg kell értenünk a VPN-ekkel kapcsolatban általában:

  • Ingyenes nem azt jelenti, hogy biztonságos: Az ingyenes VPN-k az Ön adatainak eladásával keresnek pénzt. Ez pontosan ellentétes azzal, amit a VPN-nek meg kell tennie. Maradjon a lehető legtávolabb a ingyenes VPN-től (és általában az ingyenes szoftverektől).
  • Az internet lelassul: Mivel a VPN átirányítja a forgalmat, lelassítja az internet leépülését. Egyes VPN-ek azonban arra a pontra optimalizálták szervereiket, hogy nem is veszik észre. Időnként előfordulhat, hogy a kapcsolat is gyorsabbá válik. Maradjon a legfelső szintű VPN-ekkel, így nem szenved a fájdalmasan lassú kapcsolat.
  • Mindig olvassa el az Adatvédelmi irányelveket és az Általános Szerződési Feltételeket: Tudom, hogy ez időigényes és nagyon unalmas, de fontos. A szoftverfejlesztők sok esetleget rejtenek ezekben a dokumentumokban. Egy jó VPN átlátható lesz arról, hogy mely adatokat tárolja és hogyan használja.

Most, hogy ez rendeződött, lépjünk tovább a legjobb válogatásainkhoz!

ExpressVPN

Az 1. választás az ExpressVPN-re megy.

Ez a szolgáltató tökéletesen lefedi a VPN összes alapját. Az összes szükséges szolgáltatást, valamint néhány érdekes kiegészítést (például egy ingyenes intelligens DNS-t) kínál, miközben ügyfeleinek 5 csillagos szolgáltatást nyújt. Nekik van az iparágban a legjobb ügyfélszolgálati csapat is, ami nagyon praktikus a VPN-ek vonatkozásában.

Az ExpressVPN által kínált összes szolgáltatásról itt olvashat. Azt javaslom, hogy tesztelje ezt a szolgáltatót. Rendes 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, felmerülő kérdések nélkül, így egész hónapig kipróbálhatja, mielőtt elkötelezi magát..

IPVanish

A 2. választás az IPVanish oldalra megy.

Itt van egy másik nagyon népszerű VPN-szolgáltató, különösen a Torrenting közösségen belül. Az IPVanish kiszolgálói a sebességre és a P2P fájlmegosztásra vannak optimalizálva, ezáltal nagyszerű streaming és torrent VPN. Ez egy nagyszerű szolgáltató akkor is, ha sok olyan készülékkel rendelkezik, amelyet le szeretne fedni, mivel fiókonként akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Nézze meg az IPVanish által kínált összes funkciót alapos áttekintésünkben, hogy megtudja, ez a VPN az Ön számára.

NordVPN

A 3. választás az NordVPN-hez folyik.

Ezt a VPN-t kell beszereznie, ha valóban aggódik a biztonsága miatt. Jellegzetes VPN-nek tekintik, mivel sokkal több lehetőséget kínál, mint az átlagos szolgáltató. Ami a biztonságot illeti, egy 1048 bites SSL titkosítás, dupla VPN-vel és osztott alagútépítéssel párosítva a legjobb biztonságot nyújtja az üzleti életben.

Ne vegye figyelembe a véleményem, nézd meg a teljes NordVPN áttekintésünket, és döntsd el magad!

BulletVPN

A 4. választás a BulletVPN-re megy.

Ez a listánkban a “legfiatalabb” szolgáltató, de ez nem azt jelenti, hogy a BulletVPN nem rendelkezik sajátval. Gyorsan hírnevet szerzett magának, mint egy villámgyors VPN, amely csodálatos szolgáltatást kínál a kábelvágókhoz és a Torrenterekhez mindenhol. Lehet, hogy alacsonyabb kiszolgálószáma van, mint a listán szereplő többi szervernek, de az összes kínált extra funkcióval többet jelent, mint kiállítja.

A Fedora OS legjobb VPN-je – Záró gondolatok

Itt van, a 4 legjobb választásunk a legjobb Fedora OS VPN-ekhez. Ne felejtse el mindig bekapcsolni a VPN-t közvetlenül az internethez való csatlakozás után, hogy kihasználhassa az ASAP biztonsági lefedettségét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me