A H1Z1 legjobb VPN-je

Készüljön fel egy poszt-apokaliptikus világba, amelyet zombik fertőzöttek és a túlélők túllépték a H1Z1 vírus kitörése óta. A játék, amelyet 1,5 millió játékos töltött le az első 24 órában, felhívta még 3 millió felhasználó figyelmét, összesen 4,5 millió játékossal számolva három nappal a megjelenése óta. Nem túl kopott egy visszatérő zombi gyilkos / túlélési témájú játékhoz. A hatalmas, lenyűgöző Forgelight motoron működik, és videojátékok formájában replikálja a valóságot. A H1Z1 egy ingyenesen játszható, többjátékos harci royale-játék, amely várhatóan sok zümmögést idéz elő a videojátékok világában. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, minden játékosnak játszania kell. Azok számára, akiknek nincsen H1Z1-je, vagy nagyobb játéksebességet vagy nagyobb játékoscsoportot akarnak, a virtuális magánhálózatra való feliratkozás a PC-n vagy a PS4-en való játékra tekinthető tökéletes megoldásnak..


A H1Z1 legjobb VPN-je

A H1Z1 legjobb VPN-je

Csökkentse a H1Z1 elmaradását VPN-sel

A H1Z1 hivatalos Twitter-fiókja „[PS4 Open Beta] KÖSZÖNÖK mindannyiunknak, akik az Open Beta megjelenése óta csatlakoztak hozzánk, 4,5 milliónak köszönhetően a Kék Szöges Hellfire 4-6-ot közvetlenül a készletünkbe dobtuk! ”  A játék frissítéseket és hibajavításokat vezetett be, így élvezetesebbé vált. Játékosként semmi sem lehet rosszabb, mint egy támadás közepén, majd bedugva, mielőtt a karakter megteheti az első lépést. Az a dadogás vagy elmaradás egy játék során, amely minden játékost kikapcsol. Ennek megoldása kicsit nehéz lehet a pénztárcán. A megnövekedett sávszélességgel megváltoztathatja internetszolgáltatóját, hogy véget vessen a játék lelassulásának vagy csökkent reakcióképességének. Egy másik lehetőség a VPN regisztráció.

Miért lenne szüksége VPN-re a H1Z1 esetén?

A VPN új IP-címet ad Önnek, mihelyt csatlakozik egy másik ország szerveréhez, ahol a H1Z1 elérhető (azaz ha földrajzi korlátozásokkal szembesültél). Ez az IP változás anonimizálja személyazonosságát, és hozzáférést biztosít a H1Z1-hez. Ez biztonságosan történik, mivel adatait erőteljes titkosítások segítségével átirányítják egy magánhálózatra. A VPN megléte lehetővé teszi a sebesség szabályozását is, ha átváltja a kiválasztott és leggyorsabb VPN által kínált sok szervert..  

A H1Z1 LEGJOBB VPN-je

Itt, a VPN.guru-ban, tudjuk, hogy a VPN-szolgáltatások közötti választás nehéz hívás. Sokan kiváló szolgáltatásokat nyújtanak, és remek ajánlatokat nyújtanak be, mindazonáltal azért vagyunk itt, hogy segítsünk a megfelelő kiválasztásában. Itt található a tesztelt VPN-k leírása, amelyek szerint a legmegfelelőbbek a H1Z1-hez.

EXPRESSVPN – Személyes kedvencünk

ExpressVPN a minőségi szolgáltatások és az általános teljesítmény szempontjából a legerősebb és legnépszerűbb VPN-szolgáltatások között van. Felhasználóiknak soha nem kell újra megtapasztalniuk a lelassult játékot. A játékosok egész nap játszhatnak, egész nap, az ExpressVPN korlátlan sávszélességének és szupergyors sebességének köszönhetően.

NORDVPN

NordVPN dedikált szervereket kínál, amelyek az egész játéklehetőséget új szintre veszik. Néhány beállítás optimalizálása révén a késések nem észlelhetők a NordVPN-rel. Ennek a szolgáltatónak hátul van, szó szerint! Az NordVPN kettős titkosítása szerepet játszik abban, hogy a játékosok számára biztosítsák a forgalom átviteléhez szükséges biztonságot.

VYPRVPN

A kaméleon funkció VyprVPN a legerősebb értékesítési pont. Ez a szolgáltató kiválóan alkalmas olyan tartalmak elérésére, ahol magas korlátozások vannak érvényben. A VyprVPn segítségével teljesen védett vagy, és nem támadhat meg. Noha a naplózás politikája néha szünetet tarthat a játékosok számára, a VyprVPN továbbra is az egyik legjobban teljesítő.

Hogyan változtassuk meg a H1Z1 szervert VPN-sel?

Kövesse az alábbi utasításokat a H1Z1 kiszolgáló megváltoztatásához, amelyhez VPN segítségével kapcsolódik. Az IP-cím blokkolása esetén kövesse ezeket a lépéseket:

1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval (javasoljuk az ExpressVPN-t).

  1.  Töltse le és telepítse a VPN-t az útválasztón arra az esetre, ha PS4-t vagy PC-t használ.
  2.  Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be a korábban létrehozott VPN-fiókkal.
  3.  Csatlakozzon a felkínált sok VPN-kiszolgáló egyikéhez.
  4.  Végül itt az ideje megölni néhány zombit.

Játsszon a H1Z1 VPN-sel

A HIZ1 játék ígéretesnek tűnik, és az a játékosok száma, amelyet eddig rövid idő alatt vonzott, tanúsítja annak potenciálját. Semmilyen optimalizálás nem segíthet abban, ha a rendszer csak nem felel meg a feladatnak. Felejtse el a hardverfrissítést és az internetszolgáltató megváltoztatását, a VPN-re való előfizetés sokkal jobb lehetőség a fent említett okok miatt. Szerezz egy VPN-t, hogy maradj a játékban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me