A HBO GO – 2020 legjobb VPN-je

Mi a a legjobb HBO GO VPN 2020-ban? HBO GO egy online streaming csatorna, amely kizárólag az Egyesült Államokban kínál video-on-demand szolgáltatást. Az olyan HBO show-k, mint a Trónok Game, a Szilícium-völgy és a Sopranók geo-blokkolt. Felhasználók számára, akik szeretnék nézni a HBO GO-t az USA-n kívül, lehetséges megkerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat és hozzáférhet a HBO GO függetlenül attól, hol vagy. Ez a egy VPN. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon a a legjobb VPN a HBO Go számára.


A legjobb HBO GO VPN

A legjobb HBO GO VPN

A legjobb VPN a HBO Go tartalomhoz

 • összefoglalás
 • HBO Go Location hiba
 • VPN a HBO Go feloldásához
 • A legjobb VPN-k listája
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Intelligens DNS-proxy alternatívája
 • A legjobb HBO Go VPN

összefoglalás

Az alábbiakban röviden áttekintjük a legjobb VPN-ket, amelyeket a HBO Go-val használhatunk.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

HBO Go Location hiba

Ha megpróbálod nézni, ahogy az HBO az USA-n kívülre megy, a következő geo-hibát kapja. “A HBO GO eléréséhez az Amerikai Egyesült Államok ötven államában kell tartózkodnia.” Nak nek megkerülni ezt a regionális korlátozást, használj VPN szolgáltatás ami valóban támogatja feloldja az amerikai csatornák, például a HBO GO, a Netflix, a HBO Now, a Showtime és az Amazon Prime külföldi csatornáit.

VPN a HBO Go feloldásához

Amikor kiválaszt egy VPN, az olcsóbb nem feltétlenül jelenti jobbat. Az interneten sokféle ingyenes VPN található, amelyek letöltéskor sok funkciót ígérnek, de ritkán felelnek meg az ügyfél elvárásainak. Mivel különféle teszteket végeztem mind ingyenes, mind fizetett szolgáltatókkal. Az összes tesztemben, ExpressVPN bebizonyította, hogy a legjobb HBO GO VPN. Itt van miért.

 • A 24 órás ügyfélszolgálat biztosítja, hogy garantáltan hozzáférjen a segítséghez probléma esetén
 • Könnyen használható szoftver elérhető a futó eszközökhöz Windows, iOS, Linux, és Android.
 • Az ExpressVPN használatával, mind a tied a forgalom titkosítva. Böngésszen magántulajdonban az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene a megfigyelés miatt.
 • Ön is eljuthat feloldja az amerikai Netflix blokkolását az ExpressVPN segítségével.

A legfontosabb azonban az a tény, hogy ExpressVPN valójában a HBO GO-val vagy a HBO Now-val működik. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja az ExpressVPN amerikai VPN-kiszolgálóit nézni a HBO GO-t az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Németországban, vagy másutt tengerentúlon. Eltekintve ExpressVPN, itt találhatók más jó VPN-szolgáltatók is, amelyekre gondolhat feloldja a HBO GO blokkolását az USA-n kívül.

A legjobb VPN-ek listája

A HBO Go nagyszerű módja annak, hogy a közvetítők megnézhessék minden kedvenc filmüket és TV-műsorukat. Ha azonban ilyen esetekben az Egyesült Államokon kívül utaznak, problémát jelenthet a HBO Go elérése. De egy megfelelő és megbízható javítható VPN-szolgáltatóval. Nem minden VPN képes biztosítani azt, amit büszkélkedhetnek. Sokan nem engedik fel olyan nagy streaming szolgáltatások blokkolását, mint a HBO Go, és ezért azért vagyunk itt, hogy a lehető legjobbat mutassam be neked..

ExpressVPN

ExpressVPN nagy kiszolgálóhálózatot működtet számos országban, csak az Egyesült Államokban és világszerte 94 országban. Valójában nem hibáztathatja ezt a szolgáltatót. Gyors sebessége, a biztonság lopakodó. A cég nem tart nyilvántartást az online tevékenységekről vagy az IP-címről. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető, így ha a HBO letiltotta a szervert, a helyszínen segítséget kaphat. Az ExpressVPN nemcsak feloldhatja a HBO Go blokkolását, de együttműködik az USA Netflix, Hulu, BBC iPlayer és Amazon Prime Video készülékekkel is. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

NordVPN

Ha el szeretné tudni a legújabb műsorokat a HBO Go-on, függetlenül attól, hová megy, NordVPN fedezte magát. Élő chat-támogatást élvezhet, vagy csak ellenőrizheti a cég webhelyét, hogy megtudja, mely szerverek működnek a legjobban egy adott streaming szolgáltatáshoz. Csak az Egyesült Államokban több mint 700 szervert üzemeltet. A NordVPN képes feloldni többek között a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer feloldását. Ez a szolgáltató valódi nulla naplózási politikát működtet és katonai titkosítást használ. Olvassa el a teljes oldalt felülvizsgálat itt.

BulletVPN

BulletVPN kiszolgálók hálózatát biztosít a világ minden részén. Ez egy olyan VPN, amely a biztonságról és a sebességről szól. A vállalat ipari szabványú titkosítási protokollokat használ a felhasználói biztonság és adatvédelem fenntartása érdekében. A sebesség elengedhetetlen. A BulletVPN gondoskodik arról, hogy a kiszolgálók ne legyenek túlterhelve, és prémium minőségű vonalakat használnak a lehető legnagyobb sebesség biztosításához. A BulletVPN segítségével biztonságosan hozzáférhet minden globális földrajzi helyhez a leggyorsabb sebességgel. További információ a BulletVPN áttekintésről itt.

Surfshark

Surfshark egy biztonságos, privát szolgáltatás azok számára, akik stream-t, torrent-t szeretnének, vagy éppen bármit. Noha a Surfshark új szolgáltató a piacon, némi zümmögést generál. A nagy feloldó képességektől kezdve a legkiválóbb ügyfélszolgálatig ez a szolgáltató valóban eléggé versenyzőnek bizonyulhat. Gyors és megbízható szolgáltatásokat kínál. Ráadásul nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot. Ezen felül a Surfshark nagyszerűen felszabadítja azokat a népszerű streaming webhelyeket, mint a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer. Tudjon meg többet a Surfshark-ról ebben a felülvizsgálatban.

Intelligens DNS-proxy alternatívája

A Intelligens DNS-proxy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerülni a geo-blokkokat és stream csatornákat, amelyek bizonyos régiókban nem érhetők el. Ugyanazt a funkciót látja el, mint egy VPN, de kissé más módon:

 • A VPN-től eltérően, az intelligens DNS nem változtatja meg IP-címét.
 • Az intelligens DNS használatával az internetszolgáltató továbbra is könnyedén képes nyomon követni online tevékenységeit. Ennek oka az, hogy a forgalom nincs titkosítva.
 • Az intelligens DNS kompatibilis az összes streaming eszközzel. Ön képes lesz rá nézze meg a HBO GO készüléket Android, Apple TV, PS3 / PS4, iPhone, iPad, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox és Chromecast.
 • Az intelligens DNS-proxy nem fog működni az Ön számára, ha az ISP érvényes Átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés.

Ha az intelligens DNS a megfelelő opciónak tűnik, használja Unlocator nak nek nézni a HBO GO külföldön. A 7 napos ingyenes próbaidőszak lehetővé teszi, hogy egy hétre kockázatmentesen megkerülje a földrajzi korlátozásokat.

A legjobb HBO Go VPN

Az esetleges események elkerülése érdekében, amikor olyan szolgáltatást kap, amely nem felel meg az elvárásainak, mindig győződjön meg arról, hogy van-e visszatérítési politika vagy ingyenes próbaidőszak, amelyet a feliratkozni kívánt szolgáltató kínál. Ez mindkét esetben fennáll ExpressVPN és Unlocator. Bármelyik szolgáltatást igénybe veheti feloldja a HBO GO blokkolását az Egyesült Államokon kívül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me