A HideMyAss legjobb alternatívái

Melyek a legjobb alternatívák a HideMyAss számára? Ennek a szolgáltatónak a legszórakoztatóbb neve van a többi VPN között. A név mint olyan biztosan érdekelni fogja az embereket, de elegendő ahhoz, hogy bekapcsoljuk őket egy hosszú távú elkötelezettséghez? A HideMyAss annyit tud tenni a sebességért és a kiszolgálók számáért, de a magánélet és a biztonság szempontjából nagyon kevés. A HMA segítségével dönthet úgy, hogy bárhol a világon van, és korlátlan streaming szabadságot enged meg. VPN-szolgáltatásuk titkosítja a kapcsolatot, így minden, amit online teszel, rejtve marad. Megígérik, hogy nyomon követhetetlenné teszik, és a böngészésed privátvá válik, bár az ügyfelek szkeptikusak ebben. Válassza ezt a VPN-szolgáltatót, ha olyan országban tartózkodik, amely erőteljes cenzúrát hajt végre, és korlátozásokat ír elő a tartalomra, mivel a HMA-szerverhez történő csatlakozás lehetővé teszi, hogy olyan országba váltson, ahol a webhelyek nem vannak blokkolva, így nyíltan, mégis magántulajdonban böngészhet..


Legjobb HMA alternatíva

A HideMyAss legjobb alternatívái

A HideMyAss nemcsak az Avast család része – a világ egyik legnagyobb biztonsági vállalata -, hanem 11 éves tapasztalattal rendelkeznek a virtuális magánhálózatok világában. Ezt a HMA-kapcsolatot arra használhatja, hogy egyetlen kattintással biztonságossá tegye internetét, ami kiválóan alkalmas az azonnali biztonságra is, ha nyilvános Wi-Fi-kapcsolaton van. Olyan magasan beszélnek magukról a biztonság és a magánélet vonatkozásában, amikor sok olyan ügyfelük van, aki nem ért egyet az állításokkal és alternatívákat keres. Az alábbi cikkben megtudhatja, miért keresnek az emberek a HideMyAss alternatívákat.

A legjobb HideMyAss alternatívák összegzése

Különböző teszteket végeztünk a HMA legjobb alternatívájának megtalálása érdekében. Íme az eredmények:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

Miért keressen HideMyAss alternatívákat?

Az ismert emberek nem dicsérik a HideMyAss-t, ám nem tagadják azt a tényt, hogy egy hatalmas szerverhálózatot kínál kiszolgálókkal világszerte több mint 190 országban. Noha ez a szolgáltató nagy név a VPN piacon, hírneve nem teljesen megalapozott. Ha valami, a HideMyAss jó hírnévnek örvend számos ok miatt. Az ügyfelek adatainak naplózásán kívül a HMA ezeket a naplókat átadja a hatóságoknak. Szolgáltatásaik minősége sem olyan meleg, ami számos ügyfelének elégedetlenséget váltott ki. Ez az oka annak, hogy az emberek keresnek HMA alternatívákat.

Székhelye az Egyesült Királyságban

Az a tény, hogy székhelye Nagy-Britanniában van, azt jelenti, hogy a HMA-nak kevés szabadsága van abban, hogy mi köze legyen a felhasználói naplókhoz. Azt állítják, hogy adatvédelmet biztosít Önnek, amikor az irónia az, hogy nem bízhat a szolgáltatóban a sajátjaiban.

Szegény ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatnak feltételeznie kell, hogy támogatja az ügyfelek teljes élményét. Készen kell állniuk arra is, hogy válaszolhassanak minden olyan kérdésre vagy kérdésre, amelyet az ügyfelek feltehetnek szolgáltatásaikkal kapcsolatban. A HMA támogatása azonban nem válaszol a titkosítási módszerekkel vagy más biztonsággal kapcsolatos irányelvekkel kapcsolatos nehéz technikai kérdésekre.

Blokkolt P2P szolgáltatások

A HMA valószínűleg nem nagyszerű választás a BitTorrent felhasználók számára, mivel nem engedélyezi a P2P-kapcsolatokat. Jelentése: nem engedélyezett törvényes kínzás.

Naplózási politika

A HMA ProVPN elleni legnagyobb sztrájk az adatnaplózás. Noha nem naplózza a tényleges internethasználatot, az időbélyegzővel ellátott kapcsolati naplókat adatbázisban tárolja akár 6 hónapig. Tehát akkor is, ha biztonságos és privát tartózkodási helyed van, a törvényes hatalommal rendelkező személy könnyen azonosíthat téged.

Ingyenes ExpressVPN alternatívák

Ha még nem hallottál olyan VPN-szolgáltatásokról, mint a Hola, a Hotspot Shield, a TigerVPN vagy a Spotflux, akkor örüljön, hogy nem. A VPN-ek önmagukban a legrosszabb dolgok, ami történhet az Ön magánéletével és biztonságával. Persze, hogy nagyon kísértőnek tűnnek, hogy ingyenek és mindenki számára, de ha rájössz, hogy eladják a személyes internet-kapcsolatukat, akkor azonnal el fogja veszíteni az érdeklődését. Az ingyenes nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó, és ez azt jelenti, hogy minden áron távol kell maradnia az ingyenes VPN-től. Íme néhány ok, amiért:

 • A legtöbb ingyenes VPN csiga-tempójú, mivel túl vannak terhelve (sok felhasználó használja ki az ingyenes cuccokat).
 • Eladhatják a sávszélességet harmadik fél hirdetőinek.
 • Nem garantálják a forgalom titkosítását, ami azt jelenti, hogy a fedezetet online fújják.
 • Az ingyenes VPN-ek nyilvántartást vezetnek az online forgalomról, és nyomon követhetik tevékenységeit.
 • Olyan webhelyekre irányítják Önt, amelyek az Ön jóváhagyása nélkül potenciálisan rosszindulatúak lehetnek.
 • Néhány ingyenes VPN-alkalmazás rejtett rosszindulatú programokat tartalmaz, amelyek spam-e-mailek küldésével, hitelkártya-adatainak ellopásával, az eszköz elérhetetlenné tételével vagy az online fiókok feltörésével lophatják meg adatait..

Legjobb HideMyAss alternatívák

Miközben biztosak vagyunk abban, hogy a HideMyAss mindent megtesz az ügyfelek magánéletének fenntartása érdekében, nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az Egyesült Királyságban vannak. Az, hogy ismertté vált azért, hogy az FBI-nál segítséget nyert két számítógépes bűnöző befogásában, az sem az ügyfeleknek érzi magát. Az emberek elsősorban a HideMyAss alternatívákat keresik a magánélet védelme érdekében, és itt találjuk annak néhány legjobb pótlását:

ExpressVPN

A torrent felhasználók számára az ExpressVPN mérlegelésekor a legfontosabb dolog, hogy engedélyezi-e a torrentek és más P2P letöltések használatát. A válasz igen, az ExpressVPN engedélyezi a P2P és a torrent forgalmat a hálózatán. Ezenkívül nem tart naplót a felhasználói tevékenységekről sem. Ez azt jelenti, hogy még akkor sem, ha az ExpressVPN-t felkérik a felhasználói információk átadására. Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN, körülbelül a leggyorsabbról. Még büszkélkedhetnek a nagyszerű, 24 órás ügyfélszolgálatukkal, mivel mindig készek válaszolni az ügyfelek kérdéseire és aggályaikra. Tudjon meg többet erről az ExpressVPN-ről felülvizsgálat. Ellenőrizheti az ExpressVPN és a HMA összehasonlítását is, hogy további információt kapjon a két VPN-szolgáltató összehasonlításáról.

NordVPN

VPN és szigorú bejelentkezési házirend. A biztonság a legjobb tulajdonsága annak, hogy dupla titkosítást használnak, vagyis az adatok kétszer titkosítva vannak. A NordVPN nemcsak lehetővé teszi a P2P forgalmat, hanem gyors letöltési sebességet is kínál, sávszélesség korlátozása nélkül, és garantálja a személyes adatainak védelmét. Nagyon komolyan veszik az ügyfélszolgálat kérdését, és egyetlen jegyet sem hagynak megoldatlanul. Sok oka lehet annak, hogy a NordVPN helyettesítheti a HideMyAss-t. Olvassa el áttekintés a NordVPN-en további információt róla.

BulletVPN

A BulletVPN bejelentkezési tilalom mellett áll, és 24 órás ügyfélszolgálatot ígér. Adatvédelmi politikájuk szigorúan kimondja, hogy „a BulletVPN nem gyűjt naplókat a felhasználói tevékenységekről, és semmilyen egyéb információt sem tud összekapcsolni egyetlen felhasználóval sem. Nem gyűjtünk semmilyen felhasználói böngészési előzményt, kapcsolati előzményeket, forgalom- és adatátvitelt, sem DNS-lekérdezéseket, és semmilyen típusú VPN-kapcsolatnaplót sem tárolunk. ”A P2P fájlokat magánéletben töltheti le és töltheti fel. Ezenkívül ez a szolgáltató 5 különféle VPN protokollt kínál, az OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2 és PPTP protokollokat. Ez az oka annak, hogy a BulletVPN jó csere a HideMyAss-hez. Tudjon meg többet a BulletVPN-ről ebben felülvizsgálat pont itt. 

VyprVPN

A VyprVPN egy svájci VPN-szolgáltatás, amely jó hírnevet szerzett magának. Ez egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek a hálózat minden szerverét birtokolják, amely kiváló biztonságot és nagy sebességet biztosít Önnek. A VyprVPN azonban megőrzi az alapvető csatlakozási naplókat, amelyeket 30 nap elteltével törölnek (soha nem tartanak fenn tevékenységi / használati naplókat). Mindent egybevetve, ez a szolgáltató biztonságos és felhasználóbarát. A VyprVPN segítségével 5 egyidejű kapcsolatot létesít (valamint hozzáférhet más előnyökhöz, például a Chameleonhoz, a saját protokollunkhoz). Plusz, 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak, ami a HideMyAss egyik legjobb helyettesítőjévé teszi. További információkért olvassa el a áttekintés a VyprVPN oldalon itt.

Unlocator

Habár Unlocator nem VPN szolgáltató, ugyanúgy megkerüli a korlátozásokat, mint egy VPN. Ez egy intelligens DNS-proxy, amely képes legyőzni a földrajzi korlátozásokat, ideértve a főbb streaming szolgáltatásokat is. A Unlocator a földrajzi helyadatainak csak egy részét átirányítja a dedikált szervereken keresztül, tehát ez azt jelenti, hogy nem minden adat kerül titkosításra. Lehet, hogy a biztonság nem jár együtt az intelligens DNS-sel, mert alapvetően nem az ő dolga. Az Intelligens DNS-proxy nem rejti el az Ön IP-jét, és nem takarja el az Ön személyazonosságát, de nagyobb sebességet biztosít, ha az audio- és videotartalmat online továbbítja. Ha többet szeretne tudni erről az intelligens DNS-proxyról, olvassa el a Unlocator áttekintés.

Legjobb HideMyAss alternatívák

A HMA keresésének fő oka a VPN szerverhálózat hihetetlen sokfélesége. A HMA szerverei több mint 190 országban vannak, így ha VPN szervert keres Egyenlítői-Guineában, Haitiben, a Cook-szigeteken, Libanonban vagy más szokatlan helyszíneken, akkor a HideMyAss a legjobb megoldás. Bár a HMA rendelkezik jó szoftverrel és gyors kiszolgálással, a biztonság nem garantált funkció. Amikor az emberek VPN-t keresnek, az első dolog, amire figyelnek, a biztonság, és ennek hiányában a VPN nagyjából haszontalanná válik. Tehát ha biztonságban van, érdemes ellenőrizni az összes fent említett alternatívát, mert a HideMyAss nem VPN ilyen jellegű dolgokhoz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map