A Hotstar legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

Mi a legjobb VPN a Hotstar számára 2020-ban? Azok az indiánok, akik filmeken és tévéműsorokon szeretnék élvezni a bollywoodi szórakozás legjobb élményét, fontolóra vehetik a Hotstar használatát, amely egy népszerű indiai igény szerinti video szolgáltatás, amely már jó ideje a piacon van. Népszerűsége ellenére a csatorna egyetlen hátránya, hogy földrajzilag blokkolva van Indián kívül. Ez az oka annak, hogy az Indiában lakó indiai emigránsok élnek Ausztrália, USA, Szaúd-Arábia, Kanada, Egyesült Arab Emírségek, vagy a UK gyakran elmennek az útjukból, miközben megoldást keresnek a Hotstar indításának feloldására Indián kívül. Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk a legjobb VPN-t, amely feloldja a Hotstar Indián kívüli feloldását, hogy megoldást kínáljon a külföldön élő Hotstar összes rajongója számára..


A legjobb Hotstar VPN 2017 áttekintésA legjobb Hotstar VPN 2020 áttekintés

Legjobb VPN for Hotstar – Összegzés

Itt található a legjobb VPN-szolgáltatók listája, akik megnézhetik a Hotstar-ot Indián kívül.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Hotstar Indián kívüli földrajzi helyzet hiba

Azok számára, akik nem ismerik a Hotstar földrajzi helymeghatározási hibáját, ez olyasmit szól:

“A www.hotstar.com oldalon található videók nem érhetők el az Ön régiójában.”Hotstar hiba

Nagyon csalódást okozhat, ha egy ilyen üzenet megjelenik a képernyőn, főleg akkor, ha mind a kedvenc filmje, akár TV-műsor készen állt. Lehetséges, hogy a hibaüzenet azért jelenik meg, mert:

 • Megpróbálhatja VPN nélkül elérni Indián kívüli Hotstar-t
 • Használhat olyan VPN-t, amely már nem működik a Hotstar-nal

Ha ez a helyzet az Ön esetében, lélegezz lassan, mert megvizsgáljuk a legjobb VPN-szolgáltatót, amellyel megnézheti a Hotstar-t külföldön, és megszabadulhat erről a földrajzi helyzet-hibáról. Itt található a legfontosabb VPN-k listája, amelyeket megemlítünk a mai áttekintésünkben. Ellenőrizze, és tudjon meg egy gyors ötletet arról, hogy mi várható a következő.

A legjobb Hotstar VPN 2020

Ne tévesse be azt a hibát, hogy bízza a sok VPN-szolgáltatót, amelyek ingyenes szolgáltatásként hirdetik fel szolgáltatásaikat. Az elején tapasztalt öröm valószínűleg csalódássá és sajnálatossá válik, mivel a szolgáltatás használata során oly sok probléma merül fel. A legjobb megoldás az, ha megbízható VPN-szolgáltatóra támaszkodunk feloldja a Hotstar indián kívüli feloldását. Ilyen példa az ExpressVPN. Vessünk egy pillantást a legjobb VPN-szolgáltatókra, amelyeket külföldi indiai csatornák eléréséhez használhatunk:

ExpressVPN

Elindítjuk az áttekintést az iparág egyik legfontosabb VPN-szolgáltatójával. Az ExpressVPN már jó ideje működik, és ez mindenki számára azt a hatást váltotta ki, amelyre számítottak. Most úgy tekintik, hogy az általa kínált szolgáltatások alapján az élelmiszerlánc csúcsán helyezkedik el. Lehet egy lépést vissza, ha észreveszi, hogy drágább, mint a piacon lévő más VPN-ek. Amint szeretnénk mondani, megkapja azt, amit fizet.

Ha nem tudod, mire képes az ExpressVPN, engedje meg, hogy körültekintést mutasson az ügyben. Ez a VPN több mint 2000 szerverből álló szerverhálózattal rendelkezik 94 országban. Ez még nem minden, mivel nincs naplózási irányelve, böngészi az internetet, ellátogat minden kívánt oldalra, és hozzáfér a blokkolt webhelyekhez anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a kormány megtudja. Még Kínában is szabadon barangolhat az interneten. Itt van még:

 • Az ExpressVPN segítségével könnyen használható szoftverrel rendelkezik Android, Windows, Mac, iOS vagy Linux. Percek alatt beállíthatja a kapcsolatot.
 • Élvezheti az American Netflix használatát az ExpressVPN segítségével.
 • Mindig elérhető ügyfélszolgálat.
 • Az ExpressVPN segítségével akár 5 egyidejű VPN-kapcsolatot is élvezhet.

Ha ennek végén nem biztos abban, hogy mennyire tetszik a szolgáltatás, ExpressVPN kínál a 30 napos garantált pénz-visszatérítési politika ahol biztosak lehetnek visszatérítésében, ha azt a szolgáltatás igénybevételétől számított egy hónapon belül igénylik. Abban az esetben, ha ezt megteszi, van néhány további VPN-szolgáltató, amelyekre feliratkozhatsz, hogy megnézhesd a Hotstar figyelését Indián kívül:

NordVPN

A NordVPN segítségével a Hotstar elérése nem lesz könnyebb. A VPN szolgáltató kiszolgálókat kínál Indiában és 61 másik országban. Összességében világszerte több mint 5000 szervert használhat, ami óriási a többi VPN-szolgáltatáshoz képest.

Másrészt beszélnünk kell a VPN-ek létezésének fő okáról, a biztonságról és a magánéletről. Ez az, amellyel az NordVPN kiemelkedik azokkal a funkciókkal, amelyeket a fogyasztók számára kínálhat.

Beszéljünk a dupla VPN-ről. Ez egy szolgáltatás, ahol adatait kétszer újból megkapják két különböző kiszolgálón keresztül. Igen, amikor csatlakozik, a forgalom titkosítva lesz, míg a dupla VPN esetén a titkosítás kétszer megtörténik. Ez nagyon jó, ha a legfontosabb biztonságra törekszik.

A VPN másik fő jellemzője, hogy akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Ez valójában nagyon hasznos, figyelembe véve azt a tényt, hogy alkalmazását számos operációs rendszer támogatja, beleértve iOS, Mac, PC és Android.

BulletVPN

Ami a harmadik bejegyzést illeti, a BulletVPN egy nagyon hiteles szolgáltatás, amelynek tisztességes szerverhálózata van 30 különböző országból. A jó dolog ebben az, hogy két lehetőség van, amelyek lehetővé teszik a Hotstar indításának feloldását Indián kívül. Először megkapja a VPN szolgáltatást, amely titkosítja az Ön adatait. Ennek eredményeként csökkenhet a kapcsolat sebessége.

Másrészt megvan a Smart DNS szolgáltatása. Ez szigorúan elérhető a regionális korlátozások megkerülésére. Sajnos a böngészési tevékenységekhez semmilyen kiegészítő védettséget nem ad, ezért a platform biztonságára kell támaszkodnia. Mindkét módszer ugyanazon eredményhez vezet, de eltérő megközelítéssel. Csak ki kell választania a megfelelőt annak alapján, amit keres.

Ami a platformokat és az egyidejű kapcsolatokat illeti, a BulletVPN számos eszközt támogat, beleértve iOS, Mac, Android és PC. Fiókonként egyszerre öt eszközt használhat, ami nagyon jó üzlet, ha egynél több ember szeretné streamálni a Hotstar-ot. Végül felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, ha bajba kerül a VPN vagy az intelligens DNS beállításakor.

SurfShark

És most a listát egyetlen VPN-vel zárjuk le, amely a debütálás pillanatában viharverte az ipart. Az első dolog, amely felhívta a figyelmemet és arra kért, hogy szabadítson fel helyet ezen a listán a SurfShark számára, az, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatokat kínálnak. Nem tudom, hogy ez milyen előnyökkel jár a szolgáltató számára, de a fogyasztó viszont olyan, mint a VPN mennyország.

Képzelje el, hogy ugyanazt a fiókot használja az összes otthoni eszközön? Ez nagyon jó. Ön azt mondhatja, hogy a szolgáltatás nem lenne megbízható, ha ez a helyzet. Nos, könyörgök különbözni. A SurfShark több mint tisztességes szerverhálózattal rendelkezik, amely 50 országból több mint 800 szervert tartalmaz. Ez valójában elég sima egy olyan VPN-hez, amely még nem volt ilyen.

Nemcsak ezt, de ez a VPN a bejelentkezési szabályokat is elfogadja, figyelembe véve azt a tényt, hogy székhelye a Brit Virgin-szigeteken található. Ennek egyik hátránya, hogy észrevettem, hogy alkalmazásuk elég unalmas. Úgy értem, nagyon egyszerű és érthető. Ha még több munkát végeznek, és egy kicsit tovább dolgoznak a szervereken, akkor ez a VPN hamarosan riválisa lesz az óriásoknak.

Hotstar kompatibilis eszközök

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast

Mit kell nézni a Hotstar-on?

Valójában a Hotstaron nincs hiány élő és igény szerinti tartalomról. Akár a Bollywood bombasikerét, akár TV-műsorát, élő krikettjét, EPL-jét, vagy a legújabb amerikai filmeket és TV-sorozatokat, például a Game of Thrones-ot szeretné közvetíteni. Nem csoda, hogy olyan sok ember figyeli a Hostárt külföldön.

Következtetés a legjobb Hotstar VPN útmutatóról 2020-ra

A legjobb garancia arra, hogy pénzét nem fogja elköltni rosszul, amikor VPN-szolgáltatót keres, egyértelmű és jól megfogalmazott visszatérítési politika lenne.. ExpressVPN van egy ilyen egyértelmű politikájuk, és biztos vagyok benne, hogy ez az egyik oka arra, hogy ösztönözze a legtöbb új ügyfelet, hogy iratkozzon fel velük. Próbáld ki, és mondd el nekünk, hogy mit gondol, az alábbi részben hagyva megjegyzést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map