A Hulu 2020 legjobb VPN-áttekintése

Mi a legjobb VPN használni annak érdekében, hogy feloldása Hulu USA-n kívüli részén? Ha rengeteg VPN-szolgáltató van odakinn, nehéz lehet megtalálni a A legfontosabb VPN a Hulu nézésére az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Kanadában, vagy másutt külföldön. A baj és a csalódás megmentése érdekében különféle VPN-szolgáltatásokat teszteltem. Olvasd el a következőket ‘A legjobb Hulu VPN 2020‘ felülvizsgálat.


Legjobb Hulu VPN

Legjobb Hulu VPN

A Hulu 2020 legjobb VPN-ismertetője – tartalom

 • Áttekintés
 • Földrajzi hiba
 • VPN a Hulu-val
 • A legjobb VPN a Hulu listához
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
 • Intelligens DNS-alternatíva
 • Következtetés

Legjobb Hulu VPN – áttekintés

Vessen egy pillantást a legjobb VPN szolgáltató használhatsz nézni Hulu külföldön.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Földrajzi hiba

“Sajnáljuk, jelenleg videokönyvtárunk csak az Egyesült Államokban továbbítható.”

„Az Ön IP-címe alapján észrevettük, hogy anonim proxy eszköz segítségével próbál hozzáférni a Hulu-hoz. A Hulu jelenleg nem érhető el az Egyesült Államokban. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor le kell tiltania a névtelenítőt a Hulu-i videók eléréséhez. “

Két esetben kaphat a Hulu helyhiba.

 • Hulu elérése az USA-n kívül VPN nélkül.
 • A Hulu feloldásának megpróbálása olyan VPN-szolgáltatás használatával, amely már nem működik a Hulu-val.

VPN a Hulu-val

A VPN esetében az olcsóbb ritkán jobb. Például számos ingyenes VPN van, amelyek ígérik megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Egyikük sem működik együtt a Hulu-val. Még a prémium VPN szolgáltatókkal sem mindig kapja meg azt, amit fizet. Az összes tesztelt VPN közül, ExpressVPN a legjobban Hulussal dolgozott.

 • Az ExpressVPN a felhasználók számára könnyen használható szoftvert kínál Windows, Mac, iOS, Android és Linux. Percek alatt beállíthatja a VPN-kapcsolatot.
 • feloldókulcsát American Netflix az ExpressVPN használatával is lehetséges.
 • Éjjel-nappal, támogatás azt jelenti, hogy mindig van valaki, akihez fordulhat, csak abban az esetben, ha bármilyen probléma merül fel.
 • Az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy futtasson 5 egyidejű VPN kapcsolat is.

Ami azt illeti ExpressVPN A 30 napos pénz-visszatérítés garantált visszatérítési politikája azt jelenti, hogy biztonságosan feliratkozhat azzal a tudással, hogy nulla kockázatot vállal. Itt vannak más VPN-szolgáltatók használhatsz nézni Hulu az USA-n kívül.

A legjobb VPN a Hulu listához

A VPN-k a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb eszközök a tengerentúli tartalom feloldásához. Mivel azonban több streaming szolgáltatás szigorúbb blokkokat hoz létre a VPN-ekkel szemben, sok VPN nem felel meg az elvárásoknak. Nem minden VPN jön létre egyenlőnek, és ez nyilvánvaló, amikor egy VPN nem képes felszabadítani a Hulu külföldi blokkolását. A megbízhatatlan VPN iránti elkötelezettséggel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében összeállítottuk a legjobb VPN-k listáját, amelyeket a Hulu-val használhat..

ExpressVPN

ExpressVPN szilárd választás a Hulu eléréséhez a világ bármely pontjáról. Legnagyobb erőssége a sebesség. Valójában az ExpressVPN az egyik leggyorsabb szolgáltató a piacon. Tökéletes a sima HD streaminghez és nem tartalmaz késést vagy puffert. A szupergyors összeköttetések mellett több mint 100 amerikai szervert kap, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát és megosztott alagútépítést a titkosított forgalom cseresznye kiválasztására. Ha bármilyen probléma merül fel, miközben megpróbál csatlakozni a Hulu-hoz, csak annyit kell tennie, hogy vegye fel a kapcsolatot az ExpressVPN 24/7 élő chat-ügyfélszolgálatával. Felfüggeszti a kiszolgálók naprakész listáját, amelyet a hozzáféréshez használhat. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt.

NordVPN

NordVPNA Hulu blokkjának megoldása az, hogy több ezer szerver áll rendelkezésre. Csak az Egyesült Államokban megközelítőleg 1880+ szerverrel garantálható, hogy megkapja a szükséges nagy sebességet. Az új szervereket folyamatosan bővítik a hálózatban. További fontos szolgáltatások közé tartozik a szuperérzékeny 24 órás ügyfélszolgálat, az élő csevegés támogatása, 6 egyidejű kapcsolat és egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Mindez és még több teszi a NordVPN-t a piacon a legnépszerűbb VPN-kké. Az NordVPN sebessége a leggyorsabb bármely VPN közül. A legtöbb szolgáltató még csak nem is tudja összehasonlítani a nagy szerverhálózatot. Olvassa el a teljes oldalt felülvizsgálat itt.

BulletVPN

BulletVPN egy észt székhelyű vállalat, amely egy viszonylag kicsi kiszolgálói hálózaton keresztül kínál VPN-szolgáltatásokat. A legszembetűnőbb értékesítési funkciók a sebesség és a biztonság. A BulletVPN kevésbé összpontosít olyan dolgokra, mint a streaming, de továbbra is lehetőséget kínál mindenféle tartalom feloldására. A BulletVPN nagyon egyszerűen használható, és távoli beállítási szolgáltatást nyújt. Ez biztos lehetőséget nyújt kezdőknek. További információ a BulletVPN áttekintésről itt.

Surfshark

SurfsharkAz adatvédelmi szolgáltatások a VPN alapjaival kezdődnek: biztonságos protokollok (OpenVPN UDP és TCP, IKEv2), AES-256 titkosítás és egy kill kapcsoló az internet-hozzáférés blokkolására és az identitás szivárgásának megakadályozására, ha a kapcsolat valaha meghiúsul. Ez a Surfshark kiváló lehetőséget kínál a biztonság szempontjából. Ez a szolgáltató gyors és hatékony VPN, lenyűgöző szolgáltatások széles skálájával. Annak ellenére, hogy van néhány kérdése, a Surfshark ilyen árakon érdemes kipróbálni. Tudjon meg többet a Surfshark-ról ebben a felülvizsgálatban.

Intelligens DNS-alternatíva

Intelligens DNS-proxyk, éppúgy, mint a VPN, engedje meg távolítsa el a geo-blokkokat és nézze meg az Ön régiójában nem elérhető streaming csatornákat. A VPN-hez hasonlóan vannak jó és rossz intelligens DNS proxy szolgáltatások is, azaz azok, amelyek valóban lehetővé teszik feloldja a Hulu USA-n kívüli országát, és azok, amelyek nem. Itt van néhány maroknyi információ, amelyet tudnia kell arra az esetre, ha úgy dönt, hogy intelligens DNS-t használ.

 • Az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat. Internet szolgáltatója, többek között, továbbra is látni fogja, mit csinál online.
 • Az intelligens DNS beállítása nem változtatja meg az IP-címet.
 • Egyes internetszolgáltatók átlátszó proxykat használnak. Ha az internetszolgáltató ilyen módszereket hajtott végre, akkor az intelligens DNS nem az Ön számára.
 • Az intelligens DNS konfigurálható az összes streaming eszközén. Nézze meg a Hulu szoftvert PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en, Xbox-on, Amazon Fire TV-n, Apple TV-n, Roku-ban, Android-ban, Chromecastban, PS3-ban és PS4-ben.

Ha úgy érzi, hogy kipróbálná a Smart DNS-t, ugorjon a Unlocator. Támogatják a Hulu feloldását az USA-n kívül, sőt teljesen ingyenes 7 napos próbaverzióval is rendelkeznek.

Következtetés

Bármelyik VPN-szolgáltatót választja nézni Hulu az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy máshol az USA-n kívül, mindig ellenőrizze, hogy világos visszatérítési politikájuk van-e. ExpressVPNA 30 napos visszatérítési időszak, és az a tény, hogy valóban úgy működnek, ahogy hirdetik, teszi őket a legjobbakká, amikor a legjobb VPN szolgáltatás hogy felszabadítsák Hulu külföldjét.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me