A Kindle Fire Tablet legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

Az online könyvesbolt szerény kezdetektől kezdve az Amazon.com az egyik legnagyobb e-kereskedelemmel foglalkozó vállalattá nőtte ki magát, amelyet a világ valaha látott. Állandó növekedése lehetővé tette a társaság számára, hogy más, jól teljesítő piaci szegmensekbe lépjen a technológiai iparban. Az eddigi legsikeresebb vállalkozásnak tűnik a tablettákba való belépés. Miután 2011-ben bevezették saját Kindle Fire-jüket, úgy tűnik, hogy a digitális fogyasztók nagy többsége nagyon kedveli az eszközt, főleg kedvenc filmeinek, TV-műsorának és zenéjének streamingéhez használva..

Kindle Fire

Magától értetődik, hogy a Kindle Fire legtöbb képessége teljes mértékben az Internethez való hozzáférésétől függ. Az eszközt offline módban csak akkor használhatja, ha olyan anyagon megy keresztül, amelyet letöltött, amikor csatlakozni tudott az internethez. Az interneten létező számos biztonsági fenyegetés miatt valóban fontos megpróbálni és megbizonyosodni arról, hogy készüléke valamilyen védelemre támaszkodik-e a veszély elkerülése érdekében. Az egyik legmegbízhatóbb védelmi forma, amely biztosan jól működik egy ilyen eszközzel, a VPN.

VPN használata a Kindle Fire táblagépen

A virtuális magánhálózat véletlenül összekapcsolt szerverek sorozatát képezi, amelyeken keresztül a felhasználók továbbíthatják adataikat anélkül, hogy aggódniuk kellett volna arról, hogy valakik kémkednek-e tevékenységeik miatt. Az egyik használata azt jelenti, hogy böngészhet az interneten anélkül, hogy bárki tudná, hogy mire készül, és ez magában foglalja az internetszolgáltatót is. Ezen felül hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz, függetlenül attól, hogy melyik országban lehetne.

A magánélet szintje, amelyet élvezhet, amikor a Kindle Fire-n VPN-t használ, lehetővé teszi sokkal érzékenyebb dolgok elvégzését anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy feltörtek és személyes adatait ellopják. A VPN segítségével kényelmesen hozzáférhet olyan dolgokhoz, mint például a bankszámlája online, vagy akár pénzt küldhet el egy kereskedőnek valamiért, amit az online áruházából szeretne vásárolni..


A megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztása időnként kihívást jelenthet, és ennek egyik oka az, hogy ilyen sokan vannak a piacon. Ha ez a fajta dilemma, amellyel Önnek szembe kell néznie, akkor megpróbálunk segíteni abban, hogy négy szolgáltatót keresünk keresztül, amelyekben biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó szolgáltatást tudnak nyújtani..

A legjobb VPN a Kindle Fire számára

ExpressVPN – a szerkesztő első választása

Ez a szolgáltató fejét és vállát a legtöbb versenytársa felett tartja a piacon, elsősorban azért, mert elkötelezett az ügyfélszolgálat formájában a legjobb nyújtása mellett, és szerverei jelen vannak a világ több mint 94 országában. Biztonsági szintje ismert katonai szintű, mivel 256 bites AES titkosítást kínál, valamint PPTP, L2TP és OpenVPN támogatást kínál, mint alagútprotokoll. A szolgáltatás egy könnyen használható alkalmazást is kínál, amely különféle platformon, például Windows, iOS és Android rendszeren fut. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia időtartama alatt a felhasználóknak több mint elegendő idejük van annak megerősítésére, hogy a szolgáltatás mennyiben működik számukra, ezért ösztönözni kell őket, hogy kipróbálják a szolgáltató által kínált összes szolgáltatást.. ExpressVPN továbbá van egy ügyfél jutalmazási programja, ahol ha előfizetőként meghív egy kollégot szolgáltatásra való váltásra, és végül ezt megteszi, akkor mindkettő havonta ingyenes felhasználást kap.

NordVPN

A sok olyan funkcióval, amelyek NordVPN képes kínálni ügyfeleinek, nagyon tisztességtelen lenne, ha úgy döntünk, hogy nem vonjuk be őket a listánkba. Az egyik legnagyobb értékesítési pontja az a tény, hogy dupla titkosítást kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó forgalma egy szerver helyett két szerveren továbbítódik, ezáltal növelve a biztonsági réteget. Gondolj arra, hogy az alagúton belül egy alagúton áthaladó adatként szolgálnak. Egy másik legfontosabb tulajdonsága az automatikus Internet kill kapcsoló, amely bekapcsol, amikor a VPN-kapcsolat megszakad. Ez a két nagyszerű szolgáltatás, valamint akár öt egyidejűleg csatlakoztatott eszköz kezelésének képessége teszi a NordVPN-t az egyik legjobb szolgáltatónak, amely maximális biztonságot nyújt a Kindle Fire táblagépének.

VyprVPN

Aranyfrog néven is ismert, VyprVPN történetesen a Kindle Fire Tablet egyik legjobb szolgáltatója. A 2009-ben elindított szolgáltatás továbbra is az egyik legmegbízhatóbb, több mint 700 szerverrel, amelyek mindegyike több mint 200 000 IP-címet kínál. Ha bármilyen probléma merül fel, az ügyfélszolgálat mindig kéznél van, hogy segítsen rendezni a felmerülő kérdéseket. Két fő csatornán keresztül érhetők el; ezek élő csevegésen és e-mail támogatási rendszeren keresztül zajlanak. A VyprVPN egy olyan szolgáltatás, amely különféle platformon keresztül érhető el, ezek közül néhány Windows, Mac OS, Android és iOS. Alkalmazásaiban is könnyedén navigálhat, és ugyanazon fiók alatt egyszerre akár 5 további eszközre jelentkezhet be. Érdekes módon a VyprVPN csak 3 napig teszi lehetővé ügyfeleinek a szolgáltatásmintát, és a próbaverzió ingyenes.

IPVanish

A negyedik a listánk IPVanish, egy szolgáltató, amely a legkorábbi belépések közé tartozik a VPN piacra, és amelyet 1999-ben alapítottak. A szolgáltató lenyűgöző kiszolgálói száma több mint 1000, több mint 60 országban található. Az IPVanish arra is ügyel, hogy ne ossza meg böngészési előzményeit, mivel nagyon erős nulla naplózási politikájuk van érvényben. Emellett az AES-256 bites katonai titkosításuk és a támogatott VPN-protokollok különféle formái szintén megkönnyítik más szolgáltatások beépítését. Az IPVanish előfizetéssel a felhasználók akár 5 eszközt is felvehetnek ugyanazon fiókba, és képesek arra is, hogy alkalmazásukat különböző platformon, például Windows, iOS, Mac és Android.

Összefoglaló a Kindle Fire Tablet legjobb VPN-jéről

 Éppen most fedeztük fel a négy legjobb VPN-szolgáltatót, amelyekre számíthatott az online biztonság garantált biztonsága érdekében. Ha van még néhány szolgáltató, amelyet Ön szerint fel kellett volna venni ebbe a listába, hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbi szakaszban, és biztosan visszatérünk hozzád..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me