A legbiztonságosabb VPN az online adatvédelem és biztonság érdekében

A számítógépes bűnözés egyre növekszik, és azok, akik nem rendelkeznek megfelelő védelemmel, a közeljövőben valószínűleg drágán fizetnek. Annak ellenére, hogy az Internet olyan médiumot hozott létre, amely lehetővé teszi a gyors kommunikációt, széles körű kutatást és még jobb hálózatépítést a közösségi médián keresztül, ez egy vadászati ​​területré vált, ahol a spamküldők és a hackerek taktikákat dolgoznak ki, amelyeket használnak gyanútlan személyekre. A hozzáértő számítógépes bűnözők száma nap mint nap tovább növekszik, és ezek a rossz szándékú személyek meglehetősen kifinomult módszereket dolgoznak ki az egyének és a vállalkozások személyes adataik meggyilkolásához..


A legbiztonságosabb VPN az online adatvédelem és biztonság érdekében

A legbiztonságosabb VPN az online adatvédelemhez & Biztonság

A média azt sem félte, hogy beszámol az olyan esetekről, amikor az emberek személyes adatait jogellenesen gyűjtötték, és ezidáig az egyik legnagyobb eset a Facebook-Cambridge Analytica botrány. Mivel mind a nagy multinacionális vállalatok, mind a kiskorúak bűnözői nehezen gondolkodnak azon módszerek elképzeléséről, amelyeket felhasználhatnak a felhasználói adatok illegális rögzítésére, az online védelem nélküli tartózkodás kockázata nagyobb, mint valaha. Az ilyen típusú fenyegetés megelőző intézkedéseket igényel, és mi csak a megfelelő megoldást választjuk az Ön adatainak online megvalósításához és védelméhez.

A VPN használata az online biztonság megőrzéséhez

A virtuális magánhálózat, más néven VPN az egyik félelmetes válasz erre a problémára. Ez egy szolgáltatás, amely úgy működik, hogy titkosítja a kapcsolatot, mihelyt csatlakozik egy hálózathoz, és egy szolgáltatóval feliratkozik. Ha létrejön a kapcsolat valamelyik távoli szerverükkel, az adatokat azután biztonságos, titkosított módon továbbítják. VPN-előfizetése lehetővé fogja tenni a geo korlátozó webhelyekhez való hozzáférést is, mivel miután csatlakoztatott egy távoli szervert, úgy tűnik, hogy úgy tűnik, hogy bárhol a székhelyén tartózkodsz, ahova kapcsolódtál..

A VPN-szolgáltatás feliratkozásának megválasztása nagyon kihívást jelenthet, különösen akkor, ha a legelső alkalommal csinálja. Annak érdekében, hogy helyesen rendezze, van egy olyan tényező felsorolása, amelyet ellenőriznie kell a piacon elérhető VPN-szolgáltatások ellenőrzésekor:

  • Biztonsági szolgáltatások és adatvédelem: Vigyázzon az egyedi szolgáltatásokra, amelyek lehetővé teszik szolgáltatójának, hogy biztonságosabb kapcsolatot kínáljon, mint amit más szolgáltatásokkal kapsz..
  • Ügyfélszolgálat: Nagy előnye annak, hogy könnyen elérjük a szolgáltató ügyfélszolgálatát.
  • Letöltési sebesség: Ismert, hogy a VPN-k kissé lelassítják az internetkapcsolatot. Ennek ellensúlyozása érdekében a legjobb volna keresni egy szolgáltatót, amely igazán gyors kiszolgálókkal rendelkezik.
  • Naplózási politika & Joghatóság: A különféle szolgáltatók eltérő irányelveket alkalmaznak az adatnaplózásra. Feltétlenül ellenőrizze a szolgáltatót, hogy megtudja, mi az övé.
  • Torrent támogatás: Ha sok fájlmegosztással és letöltéssel fog foglalkozni, akkor szüksége lesz egy szolgáltatóra, amelyet úgy állított fel, hogy támogatja az ilyen tevékenységeket.

A legbiztonságosabb VPN-k az online adatvédelem érdekében & Biztonság

A legbiztonságosabb VPN-ekkel kapcsolatban, amelyekhez regisztrálhat, valójában nincs ilyen sok lehetőség. Tartsa távol az ingyenes VPN-ket, mivel ezek gyakran veszélyeztethetik az online biztonságot, ahelyett, hogy megvédnék. Itt vannak a legbiztonságosabb VPN-k 2018 óta:

1. ExpressVPN

Ez az egyik szolgáltató, amely szinte a kezdetektől fogva vezette a piacot. ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken alapították már 2009-ben, és azóta számos díjat nyert a szolgáltatás minőségéért. Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást kínál, amely az OpenVPN-től függ, mint a fő VPN-protokoll. A szolgáltatás megközelítőleg 2000 szerverhez fér hozzá, és egy nulla naplózási házirendet biztosít, amely biztosítja, hogy az Ön adatai privátak maradjanak, és még maguk az ExpressVPN számára is ismeretlenek legyenek. Szervereik szintén a leggyorsabbak az iparban, és a hét minden napján elérhető ügyfélszolgálattal soha nem lesz késő vagy túl korán felkeresni a problémájukat. A csomag egy DNS-szolgáltatást is tartalmaz, amelyet VPN helyett választhat, bár tudnia kell, hogy ez csak rejtjelezés nélkül rejti a helyét. Szerverhálózatuk egy sor lopakodó szervert is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a legkeményebb tűzfalak áttörését attól függően, hogy a meglátogatott webhely hol található. A szolgáltatás kiegészítő szolgáltatásai között szerepel egy Internet kill kapcsoló, amely leállítja az internetet, ha a VPN-szolgáltatás zavarba kerül, és egy DNS-szivárgás elleni szolgáltatás, amely megakadályozza, hogy a DNS-kéréseit továbbítsa a rossz listán. . Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést. Miután elkészült, megvizsgálhatja a 30 napos próba ajánlatot is, amely pénz-visszatérítési garanciával jár.

2. NordVPN

Ez a panamai alapú VPN hozzávetőlegesen 4000 szerverhez biztosít hozzáférést a hálózatán belül. Ez önmagában garantálja a hozzáférést egy ilyen széles webhelyhez, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk, amikor csatlakoznak. A szolgáltatásnak nagyon sok érdekes funkciója van, és legtöbbjük az előfizető online védelmének maximalizálására összpontosít. Vegyük például a kettős titkosítási szolgáltatást. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy forgalmát egy szerver helyett két szerveren továbbítsák, ezáltal megduplázva a védelem szintjét. Ezenkívül a felhasználók az online elvégzett munkájuk alapján kiválaszthatják, melyik szerverhez kapcsolódnak. NordVPN olyan kiszolgálókat kínál, amelyek optimalizálva vannak az online játékhoz, a torrenthez, a HD streaminghez és a nagyméretű fájlok letöltéséhez. Ha egynél több eszközt szeretne védeni, akkor a NordVPN biztosítja az Ön védelmét, mivel akár 6 többszörös kapcsolatot is támogatnak. Üdvözöljük az átfogó NordVPN áttekintésünkön, amelyen sokkal többet megtudhat a NordVPN-ről.

3. CyberGhostVPN

Ahhoz, hogy előfizetői listája több mint 15 millió felhasználó legyen, CyberGhost A VPN minden bizonnyal helyesen hajtja végre a szolgáltatásait. A szolgáltatónak lenyűgöző listája van, közel 1300 szerverről, amelyek mindegyike több mint 61 országban található. A biztonság szempontjából az ügyfelek 256 bites AES titkosítás alatt szörfözhetnek, ami elég jó ahhoz, hogy a kapcsolatukat és a magáninformációikat távol tartsák a rosszindulatú személyek elérésétől. Romániában található székhelyük szintén távol van minden adatszabályozó testület befolyásától, és ez bizalomszavazatot idéz elő a társaság nulla fakitermelési politikájában. A CyberGhost VPN támogatja a felhasználók zaklatását is, és ennek megkönnyítésére külön szervereket helyeztek el. A szolgáltató VPN-alkalmazásának különféle verzióit is kínálja, és ez lehetővé teszi a felhasználók számára a szolgáltatás futtatását Windows, iOS, Linux vagy Android alapú eszközökön. A VPN-szolgáltató a tökéletes előremeneti titok használatát is megvalósítja, ahol minden egyes bejelentkezéskor újonnan összeállított magánkulcsot kell használnia. Ha részletesebb információt szeretne tudni arról, hogy mit tehet ez a szolgáltató az Ön számára, szánjon rá időt az áttekintéshez. a Cyberghost VPN áttekintés.

A legbiztonságosabb VPN-k összefoglalása

Amikor arról beszélünk, hogy mennyire biztonságos a VPN-szolgáltatás, akkor megvizsgáljuk annak hitelességét. Áttekintettük a piac legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatásait, tehát biztosak vagyunk benne, hogy mindhárom garantálja az online biztonság teljes védelmét..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me