A legjobb alternatívák a CyberGhost számára

Melyek a legjobb CyberGhost alternatívák? A CyberGhost egy VPN szoftver, amely elfedi az Ön IP-jét, titkosítja az adatokat, névtelenné teszi az internetes tevékenységeket, és biztonságban tartja Önt, amikor online van. Ez a szolgáltató magában foglalja a VPN minden alapvető és alapvető tulajdonságát, mivel célja, hogy segítse a felhasználókat a magánélethez és a nyílt internethez való joguk visszaszerzésében. Hálózata 61 országban terjed, több mint 1300 szerverrel. Automata lekapcsolóval rendelkeznek, akár 7 eszközt is csatlakoztathat egyszerre, és támogatják a legtöbb fő protokollt, beleértve az OpenVPN, L2TP és IPSec protokollokat. A társaság a szolgáltatás népszerű ingyenes verziója miatt nevet teremtett a piacon. A CyberGhost lenyűgöző funkciók sorozatát kínálja, amelyek magában foglalják a Windows, Mac, iOS és Android egyedi klienseit, és a legtöbb kiszolgálón megengedett torrentok vannak. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával és támogatással rendelkeznek, amelyek útmutatást kínálnak a felhasználók számára.

Noha sok megbízhatatlan VPN található a piacon a nulla naplózásra vonatkozó politikát hirdetve, a CyberGhost nagyon komolyan veszi a felhasználók adatvédelmét. Röviden: a CyberGhost nem vezet felhasználói naplókat. Ezenkívül a CyberGhost egy Romániában működő VPN, azaz a 14 szemből kimarad. Használják a legerősebb ipari szabvány titkosítást is – a 256 bites AES-t, hogy a felhasználók számára a legmagasabb szintű biztonságot biztosítsák. Még a VPN által kínált előnyök mellett, az emberek továbbra is különböző okokból keresnek CyberGhost alternatívákat. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért.

A legjobb CyberGhost alternatívák

A legjobb CyberGhost alternatívák

A legjobb CyberGhost alternatívák összegzése

Néhány tesztet végeztünk több VPN-en, hogy megtaláljuk a legjobb alternatívákat a CyberGhost számára, és itt találhatók:


  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish

Miért keressen CyberGhost alternatívákat?

Nincs olyan tökéletes VPN. Van egy jó és megbízható VPN, amely vagy megfelel az elvárásainak és kielégíti az igényeit, vagy alternatívát keres. Sok panasz van a CyberGhost kapcsán, és legtöbbjük az ügyfélszolgálattal és a funkcionalitással kapcsolatos. Vessen egy pillantást azokra az okokra, amelyek arra késztetik az embereket, hogy CyberGhost helyettesítőket keressenek. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a CyberGhost áttekintés hogy jobb képet kapjunk a szolgáltatótól, akinek alternatívákat próbálunk keresni.

Vevőszolgálat

Mindig örömmel vesszük, ha az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhetővé válik, különösen az új előfizetők. A CyberGhost esetében azonban az élő támogatás csak munkaidőben érhető el (kelet-európai munkaidő). Ez azt jelenti, hogy meg kell várnia a választ, amikor valójában azonnal szüksége van azonnali segítségre és útmutatásra. A VPN kezdők minden bizonnyal élvezni fogják a CyberGhost felületét, ám nehézségekkel szembesülve inkább a segítségnyújtásról, mint az esztétikáról szólnak..

Nincs további szolgáltatás

A CyberGhost nem nyújt speciális titkosítási funkciókat, amelyek javítanák a biztonságot. Ez a szolgáltatás már használja a rendelkezésre álló legjobb proxy-alagút-protokollokat, mint például a PPTP, az L2TP és az OpenVPN, nem is beszélve egy 256 bites titkosításról. Az extra biztonsági funkciók valószínűleg csillapítót jelentenek már átlagsebességüknél.

Hiányzik a szerver sokfélesége

Noha a CyberGhostnek nagyon sok szervere van, hiányzik a sokféleség, különösen Amerikában, ahol a forgalom általában magas. Ugyancsak elég szigorúak, ha az amerikai szervereikről van szó. A kiszolgálók sokféleségének hiánya miatt nehéz lehet korlátlan és páratlan kapcsolatot találni a CyberGhost céggel.

Ár

Természetesen a CyberGhost olcsóbb áron is szerezhető hosszú távú előfizetéssel, de a havi fizetési ára 11,99 USD. Az a tény, hogy odakinn vannak olcsóbb szolgáltatók, a CyberGhost drágának tűnik.

A legjobb CyberGhost alternatívák

A VPN-ek mindennapi életükben szükségessé váltak az internethasználók számára. Ez lehetővé teszi számukra a magánhálózathoz való hozzáférést, hogy biztonságos kapcsolathoz jussanak még nyilvános hálózat használata közben is. Telepített VPN esetén nem kell aggódniuk a feltörési kísérletek, a megfigyelés vagy az adatlopások miatt. Ugyanakkor a VPN-vel járó összes nagy előnye mellett sokan nem tudnak teljesíteni. Nem minden VPN azonos, és nem minden VPN nyújt Önnek azokat a dolgokat, amelyeket alapvetően keres. Noha a CyberGhost teljesíti a biztonsággal és a magánélettel kapcsolatos állításait, elmarad más jellemzőivel. Lehet, hogy nem elég jó indok a CyberGhost alternatíva keresésére, de valószínűleg nem mindenkinek tetszik. Ezzel összefüggésben bemutatjuk a CyberGhost legjobb VPN-alternatíváinak néhányát:

ExpressVPN

Ha szigorúbb biztonsági intézkedésekkel és nagyobb kiszolgálókkal kíván prémium VPN szolgáltatót keresni, javasoljuk, hogy nézd meg ExpressVPN. Ha feliratkozik erre a szolgáltatóra, másodpercekben, nem pedig napokban kap segítséget, és bármit megkérdezhet az élő csevegés támogatásán keresztül. Az ExpressVPN egy kicsit drága, havonta 12,95 USD-tól kezdve, de minden fillért megéri. A CyberGhost-szal ellentétben hatalmas, több mint 2000 globális VPN szerver hálózatot működtetnek, amelyek optimalizálva vannak a gyors kapcsolatokhoz. Beszéljünk a szerver sokféleségéről! Az ExpressVPN 256 bites AES titkosításával, a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelemmel, a megszakító kapcsolóval és a megosztott alagút használatával megvédheti magát a feltörésektől és a megfigyeléstől. Ne felejtsd el elolvasni a ExpressVPN felülvizsgálat a mélyreható elemzéshez.

BulletVPN

A BulletVPN havi 10,9 $ -ba kerül – olcsóbb, mint a CyberGhost -, és előfizetésükkel ingyenes Smart DNS szolgáltatást kínál. Nulla naplózási politikát követnek, és elég egyértelműek ezzel kapcsolatban. A legmagasabb szintű titkosítások felhasználása megvédi a forgalmat harmadik felektől, bárhol is van online. A legtöbb szerverük Tier-1 adatközpontokban található, ami azt jelenti, hogy magas színvonalú kapcsolatokkal rendelkeznek, és a lehető leggyorsabb sebességet biztosítják. Céljuk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak annak biztosítása érdekében, hogy ügyfeleik magánéletét fenntartsa, és online tapasztalataik zökkenőmentesen működjenek. Olvassa el BulletVPN felülvizsgálat hogy megismerje mindazt, amit ez a VPN szolgáltató kínál.

NordVPN

Most ez egy olyan VPN, amely büszkélkedhet kiegészítő szolgáltatásaival, és minden erre vonatkozó joggal. A magasabb szintű adatvédelem érdekében a NordVPN kettős titkosítást kínál, azaz az adatok kétszer vannak titkosítva. A dupla VPN legalább két komlón keresztül irányítja a forgalmat, ami növeli a biztonságot. A kapcsolat titkosítva az AES-256-CBC titkosítás két rétegében található. Különleges kiszolgálótípusokat kínálnak az Ön igényei szerint. Ügyfélszolgálatuk kitűnő, mert mind tájékozottak, mind nagyon érzékenyek. Miután elolvasta a NordVPN felülvizsgálat, rájössz, hogy ez kiváló helyettesítője a CyberGhost-nek. Ráadásul szinte ugyanaz az ár, mint a CyberGhost, de jobb biztonsági szolgáltatásokkal.

IPVanish

IPVanish”Az ára sokkal olcsóbb, mint a CyberGhosts, havi 8,99 dolláros előfizetéssel kezdve. Ennek a szolgáltatónak nincs élő csevegési funkciója vagy telefonja az ügyfélszolgálathoz, ami esetleg nem vonzza az új belépők figyelmét. Folyamatosan bővít szervereket, hogy kibővítsék globális elérhetőségüket, növeljék VPN-kapcsolati lehetőségeiket, és a felhasználók számára az iparág legjobb VPN-élményét biztosítsák. Ebben a VPN-ben nincs semmi állkapocs. Az összes alapot lefedi, és továbbra is jobb VPN-opcióként szolgál, mint a piacon lévő többi ingyenes vagy megbízhatatlan. Itt van a miénk IPVanish felülvizsgálat, Ha többet szeretne megtudni a szolgáltatásairól.

CyberGhost alternatívák

Azt mondhatjuk, hogy a CyberGhost nagyszerű VPN szolgáltató számos funkcióval. Ingyenes és prémium terveket kínál az ügyfelek számára, és elfogadható számú, viszonylag jó sebességgel működő kiszolgálót kínál. A CyberGhost VPN nagyon nyitott az adatmegosztással és a törvényekkel kapcsolatos politikájával kapcsolatban, így a biztonságtudatos felhasználók számára a megfelelő választás. Tehát ilyen kedvező áron és ilyen jó tulajdonságokkal a CyberGhostban megtalálhatja az Ön számára a VPN-t. Ha azonban bizonytalan a CyberGhost szolgáltatásainak feliratkozásakor, érdemes megfontolnia a fent említett alternatívákat. Ossza meg választását az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me