A legjobb alternatívák a NordVPN-hez

Van-e jobb lehetőség a NordVPN-hez? Ez egy olyan kérdés, amelyet sokat tettem fel annak alapján, hogy mi történt ezzel a prémium szolgáltatóval. Hogy őszinte legyek, a VPN egyáltalán nem rossz. Ez adta nekem a magánéletre, amire szükségem volt és hozzáférés a különböző országok tartalmához. Ez azonban nem volt elég. NordVPN mindent képvisel, amelyet a VPN-nek kell lennie, de ez sebesség és rossz ügyfélszolgálat előfordulhat, hogy alternatívákat keres. Tehát, ha kétségei vannak, hadd nézzen meg néhány olyan VPN-szolgáltatót, amelyek megfelelő NordVPN-alternatívának minősülnek.


Best-Alternatívák-for-NordVPN

A legjobb alternatívák a NordVPN-hez

NordVPN – mire szól az összes zavar

Amint azt a mi NordVPN felülvizsgálat, Az NordVPN az egyetlen szolgáltató, amely a kettős titkosítási módszer, amely versenyképességet ad a biztonság keresésekor. Add hozzá, hogy szigorú bejelentkezési politika ami megkönnyíti ügyfeleik elméjét.

Ez a szolgáltató folyamatosan keresi a javítás lehetőségeit sok pénzt és erőfeszítést igényelt a hálózat frissítésére hogy gyors kapcsolatot biztosítson a felhasználók számára. Ápolják ügyfeleik igényeit, ezért egyike azon kevés VPN-eknek, akik kitalálták a módját feloldja a Netflix blokkolását. Összességében nem kétséges, hogy a NordVPN az egyik legjobb VPN szolgáltatók kint.

Igaz, hogy a NordVPN az egy kicsit drága, de ez kiváló felhasználóbarát alkalmazások, számos kiegészítő szolgáltatás és minőségi szolgáltatás igazolja a költségeket. De kíváncsi lehet, vannak-e jobb lehetőségek? Ebben az áttekintésben meg akarjuk tudni.

Ingyenes NordVPN alternatívák

Nem számít, mennyire szakad meg, vagy mennyire kétségbeesetten van szüksége biztonságára, ugye soha ne vegyen igénybe egy ingyenes VPN-t. A szereti TigerVPN, TunnelBear, Hola és valójában több is lehet szabotálja a biztonságot és az anonimitást.

Gondolj rá, nincs olyan ingyenes VPN, a a fogás mindig ott van. Ha egyszer működik egy ingyenes VPN-vel, akkor valójában vagy az ár megfizetése személyes adataival, adataival és hitelesítő adataival. Vagy megéri-e a kockázatot? NEM. Olvassuk el miért.

Milyen veszély van veszélyben?

A Threat Research Center elnöke szerint:

“Minél alacsonyabb az alkalmazás költsége, annál nagyobb a esélye, hogy biztonsági problémáik vannak.”

Nos, egyetértek vele 100%. Semmi jót nem hoz létre az ingyenes VPN bízása. Meg kell magyaráznom, miért?

 • Először is, az ingyenes cuccok milliókat vonzanak. El tudod képzelni, hányan használják ugyanazt a szervert? Ott megy a sebesség.
 • Ők eladja el személyes adatait profit céljából.
 • Van néhány ingyenes VPN megszemélyesíteni egy legit szoftvert. Más szavakkal, jelen vannak ellophatja adatait, spam e-maileket küldhet, vagy eléggé sebezhetővé teheti eszközét a hackeléshez.
 • az a titkosítás nagyon korlátozott, ez természetesen ha van ilyen, kezdjük.
 • Idővel meg fogod tudni nemkívánatos hirdetésekkel bombázva.
 • A magánélet minden, és ezt nem tudhatja éjjel aludni ezek a VPN-k felhasználói adatokat gyűjtenek és tárolnak további felhasználás céljából. (Adja el őket testvérvállalatainak).
 • Lehet, hogy hirtelen olyan webhelyekre irányul, amelyek olyan rosszindulatú szoftverekkel rendelkeznek, amelyek megcélozhatják az eszközét.

Mindezek mellett nyugodtan mondhatjuk, hogy figyelmeztettek. Feliratkozás egy igazi VPN-szolgáltatóra és ne tegye ki magát támadásoknak és ilyen típusú lopásoknak. Lehet, hogy a NordVPN nem mindenkinek tetszik, de ez nem indokolja, hogy ingyenes VPN-t kapjon.

Miért keresse a NordVPN alternatívákat??

A NordVPN legújabb alkalmazásával rendelkezik Android TV így az Android tulajdonosok élvezhetik az összes NordVPN által kínált előnyt. Látja, a NordVPN folyamatosan keresi az ügyfélkör bővítésének és tapasztalatainak bővítésének módját. Az emberek akkor kereshetnek NordVPN alternatívákat, ha nem voltak elégedettek szolgáltatásaikkal. Inkább egy másik szolgáltatót választanak az alábbi jellemzők miatt.

Magas ár

A NordVPN három árazási szintet kínál: Havonta 11,95 USD, évente 69,00 USD, kétévente 79,00 USD. Mert vannak más szolgáltatók is, akik ígérik magas szintű biztonság alacsonyabb áron az emberek meglehetősen drágáknak találják a NordVPN árait. Természetesen megtettem.

Figyelembe véve a garantált biztonsági funkciókat és az igaz nincs naplózási politika amit az NordVPN kínál, az ár több mint ésszerű. A cég a következőket is kínál: 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Tehát ha még nem akarja elkötelezni magát, akkor ideje meggondolni magát.

Jobb sebesség

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a NordVPN-ek A sebesség és az általános teljesítmény drasztikusan javult az évek során. Van azonban sok olyan felhasználó, aki inkább nem használja fel esélyét egy állítólag lassú VPN-sel, és ehelyett jó hírű és gyors VPN szolgáltatót keres. Próbáltam a szervereiket a játékhoz használni.

Habár rendelkeznek külön kiszolgálókkal speciális igények kielégítésére, beleértve a játékot és a torzítást, nem volt nagyon szerencsés, amikor a játékom minden alkalommal elcsúszott és késett. Ha az NordVPN az ő konzisztenciáján működik sebesség, felhasználói élményük feltétlenül javul.

Egyidejű kapcsolatok

Egyetlen NordVPN előfizetéssel, ugyanazt a fiókot megoszthatja 5 másik eszközzel, természetesen a tiéd kivételével. Ez nagyon kedvező figyelembe véve Az ExpressVPN 5-et kínál. Ugyanakkor vannak más szolgáltatók a listán, amelyek összesen engedélyezik 10 csatlakozás. Igen, az IPVanishról beszélek.

Ezenkívül egy másik rossz dolog az NordVPN kapcsán az, hogy meg kell tennie módosítsa a protokollt, ha két párhuzamos eszköz csatlakozik ugyanarra a szerverre.

Vevőszolgálat

Bár arra törekszenek, hogy ügyfeleik zökkenőmentes tapasztalattal rendelkezzenek, szeretnék fektessen be egy kicsit többet az ügyfélszolgálatba. Jobb ügyfélszolgálatot kínálnak, mint más szolgáltatók, ám sok panaszt kapnak az övékkel kapcsolatban. A forgatókönyv szerint azonban egyáltalán nem voltak ilyen rosszak. Néhány kérdés kivételével, amelyeket felajánlottak, hogy küldjenek el senior támogatójuknak. Néhány nappal később megkaptam a választ.

De mégis ők nincs telefonos támogatás és ők ne vállaljon semmilyen szolgáltatási garanciát, ami valószínűleg nem vonzó az első előfizetők számára.

A legjobb NordVPN alternatívák

Rengeteg olyan VPN-szolgáltató létezik, amelyek áradnak a piacra és megfelelő pótlásokként szolgálnak a NordVPN-hez. Vessen egy pillantást, nézzük meg?

ExpressVPN

Habár ExpressVPN egy kicsit drágább, mint a többi versenytárs a piacon. Ára 12,9 $ havonta, szolgáltatásaikat egyenértékű a NordVPN-ekkel. Mostantól az ExpressVPN lehetővé teszi öt egyidejű kapcsolat fiókonként, amelyet továbbra is alacsonynak tartanak ahhoz képest, amit a NordVPN kínál.

Az ExpressVPN használatával azonban ellenőrizze, hogy kérdéseire és kérdéseire keresztül válaszol-e élő chat támogatás mindenkor. A védelem akkor a legjobb, ha figyelembe vesszük 256 bites AES titkosítás. Nem csak, hogy az ExpressVPN is kínál a megszakító kapcsoló, DNS / IPv6 szivárgásvédelem és megosztott alagút.

ExpressVPN a a sebesség jobb, mint mások, és ez valóban kiemelkedik a streaming, az összes fontosabb szolgáltatás megbízható feloldása mellett Netflix, Hulu, BBC iPlayer és Amazon Prime Video.

Szeretne többet megtudni erről a robusztus internetes eszközről? Nézd meg, vagy ExpressVPN felülvizsgálat.

Előnyök

 • Szigorú „Nincs naplózás” politika.
 • Az egyik leggyorsabb VPN.
 • Több ezer szerver több mint 90 országban
 • Székhelye biztonságos joghatóság: Brit Virgin-szigetek.
 • Erős titkosítás (AES-256).
 • Lehetővé teszi a torrent és a P2P fájlmegosztást.
 • Könnyen feloldja a Netflix feloldását.

Hátrányok

 • Magas havi előfizetések költsége.
 • 5 egyidejű csatlakozás (a NordVPN-nek 6)

Amíg itt vagy, érdemes elolvasni a mélyebb bennünket ExpressVPN és NordVPN összehasonlítás megnézni, hogy ezek a legfelső VPN-szolgáltatások hogyan ragaszkodnak egymáshoz.

BulletVPN

Kicsit olcsóbb, de szinte annyira hatékony, írja be BulletVPN. Drága, de ha szerpentin vagy torrenter vagy, jó javaslat lehet. Ha létrehoz egy fiókot, akkor képes lesz rá ossza meg a kapcsolatot 3 párhuzamos eszközön. Ez olyan a NordVPN által kínált szám felének fele.

A streaming szolgáltatások feloldása Soha nem volt probléma a BulletVPN-vel. Ha a VPN szolgáltatást vagy a Intelligens DNS, képes lesz feloldani az olyan kedveket HBO, CW, Channel 5, BBC iPlayer, Netflix és még sok más.

Ez magyarázza, miért büszkék lehetnek streaming-képességükre. Többet tudnának dolgozni a sebesség javítása, de a BulletVPN továbbra is jó helyettesítője a NordVPN-nek. További információ a szolgáltatótól ebben a BulletVPN beszámolóban.

Előnyök

 • Sokféle biztonsági protokoll.
 • Feloldja az American Netflix feloldását.
 • 30 napos visszatérítési politikát kínál.
 • Ez a saját ingyenes intelligens DNS-funkciója.
 • Megbízható csevegési támogatás.
 • Lángoló gyors sebesség.

Hátrányok

 • A kiszolgálók jóval kevesebb, mint a NordVPNé.
 • 3 párhuzamos kapcsolat (a NordVPN-nek 6)

IPVanish

Csakúgy, mint a NordVPN, az IPVanishnek nincs telefonja az ügyfélszolgálathoz. azonban, IPVanish akár megengedi 10 egyidejű csatlakozás felhasználónevenként, mindaddig, amíg csak egy kapcsolat használja PPTP vagy L2TP.

Ez a szolgáltató az NordVPN helyett a következőket helyettesítheti biztonság és magánélet. Ha feliratkozol rá, megvéd Az IP-cím szivárog, a DNS szivárog és tartsa fenn az IP-címét, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Meglátogatnám, ez nagyon fontos funkciónak tűnik a magánélet és a böngészési tevékenységek védelme érdekében.

IPVanish a az árképzési terv ésszerű összehasonlítva az általa kínált szolgáltatásokkal. az a sebesség meglehetősen elfogadható de ők nem a világ leggyorsabb VPN-je, ahogy állítják. Sokkal többet láthat erről a VPN-ről IPVanish felülvizsgálat.

Előnyök

 • Fiókonként 10 kapcsolat. Jobb, mint a NordVPN.
 • Zero-naplózó-politika.
 • Nagyszerű kompatibilitási eszköz.
 • Tisztességes szerverhálózat. (Kisebb, mint a NordVPN).
 • SOCKS5 Web Proxy.
 • Erős titkosítás (AES-256).

Hátrányok

 • Nem lehet feloldani a Netflix blokkolását, míg a NordVPN képes.
 • 7 napos visszatérítési politika.

VyprVPN

VyprVPN kiadások 3,35 USD havonta, ami így van olcsóbb, mint a NordVPN előfizetése. Ez az előfizetés azonban csak legfeljebb 3 eszköz fiókonként. Ha el akarod érni 5 párhuzamos kapcsolat esetén havonta 5 dollárt kell felszámolnia.

A VyprVPN egy biztonságos VPN, amely lehetővé teszi megkerülni a korlátozásokat a webhelyekre és a tartalmakra kényszerítik a szabad és nyílt internet elérését. az ‘Kaméleon’ technológia egyedi titkosítási protokollt biztosít, amely biztosítja magas szintű adatvédelem.

A VyprVPN segít elérni a privát és biztonságos internet, ami jó alternatívának tekinthető a NordVPN számára. Szeretne többet megtudni a VyprVPN-ről? Olvassa el ezt VyprVPN felülvizsgálat.

Előnyök

 • 3 napos ingyenes próbaverzió
 • Együttműködik a Netflix-szel
 • Nagyszerű titkosítás.
 • Nincs DNS-szivárgás
 • Nincsenek naplók.

Hátrányok

 • 3–5 egyidejű kapcsolat az előfizetéstől függően.
 • Nincs névtelen fizetés

A legjobb NordVPN alternatívák

A NordVPN a magánélet-központú, teljes funkcionalitású, Úttörő hírnevet képviselő VPN szolgáltatás. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elég erősek ahhoz, hogy felkeltsék az ügyfelek figyelmét és bekapcsolják őket a szolgáltatásaiba.

Nem számít, mennyire jó is, a megfelelő háttérrel rendelkező felhasználók hajlamosak keresni jobb lehetőségek. Ellenőrizze a legjobbat NordVPN alternatívák ebben a felülvizsgálatban, és tudassa velem azzal, hogy melyiknél döntött el a végén, megosztva gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map