A legjobb alternatívák az ExpressVPN számára

Bár én személy szerint nem gondolnék az ExpressVPN cseréjére, vannak olyan idők, amikor ugyanolyan jó VPN-re van szükség, de alacsonyabb áron. Tehát a felmerülő kérdés: Van-e ilyen ingyenes ExpressVPN csere biztonságos és megbízható a használata? Amikor a legjobb VPN szolgáltatók, Az ExpressVPN lenyomja a kezét, de néhány alternatíva felmérheti a teljesítményét.


Ha prémiumot vagy ingyenes ExpressVPN csere PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, FireStick, PS4 vagy Xbox One esetén olvassa el a következő cikket.

A legjobb ExpressVPN alternatívák

A legjobb ExpressVPN alternatívák

Az ExpressVPN-ről

Az ExpressVPN bebizonyította, hogy megérdemli a helyét a piacon a többi versenyképes VPN-szolgáltató között. Nehéz ezt a tényt tagadni, amikor a cég felajánlja verhetetlen teljesítmény és az iparágvezető biztonsági előírások. Biztos lehet abban, hogy egy olyan szolgáltatóval, mint az ExpressVPN, az Ön a magánélet fenntartva mivel nem tárolják az online forgalom vagy tevékenységek naplóit. A streaming ExpressVPN segítségével a TV-nézés érdemes. Nem csak az megbízhatóan feloldhatja az összes nagy idejű szolgáltatás blokkolását mint például a Netflix, a Hulu, a Sky Go, a HBO GO, a BBC iPlayer, a TenPlay, a Hotstar és az Amazon Prime Video, de gyors és dadogásmentes streaming élményt nyújt. Mi lehet jobb, mint névtelenül böngészni az interneten? Őszintén semmi.

Az ExpressVPN alapvetően lehetőséget nyújt Önnek a menésre titkos online, bizonyos értelemben sem Internet szolgáltató, sem harmadik fél nem tudja követni, mit csinál. Ilyen módon érinti el az aktuális IP-cím elrejtése úgy, hogy valódi személyazonossága ismeretlen maradjon. Ha bármilyen nehézséggel szembesül, a 15 másodperc csak annyit jelent, hogy mikor várt a barátságos, 24 órás ügyfélszolgálat válaszol. Lehet, hogy az ExpressVPN nem a legolcsóbb, de minden bizonnyal miután megpróbálta, rájön, hogy minden fillért megér. Ez ExpressVPN felülvizsgálat segít megérteni mindazt, amit tudnia kell a szolgáltatótól.

Miért keressen ExpressVPN alternatívákat??

Noha nehéz megérteni, miért adná valaki az ExpressVPN-t, néhányan még mindig keresnek helyettesítőt. Azt gondolnád 30 napos visszatérítési politika és a kompatibilis felhasználóbarát alkalmazás egy otthoni futást érne el az ügyfelekkel, de nyilván nem tetszik mindenkinek. Lehet, hogy az ExpressVPN nem az, amit keresnek, vagy talán kevesebb a költségvetésükből. Számos oka van annak, hogy miért keresik az internethasználók ExpressVPN helyettesítő, amelyek közül néhány a következő:

  • Drága árképzés: A kiváló szolgáltatás költségekkel jár, és sok ember számára a havi 12.9 dollár nem kedvező ár. Gondolkozzon rajta, és fontolja meg mindazt, amit eddig említettünk az ExpressVPN-ről; megfizethető áron. De végül mindenkinek a sajátja.
  • Egyidejű kapcsolatok: Öt tagú család szívesen csatlakoztatná VPN-jüket minden eszközükhöz külön-külön egyidejűleg. Az ExpressVPN öt egyidejű kapcsolatra korlátozza Önt, míg más szolgáltatók, például a NordVPN összesen 6 eszközt engednek meg.
  • Földrajzilag korlátozott webhelyek: Az ExpressVPN képes felszabadítani az összes főbb streaming szolgáltatást; időnként előfordulhatnak sikertelen kísérletek esetei. Kedvenc TV-csatornáját nem blokkolta az ExpressVPN, ami jó oka volt a felhasználóknak a szolgáltató áthárításához és annak cseréjéhez. Az ExpressVPN felhasználók nem egyediek, mivel más VPN-szolgáltatók ügyfelei ugyanazzal a problémával szembesülhetnek. Nos, amikor magas árat fizetnek, nem számítanak hibára és ingyenes hibalehetőségre az ExpressVPN-vel.

Ingyenes ExpressVPN alternatívák

Csak azért, mert ingyenes, még nem jelenti azt, hogy jó. Ez sokan köztük tévhit. Öntudatlanul kockáztatná személyes és pénzügyi adatait a ingyenes VPN szolgáltatás, amelyik úgy gondolja, hogy ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az árazott VPN-k. A lényeg az még ha ingyenes is, nem éri meg, és számos okunk van, amelyek alátámasztják az állításomat. Először vessünk egy pillantást néhány ingyenes VPN-re, amelyeket a használat szempontjából nem biztonságosnak tekintenek. Ezt követően tovább foglalkozom azokkal az okokkal, amelyek miatt nem ajánlom. A Holat, a Hotspot Shield-et, a TigerVPN-t és a Spotflux-ot minden áron el kell kerülni.

Miért nem biztonságosak a ingyenes VPN-ek?

Nem hiányzik az oka annak, hogy miért kellene kerülje az ingyenes VPN-szolgáltatók használatát kivéve, ha nincs teljesen más alternatíva.

  • Az ingyenes VPN-k többsége lassú sebességgel működik.
  • Sok felhasználó feliratkozik ingyenes szolgáltatásra, ami a szerverek túlterhelését okozza.
  • Az ingyenes VPN-k profitálhatnak azáltal, hogy eladják a sávszélességet és az adatokat harmadik fél hirdetőinek.
  • Nincsenek titkosítások, ami azt jelenti, hogy személyazonossága online fel van téve.
  • Ingyenes VPN-k jelentik be az online tevékenységeket, és tudják, mit csinálnak online.
  • Ezek a vállalatok az Ön hozzájárulása nélkül továbbítanak linkeket olyan webhelyekre, amelyek rosszindulatúak lehetnek.
  • Lehet, hogy rejtett rosszindulatú programok súlyos károkat okozhatnak személyes adataiban és eszközeiben.

Szüksége van további okokra? Tól től lassú böngészési sebesség korlátozott sávszélességig és célzott hirdetés, ingyenes VPN-szolgáltatók, nem más, mint a nyaki fájdalom. Jobban fizet, ha fizet egy szolgáltatóért. És ehhez a feljegyzéshez hadd soroljam fel a legjobb ExpressVPN alternatívákat.

A legjobb ExpressVPN alternatívák

1. BulletVPN

Tehát lehetővé teszik akár 5 egyidejű csatlakozás– nem különbözik az ExpressVPN-től azon a területen, de kínálnak ingyenes intelligens DNS szolgáltatás a csomagjukkal. Számítania kell valamire, igaz? Ha havonta számlázunk, BulletVPN rúg be 10,9 $, ami nem ennyit változtat. BulletVPN a felhasználóbarát és kompatibilis alkalmazások segíti az előfizetőket az alkalmazás navigálásában. A vállalat robusztus titkosítási protokollok feloldhatja a földrajzilag korlátozott anyagok blokkolását, földrajzi helyétől függetlenül.

Biztonságos kapcsolatot kínálnak megbízható szerverekkel, amelyek megkerülhetik bármely ország tartalmi korlátozásait. Tudva, hogy a cég kínál 30 napos pénz-visszafizetési garancia, mit kell veszítened? Nézd meg BulletVPN felülvizsgálat további információkért.

2. NordVPN

Havi előfizetésük nem túl megfizethető, mert költségekkel jár Havonta 11,95 USD, egy dollárval kevesebb, mint az ExpressVPN ára. Ha azonban előfizet egy hosszabb időtartamra, akkor megkapja a prémium védelmet és a fizetést 5,75 $ évente. Ha nehezen tudja megválasztani, hogy melyik eszközön fogja feláldozni magánéletét, ne feledje, hogy az online adatvédelmet minden eszközén biztosíthatja NordVPN. Ez a cég lehetővé teszi akár 6 egyidejű csatlakozás.

Az online forgalmat megóvhatja bárhová is minden platformon elérhető felhasználóbarát alkalmazások. A kedvenc webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés garantáltan függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, így elfelejtheti a földrajzi korlátozásokat és a sávszélességet. Ez NordVPN felülvizsgálat készteti a VPN-t a lehető leghamarabb. Nemrég közzétettünk egy ExpressVPN vs. NordVPN összehasonlítás, azaz ha megtudja, hogyan áll össze az NordVPN az ExpressVPN-rel szemben.

3. IPVanish

Úgy gondolta, hogy hat egyidejű kapcsolat jó? Csak várjon, amíg meg nem néz IPVanish a tíz egyidejű kapcsolatok sok eszközön, ami hatalmas plusz a szolgáltató számára. Áraik elsősorban méltányosak, egyhavi felhasználásra kerülnek $ 7.50, három hónapig $ 6.74 mindegyik, és egy év $ 4.87 havonta. Csakúgy, mint a neve azt sugallja, ez a szolgáltató eltörli az Ön IP-címét és valódi személyazonosságát online állapotban, hogy teljes névtelenséget biztosítson a felhasználók számára.

Az online eltűnés lehetővé teszi az interneten való böngészést, bárcsak a kívánt módon, nem is beszélve, lehetővé teszi a webhelyek és tartalmak feloldását mindenféle korlátozással. Mindezek mellett az IPvanish kiváló helyettesítője az ExpressVPN-nek. Ebben IPVanish felülvizsgálat, mindent megtudhat az IPVanishról. Az IPVanish és az ExpressVPN összehasonlításának alapos elemzéséhez tekintse meg a mi oldalt ExpressVPN vs. IPVanish terítés.

4. VyprVPN

Az ExpressVPN, NordVPN és IPVanish eszközökkel együtt, VyprVPN valószínűleg az egyik leginkább ismert VPN-szolgáltató odakint. A VyprVPN számos olyan funkciót kínál a felhasználók számára, amelyek nem találhatók más alternatívákban. Az ő ‘Kaméleon,’ például biztosítja egy egyedi titkosítási protokoll. A VyprVPN mögött álló GoldenFrog a Cyphr nevű ingyenes, titkosított üzenetküldő szolgáltatást is kínál.

A VyprVPN által kínált lehetőségek mélyreható elemzéséhez olvassa el a VyprVPN felülvizsgálat. A havi VyprVPN előfizetés kezdődik: 3,35 USD havonta. Abban az esetben, ha csatlakozni szeretne 5 eszköz egyszerre, havonta legalább 5 dollárt ki kell fizetnie a VyprVPN előfizetésed során. Szeretné tudni, hogy a VyprVPN miként hasonlít össze az ExpressVPN termékkel? Olvassa el ExpressVPN vs VyprVPN összehasonlítás.

5. Unlocator

Megismételjük, hogy ez nem VPN, hanem VPN szolgáltató. Miért említjük? Unlocator azért, mert egy intelligens DNS-proxy, ugyanúgy, mint egy VPN- megkerülheti a földrajzi korlátozásokat. Ugyanakkor nem ugyanazokat a módszereket alkalmazza. A Unlocator csak azon adatok töredékét irányítja át, amelyek a dedikált szerverekön keresztül feltárják a pontos helyét, azaz az adatok nem kerülnek titkosításba.

Fehér egy intelligens DNS-proxy nem takarja el az Ön IP-címét; igen szállítson gyors tarifákat a médiatartalom online közvetítésekor. Az Unlocatorral történő árképzés ponton van, ahogy igényli egy 4,9 $ havi díja a szolgáltatásaiért. Mint tudod, minél hosszabb ideig regisztrál, annál alacsonyabb az ár. Ha többet szeretne tudni erről az intelligens DNS-proxyról, nézze meg ezt Unlocator áttekintés.

A legjobb ExpressVPN alternatívák

A fent említett VPN-szolgáltatók mindegyike megfelelő helyettesítést készít az ExpressVPN-hez. Ez azonban nem befolyásolja az ExpressVPN lényegét. Íme egy utolsó tanács: tartózkodjon távol az ingyenes VPN-ketől; ők rossz hír.

Az általam említett VPN-szolgáltatók elvégzik a munkát az Ön számára. Gondolod, hogy felsoroltam a legjobb VPN-ket? Van-e bármilyen jobb lehetséges csere az ExpressVPN-ben? Szeretnék hallani rólad, ezért ne hagyja el az oldalt kommentálás nélkül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me