A legjobb alternatívák az IPVanish számára

Van-e jobb alternatíva az IPVanish számára? A magánkapcsolatok, az online szabadság és a jó szolgáltatások a VPN szolgáltató, az IPVanish kulcsfontosságú elemei. A nevéből elmondhatja, hogy biztonságos szolgáltató, mert pontosan azt képviseli, amit az IPVanish tesz. Ez a VPN megszünteti az Ön valódi IP-címét, így sem az Ön személyazonossága, sem az online tevékenysége nem kerül ki a nyilvánosság előtt. Az Ön adatai biztonságban vannak az IPVanish használatával, és ez valószínűleg a legfontosabb VPN-szolgáltatók egyetlen legfontosabb szempontja. Árképzési terve ésszerű, nem sem a legdrágább, sem a legolcsóbb, mivel úgy tűnik, hogy az árképzési modelljével a piac közepén lebeg. Az IPVanish nem tartalmaz olyan funkciókat, amelyeket óriási szükségletnek tekintnek. Lefedik az összes alapot, a biztonságot, a funkcionalitást és az anonimitást.


A szolgáltató azonban még mindig nem vonzza magát vonzó VPN-szolgáltatásként. Amint azt a közzétett IPVanish áttekintésben említjük, kissé aggasztó lehet az a tény, hogy székhelye az Egyesült Államokban van, függetlenül a nulla naplózású házirendekről. Helyük miatt az általuk használt titkosítási módszerek megegyeznek az amerikai katonaság által használt módszerekkel, és a maximális védelem érdekében a szerverváltás korlátlan. Ha nem akarja megszólalni, kérdezze meg az NBC News, a Mashable, a TechRadar, a CNN és ​​a Lifehacker, akik büszkén ajánlják az IPVanish-ot. Tom útmutatója szerint: „Az IPVanish a legteljesebb VPN szolgáltatás, amelyet teszteltünk.” Ezzel összefüggésben derítsük ki, hogy mennyire jó az IPVanish, és milyen szolgáltatók minősülnek annak helyettesítőjének.

IPVanish Alternatívák

IPVanish Alternatívák

Összegezve a legjobb IPVanish VPN alternatívákat

Különböző teszteket végeztünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb alternatívát az IPVanish számára. Íme az eredmények:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

Miért keressen IPVanish alternatívákat??

A cég 15 éves tapasztalata során hűséges ügyfélbázist épített fel, de ez nem akadályozta meg az embereket abban, hogy más alternatívákat keressenek. Ha nincs hosszú ingyenes próbaidőszak, és csak egy 7 napos pénz-visszatérítési garancia van, ez nem olyan kényszerítő. A határidő korlátozott, és egyszerűen nem elég ideje az embereknek elképzelni magukat. Nincs elérhető élő csevegés vagy telefon az ügyfélszolgálathoz, ami kissé elriaszthatja az első előfizetőket. Annak ellenére, hogy árkategóriájuk nagyjából elfogadható, mégis drágább, mint más versenytársaké. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat, amelyek miatt az ügyfelek IPVanish alternatívákat keresnek:

 • Drága: A havi 11,99 USD drága az IPVanish által kínált alapszolgáltatásokhoz képest.
 • Nem vonzó felület: Az alkalmazás nem olyan szép, mivel a zöld és a fekete színösszeállítás nem hívja fel a figyelmet.
 • Nem gyorsan: Annak ellenére, hogy webhelyén hirdetnek, sok felhasználó szerint az IPVanish nem a világ leggyorsabb VPN-je.
 • Kezdő barátságtalan: A szoftverfejlesztés kicsit nehéz lehet azoknak az újonnan érkezőknek, akik még mindig nem tudják, miként járnak el a VPN körül.
 • A Netflix blokkolva:  Az IPVanish szerverek nem tudják feloldani a Netflix blokkolását.

Ingyenes IPVanish alternatívák

Az ingyenes VPN soha nem lehetséges. Általában, amikor valami ingyen van, nem tudunk csoda, hogy mi a fogás? Itt az a remény, hogy megbízhatatlanok és nem biztonságosak. Még a törvényes ingyenes VPN-szolgáltatók létezése esetén is előfordulhat, hogy eszköze letölt egy vírust, vagy az adatokat rosszindulatú támadásoknak teheti ki. Nincs ok, miért kellene ezen az úton mennie, ha olcsón fizethet olyan szolgáltatóért, aki értékeli az iránti bizalmat. Íme néhány ingyenes VPN, amelyek közül távol kell tartózkodnia.

 • Spotflux
 • Szia
 • TigerVPN
 • Hotspot pajzs

Miért nem biztonságosak a ingyenes VPN-ek?

Saját magánéletét veszélyeztetné, és adatait veszélybe sodorhatja. Ne feledje, hogy a VPN-ok keresésének egyetlen oka a magánélet és a biztonság garantálása, amelyeket az ingyenes VPN nem tart meg. Folytassa az olvasást, ha további részleteket szeretne tudni arról, hogy miért semmilyen körülmények között nem szabad ingyenes VPN-ket használni.

 • Eladhatják a sávszélességet harmadik fél hirdetőinek.
 • Nem titkosítják az adatait, ami azt jelenti, hogy nem biztonságos az interneten.
 • A legtöbb ingyenes VPN nagyon lassú a magas forgalom miatt.
 • Ingyenes VPN-k tárolják az online forgalom és tevékenységek naplóit.
 • Olyan webhelyekre vezet, amelyek az Ön engedélye nélkül potenciálisan rosszindulatúak lehetnek.
 • Néhány ingyenes VPN-alkalmazás rejtett rosszindulatú programokat tartalmaz, amelyek spam-e-mailek küldésével, hitelkártya-adatainak ellopásával, az eszköz elérhetetlenné tételével vagy az online fiókok feltörésével lophatják meg adatait..
 • Reklámokat helyeznek fel a meglátogatott webhelyekre.

Személy szerint azt javasoljuk, hogy fizessen egy VPN-szolgáltatást, és átugorja az ingyenes szolgáltatás beszerzésének gondolatát. A legjobb dolog, amit megtehetsz, a sok VPN-szolgáltatás kutatása, amíg meg nem találja a legmegfelelőbbet. Ha találkozott az IPVanish-szel, és nem volt annyira hihetetlen, mindig ellenőrizheti annak alternatíváit.

Legjobb IPVanish alternatívák

ExpressVPN

ExpressVPN drágább, mint az IPVanish, ára 12,9 $ havonta, de jó okkal. A kínált szolgáltatások széles skálája azt jelenti, hogy a szolgáltatást mindenféle ember elkötelezi. Noha az ExpressVPN nem kínál ingyenes próbaverziót, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Sokat szerethetünk az ExpressVPN-ről, ám intuitív felhasználói felületük messze a legjobb tulajdonság. A szolgáltatás akár öt eszközön is használható egyidejűleg, szemben az IPVanish-rel, aki a saját számát megduplázta 10 egyidejű VPN-kapcsolatra. Az ExpressVPN használatával nincs túl nagy szolgáltatás a feloldáshoz, ideértve a Netflixet is. tehát, ha az IPVanish pótlását keresi a Netflix megkerülésének elmulasztása miatt, iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Korlátlan sávszélességet, korlátlan sebességet és korlátlan szerverkapcsolókat is kap. Ha többet szeretne megtudni az ExpressVPN által kínált szolgáltatásokról, akkor nézzen meg minket ExpressVPN felülvizsgálat.

Korábban már közzétettünk egy ExpressVPN vs IPVanish összehasonlítás arra az esetre, ha jobb betekintést szeretne kapni e két négyzetbe egymás ellen.

BulletVPN

Legfeljebb 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé – ami kevesebb, mint amit az IPVanish kínál -, ám ingyenes Smart DNS szolgáltatást kínálnak előfizetésükkel. BulletVPN havonta 10,9 dollárba kerül, ami nem sok különbséget jelent. Mint az ExpressVPN, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, szemben az IPVanish hét napos próbaverziójával. A webhelyükön szerepel egy olyan szolgáltatás, amely elkötelezi magát a Netflix feloldásának képessége iránt. “Az amerikai Netflixet azonnal megnézheti az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában vagy a világ bármely más részén.” Ez bizonyítja, hogy mekkora a Netflix felszabadítását célzó üzlet az emberek számára. Nagyon gyors sebességet és gazdaszervereket kínálnak az 1. szintű országokban, ezért nem fogja tapasztalni a sebességcsökkenést a kapcsolatokkal. És végül, ami a legfontosabb: könnyen telepíthetők és egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek. Olvassa el BulletVPN felülvizsgálat hogy megismerje mindazt, amit ez a VPN szolgáltató kínál.

NordVPN

NordVPN minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb szolgáltató a környéken, mivel a letöltéshez és a felhasználáshoz semmilyen erőfeszítésre nincs szükség. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia nem ad okot arra, hogy ne próbálja meg a NordVPN-t. Mindent kínálnak. Gyorsak, rendkívül biztonságosak, rengeteg szerverrel a világ minden tájáról. Az IPVanish biztonságos, de nem tud versenyezni a NordVPN kettősivel titkosítási VPN és szigorú bejelentkezési házirend. A NordVPN egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek sikeresen megkerülhetik a Netflix VPN blokkját. Az összes hihetetlen funkcióval, amelyet ez a VPN szolgáltató kínál, nem mondhatjuk el, hogy a havi 11,99 USD túl sok. Fedeztük fel a NordVPN összes előnyeit és hátrányait NordVPN felülvizsgálat.

VyprVPN 

VyprVPN gyors és ragyog a használhatóságában. Ez egy nagyszerű VPN-szolgáltató, amely számos kiszolgálót, kiváló biztonsági funkciókat, Netflix kompatibilitást és megbízható ügyfélszolgálatot kínál az ügyfeleknek. A naplózási politikájuk azonban kissé megkérdőjelezhető. Tehát ha törődik a magánélettel és a zaklatással, a VyprVPN nem az Ön számára. A VyprVPN Premium segítségével 5 egyidejű kapcsolatot létesít (valamint hozzáférhet más előnyökhöz, például a Chameleonhoz, a saját protokollunkhoz). Alaptervük havi 5,00 dollárba kerül, visszatérítési politika nélkül. Ha bármilyen változás van, 3 napos ingyenes próbaverziót kínálnak. Mélyreható VyprVPN elemzés található ebben a felülvizsgálatban.

Unlocator

Habár Unlocator nem VPN szolgáltató, különféle módszerekkel hajtja végre a VPN egyes funkcióit. Ez egy intelligens DNS-proxy, amely képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat, ideértve a Netflix USA-t is. A Unlocator a földrajzi helyadatainak csak egy részét átirányítja a dedikált szervereken keresztül, tehát ez azt jelenti, hogy nem minden adat kerül titkosításra. Az intelligens DNS-proxy nem rejti el az Ön IP-jét, vagy elfedi az Ön személyazonosságát, de ezt ténylegesen gyorsabbá teszi az audio- és videotartalom online streamingje. A Unlocator havi előfizetése 4,9 dollárral kezdődik, és természetesen, mint sok szolgáltatónál, minél tovább jelentkezik, annál alacsonyabb az ár. Ha többet szeretne tudni erről az intelligens DNS-proxyról, olvassa el a Unlocator áttekintés.

Legjobb IPVanish alternatívák

Azoknak, akik szeretnének böngészni az interneten anélkül, hogy aggódnának a hackerek vagy a betolakodók miatt, nagyon fontolóra kell venniük az IPVanish alkalmazást. Habár hiányzik a képzeletbeli jellemzői, amelyek versenytársakkal egyenlő alapon biztosítják, a költségek és a szolgáltatások pótolják a hiányosságokat. Ha a biztonság a legfontosabb, akkor ne is gondold át kétszer az IPVanish szolgáltatásainak előfizetését. A gyors sebesség és az egyedi funkciók azonban nem csak a legerősebb elemek. Összefoglalva: az IPVansih jól megalapozott, jó hírnévnek örvend az iparban, és biztosítja az Ön számára a kért biztonságot. Gondolod, hogy szükség van egy IPVanish alternatívára? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk, hogy melyik VPN-szolgáltató csinálja a legjobban az IPVanish-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map