A legjobb alternatívák az TunnelBear VPN számára

Az imádnivaló felületen kívül az Tunnelbear egy VPN, amely magában foglalja az összes adatot, amelyre szüksége van az adatvédelemhez. Az Tunnelbear telepítése egyszerű, a használata még könnyebb. Nem a tech-hozzáértésű felhasználók számára fejlesztették ki, hanem azokat a felhasználókat célozták meg, akiknek semmilyen tech-ismerete nincs. A TunnelBear NEM naplózza a felhasználói tevékenységeket, mert úgy vélik, hogy a magánélet elsődleges fontosságú. Ennek kapcsán 2017. augusztusában a vállalat bejelentette, hogy elvégezte a harmadik fél közbiztonsági ellenőrzését. Az ellenőrzést egy Cure53 nevű biztonsági cég végezte, amely megvizsgálta szervereiket, infrastruktúrájukat és alkalmazásukat.

Az TunnelBear lefedi a legtöbb fő helyet, de teljesen kihagyja Afrikát és a Közel-Keletet. A biztonság szempontjából az TunnelBear hálózatát 256 bites AES titkosítással védik, amely az elérhető legmagasabb szintű titkosítás. Ezenkívül két biztonsági funkció van: VigilantBear és GhostBear. A VigilantBear egy beépített kill kapcsoló, a GhostBear pedig egy dupla VPN, amely extra biztonságot nyújt az összes adatforgalomhoz, így a titkosított adatok az internetszolgáltatók által még kevésbé érzékelhetők..

Ez a szolgáltató fiókjajánlatokonként akár 5 egyidejű kapcsolatot és egy ingyenes, 500 GB-os korlátozott előfizetést támogat. Szinte minden platformon alkalmazásokkal rendelkezik, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket. Az TunnelBear nyeri a felületet a tervezésért, de hogyan eredményez ez a teljesítmény szempontjából? És ha ez olyan jó a VPN-nél, akkor miért keresnek a felhasználók az TunnelBear alternatívákat? Találjuk ki.

A legjobb TunnelBear alternatívák

A legjobb TunnelBear alternatívák


A legjobb TunnelBear alternatívák összefoglalása

Különböző teszteket végeztünk a TunnelBear legjobb alternatívájának megtalálására. Íme az eredmények:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish

Miért keressen alagút-alternatívákat?

Az TunnelBear csak 20 szerverhelyet üzemeltet a világon, ami nem sok a versenytársaikhoz képest, amelyek több mint ezernél futnak. Ez nagy hátránya az TunnelBear számára. Ez és az a tény, hogy a McAfee – az online biztonsági óriás – bejelentette, hogy megszerezte a kanadai székhellyel rendelkező társaságot, minden bizonnyal kiszorítja az TunnelBear felhasználókat. Az TunnelBear továbbra is a kanadai joghatóság alatt működik, de hamarosan be kell jelentkeznie az Egyesült Államok joghatósága alá, ami negatív hatással lehet az TunnelBear hűséges ügyfélkörére. Kanada és az Egyesült Államok egyaránt tagjai az 5 Eyes-nek, egy olyan szövetségnek, amelynek tagjait sokszor elkísérték a kémkedésbotrányok során. Nem számít, mennyire aranyos és szórakoztató a szolgáltató, ha a biztonság elégtelen, az emberek figyelme elterel. Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat, amelyek miatt a felhasználók felkínálhatják az TunnelBear alternatívákat.

Nem támogatja a P2P-t

Az alagút nem használható a P2P szolgáltatásokkal, például a torrentekkel.

A nem garantált feloldó

A TunnelBear használatával a legtöbb népszerű streaming webhely, például a Netflix és a Hulu, feloldható. Ez azonban nem garantált, lehet, hogy időnként nem is tud sikeresen csatlakozni. Az TunnelBear nem képes felszabadítani az olyan brit szolgáltatásokat, mint például a BBC iPlayer.

Kevés kiszolgálóhely

Az TunnelBear szervereket a világ mindössze 20 országában fut: Ausztrália, Brazília, Kanada, Dánia, Franciaország, Németország, Hong Kong, India, Írország, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Államok. Királyság és az Egyesült Államok.

Közepes Support

Nincs elérhető élő chat a weboldalon. Ahhoz, hogy kérdést tegyen fel vagy panaszt tegyen, fiókkal kell rendelkeznie. Ráadásul az e-mail támogatás nem túl érzékeny.

Nincs visszatérítési politika

A TunnelBear nem kínál visszatérítési politikát vagy pénz-visszatérítési garanciaidőt. Ennek nem szabad problémának lennie, mert már kínálnak egy havi ingyenes VPN-csomagot.

Ingyenes VPN-k

Ha nem fizet a szolgáltatóért, akkor valószínűleg nem vagy biztonságban. Mindig van fogás, az ingyenes nem feltétlenül jelenti jó. Az ingyenes nagyobb árral érkezik, és ez az ár lehet, hogy csak a biztonság és a magánélet. Íme néhány ingyenes VPN, amelyeket el kell kerülnie, és ezek alatt elmagyarázza, miért nem szabad ezeket használni.

 • Szia
 • Hotspot pajzs
 • TigerVPN
 • Spotflux

Miért nem biztonságosak a ingyenes VPN-ek?

Nem hiányzik az oka annak, hogy miért kerülje el az ingyenes VPN-szolgáltatók használatát:

 • A legtöbb ingyenes VPN csiga-tempójú, mivel túl vannak terhelve (sok felhasználó használja ki az ingyenes cuccokat).
 • Eladhatják a sávszélességet harmadik fél hirdetőinek.
 • Nem garantálják a forgalom titkosítását, ami azt jelenti, hogy a fedezetet online fújják.
 • Az ingyenes VPN-ek nyilvántartást vezetnek az online forgalomról, és nyomon követhetik tevékenységeit.
 • Olyan webhelyekre irányítják Önt, amelyek az Ön jóváhagyása nélkül potenciálisan rosszindulatúak lehetnek.
 • Néhány ingyenes VPN-alkalmazás rejtett rosszindulatú programokat tartalmaz, amelyek spam e-mailek küldésével, hitelkártya-adatok ellopásával, az eszköz elérhetetlenné tételével vagy az online fiókok feltörésével lophatják meg adatait..

Tehát ha VPN-t fog használni online védelmére, akkor valószínűleg fizetni fog egyért. Csábító lehet kipróbálni egy ingyenes VPN-t, ahelyett, hogy prémiumot vásároljon, különösen, ha úgy gondolja, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtják. Még a legjobb VPN-ek sem érik meg a kockázatot. Jobban fizet, ha fizet egyért.

A legjobb TunnelBear alternatívák

A medve viselése a márka arcán zseniális. Nem csak kellemes felhasználói élményt nyújt, hanem tükrözi a vállalat magánélettel kapcsolatos elképzeléseit is. Miután azonban az TunnelBear csatlakozott a McAfee-hez, gyanítunk, hogy visszaesnek az ügyfelek vásárlása. A fentiekben felsoroltak mellett túl sok ok van arra, hogy a felhasználók fontolóra vehessék az TunnelBear-ről a többi szolgáltatóra való áttérést. Íme néhány a legjobb alternatíva közül:

ExpressVPN

Ez a VPN-piac első számú megbízható vezetője, amely garantálja az Ön által kedvelt webhelyek, szolgáltatások és alkalmazások azonnali feloldását. Ez egy hatalmas, több mint 2000 globális VPN-kiszolgáló hálózatot működtet, amelyet a gyors kapcsolatokhoz optimalizáltak. ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, ahol nincs adatmegőrzési törvény. Nincsenek tevékenységi naplók. Nincs csatlakozási napló. A 24 órás ügyfélszolgálatával másodpercekben kaphat segítséget, és igénybe veheti a 30 napos visszatérítési politika kérdéseire fel nem tett kérdéseit. Ezenkívül lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását. Bővebben az ExpressVPN-ről ebben a felülvizsgálatban.

BulletVPN

BulletVPN Észtországban székhellyel rendelkezik, így versenyelőnyhöz juttatja az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező VPN-szolgáltatókkal szemben. Ez a nulla naplózás politikáját követi, és megbízható kapcsolatokat és szervereket kínálnak, amelyek garantálják a cenzúrázott tartalom megkerülését a világ minden tájáról. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia és a napi 24 órás prémium támogatás az e-mailen vagy az élő csevegőn keresztül tovább növeli a felhasználók élményét. Nagy szerverhálózattal rendelkeznek a világ minden tájáról, és támogatják a P2P torrentet. Itt van még a BulletVPN-ről

NordVPN

NordVPN a VPN-szolgáltatók egyik legnagyobb szerverhálózata, összesen 3517 szerverrel 61 országban. Ez egy teljes funkcionalitású, felhasználóbarát VPN-szolgáltatás, amely Panamában található, és nulla naplót vezet a felhasználók tevékenységeiről. Választhat a P2P megosztáshoz optimalizált szerverek százai közül. A NordVPN használatával 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk Önnek, így nincs vesztenivalója. Abban az esetben, ha bármilyen segítségre van szüksége, a támogatásuk segítséget nyújt a csevegési és e-mail rendszerekhez. További információkért nézd meg ezt NordVPN felülvizsgálat.

IPvanish

IPVanish egy szervizelhető VPN, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Noha ez nem igazán megnyugtató, a vállalat állítása szerint nulla naplózási irányelvet vezet, amely a felhasználók tevékenységét folyamatosan tartja. Támogatják a nap 24 órájában, a hét 7 napján, mivel az ügyfelek elégedettsége a fő prioritás. Az IPVanish csak akkor téríti vissza a vásárlást, ha úgy döntött, hogy visszavonja a kézbesítés első 7 napján. Szolgáltató, amely képes feloldani a tartalmat, és lehetővé teszi a P2P tevékenységeket. Szerezzen jobb betekintést az IPVanish webhelyen a ez a felülvizsgálat.

TunnelBear alternatívák

A Tunnelbear legszórakoztatóbb témája a téma; egy kreatív módszer a felhasználók figyelmének felkeltésére. Azok számára, akik érdeklődnek a népszerű földrajzi korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés és a biztonságos böngészés iránt, az Tunnelbear egy csodálatosan hatékony VPN. Ha Ön kezdő, aki nem törődik a divatos funkciókkal, és azt akarja, hogy a dolgok útközben megtörténjenek, akkor az Tunnelbear.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me