A legjobb offshore VPN – nem amerikai alapú VPN-ek feltárták

Mivel a VPN használatának előnyei egyre szélesebb körben elterjedtek, sok felhasználó fordul a szolgáltatáshoz, hogy megvédje magát a sok online sebezhetőségtől. A szolgáltatás kiválóan alkalmas az online támadások, a számítógépes fenyegetések, a személyazonosság-lopások és a titoktartáshoz szükséges összes információ védelmére. Amikor VPN-szolgáltatót keres, legtöbbünk először az árakat, a VPN-kiszolgálókat, az alkalmazásokat, az ügyfélszolgálatot és a visszatérítési irányelveket veszi figyelembe. Számos VPN-felhasználó nem ismeri azt, hogy a VPN-központ helyzete szintén rendkívül fontos..


A legjobb offshore VPN - nem amerikai alapú VPN-ek feltárták

A legjobb offshore VPN – nem amerikai alapú VPN-ek feltárták

Hogyan működik a VPN?

Bármely VPN-felhasználó kedvéért, aki nemrégiben meghallotta a szolgáltatást, de még mindig nem érti, hogyan működik, engedje meg, hogy tegyen néhány dolgot az Ön számára. Először: a VPN a virtuális magánhálózat rövidítése; egy kiszolgálók egy csoportja, amely titkosítja a forgalmat, mihelyt csatlakozik hozzájuk. Ez a titkosítás annak biztosítása érdekében történik, hogy senki más ne tudjon bejelentkezni tevékenységeibe online; ez magában foglalja az internetszolgáltatót is.

Az internetes biztonság biztosítása mellett a VPN-szolgáltatás az Ön személyazonosságát is védi azáltal, hogy elrejti az olyan részleteket, mint például bárhol, ahol böngészi, valamint az azonosító adatait. Ez akkor fordul elő, amikor csatlakozik egy külföldi székhellyel rendelkező szerverhez, és az IP-címe az eredetiről egyre változik, amely arra szolgál, hogy a szerver helyét megmutatja, ne a sajátod.

Nem amerikai alapú VPN-igény

A szolgáltatók túlnyomó többsége olyan régiókban található, mint például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Annak ellenére, hogy jó minőségű szolgáltatók lehetnek, tartózkodási helyük nem az egyik legjobb, hogy a biztonság-központú szolgáltatót alapozza. Ennek oka az, hogy a kormányuk számos törvényt tartalmaz, amelyek úgy tűnik, hogy megkérdőjelezik a VPN-felhasználók által keresett adatvédelmet. Olyan irányelveket alkalmaznak, amelyek a legtöbb VPN-szolgáltatót arra kötelezik, hogy adatszolgáltatást nyújtsanak be a szolgáltatás felhasználásáról, azaz ha feliratkoztak egy szolgáltatóra, amely az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található, akkor valószínű, hogy böngészési adatai megoszthatók az ügynökségekkel. amelyek együttműködnek az NSA-val.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek nem kell annyira elrejteniük, az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban működő szolgáltatók egy olyan lehetőség, amelyet fel lehet fedezni, de bárki más számára, aki mindig valami komoly, érzékeny üzleti vállalkozással foglalkozik online, akkor jobb lenne fontolóra vennie a egy offshore VPN. Az offshore VPN alapvetően olyan szolgáltató, amelynek székhelye olyan országokban található, amelyek nem tagjai semmilyen adatszabályozó szövetségnek. Ilyen szövetségek közé tartozik az „Öt szem”, amelyben a tagállamok paktumot alkotnak minden információ megosztására, amely a keresett bűnöző letartóztatásához vagy a fenyegetés aláásásához vezethet..

A legjellemzőbb online felhasználók azt szeretnék, hogy könnyedén hozzáférhessenek a torrentokhoz vagy letölthessenek szerzői joggal védett anyagokat, és ez valóban annyit jelent, amennyire csak lehetséges. Az olyan szervezeti egységeket, mint a Nemzeti Biztonsági Ügynökség, nem igazán érdekli az ilyen felhasználók. Tehát, ha szeretné elkerülni, hogy a böngészési adataikat átadják nekik, a offshore VPN a legjobb megoldás.

A legjobb offshore VPN-k

Most, hogy felgyorsítja a VPN-szolgáltatás végrehajtásához szükséges két dolgot, vessünk egy pillantást a különféle VPN-szolgáltatásokra, amelyeknek a székhelye nem az „Öt szem” országban található, például az USA-ban. vagy Egyesült Királyság:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt VPN-szolgáltató a világon, és a Brit Virgin-szigeteken található kényelmes elhelyezkedése jelentősen hozzájárult a sikerhez. A szolgáltatás garantált, hogy nem tárol semmilyen naplót, és ezt nulla naplózási politikájuk biztosítja. A szolgáltató biztos abban is, hogy teljes mértékben biztosítja böngészési élményét a 256 bites AES titkosítási technológiájuk révén, valamint az OpenVPN-re, mint az előnyben részesített és legbiztonságosabb VPN-protokollra támaszkodva. A szolgáltatás körülbelül 1500 szerverrel büszkélkedhet, amelyek jól szétszóródnak a világon, és egy áttételi jutalmazási rendszerrel, ahol mind a jelenlegi, mind az új előfizetők ingyenes előfizetési hónapot kapnak, amint az új felhasználó feliratkozik. A szolgáltatás olyan lopakodó kiszolgálókat is kínál, amelyekhez olyan felhasználók férhetnek hozzá, akik olyan régiókban működnek, mint Kína, ahol a VPN-szolgáltatások használata szigorúan korlátozott. Az ExpressVPN közismert rendkívül érzékeny ügyfélszolgálati csapatával is, amely 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető, élő üzenetküldés, e-mail vagy telefonon keresztül is. A szolgáltatás igénybevétele kissé drága lehet más szolgáltatókhoz képest, így a 30 napos pénz-visszatérítési garancia remek alkalom arra, hogy megnézze, vajon a szolgáltatás megéri-e azt, amit kérnek.

2. BulletVPN

BulletVPN valójában nem volt az iparágban olyan sokáig, mint a többi VPN-szolgáltatás, de ez nem jelenti azt, hogy szolgáltatásaik al-par. Észtországban székhellyel a szolgáltatás messze van minden adatmegőrzési törvénytől, azaz a nulla naplózás politikáját betartják. A szolgáltató egyike azon kevésnek is, amelyek VPN és intelligens DNS szolgáltatásokat is kínálnak. Az Intelligens DNS-proxy szolgáltatás akkor hasznos, ha meg akarja kerülni a VPN-t natívan nem támogató eszközökre vonatkozó regionális korlátozásokat, például a PS4, az Xbox One és az Apple TV. A BulletVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek VPN-alkalmazást kínálnak a felhasználóknak az Amazon Fire TV számára. Nyilvánvaló, hogy a BulletVPN rendelkezik PC, Mac, Android és iOS eszközökhöz is. Abban az esetben, ha problémájukba ütközik a szolgáltatásuk felhasználásával, a BulletVPN ügyfélszolgálata mindig kéznél van, hogy élő támogatással vagy e-mailen keresztül segítsen. A biztonság szempontjából a BulletVPN biztosan biztosítja a kapcsolat védelmét és biztonságát a 256 bites AES titkosítási modellel minden előfizetőjük számára. A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan a BulletVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik, amelyet kihasználhat, és megnézheti, hogy ez a szolgáltatás az Ön számára.

3. NordVPN

Ennek a panamai alapú szolgáltatásnak a központja távol esik minden olyan régiótól, ahol adatmegőrzési irányelveket alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen szolgáltatónál nem szabad aggódnia a böngészési előzmények rögzítése miatt, nem is beszélve a megosztásról. Ez olyan biztonsági funkciókkal együtt, mint például a Double VPN, ahol a forgalom egy kiszolgáló helyett két szerveren keresztül irányul, és a CyberSec, ahol a zavaró hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolódnak a szörfözés során, biztosítja, hogy az NordVPN előfizetők biztonságáért megfelelően gondoskodjanak. A szolgáltató nagy, több mint 4000 szerverrel rendelkező hálózata azt is biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a választott régiójában olyan kiszolgálót, amelyhez csatlakozni tud, és az NordVPN azon képessége, hogy akár 5 egyidejű VPN-kapcsolatot is támogasson, segít megtakarítani az online kapcsolódó költségeket. Biztonság. Az NordVPN az Onion VPN-en keresztül is támogatja az Onion-ot, ahol a felhasználók integrálhatják a Tor VPN szolgáltatást annak biztosítása érdekében, hogy valóban anonim böngészési élményt kapjanak. Ez a szolgáltatás automatikus lekapcsolót is kínál, és megakadályozza a DNS szivárgásokat. A 3 napos ingyenes próbaverzióval nem kell sokáig eldöntenie, hogy ez a megfelelő szolgáltatás az Ön számára. Próbáld ki.

4. CyberGhost

A CyberGhost VPN egy másik megbízható szolgáltatás, amelynek székhelye Romániában található. Az ország jelentős mértékben élvezi az online szabadságot, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az adatok rögzítése vagy a böngészés bármilyen korlátozása miatt. A szolgáltatás különösen ismert a különösen a nyilvános Wi-Fi hálózatokhoz állandóan csatlakozó felhasználók számára alkalmazott biztonsági intézkedésekkel. A CyberGhost VPN támogatja a fájlmegosztást peer-to-peer fájlok átvitelén keresztül, így nem jelentkezhetnek problémák a nagy kötetű fájlok torrent vagy letöltésével kapcsolatban. Ügyfélszolgálati csapata szintén mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen, ha bármilyen problémája felmerül, mivel az élő csevegés funkcióval kapcsolatba léphetnek velük. A szolgáltatás egy könnyen használható VPN alkalmazást kínál, amely kompatibilis a sokféle platformon, ideértve az iOS, az Android, a Mac OS és a Linux rendszert. A szolgáltatás jól illeszkedik a Kodi-hez, így a felhasználóknak nem kellene problémáiknak lenniük a médiaszoftver párosításával. Ha szeretné megtudni, hogy a CyberGhost teljesíti-e az Ön szabványát, érdemes igénybe venni a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, és kipróbálhatja a szolgáltatást.

Tanácsadás szó

Ingyenes VPN-k széles választéka érhető el, és ezek többségét egyszerű online keresés segítségével lehet megtalálni. Ezeknek a szolgáltatásoknak nagyon kísérteties lehet feliratkozni, és tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb felhasználó inkább szeretne valamit, amit ingyen kaphat, mint a fizetés. Szeretnénk mondani egy óvatos szót minden internetfelhasználónak, aki arra gondol, hogy feliratkozik egy ingyenes szolgáltatóra. Ezek az ingyenes szolgáltatások ismert módon megosztják a felhasználói adatokat harmadik felekkel. Valószínűleg így tudják többségük fenntartani ingyenes szolgálatát. Szolgáltatásuk minősége szintén csalódást okoz, mivel a legtöbb szolgáltatónál a sebesség valóban túl alacsony ahhoz, hogy bármi lényeges legyen. Az egyetlen szolgáltató, akiben megbízhat, az a, aki meghatározott időtartamra nyújtja a szolgáltatás ingyenes használatát. Ez általában úgy van, hogy a regisztráció előtt láthassa, mennyire jól szolgálják szolgálataikat másokkal.

Következtetés a legjobb offshore VPN-kről

Az offshore VPN használata garantálja, hogy nem fog belemerülni a sok olyan aggodalomba, amelyet a világ minden tájáról a kormányok ismertek az online biztonsággal kapcsolatban, és hogy adatai és személyes adatai minden kormányzati ügynökség kezétől távol maradnak..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me