A legjobb overwatch VPN

Ha Ön a First Person Shooter Games játékosa, és még mindig nem próbálta ki a Overwatch játékot, akkor sokat veszítene. A Blizzard által 2016-ban kiadott és kiadott játék továbbra is magas népszerűségnek örvend két évvel a bejelentése után, és valószínűleg annak oka, hogy a soha nem érő frissítések folyamatosan bővülnek a játékban. Az új funkciók, karakterek és a történet folyamatos beépítése azt jelenti, hogy valószínűleg soha nem fogja lefedni az összes alapját a játékban, és mindig meglepheti magát, amikor a következő legújabb szintre lépsz.


A legjobb overwatch VPN

A legjobb overwatch VPN

Mi az a Overwatch??

Az online játék azzal indul el, hogy párba kerül egy másik játékoscsoporttal és összeállít egy csapatot, majd mindannyian más csoportok ellen bombáznak, különböző játékforgatókönyvekben. A legnépszerűbbek közé tartozik, amikor az egyik csapat megkísérel mozgatni egy rakományt a térkép valamely pontjára, a másik csapat pedig megpróbálja megállítani őket, vagy amikor egy csapat megpróbál elfogni egy kijelölt területet, amelyet a másik megvéd. Egy másik érdekes tény a játékról, hogy a karaktert az a karakter alapján választja meg, amelyet a csapattársak már választottak. Ez bevezet egy szintű függőséget & csapatmunka, amelyet néhány más játék integrálhat.

A Overwatch online lejátszása erős, szünetmentes internetkapcsolatot igényel – olyasmit, amelyet valóban időbe kell vennie, hogy összeálljon, ha érdemes élményt szeretne kapni. A játék megfelelő beállításához meg kell gondolni az online biztonságot, és nincs jobb védelme annak, hogy egy megbízható VPN szolgáltatással feliratkozzon..

Miért érdemes a VPN-et használni a Overwatch segítségével??

Az online biztonság az online játékélmény nagy részét képezi. Ez az oka annak:

 • DDoS támadások: A DDoS támadások akkor fordulnak elő, amikor a hackerek megszerezik az irányítást az Ön IP-címe felett, és úgy dönt, hogy megnehezíti a játékhoz való hozzáférést. Ezt úgy teszik, hogy manipulálnak egy DDoS szolgáltatással, és kéretlenné teszik az Ön IP-címét. A VPN ezt megakadályozza, ha elrejti a tényleges tartózkodási helyét, és hozzárendel egy virtuális IP-címet, amely immunitást élvez a DDoS támadások ellen..
 • VoIP: A VoIP szolgáltatásokra fog támaszkodni, hogy online csevegjenek a csapattársakkal. Ha valahol a Közel-Keleten tartózkodik, némi problémát tapasztalhat, mivel az ott levő VoIP le van tiltva. Ennek egyik legjobb módja a VPN szolgáltatás használata.
 • Felhasználói blokkok: Ha gyanítják, hogy csalás vagy szabálytalan hackerek használata, amikor túljátszás közben játszanak, akkor tilthatják magukat. Ha azonban VPN-t használ, akkor csatlakozhat egy másik hely szerverén keresztül, vagy akár megváltoztathatja IP-jét.
 • Sebességszabályozás: Néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy figyelemmel kíséri és korlátozza a forgalom bizonyos típusait, annak érdekében, hogy javítsák a kapcsolat minőségét / színvonalát minden előfizetőjük számára. Ha az internetszolgáltató egyike a szimatosnak, előfordulhat, hogy hirtelen csökken a sebessége. A VPN használata titkosítja a kapcsolatot, ezáltal megnehezíti az internetszolgáltató számára, hogy tudja, mit készít. A forgalom korlátlan sebességgel folyik, és teljes magánélettel használja a hálózatot.

A legjobb overwatch VPN-k

Mindezt szem előtt tartva, itt találja meg a legjobb válogatásainkat, amikor a Overwatch VPN-jére vonatkozik.

1. ExpressVPN

ExpressVPN jól ismert példaértékű ügyfélszolgálatáról és megbízható hálózatáról. A szolgáltatás magában foglalja a szokásos 256 bites titkosítást, valamint az adatok megőrzéséhez egy komoly nulla naplózási politikát. & a böngészési tevékenységek teljesen védettek. Ezenkívül rendelkezik egy kill kapcsolóval is, amely kikapcsolja a kapcsolatot, ha a VPN-szolgáltatás váratlanul leáll. A szolgáltatásnak olyan hálózata van, amelyben több mint 1000 szerver van, amelyek szétszórtan vannak 145 helyszínen, 145 különböző országban. Az ExpressVPN nagylelkű jutalmazási programmal is rendelkezik, ahol ha meggyőzi kollégáját, hogy jelentkezzen be, mindkettő kap egy hónap ingyenes felhasználást. Ha további három eszközt is hozzáadhat ugyanahhoz a fiókhoz, élvezheti a kiegészítő védelmet anélkül, hogy fizetnie kellene. Ha ez a szolgáltatás úgy tűnik, hogy valami érdeklődik, érdemes választania a 30 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatát, mielőtt a végső döntést meghozza..

2. NordVPN

Kevés más szolgáltató közel áll a különféle eszközökhöz NordVPN az Ön rendelkezésére áll. A több mint 60 országban lenyűgöző 3500+ szerverrel rendelkező masszív hálózata lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljon, mint a DoubleVPN, ahol az előfizető adatait egy szerver helyett két szerver továbbítja a biztonság növelése érdekében, és a Tor a VPN-en keresztül, ahol még mindig képes vagy. egyszerre használja a Tor-t és a VPN-t. Ha tudod, hogy sok időt fogsz felhasználni online fájlok letöltésére, streaming videókra vagy torrent-ra, akkor optimalizálhatod a szervereidet is. A szolgáltatás anti-DDoS mechanizmusokkal is rendelkezik, így nem szabad számítania támadásokra, amikor folytatja a Overwatch játékot. Az alkalmazásuk a Windows, Mac OS, Linux, iOS Windows vagy Android rendszeren is fut, tehát a kompatibilitással kapcsolatban nem kell aggódnia. A próbaperiódus 3 nap, de ingyenes, tehát nincs oka, hogy ne vegyen mintát.

3. IPVanish

IPVanish egyike azoknak a szolgáltatóknak, amelyek elég hosszú ideig működnek, hogy módosítsák szolgáltatásaikat és kielégítsék ügyfeleik legszorosabb aggodalmait. Az IPVanish nulla naplózást, anonim torrentet, korlátlan sávszélességet és 256 bites AES titkosítást biztosít az optimális biztonság érdekében. Ezenkívül több mint 40 000 IP-hez is hozzáférhet, és ennek lehetővé kell tennie a lehető legtöbb hozzáférési ponthoz való csatlakozást. Az IPVanish egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyek nyíltan támogatják a P2P forgalmat, és akár 10 egyidejű kapcsolatot is kínál ugyanazon fiók alatt. Az alkalmazásnak tetszetős felhasználói felülete is van, és elég egyszerű ahhoz, hogy a VPN-felhasználók első alkalommal megforduljanak. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával a potenciális ügyfeleknek több mint elegendő idejük van annak eldöntésére, hogy ez a szolgáltatás-e vagy sem.

Következtetés a Overwatch legjobb VPN-jéről

A Overwatch VPN-kapcsolaton keresztüli lejátszása biztosítja, hogy a kapcsolat a lehető legkevesebb eséllyel megszakadjon. A fent említett három VPN-szolgáltatás a piac legjobbjai közé tartozik, és ezek megóvják Önt a legveszélyesebb online támadásoktól.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map