A legjobb VPN a BFI Player + számára

A BFI Player + lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy brit filmeket közvetítsenek szakszerűen kidolgozott klasszikusok gyűjteményéből. A csatorna azonban csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ez óriási problémát jelent az előfizetők számára, akik országon kívül utaznak, mert a szolgáltatás nem érhető el külföldről. A brit emigránsok vonakodva elengedték a BFI Player + előfizetéseiket. Alig tudták, hogy egy VPN lehetővé teszi számukra a BFI Player + feloldását az Egyesült Királyságon kívülről. Ha utazása közben tervezi streaming szolgáltatást, akkor a VPN minden bizonnyal valami, amit meg kell tudnia.


A legjobb VPN a BFI Player + számára

A legjobb VPN a BFI Player számára+

Mi a BFI Player?+?

A BFI Player + legfeljebb 300 film közül választhat, körülbelül 5 font havonta. Az ilyen típusú előfizetésektől elvárható filmetípusok valóban régi kedvencek, amelyek rajongói kellett lennének, hogy élvezhessék őket. A műfaj nemcsak a brit tartalomra korlátozódik, mivel az előfizetők horror, indie, dokumentumfilmek, díjnyertes és még japán címeket is találhatnak, miután valóban áttekintették a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az előfizetőknek lehetősége nyílik arra is, hogy speciális címkék vagy rendezvények, például a BFI London Film Festivals csoportba sorolt ​​gyűjteményeket nézzenek át, amely nagyszerű módja annak, hogy utolérjék az összes nagyszerű produkciót, amelyeket egy adott időben adtak ki..

A BFI Player + feloldásának feloldása az Egyesült Királyságon kívül egy VPN segítségével

A BFI Player + külföldi blokkolásának feloldásához annyit kell tennie, hogy elrejtse a valós helyét. A virtuális magánhálózat segít abban, hogy megváltoztassa IP-jét, azaz az Internet Protocol címét. Ez az, amellyel a BFI-lejátszó megállapítja, hogy engedélyezi-e a hozzáférést. Ha az Egyesült Királyság területén kívül tartózkodik, akkor előfizetnie kell egy megbízható VPN szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi a kapcsolatot az Egyesült Királyságbeli szerverrel, amely hozzáférést biztosít a BFI Player + -hoz. Itt van, mit kell tennie:

 1. Iratkozzon fel VPN-re. ExpressVPN erősen ajánlott.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Androidra, PC-re, Mac-re vagy iOS-re.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Csatlakozás egy brit szerverhez.
 5. Indítsa el és élvezze a BFI Player + alkalmazást bárhol.

ExpressVPN egy olyan robusztus szoftver, amely akadály nélkül képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem csak, de biztonságát egy teljesen új szintre is hozza. Most már teljes névtelenséggel és biztonsággal szörfözhet az interneten. Nézze meg ezt a listát, hogy kicsit elképzelhesse, mi lesz a következő.

A legjobb VPN-k a BFI Player számára+

A földrajzi helyzetének „megváltoztatásának” képessége nagyszerű hozzáférést biztosít olyan helyi webhelyekhez és tartalmakhoz is, amelyekre normál internetkapcsolat nélkül nem lenne képes. Mindemellett a VPN az Ön összes adatait is titkosítja, így senki sem tudja kitalálni, hogy pontosan mit tesz online. Ez azt jelenti, hogy a tevékenységeit még az internetszolgáltatótól is rejtve tartja, akik hajlamosak korlátozni a böngészési sebességet, különösen, ha rájönnek, hogy túl sok sávszélességet használnak a streaminghez. Ez nagyon rossz lehet neked, mivel nem fogja kihasználni az internetes csomag teljes spektrumát.

A megbízható VPN-szolgáltató által biztosított biztonság érzése lehetővé teszi, hogy online vásároljon, anélkül hogy aggódnia kellene a hitelkártya-információk ellopása miatt, és csatlakozhat egy nyilvános WiFI-rendszerhez anélkül, hogy sérülékeny lehet a támadásoktól. Mindez azonban csak akkor lehetséges, ha megbízható VPN-szolgáltatója van. Annak biztosítása érdekében megpróbáltunk szűkíteni néhány legfontosabb választást, hogy kevesebb időt töltsön az új szolgáltatással szemben elvárható szolgáltatás aggódásával. Nézze meg a legjobb VPN-ek listáját, amelyekre feliratkozni kíván a streaminghez a BFI Player + segítségével, miközben az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik.

1. ExpressVPN

ExpressVPN a szolgáltatási színvonal és a kínált minőségi színvonal szempontjából valóban felülmúlja a versenyt. A szolgáltató székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és akár 2000 szerverrel rendelkezik, amelyek a felhasználók számára könnyen hozzáférhetők. A 256 bites AES katonai titkosításnak köszönhetően a biztonság mindig garantált, és a névtelen naplózási elv tiszteletben tartása mellett mindig anonimitást garantálnak. A szolgáltatás akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP és SSTP mint olyan VPN protokollokat, amelyekre a felhasználók támaszkodhatnak..

Az ExpressVPN-nek egy megbízható ügyfélszolgálati csapata is van, amelyhez közösségi médián, élő csevegőn vagy e-mailen keresztül lehet kapcsolatba lépni, valamint elhanyagolt szerverek gyűjteménye a magas cenzúrájú régiókban élő felhasználók számára. A szolgáltató a Toron keresztül VPN-támogatást is nyújt a teljes anonimitáshoz, valamint egy Internet Kill Switch szolgáltatást is biztosít a kapcsolat biztonságához. Az ExpressVPN intelligens DNS szolgáltatást is kínál azoknak a felhasználóknak, akik csak el akarják rejteni a helyüket, és a Tor webhelyét, csak abban az esetben, ha nem akarja, hogy bárhol rögzített VPN webhelyre jelentkezzen be. Ha meg szeretné tudni, hogy mit kínál még az ExpressVPN, szánjon némi időt az ExpressVPN áttekintés áttekintésére.

2. IPVanish

IPVanish egy másik szolgáltatás, amelyet ellenőrizhet, ha teljesen elrejti-e a tartózkodási helyét a meglátogatott webhelyektől. A szolgáltató megígéri, hogy a tényleges IP-jét elveszíti. Több mint 40 000 IP-t kínál, amelyek közül választhat a közel 1500 szerverből álló csoport jóvoltából. Az IPVanish azért is jól ismert, hogy tökéletes egyensúlyt nyújtanak mind a sebesség, mind a biztonság szempontjából, mivel előfordul, hogy az online játékosok és a felhasználók számára a választás szolgáltatója, akik pufferolás nélkül szeretnének HD formátumban streamálni. A szolgáltatás kiváló azoknak a felhasználóknak is, akik torrentot szeretnének elérni, mivel lehetővé teszi számukra korlátlan fájlok átadását és névtelenül ezt..

Az IPVanish garantálja a korlátlan szerverváltást és a böngésző sebességét is, így nem szabad számítania arra, hogy ragaszkodni fog bizonyos sebességkorlátozásokhoz. Az IPVanish lehetővé teszi akár 10 eszköz számára, hogy egyszerre támaszkodjon VPN kliensére, és mindegyik egy fiók alatt van. Ezenkívül a szolgáltatás számos lehetőséget kínál a felhasználók számára, akik inkább nem töltsék le a VPN-klienst. Böngészőbővítményei elérhetők mind a Chrome, mind a Firefox számára, valamint a SOCKS5 webes proxy alternatívája, amelyhez csak akkor kell hozzáférnie, ha online van. Mindez hatékony módszer a BFI Player + feloldásához az Egyesült Királyságon kívül, de ha tudni akarja, mi múlik még az üzletben, nézzen meg egy részletesebb IPVanish áttekintésünkben.

3. NordVPN

NordVPN egy újabb figyelemreméltó szolgáltató, akihez fordulni, minden bizonnyal jó előnnyel rendelkezik a verseny felett. Több mint 4000 szerverrel a NordVPN sokat kínál a csatlakozási helyek szempontjából. Maga a szolgáltató székhelye Panamában található. Ez azt jelenti, hogy egy biztonságos menedékhely, mert nem felelnek semmilyen adatszabályozó hatóságnak. Ez azt jelenti, hogy könnyen meg tudják tartani nulla naplózási politikájukat. A NordVPN a 256 bites AES titkosítás ipari szabványát is alkalmazza. Ezt kiegészíti néhány egyedi funkció, amely magában foglalja a dupla VPN titkosítást.

A kettős titkosítási protokolljuk azt jelenti, hogy a felhasználói adatok egy szerver helyett két szerveren haladnak át, ezáltal növelve a biztonság szintjét. A NordVPN rendelkezik egy lopakodó szerverkészlettel is, amelyet a magasan cenzúrált területeken élő felhasználók választhatnak. Nem is beszélve az olyan szoftverekről, mint például a CyberSec és a SmartPlay, az előfizetők számára. A NordVPN dedikált IP-ket is kínál, ahol a felhasználók választhatnak, hogy egy-egy IP-t közvetlenül rendelnek nekik. Ez csökkenti a virtuális IP felfedezésének esélyét. Ez csak néhány a funkcióktól, amelyek célja a böngészés biztonságosabbá tétele. Olvassa el a részletesebb NordVPN áttekintést, hogy jobban megértse, mire számíthat.

Összegzés a BFI Playerből származó streaming legjobb VPN-jeiről+

Az Egyesült Királyságon kívüli streamingnek nem szabad problémának lennie, ha tudod, mit tehet Önért a VPN. A három olyan elem, amelyet fent megvizsgáltunk, több mint képes leplezni a tartózkodási helyét. Most már élvezheti a kívánt földrajzi korlátozású szolgáltatások tartalmát.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map