A legjobb VPN a BitCoin számára

Nagyon nagy a esélye annak, hogy bár valószínűleg nem ismeri a legújabb digitális valutát a piacon, hallhatott róla, hogy arról beszélgetnek egy hírek panelen, vagy röviden elolvashatják róla az Ön tech híreinek szakaszában. újság. Az online névtelenség szempontjából mind a VPN, mind a BitCoin lehetővé teszi az identitás elrejtését az internetes böngészés során, bár különböző módon. Most, amikor a BitCoins-ről és a VPN-ről beszélünk ugyanabban a levegőben, akkor valószínűleg meghatározzuk, mi is pontosan ez a „digitális valuta” új formája, és megtudhatjuk, miért alkalmazták azt a kereskedők elfogadott fizetési módként. Ebben az áttekintésben áttekintjük a BitCoin legjobb VPN-jét.


A legjobb BitCoin VPN áttekintés

A legjobb VPN a BitCoin számára

VPN és BitCoin – tökéletes egyezés

A legnagyobb előnye, amelyet a BitCoin fizetési módként kínál, az, hogy a vevő anonim maradhat, mivel az ezen a valután keresztüli vásárlásoknak valójában nincs papírútja. Miután a VPN-t választotta az online adatvédelem fenntartásának eszközeként, csak akkor van értelme annak biztosítása, hogy minden bizalmas maradjon attól a ponttól kezdve, amikor fizet a magánhálózati szolgáltatásáért. Ez az oka annak, hogy sok VPN-szolgáltató most átvállalja a fizetést a BitCoin rendszeren keresztül. Az egyik módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy sem az internetszolgáltató, sem a kormányzati ellenőrző ügynökségek nem tudják nyomon követni az Ön munkáját online, még a fizetési műveletektől sem, amelyeket a VPN-szolgáltatóval végeztek el..

Ez a szintű adatvédelem nem csak a VPN-előfizetésre terjed ki. A BitCoins lehetővé teszi továbbá bizalmas kifizetések teljesítését, amikor más árukat és szolgáltatásokat vásárol online; de természetesen azon kereskedőktől, akik fizetési módként elfogadják a BitCoint. A VPN-technológia és az online digitális valuta egyaránt garantált biztonsági szintje páratlan, mivel ezeknek a kettőnek használatával elkerülheti annak kockázatát, hogy a felhasználóneveket, jelszavakat és hitelkártya-adatait ellopják a rosszindulatú hackerek és az online spamelkedők. A biztonság e két formájának elfogadása sok frusztrációt takaríthat meg, különösen akkor, ha az online munka nagyon érzékeny.

Mindezek mellett most áttekinthetjük a piacon található néhány VPN szolgáltatást, amelyek lehetővé teszik a fizetést a BitCoinson keresztül, a a legjobb VPN-k a BitCoin számára.

Legjobb VPN-k a BitCoin-fizetésekhez – a legjobb választások

Itt található a mai áttekintés legfontosabb választása. Nézze meg őket külön-külön, és válassza ki azt, amelyik a legmegfelelőbb.

ExpressVPN

Könnyen az első osztályú piacvezető a minőségi VPN szolgáltatások terén, ExpressVPN nem szabad elhagyni az online adatvédelem és biztonság kérdéseiben. A szolgáltató elfogadja a BitCoin-kat fizetési módként, és egy szoros kapcsolat révén, amely 78 országban van elosztva, előfizetheti őket a világ bármely pontjáról..

Az ügyfélszolgálati munkatársak csapata által bemutatott szakértelem szintjét nehéz versenyezni, mivel a csapat minden tagja mindig rendelkezésre áll, jól képzett és megfelelő felszereltséggel rendelkezik az esetlegesen felmerülő kérdések kezelésére. Ennek a magas színvonalú szolgáltatásnak azért szinte van értelme, hogy áraik kissé eltérnek a többitől.

IPVanish

Előfordulhat, hogy egy másik versenyző, aki lassan vonzza a VPN-piac legjobbjai közül a legjobbakat IPVanish. Üdvözöljük a BitCoins-en keresztüli fizetéseket is, bővülési szintjük lassan növekszik, és már több mint 60 országot elér. Nagyon nagylelkűek ahhoz, hogy felhasználói fiókonként 5 egyidejű kapcsolat létesítését tegyék lehetővé, és csak azért, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megalapozott döntést hoznak, 7 napot kapnak, amelyen belül kipróbálhatják szolgáltatásaikat, és visszatérítést kérhetnek, ha nem lenyűgözött. Havonta 6,49 dollárral védi az összes eszközét és garantálhatja az adatvédelmet; tisztességes üzlet, ha kérdezel tőlem.

NordVPN

NordVPN az utolsó az 5 legjobban felsorolt ​​listánkban, nem azért, mert szolgáltatásaikkal nem sokat kell kifogni, hanem azért, mert áraink bármelyik szolgáltatónkkal összehasonlítva gyakorlatilag páratlanok. Havonta 4,00 dollárral, és annak lehetőségével, hogy ezt a tranzakciót bitcoin felhasználásával hajtja végre, akár 6 egyidejű kapcsolat érhető el egyetlen fiókjával, és egész 30 napot igénybe vehet a szolgáltatás igénybevétele érdekében, és megnézheti, hogy túl jó-e ahhoz, hogy igaz legyen. Az egyetlen kérdés, amelyen még dolgoznak, a 27 VPN szerverük, amelyek számát erőteljes erőfeszítéseket tesznek a növekedés érdekében.

BulletVPN

A negyedik a listánk BulletVPN, egyike annak a kevés operátornak, amely több mint 500 szerverrel rendelkezik, több mint 140 országban szétszórva. Ezek a srácok folyamatosan arra törekszenek, hogy a legjobb szolgáltatást kínálják ügyfeleiknek, és ezt láthatják az a döntésük is, hogy a BitCoine-et bevezették a fizetési pénznemként. A 30 napos pénz-visszatérítési garancia lehetővé teszi a hatékony szolgáltatás kiszámítását, és eldöntheti, hogy a havi 7,50 dollár kérés elégséges-e ahhoz, hogy mindenki boldog legyen.

PureVPN

A negyedik a listánk PureVPN, egyike annak a kevés operátornak, amely több mint 500 szerverrel rendelkezik, több mint 140 országban szétszórva. Ezek a srácok folyamatosan arra törekszenek, hogy a legjobb szolgáltatást kínálják ügyfeleiknek, és ezt láthatják az a döntésük is, hogy a BitCoine-et bevezették a fizetési pénznemként. A 7 napos pénz-visszatérítési garancia lehetővé teszi a hatékony szolgáltatás kiszámítását, és eldöntheti, hogy a havi 4,16 dollár kérésük elégséges-e mindenki boldogságának megőrzéséhez..

Mi az a BitCoin??

Mint fentebb említettük, a BitCoin a digitális valuta egyik formája. Az emberek a BitCoint „kriptovalutának” is nevezik. Ez azt jelenti, hogy immateriális; nem igazán látod. Egy Satoshi Nakamoto fejlesztette ki már 2008-ban, és elég hamarosan elismerték egy olyan valuta formájában, amelynek értékét a pénzügyi piacon működő erők határozzák meg. Ez majdnem hasonló ahhoz, ahogyan meghatározzuk az arany értékét. Valójában, csakúgy, mint az ásványi társa, akkor az „enyém” -et akkor is meg kell találnia, hogy találkozzon egy BitCoinnal, amelynek becsült értéke jelenleg körülbelül 2321 USD. (2017. május)

A BitCoins bányászatát olyan összetett matematikai problémák megoldásával hajtják végre, amelyek kidolgozása óriási időt vesz igénybe. Ezért hívják a bányászok nagy teljesítményű szuperszámítógépek segítségét az időben történő vágás elősegítésére. A rendelkezésre álló BitCoinok száma becslések szerint körülbelül 21 millió, ami úgy gondolja, hogy több, mint elegendő ahhoz, hogy mindenki 2140-ig „ásjon”..

Következtetés a legjobb VPN-válogatásokról a BitCoin számára

Az internetes adatvédelem és biztonság nem igazán javul, mint amit a VPN és a BitCoins használatával fizetési módként egyaránt kapsz. Az online névtelenség lassan fontos kérdéssé válik, különösen azokban a karrierekben, akik érzékeny munkát igényelnek az interneten. Tegye meg a lépést, és biztosítsa magának magánéletét az interneten; Ha tudod, hogy a személyes adatait csak a szemed látják, akkor biztos, hogy kényelmet és magabiztosságot kölcsönöz az online tevékenységeinek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me