A legjobb VPN a BitComet számára

A BitComet nagyon magasan helyezkedik el a torrent ügyfelek listáján, érdemes megnézni, főleg ha Windows felhasználó. A C ++ alapú kliens szoftver egyike azon kevés megbízható szoftvernek, amelyet költségmentesen használhat. A BitComet emellett elismert, hogy egyszerű és jól megtervezett kialakításának köszönhetően meglehetősen könnyen használható; ezáltal a kezdők számára meglehetősen könnyű az alkalmazkodás. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt olyan böngészőkkel is, mint például a Chrome, a Firefox és az Internet Explorer. Ez gyorsabbá teszi a torrent hozzáadását a BitComet-hez anélkül, hogy teljesen megzavarná az interneten való működését.

A legjobb VPN a BitComet számára

A legjobb VPN a BitComet számára

A BitComet bármilyen jó?

A funkciók listája itt nem egészen áll; A szolgáltatás lebegő ablakot is kínál, amelyre a fájlokat mindig húzhatja a letöltés elindításához, valamint automatikus leállítást azoknak a felhasználóknak, akik a szoftvert ütemezett módon szeretnék használni. Elolvassa azt is, hogy mit gondolnak társaik a tornyokról, amelyeket esetleg letöltöttek a platformon. Mindent összevetve, a BitComet nagyon megbízható torrent klienst biztosít. Több mint 50 nyelven elérhető, mivel határozottan a nemzetközi közönség számára elérhető.

A használt torrent klienstől függetlenül a felhasználóknak különös figyelmet kell fordítaniuk a letöltött tartalom fajtájára. Sajnos a legtöbb ember csak azokra a torrent linkekre kattint, amelyek érdekesnek találják őket. Ezután letöltik a fájlt anélkül, hogy azon tűnődnének, vajon a jogi aktus a szerzői jogi kérdések miatt a törvényi bajba kerülhet-e vagy sem. A szerzői jogok megsértésének esetei általában heves pénzbírságokat vonnak maguk után, vagy súlyosabb esetekben akár börtönbe is kerülhetnek. Az ilyen típusú kockázatokkal okos olyan intézkedéseket hozni, amelyek segítenek biztonságos oldalon tartani.


VPN használata a BitComet segítségével

A szerzői jogi hatóságokkal való esetleges helyzetek elkerülése érdekében az egyetlen dolog, amit megtehetsz, az az, hogy elrejti az online forgalmat, és megnehezíti az embereknek, hogy visszakeresjenek hozzád. Ennek egyik legjobb módja a VPN-szolgáltatás használata. A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását. Ezenkívül elrejti a kapcsolatát az internetszolgáltatójától, vagyis ha egyáltalán elragad egy torrent linkre, amely szerzői joggal védett anyagot tartalmaz, akkor az internetszolgáltató nem fogja észrevenni, ha tovább akarja letölteni azt..

A VPN azt is lehetővé teszi, hogy a helyét a lehető leggyakrabban megváltoztassa, mivel miután csatlakozik egy távoli szerverhez, már nem fogja használni a megszokott IP-címet. Hozzáférést biztosít olyan webhelyekhez, amelyekhez általában nem férne hozzá. Ide tartoznak a földrajzilag korlátozottak is. Online biztonsága is jelentősen megnő, mivel a kapcsolat titkosítva lesz.

A legjobb VPN-k a BitComet számára

Miután úgy döntött, hogy VPN-szolgáltatást szerez, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy nem mindegyik rendelkezik natív támogatással azok számára, akik torrentot akarnak. Egyesekről ismert, hogy nagyon rossz szolgáltatást nyújtanak. Az alábbiakban összeállítottuk a legfontosabb ajánlott VPN-ket, amelyeket a BitComet használatával használhat.

1. ExpressVPN

A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN egy mindenre kiterjedő szolgáltató, mellyel valószínűleg nem hibázik. A szolgáltatást 2009-ben hozták létre. Több mint 2000 szervert biztosít a hálózatán keresztül. A 256 bites AES titkosítás révén az ExpressVPN megbízható biztonságot nyújt előfizetőinek. Kényelmes elhelyezkedése lehetővé teszi számukra, hogy megbízható nulla naplózási politikát biztosítsanak. Az ExpressVPN az előfizető jóléte mellett is érdekli az alkalmazást. Támogatást nyújtanak egy olyan ügyfélszolgálaton keresztül, amelyre mindig fel lehet venni a kapcsolatot 24 órán keresztül, e-mailben, élő csevegéssel vagy közösségi média üzenetküldéssel.

Az ExpressVPN emellett akár 3 egyidejű eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi egy fiók alatt. Teljes támogatást nyújt azoknak a felhasználók számára is, akik a BitComet-en keresztül akarnak torrentolni. A szolgáltatás integrálódik a Tor-hoz is a fokozott névtelenség érdekében. Az ExpressVPN olyan VPN-klienst kínál, amely kompatibilis az Android, Linux, Window és iOS rendszerekkel. Ha szoftver verzióját közvetlenül letöltik az útválasztóra, akkor az összes eszközt meg tudja védeni, amely csatlakozik az internethez. Ha kíváncsi a kínált szolgáltatások szintjére, szívesen megnézheti az ExpressVPN részletesebb áttekintését.

2. IPVanish

Ha van egy szolgáltató, amely teljes mértékben támogatja a torrenting funkcióit és felépítését, akkor IPVanish-nek kell lennie. Ennek az amerikai székhelyű szolgáltatónak kb. 1500 szervere van a hálózatában; mindegyik kész arra, hogy a lehető leggyorsabb sebességet biztosítsa a böngészéshez, streaminghez és különösen a torrentinghez. Az IPVanish annyira merész a torrenting támogatása iránt, és ugyanolyan jól meg van írva a weboldalán.

Az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 10 többszörös kapcsolatokkal rendelkezzenek mind egy fiók alatt, és egy internetes alternatívát is kínál, ha rendben van a csökkentett biztonsági szinttel, de továbbra is szeretné, ha anonimitása megmaradna. A felhasználók szabadon kipróbálhatják a szolgáltató SOCKS5 webes proxyt, abban az esetben, ha nem akarják letölteni a VPN-klienst. Az IPVanish azon kevés szolgáltatók egyike is, amelyek garantálják az anonim torrentet. A P2P-letöltésre nincs korlátozás vagy korlátozás. A szolgáltatás korlátlan sávszélességet és több mint 40 000 IPS hozzáférést kínál az előfizetők számára. Ha tudni akarja, mi az, ami pontosan rejlik az IPVanish előfizetéssel, folytassa és olvassa el az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

A NordVPN valószínűleg a legnagyobb VPN-szolgáltató az iparban a szervereinek nagy száma alapján. A szolgáltató egy hatalmas hálózattal rendelkezik, több mint 4000; mind szétszórva több mint 60 országban. A NordVPN azon szolgáltatások széles körét is kínálja, amelyek nagyon hasznosak az online biztonság fokozásában. A szolgáltatás DoubleVPN titkosítást kínál, amely lényegében megduplázza a szolgáltatás által biztosított 256 bites AES titkosítást. Ezenkívül választási lehetőséget kínál kiszolgálókhoz való csatlakozásra, amelyek optimalizáltak bármilyen módon, amit online használ.

A NordVPN emellett külön IP-kat is rendelkezik ezeknek a speciálisabb kapcsolatoknak, valamint elraktározott szerverek készletét a radar alatt történő felhasználáshoz. A torrenting támogatása szintén jelen van, és az előfizetők is részesülhetnek a VPN-protokollok széles körű támogatásáról. A NordVPN felhasználók részesülhetnek az automatikus kill kapcsolóból, amelyet a szolgáltatás alkalmaz, ha a VPN kliens veszélybe kerül. A NordVPN nagyvonalú is, mivel lehetővé teszi, hogy akár 6 másik eszköz is csatlakozhasson egyetlen kapcsolat alatt. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit fog kapni, ha feliratkozik, üdvözöljük a részletesebb NordVPN áttekintést.

Következtetés a BitComet legjobb VPN-jéről

A VPN használata torzító igényeinek védelme érdekében nagyon fontos, mivel nem csak elkerülheti a törvény változásait. Ezenkívül olyan szintű biztonságot kap, amely a titkosításnak köszönhetően biztonságban tartja Önt a hackerektől és a csalóktól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me