A legjobb VPN a Britbox számára

A Britbox egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet a BBC és az ITV együttműködésének kiindulópontjaként jelölnek meg. A fizetett előfizetési szolgáltatás lehetővé teszi a brit televíziós sorozatok streamingjét reklám nélkül. A csatornán elérhető tartalom azonban csak bizonyos közönséget vonz – az Egyesült Államokban és Kanadában lakókat. A földrajzi helymeghatározási kérdés megkerüléséhez használjon VPN-t. Tehát további áttekintés nélkül ez a Britbox legjobb VPN-jeinek teljes áttekintése.


A legjobb VPN a Britbox számára

A legjobb VPN a Britbox számára

A Britboxról

A Britbox egy brit csatorna, amelyet kifejezetten az Egyesült Államok lakói számára készítettek, akik az Egyesült Királyságban való tartalom iránti igényt keresik. A streaming szolgáltatás csak 6,99 USD havonta érhető el, Kanadában pedig 8,99 CAD. Az ár Kanadában egy kicsit olcsóbb, de a különbség nem olyan nagy.

Az éves tervek vonatkozásában Kanadában az előfizetés 89,99 USD és 69,99 USD Amerikában. Nem fog megtakarítani vagyont azzal, hogy egy kanadai előfizetést választ, de a költségvetéssel rendelkező emberek számára ez jó választás.

A Britbox egy ingyenes, 7 napos próbaverziót kínál az új előfizetők számára, ami elég tisztességes, ha hosszú távú tervek készítése előtt meg akarja venni a csatornát egy tesztvezetésre..

Egy ilyen csodálatos csatornával egy fogás jön. A szolgáltatás csak Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el. Amikor megpróbál külföldön elérni a csatornát, megkapja ezt a geo-hibaüzenetet:

“Sajnáljuk, a Britbox nem érhető el az Ön országában.”Britbox hiba

Hogyan nézhetjük meg a Britboxot az Egyesült Államokon kívül egy VPN-sel

A Britbox tartalmának megtekintéséhez az USA határain belül kell lennie. Ez nem feltétlenül kapcsolódik a fizikai ott-tartózkodáshoz, hamisíthatja online helyét, és VPN-sel jelenhet meg a régióban.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell a VPN által biztosított amerikai szerverhez. Ha ezt megteszi, kap egy amerikai IP-címet, és hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz az Egyesült Államokban annak ellenére, hogy külföldön tartózkodik. Így juthat el a Britbox az Egyesült Államokon kívül:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
  3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
  4. Indítsa el a Britboxot.
  5. Élvezze a legjobb brit tartalmat bárhol.

Rengeteg VPN-szolgáltatót találhat a piacon, ahol segítségre van szüksége. De nem mindegyik rendelkezik jól felszerelt munkával. Ebben az áttekintésben felvilágosítom a top 3-at, amely segíthet a Britbox élményében. Vessen egy pillantást az alábbi táblázatra, hogy rövid ötletet kapjon a következő lépésekről.

A legjobb VPN a Britbox számára

A VPN használata először ijesztő lehet, de nagyon kevés időbe telik a hozzászokás. Tudnia kell, hogy már útban van, amikor az igényeinek megfelelő VPN-t választja ki, és navigálhat az általa kínált szolgáltatások között. Már végeztem a kutatást az Ön számára, és megadtam a legjobbat a Britboxhoz való felhasználáshoz. Itt van egy mélyebb betekintés mindegyikbe:

ExpressVPN

ExpressVPN az ipar egyik legfontosabb szolgáltatója manapság. Hálózatuk több mint 2000 szervert tartalmaz, amelyekhez a felhasználók egy gombnyomással csatlakozhatnak. A VPN legjobb minősége az, hogy a Brit Virgin-szigeteken található, amelyre nem vonatkozik az adatszabályozási joghatóság. Ez azt jelenti, hogy képtelen információt adni ügyfeleiről. A nulla naplózású politikával hogyan fog a kormány kérni valamit, amely elsősorban nem létezik?

A biztonság szempontjából az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ, amely párhuzamosan működik olyan VPN protokollokkal, mint az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Nagyon javaslom az OpenVPN-t, de alapértelmezés szerint jön. A VPN az egyik legjobb támogató csoporttal rendelkezik a VPN-szolgáltatók között. Jelen vannak, hogy 24 órán keresztül és hétköznap segítsenek problémáinak megoldásában élő chat, e-mail vagy szociális média útján. Ha többet szeretne tudni erről a robusztus VPN-szolgáltatóról, nézd meg a mi webhelyünket ExpressVPN áttekintés.

IPVanish

IPVanish egy másik megbízható szolgáltató, amelybe befektetni kell. Ennek oka az, hogy több mint 1000 szervert tartalmaz a hálózatán belül, és összesen 40000 IP-címet kell bevonni. Az IPVanish emellett akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egy előfizetés alatt. Képzeld el? Szó szerint tíz eszközt védhet egyszerre. Még ha mind a 10 kapcsolatot használjuk, a csatlakoztatott felhasználók továbbra is korlátlan sávszélességet élvezhetnek, valamint a végtelen szerverváltást..

Az IPVanish még az Egyesült Államokban működő szolgáltatásként is teljes biztonságot és anonimitást ígér a felhasználók számára. A VPN felhasználói választhatnak a VPN-ügyfél letöltéséről vagy a többi webes védelmi formáról való ragaszkodás között. Ha többet szeretne megtudni más olyan funkciókról, amelyeket én nem tartalmaztam, vessünk egy pillantást a mélyebb részletekre IPVanish Review.

NordVPN

Végül, de nem utolsósorban, összefoglaljuk a legjobb VPN-t a Britbox-ra vonatkozóan NordVPN. Ez a VPN sokoldalúságáról és egyszerűségéről ismert. A panamai szolgáltatónak több mint 4000 szervere van és elképzelhetetlen számú IP-címmel rendelkezik. Ha feliratkozik erre a VPN-re, akkor akár 6 egyidejű kapcsolat is lesz. Szerverei különféle felhasználásokra vannak optimalizálva, beleértve a HD streaming, torrent és az online játékot. 

A szolgáltatónak egy sor eltakarított szervere is van, amelyekre a felhasználók támaszkodhatnak, ha magas cenzúrájú országokban élnek. Nem is beszélve arról, hogy bebizonyosodott, hogy ez a VPN megakadályozza a DNS szivárgásokat. A szolgáltatás mélyebb áttekintése érdekében szánjon egy kis időt a NordVPN áttekintés áttekintésére.

A legjobb VPN a Britbox számára – Végső gondolatok

A Britbox nagyon népszerű azok között, akik a népszerű Brit szappanokba kerülnek. Ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor VPN-t kell használnia a Britbox megtekintéséhez a régiójában. Tehát most már a legjobb VPN-szolgáltatók használhatók a Britbox-szal, nézd meg őket, és bárhol tovább közvetítheted a csatornát PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast vagy Apple TV egy pillanat alatt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me