A legjobb VPN a Britbox számára

A Britbox egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet a BBC és az ITV együttműködésének kiindulópontjaként jelölnek meg. A fizetett előfizetési szolgáltatás lehetővé teszi a brit televíziós sorozatok streamingjét reklám nélkül. A csatornán elérhető tartalom azonban csak bizonyos közönséget vonz – az Egyesült Államokban és Kanadában lakókat. A földrajzi helymeghatározási kérdés megkerüléséhez használjon VPN-t. Tehát további áttekintés nélkül ez a Britbox legjobb VPN-jeinek teljes áttekintése.


A legjobb VPN a Britbox számára

A legjobb VPN a Britbox számára

A Britboxról

A Britbox egy brit csatorna, amelyet kifejezetten az Egyesült Államok lakói számára készítettek, akik az Egyesült Királyságban való tartalom iránti igényt keresik. A streaming szolgáltatás csak 6,99 USD havonta érhető el, Kanadában pedig 8,99 CAD. Az ár Kanadában egy kicsit olcsóbb, de a különbség nem olyan nagy.

Az éves tervek vonatkozásában Kanadában az előfizetés 89,99 USD és 69,99 USD Amerikában. Nem fog megtakarítani vagyont azzal, hogy egy kanadai előfizetést választ, de a költségvetéssel rendelkező emberek számára ez jó választás.

A Britbox egy ingyenes, 7 napos próbaverziót kínál az új előfizetők számára, ami elég tisztességes, ha hosszú távú tervek készítése előtt meg akarja venni a csatornát egy tesztvezetésre..

Egy ilyen csodálatos csatornával egy fogás jön. A szolgáltatás csak Kanadában és az Egyesült Államokban érhető el. Amikor megpróbál külföldön elérni a csatornát, megkapja ezt a geo-hibaüzenetet:

“Sajnáljuk, a Britbox nem érhető el az Ön országában.”Britbox hiba

Hogyan nézhetjük meg a Britboxot az Egyesült Államokon kívül egy VPN-sel

A Britbox tartalmának megtekintéséhez az USA határain belül kell lennie. Ez nem feltétlenül kapcsolódik a fizikai ott-tartózkodáshoz, hamisíthatja online helyét, és VPN-sel jelenhet meg a régióban.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell a VPN által biztosított amerikai szerverhez. Ha ezt megteszi, kap egy amerikai IP-címet, és hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz az Egyesült Államokban annak ellenére, hogy külföldön tartózkodik. Így juthat el a Britbox az Egyesült Államokon kívül:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 4. Indítsa el a Britboxot.
 5. Élvezze a legjobb brit tartalmat bárhol.

Rengeteg VPN-szolgáltatót találhat a piacon, ahol segítségre van szüksége. De nem mindegyik rendelkezik jól felszerelt munkával. Ebben az áttekintésben felvilágosítom a top 3-at, amely segíthet a Britbox élményében. Vessen egy pillantást az alábbi táblázatra, hogy rövid ötletet kapjon a következő lépésekről.

A legjobb VPN a Britbox számára

A VPN használata először ijesztő lehet, de nagyon kevés időbe telik a hozzászokás. Tudnia kell, hogy már útban van, amikor az igényeinek megfelelő VPN-t választja ki, és navigálhat az általa kínált szolgáltatások között. Már végeztem a kutatást az Ön számára, és megadtam a legjobbat a Britboxhoz való felhasználáshoz. Itt van egy mélyebb betekintés mindegyikbe:

ExpressVPN

ExpressVPN az ipar egyik legfontosabb szolgáltatója manapság. Hálózatuk több mint 2000 szervert tartalmaz, amelyekhez a felhasználók egy gombnyomással csatlakozhatnak. A VPN legjobb minősége az, hogy a Brit Virgin-szigeteken található, amelyre nem vonatkozik az adatszabályozási joghatóság. Ez azt jelenti, hogy képtelen információt adni ügyfeleiről. A nulla naplózású politikával hogyan fog a kormány kérni valamit, amely elsősorban nem létezik?

A biztonság szempontjából az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ, amely párhuzamosan működik olyan VPN protokollokkal, mint az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Nagyon javaslom az OpenVPN-t, de alapértelmezés szerint jön. A VPN az egyik legjobb támogató csoporttal rendelkezik a VPN-szolgáltatók között. Jelen vannak, hogy 24 órán keresztül és hétköznap segítsenek problémáinak megoldásában élő chat, e-mail vagy szociális média útján. Ha többet szeretne tudni erről a robusztus VPN-szolgáltatóról, nézd meg a mi webhelyünket ExpressVPN áttekintés.

IPVanish

IPVanish egy másik megbízható szolgáltató, amelybe befektetni kell. Ennek oka az, hogy több mint 1000 szervert tartalmaz a hálózatán belül, és összesen 40000 IP-címet kell bevonni. Az IPVanish emellett akár 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé egy előfizetés alatt. Képzeld el? Szó szerint tíz eszközt védhet egyszerre. Még ha mind a 10 kapcsolatot használjuk, a csatlakoztatott felhasználók továbbra is korlátlan sávszélességet élvezhetnek, valamint a végtelen szerverváltást..

Az IPVanish még az Egyesült Államokban működő szolgáltatásként is teljes biztonságot és anonimitást ígér a felhasználók számára. A VPN felhasználói választhatnak a VPN-ügyfél letöltéséről vagy a többi webes védelmi formáról való ragaszkodás között. Ha többet szeretne megtudni más olyan funkciókról, amelyeket én nem tartalmaztam, vessünk egy pillantást a mélyebb részletekre IPVanish Review.

NordVPN

Végül, de nem utolsósorban, összefoglaljuk a legjobb VPN-t a Britbox-ra vonatkozóan NordVPN. Ez a VPN sokoldalúságáról és egyszerűségéről ismert. A panamai szolgáltatónak több mint 4000 szervere van és elképzelhetetlen számú IP-címmel rendelkezik. Ha feliratkozik erre a VPN-re, akkor akár 6 egyidejű kapcsolat is lesz. Szerverei különféle felhasználásokra vannak optimalizálva, beleértve a HD streaming, torrent és az online játékot. 

A szolgáltatónak egy sor eltakarított szervere is van, amelyekre a felhasználók támaszkodhatnak, ha magas cenzúrájú országokban élnek. Nem is beszélve arról, hogy bebizonyosodott, hogy ez a VPN megakadályozza a DNS szivárgásokat. A szolgáltatás mélyebb áttekintése érdekében szánjon egy kis időt a NordVPN áttekintés áttekintésére.

A legjobb VPN a Britbox számára – Végső gondolatok

A Britbox nagyon népszerű azok között, akik a népszerű Brit szappanokba kerülnek. Ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor VPN-t kell használnia a Britbox megtekintéséhez a régiójában. Tehát most már a legjobb VPN-szolgáltatók használhatók a Britbox-szal, nézd meg őket, és bárhol tovább közvetítheted a csatornát PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast vagy Apple TV egy pillanat alatt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map