A legjobb VPN a CBC Player számára

Kedves kanadai emigránsok, ez a blog az Ön számára készült. Frusztráló lehet, ha elveszíti az összes olyan tartalomhoz való hozzáférést, amellyel megszokta a hazafogyasztást. Kanadában a CBC többé-kevésbé végső sorozat a szórakozás minden formája számára. A rádiótól a TV-ig a CBC mindent lefed: Zenei streameket, hírműsorokat, TV-műsorokat, sporteseményeket és filmeket. A probléma itt az, hogy a hálózat által kínált lehetőségek nem minden állnak rendelkezésre nemzetközi megtekintésre. Ezért VPN-re lenne szükség a regionális korlátozások feloldásához. Ebben a blogban a következőket fogom adni a legjobb VPN-k a kanadai CBC feloldásához.


A legjobb VPN a CBC feloldásához

A Kanada CBC feloldásának feloldása – milyen VPN-t kell használnia?

Hol lehet elérni a CBC Player alkalmazást?

Más webhelyekkel ellentétben a CBC némi tartalmat kínál a nemzetközi megtekintéshez. Amikor azonban az élő közvetítést vagy az igény szerinti tartalmat megpróbálja megnézni az Egyesült Államokban vagy Kanadán kívüli CBC Player-en, a következő helymeghatározási hiba jelenik meg Önnek:

Hoppá … Sajnáljuk, ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Ha úgy gondolja, hogy tévesen kapta meg ezt az üzenetet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 21. hiba ”

A CBC Radio One és a Radio 2 élő közvetítéssel rendelkezik, amelyhez hozzáférhet, de az adatfolyam a regionális elhelyezkedés alapján változik. A CBC zenei stream és a CBC Radio 3 nem érhető el nemzetközi szinten. A streaming lejátszó legtöbb tartalma sem. Mindez azonban megkerülhető egy VPN használatával. A VPN hamisíthatja az Ön IP-címét, és úgy tűnhet, mintha Kanadában tartózkodna, így hozzáférést biztosít az összes helyi tartalomhoz.

Az alábbiakban található egy praktikus táblázat, amely bemutatja azokat a szolgáltatókat, akik a legjobban működnek a regionális korlátozások feloldása érdekében. Az alábbiakban külön-külön tárgyalom az egyes szolgáltatókat.

A legjobb VPN a CBC feloldásához

Amikor VPN-szolgáltatót vásárol, néhány dolgot szem előtt kell tartania. Először azt szeretné, ha egy szolgáltató ténylegesen működik, hogy az Ön adatait bizalmasan kezelje. Ez azt jelenti, hogy ellenőriznie kell és meg kell vizsgálnia, hogy a szolgáltató, amellyel megvizsgálja, életképes nulla naplózási irányelvként működik-e. A következő dolog, amelyet meg kell vizsgálnia, az, hogy a szolgáltató ingyenes vagy fizet-e. Ha ez egy ingyenes szolgáltatás, akkor jobb, ha nem iratkozz fel. Az ingyenes VPN-k valójában nagyon veszélyesek, és Ön a szolgáltatásért olyan módon fizet, amely rosszabb, mint néhány dollár felszámolása..

A fizetett szolgáltatók viszont hitelesek. Az a tény, hogy Ön fizeti a szolgáltatást, azt jelenti, hogy a szolgáltatónak biztosítania kell azt, amit kínál. Legjobban az az, hogy feliratkozik egy legmagasabb szintű VPN-szolgáltatóra, amely jóváírja a hirdetett munka elvégzését. A következő szolgáltatók megfelelnek az összes feltételnek, amelyet keresnie kell:

1. ExpressVPN

A legjobb VPN, amelyet általában használhat, az ExpressVPN. A széles körben a piac legjobb termékeként ismert ExpressVPN 2000+ szervert kínál több mint 94 országban, így valódi globális lefedettséget nyújt bármikor. A biztonság szempontjából az ExpressVPN katonai titkosításokat és a legújabb VPN-protokollokat használ a forgalom és az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Az ExpressVPN rendelkezik még:

 • Gyors letöltési sebesség
 • Szigorú nulla naplózási politika
 • Lopakodó szerverek az országok számára, ahol nehéz online cenzúraszabályok vannak érvényben
 • 3 egyidejű eszközcsatlakozás
 • Intelligens DNS-szolgáltatás a gyorsabb streaminghez

Itt olvashatja a teljes ExpressVPN áttekintést, és kipróbálhatja szolgáltatásait a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeinek kihasználásával.

2. BulletVPN

A 2. számú hely a BulletVPN-hez, a P2P-t támogató szolgáltatáshoz kerül. A BulletVPN szerverszáma alacsony (30 szerver 47 szerver), de teljes mértékben ki tudja elégíteni az általa kínált szolgáltatásokkal, amelyek a következők:

 • Intelligens DNS szolgáltatás
 • Szigorú nulla naplózási politika
 • 5 különböző VPN protokoll
 • Katonai titkosítások
 • 5 csillagos támogató csapat
 • Optimalizált szerverek streaming és P2P fájlmegosztáshoz

Az ExpressVPN-hez hasonlóan Ön is részesülhet a BulletVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciájából, és kipróbálhatja a szolgáltatást. Vessen egy pillantást a teljes BulletVPN áttekintésre itt, hogy jobb képet kapjon a szolgáltató által kínált lehetőségekről.

3. NordVPN

Itt van egy csúcskategóriás szolgáltató, amely kiegészítő funkciókkal rendelkezik. A NordVPN 4000+ szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, ez az egyik legmagasabb elérhető szerver. A VPN-szolgáltató streaming-kiszolgálókat is kijelölt a megszakítás nélküli megtekintéshez. A NordVPN néhány egyéb funkciója a következő:

 • Dupla VPN
 • 2048 bites SSL titkosítások
 • 6 egyidejű eszközcsatlakozás
 • Tor integráció
 • DDOS elleni támadásvédelem (kiegészítő)

Nézze meg az NordVPN áttekintését itt, hogy megismerkedjen a VPN által kínált egyéb jó szolgáltatásokkal. Ugyanúgy, mint az első 2 szolgáltatónál, elkötelezettséget vállalhat a 30 napos visszatérítési politikájában.

4. IPVanish

A listán az utolsó VPN az IPVanish. Ennek a szolgáltatónak kevesebb kiszolgálója van, mint az ExpressVPN és a NordVPN, de egy kicsit jobban teljesíti a lefedettséget, mint a BulletVPN. 750 névvel rendelkező szerverével az IPVanish a globális szerver lefedettség középpontjában áll. Az első szintű hálózataik azonban nem csupán ezt teszik ki, és jobb streaming szolgáltatásokat nyújtanak mindazok számára, akik csatlakoznak ehhez az optimalizált szerverhez. Az IPVanish néhány további funkciója a következő:

 • SOCKS5 proxy
 • Névtelen IP-k
 • P2P fájlmegosztási támogatás
 • 10 egyidejű eszközcsatlakozás
 • Nulla naplózás politika

Az IPVanish-ról bővebben ebben a teljes áttekintésben olvashat. Ön részesül a 7 napos visszatérítési politikából, és kipróbálhatja a szolgáltatót.

Hogyan lehet feloldani a CBC Player alkalmazását az Egyesült Államokban egy VPN segítségével

Most, hogy tudja, mit kell tennie a VPN-nek, és van egy ötlete, mely VPN-ket nézze meg, beszéljünk arról, hogyan lehet VPN-t felszabadítani a CBC feloldásához.

Valójában nagyon egyértelmű: Amikor elindít egy VPN-t, csatlakoznia kell az egyik szerverükhöz. Ezzel a szerverrel a VPN a forgalmat egy biztonságos alagúton keresztül irányítja át, és az összes adatot titkosítja. Amikor ez megtörténik, a nyilvános IP-címe megváltozik, hogy megfeleljen a szerver helyének. A CBC blokkolásának feloldásához csatlakoznia kell egy kanadai szerverhez. Az ExpressVPN használatával ezt megteheti (a következő lépések alkalmazhatók a fent felsorolt ​​összes VPN-re):

 1. Nyissa meg az ExpressVPN webhelyét, és iratkozzon fel a szolgáltatással.
 2. Töltse le a készüléken működő VPN alkalmazást. A VPN-alkalmazások általában megtalálhatók a következőkre Windows, Mac, iOS, és Android. Az ExpressVPN natív alkalmazást kínál Linux, is.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.
 4. Válasszon egy kanadai szervert, amellyel csatlakozni tud, várjon néhány másodpercet, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Most úgy tűnik, hogy kanadai IP-címmel böngészi az internetet.
 6. Élvezze CBC tartalmát!

Lát? Egyszerű.

A legjobb VPN a CBC feloldásához – Záró gondolatok

És ennyi is van rajta! Könnyen feloldhatja a CBC feloldását, és hozzáférhet az összes tartalomhoz otthonról bárhol a világon! A VPN-mel, különösen a fent említett VPN-ekkel, soha nem szabad kihagynia a kanadai tartalmat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me