A legjobb VPN a CenturyLink ISP számára

Mint az Egyesült Államok harmadik legnagyobb távközlési szolgáltatója, a Centurylink messze megtette a korábbi kezdeteit, mint családi vállalkozás. A kommunikációs szolgáltató sok növekedést élvez. Ennek nagy része az évek során beszerzett sokféle beszerzésből származik. Ma a vállalat szálas alapú összeköttetéseket kínál akár 17 amerikai államban, olyan funkciókkal, mint az S-nél&P 500 index, és helyi csereszállítóként is működik.


A legjobb VPN a CenturyLink ISP számára

A legjobb VPN a CenturyLink ISP számára

A CenturyLink bármilyen jó?

Olyan jól megalapozott vállalatokkal, mint az AS&T és a Verizon nem jelent feat. Ez azt jelenti, hogy a nyújtott szolgáltatás színvonala semmi közeli. Mint ISP, amely évek óta működik, sokan úgy érvelnek, hogy a CenturyLinknek még hosszú utat kell megtennie. Ok? Széles körű gyakorlat, amelyet a régóta használók nagyon ismernek; fojtás.

A fojtószelep minden olyan intézkedésre vonatkozik, amelyet az internetszolgáltató alkalmazhat az internet böngészésének kipróbálására és ellenőrzésére. Ez magában foglalja bizonyos webhelyekhez való hozzáférés korlátozását, vagy akár a böngészési sebesség lelassítását a sávszélesség csökkentésével. Szembe kerülve a legtöbb internetszolgáltató tagadja az ilyen gyakorlatok előfordulását, miközben a enyhébbek beismerik, hogy így teszik a hálózathasználatot. Összességében a fojtószelepítés olyan gyakorlat, amely hátrányos helyzetbe hozza Önt, mint a felhasználót. Nem fogja megtapasztalni a kapcsolatok teljes kapacitását.

Hogyan kerülhető el a CenturyLink ISP fojtása

A fojtószelep körüli működés azt jelenti, hogy gyorsabban streamálhatja videóit, gyorsabban letölthet több médiát és rövidebb idő alatt jelentősen nagyobb torrent fájlokat. Ilyen vonzó kilátásokkal nagyon könnyű elképzelni, hogy az emberek miért fordulnak a VPN-hez. Csatlakozás egy virtuális magánhálózathoz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék kapcsolataik részleteit, amelyeket az IP-címükön továbbítanak. Ez a titkosításnak köszönhetően lehetséges.

A titkosítás a forgalom kódolása, így sem az internetszolgáltató, sem más harmadik felek nem tudják dekódolni a készüléken keresztül továbbított adatokat. Ez akkor fordul elő, amikor létrehoz egy linket egy idegen szerverhez. Természetesen először előfizetnie kell egy hiteles VPN szolgáltatásra. Miután ezt megtette, az IP-címe is megváltozik. Képes manipulálni a részleteket, például a lakóhelyét, így anonim maradhat.

A VPN szolgáltatás a földrajzilag korlátozott webhelyekhez való hozzáférést is sokkal megkönnyíti. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy távoli kiszolgálóhoz. Ez becsapja a webhelyeket abban, hogy azt gondolják, hogy az elfogadott területen tartózkodik. Bónuszként hozzáférhet egy adott webhely különféle verzióira is. Ez különösen akkor hasznos, ha online vásárol, vagy járatot vagy szállodát szeretne foglalni.

A legjobb VPN-k a CenturyLink ISP számára

A feliratkozáshoz megfelelő szolgáltató kiválasztása olyan kérdés, amely sok internetezőnek felmerül. Túlságosan nagy a valószínűsége annak, hogy egy VPN-szolgáltatót kapunk. Ez az oka annak, hogy megtettük az alapmunkát, és olyan szolgáltatókkal találkoztunk, akik a lehető legjobb élményt nyújtják.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN, amelyet az internetes felhasználók szeretete és értékelése szerte a világon mérlegel, az a szabvány, amelyet elvárhat a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatótól. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek. Ez azon ritka helyek egyike, ahol az adatszolgáltatók nem rendelkeznek joghatósággal. A díjnyertes szolgáltató nulla naplózást ígér és 256 bites AES titkosítást ígér minden előfizető számára. Szerverhálózata szintén meglehetősen lenyűgöző, mintegy 2000 szerverrel büszkélkedhet, amelyek több mint 90 országban vannak elosztva.

A szolgáltatás egyike azon kevésnek is, amelyek számos elhalványított szerverrel rendelkeznek, amelyeket akkor használhat, ha olyan országban tartózkodsz, ahol a VPN használata tilos. Nagyon jól működik a Tor-tal is a megnövelt névtelenség érdekében. Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Android, Windows, iOS, FireStick és Linux készülékeken. Az ExpressVPN felhasználók élvezhetik a VPN-protokollok, például az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec és SSTP támogatását is. Mindez lehetővé teszi a mindennapos biztonságot, és az ügyfélszolgálat 24 órás és hét órás támogatásával a felhasználóknak nem kellene habozniuk, amikor valamelyik problémával szembesülnek. Fejlesztettünk egy részletesebb ExpressVPN áttekintést ehhez a szolgáltatóhoz, így ha arra gondol, hogy iratkozzon fel velük, a felülvizsgálat áttekintése remek hely a kezdéshez..

2. IPVanish

A listánk második szolgáltatója az IPVanish. Ez az amerikai székhelyű szolgáltató jól ismert a felhasználók számára nyújtott nagy sebességről. Ez a játékosok és a film szervezõk számára egyaránt eltaláltá tette. A szolgáltatás világszerte több mint 1500 szerverrel büszkélkedhet, és történik, hogy mindegyikük teljes tulajdonában van. A szolgáltatás egyike annak a kevésnek, amely teljes támogatást nyújt azoknak a felhasználóknak, akik torrent akarnak. Ez lehetővé teszi a korlátlan P2P-fájlátvitelt, valamint a névtelen torrent-fájlokat, így nem kell aggódnia a követés miatt.

Az IPVanish lehetővé teszi a legtöbb eszköz csatlakoztatását a 10-nél. A csatlakozás után az összes eszköz adatot 256 bites AES titkosításuk védi. A szolgáltatás előfizetőjeként dönthet úgy is, hogy nem tölti le a VPN-ügyfélüket, hanem ehelyett a SOCKS5 webes proxyját veszi igénybe. Ennek képesnek kell lennie arra, hogy elrejtse az Ön IP-címét, és rejtett helyzetben tartsa a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz való hozzáférés érdekében. Még több okból nézze meg az IPVanish áttekintésünket, amelyek miatt az IPVanish a CenturyLink egyik legjobb VPN-je..

3. NordVPN

Végül megvan a NordVPN; egy olyan szolgáltató, aki nagyon hajlandó a forgalom biztonságát megőrizni, és rendelkezik az összes eszközzel és funkcióval. A szolgáltatás székhelye Panamában található, és több mint 4000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. A nagyszámú kiszolgálóval a NordVPN sok más szolgáltatónál tornyosul. A nagy szám is nagy előnye annak. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rendeltetésszerű felhasználásuk alapján kiválaszthassák, melyik szerverhez kapcsolódnak. Vannak olyan szerverek, amelyek online játékra, streamingre, böngészésre, torrent vagy tömeges letöltésre szolgálnak.

A NordVPN azon felhasználókat is felveszi, akiknek egynél több eszköze van, azáltal, hogy akár 6 eszköz számára is lehetővé teszi az egyidejű kapcsolat fenntartását. A biztonságot szintén a szolgáltatás nagyra értékeli, mivel a 256 bites AES titkosítás felül van. A felhasználói forgalmat átirányítják a két kiszolgálón keresztül, nem pedig az egyiken, az úgynevezett dupla titkosításon. A NordVPN előfizetéshez tartozik egy Internet kill kapcsoló és külön IP-cím azokhoz, akik saját speciális címüket szeretnék. A NordVPN által kínált lehetőségek mélyebb megismerése érdekében szánjon egy kis időt és olvassa el a jól összeállított NordVPN áttekintésünket.

Következtetés a CenturyLink ISP legjobb VPN-jéről

A VPN használata az internetszolgáltató által előidézett bármilyen fojtásmód megkerülésére az egyik legproaktívabb dolog, amit megtehetsz az online szabadság visszaszerzése érdekében. A felsorolt ​​három szolgáltatás több mint képes nagyszerű munkát végezni. Ugyanakkor továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy olvassa el az egyes áttekintéseket, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mire készül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me