A legjobb VPN a Chromebookhoz

Amikor a Google bevezette a Chromebookokat a piacra, azt tervezték, hogy elsősorban internet-hozzáféréshez és böngészéshez használják őket. Karcsú és könnyű felépítésük megkönnyíti a hordozhatóságot, és ezért kiváló pótlólagos képességet jelent a hordozható laptophoz, amelyhez már szoktunk. A kettő egyik hasonlósága azonban az, hogy a földrajzilag korlátozott tartalomhoz nem férhet hozzá VPN-szolgáltatás aktív előfizetése nélkül. Teljes egészében virtuális magánhálózatként ismert, ez a szolgáltatás védi a forgalmat az internettel való kapcsolat titkosításával, és rejti a helyét egy új IP-cím megadásával..


A legjobb VPN a Chromebookhoz

A legjobb VPN a Chromebookhoz

A legjobb VPN a Chromebookhoz: szüksége van rá?

Valószínű, hogy a helyi webhelyek és hírcsatornák geo korlátozó jellegűek, tehát az országon kívüli elérés sokkal nehezebb lehet, mint gondolnád. Ha folyamatosan külföldre utazik, és továbbra is lépést kell tartania a helyi hírekkel, a VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat és felzárkózjon a helyi tartalomhoz, mintha otthon lenne..

Ha mindig mozogsz, ez azt jelenti, hogy folyamatosan nyilvános wi-fi-t használ az Internet eléréséhez. Ennek elmulasztása néha veszélyes lehet, mivel sok hackerek prédikálnak a nyílt hozzáférésű Wi-Fi hálózatokon belül, és lehetőséget keresnek bármilyen nem biztonságos eszköz behatolására. Mint fentebb említettük, egy VPN szolgáltatás titkosítja a kapcsolatot, és ez megakadályozza, hogy bárki bejelentkezzen a készülékére.

Mindezen felül a böngészési forgalmat a nyilvánosság elől is rejtik el, így senki sem tudja kitalálni, mire készülsz. Ide tartozik az internetszolgáltató vagy bármely más szerzői jogok megsértésével foglalkozó testület, amely hibát okozhat a tartalom kalózforrásokból történő letöltésében.

Hogyan segíthet Önnek a Chromebook VPN?

A Chromebook ismeretével járó biztonság nem támadhat meg, így könnyedén folytathatja online tranzakcióit, vagy akár bármilyen nyilvános Wi-Fi hálózatba bejelentkezhet anélkül, hogy aggódnia kellene..

Amellett, hogy hozzáfér a helyi tartalomhoz, ha az országon kívül tartózkodik, jelentkezhet más, földrajzilag korlátozott webhelyekre is, amelyek jobban szeretnék, ha a származási országukba tartoznának. Ez azt jelenti, hogy a világ összes webhelyén hozzáférhet szórakozáshoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ez hatalmas előnyt jelent azoknak a felhasználóknak, akik például szívesen lépnek fel a Netflix sorozat legújabb epizódjával. Feltételezve, hogy székhelye az Egyesült Államokon kívül lenne, csak csatlakozniuk kellene egy amerikai szerverhez, és megnézhetik azokat az epizódokat, amelyeket még nem adtak ki az országukban..

A VPN-szolgáltatásra való feliratkozás hatalmas előnyt jelent, mivel sokkal több webhelyhez fér hozzá, mint korábban, és teljesen biztonságosan meg tudod csinálni..

A Chromebook legjobb VPN-je

A legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket a Chromebookon használhatnak, a következők.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. HideMyAss

A Chromebook VPN 3 legfontosabb elemzése

1. ExpressVPN – a szerkesztő választása

Az ExpressVPN hosszú ideje továbbra is uralja a VPN-piacot, páratlan szolgáltatásminőséggel és az ügyfélszolgálat legjobb formájával. Biztonsági intézkedéseik garantálják, hogy senki sem tudja hallgatni vagy akár feltörni az Ön készülékét, mert hihetetlenül nehéz lenne áthatolni a 356 bites SSL titkosított kapcsolatba..

Az ExpressVPN emellett rendkívül egyszerűvé teszi az új felhasználók számára az út felfedezését, mivel a szoftver nagyon egyszerűen használható, és az eljárások könnyen követhetők. Ha helyesen követi a megadott utasításokat, akkor a magánkapcsolatot a szolgáltatással történő feliratkozástól számított néhány perc alatt elindíthatja és futtathatja.

A tapasztalt felhasználókat szintén befogadja a szolgáltatás, mivel a szoftver lehetővé teszi számukra a műszaki beállítások megváltoztatását és a szolgáltatás testreszabását saját igényeik szerint. Ha valaki problémába ütközik, az ügyfélszolgálat mindig kéznél van, hogy rendezze a problémákat. Küldhet támogatási jegyet a problémájához, vagy akár választhat az élő csevegési lehetőségért, ha azt akarja, hogy a problémát a lehető leggyorsabban kezelje..

Ha feliratkozik a szolgáltatásra, és rájön, hogy ez szintén nagy hasznát fogja nyújtani barátainak vagy kollégáinak, az ExpressVPN havonta ingyenes VPN-védelmet biztosít Önnek és az áttételnek. Nem rossz egy olyan szolgáltatás számára, amelyről ismert, hogy az előfizetésért a legmagasabb díjakat számolja fel.

Ha azonban úgy találja, hogy a szolgáltatás nem Önnek szól, kérheti, hogy térítse vissza pénzét, feltéve, hogy a szolgáltatás igénybevételétől számított 30 napon belül meghozta ezt a döntést. Nem lenne szóváltás a pénz visszaszerzéséről, mivel a visszatérítést a 30 napos pénzvisszafizetési garancia által előírtak szerint kéri..

2. IPVanish – figyelemre méltó alternatíva

Az első alkalom, hogy a felhasználók az IPVanish-ot kevés maroknak találják meg. Még a 7 napos visszatérítési házirendjük nem sokat tesz azért, hogy a legtöbb embernek időt biztosítson szolgáltatásainak megismerésére. Mivel az ExpressVPN 30 napot ad a felhasználóknak arra, hogy megismerjék és megértsék, hogyan szolgálhatja a szolgáltatás őket, úgy tűnik, hogy az IPVanish inkább azokat a felhasználókat részesíti előnyben, akik már tisztában vannak ilyen dolgokkal..

Az ügyfélszolgálati csapattal kapcsolatban sem annyira beszélni kell, mivel látták, hogy sok nekik továbbított kérdés sokáig megoldást igényel a megoldásukra. 

3. HideMyAss – utolsó lehetőség

A Chromebookdal használható VPN-k listájának lezárása a HideMyAss. A szolgáltató ugyanazzal a 30 napos pénz-visszatérítési garancia politikával rendelkezik, mint az ExpressVPN, de a szolgáltatási színvonal nagyban különbözik attól, amit a legkiválóbb ajánlatunk kínál..

A kapcsolatuk szintén nem volt olyan megbízható, és ügyfélszolgálati csoportjuk válaszideje nem volt olyan azonnali, mint mi szeretnénk..

A VPN telepítése a Chromebookra

A VPN-alkalmazást letöltheti és telepítheti Chromebookjára a következőképpen:

 1. Először lépjen át az ExpressVPN-hez, és iratkozzon fel VPN-fiókra.
 2. Kapcsolja be és oldja fel Chromebookját.
 3. Kattintson a képre, a képernyő jobb alsó sarkában.
 4. Néhány lehetőség felbukkan; válassza a „Beállítások” lehetőséget.
 5. Az „Android Apps” alatt egy olyan lehetőség lesz, amely a következőképpen szól: „Engedélyezze az Android Apps futtatását a Chromebookján”. Menj tovább, és kattints a jelölőnégyzetre.
 6. Az új ablakon kattintson az „Indulás” gombra.
 7. Olvassa el a szolgáltatási feltételeket, és fogadja el őket.
 8. Megjelenik a Google Play Áruház, és most bármikor hozzáférhet hozzá. Belépés.
 9. A Play Áruház keresősávon keresse meg a „ExpressVPN„.
 10. választ ExpressVPN – VPN Androidra a keresési eredmények között, majd kattintson a gombra TELEPÍTÉS.
 11. kettyenés ELFOGAD a letöltés megkezdéséhez.
 12. Miután a VPN alkalmazás letöltötte és telepítette, kattintson az ExpressVPN alkalmazás ikonjára annak elindításához.
 13. Végül csatlakozzon a szerverhez az alkalmazáson belül a VPN-kapcsolat létrehozásához a Chromebookján.

A legjobb VPN a ChromeBook számára: Wrap Up

A teljesítmény-tesztek alapján, amelyeket ezen a háromon végeztünk, és számos más VPN-szolgáltatáson, az ExpressVPN jelenik meg azokon a mutatókban, amelyekre alapoztuk a teszteinket. A legjobb csatlakozási sebességgel, a legjobb ügyfélszolgálati csapattal, a legmagasabb szintű biztonsággal és a legtöbb szerverrel a piacon.

Bízzon rájuk, hogy minden személyes adata védett maradjon, amikor online vagy.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map