A legjobb VPN a Craigslist számára

Alapvető tervezése és beállítása ellenére a Craigslist továbbra is az egyik legmegbízhatóbb online besorolású lista, amely valaha is megtalálható az interneten. A szolgáltatás több mint egy évtizede aktív, és a személyes hirdetésekkel kapcsolatos irányelvek közelmúltbeli változása mellett a webhelyen sokat sem alakult ki. A legtöbb ember elsősorban az egyszerűség miatt kedveli használni, tehát az adminisztrátorok nem igazán ösztönöznek mindent megváltoztatni..


A legjobb VPN a Craigslist számára

A legjobb VPN a Craigslist számára

Craigslist betiltva?

Akárcsak a Craigslist lehet, még mindig vannak olyan országok az egész világon, amelyek még mindig nem annyira kényelmesek, hogy polgáraik hozzáférjenek a webhelyhez. Számos olyan eset fordult elő, amikor szolgáltatásokat vagy eszközöket kereső emberek megbeszéltek olyan emberekkel, akikkel ott találkoztak, és ez lehet az oka annak, hogy egyes kormányok kemény álláspontot képviseltek a webhely ellen. A kemény reakciók közé tartozik a Craigslist IP teljes blokkolása, vagy akár azzal is fenyegetés, hogy letartóztatnak valakit, akinek a kormány irányelve ellenére hozzáfér a webhelyhez..

Ezek a szabályok elsősorban végzetre számíthatnak az Ön számára, különösen, ha olyan országban tartózkodik, ahol csak a Craigslist segítségével juthat el a keresetthez. Ezt szoktad otthon haza, tehát nincs értelme, miért nem tudja használni a szolgáltatást az új megtalált lakóhelyén. Szerencsére megkerülhetők azok a földrajzi korlátozások, amelyeket a kormány az ISP-n keresztül állított fel. Ezt VPN szolgáltatás használatával lehet megtenni.

Más esetekben a Craigslist megtiltotta néhány felhasználó IP-címét. A szellemi tulajdonjogok Craiglist-re való betiltásának okai a túllépéstől, az illegális tartalom népszerűsítésétől, a hackeléstől és a szerződési feltételek megsértésétől függnek..

Mi a VPN??

Összességében a VPN a virtuális magánhálózatot jelenti, és ez általában olyan kiszolgálók gyűjteménye, amelyek célja a kapcsolat titkosítása, oly módon, hogy még az internetszolgáltató sem képes helyesen azonosítani, hogy hol éppen böngészi, nem is beszélve arról, hogy online nézel. Így működik a szolgáltatás: Amint csatlakozik egy távoli szerverhez, a tényleges IP-cím cseréje megváltozik az új szerverhez tartozó címével. Ennek során úgy tűnik, mintha olyan helyről böngészne, amely valójában nem ott van, és ez lehetővé teszi a geo-blokkolt webhelyek, például a Craigslist elérését..

Mivel a VPN-szolgáltatás fő feladata az, hogy pontosan elrejtse az internetet, ahol véletlenül böngészi, fontos megjegyezni, hogy nem minden VPN-szolgáltatás garantálja a megbízható védelmet. Egy egyszerű online keresés felfedheti a sok ingyenes szolgáltatót, amelyeket választhatott, ahelyett, hogy fizetnie kellene a szolgáltatásért kapott védelemért, amelyért fizetnie kellett. Ezeknek az ingyenes szolgáltatásoknak nem igazán áll a legfontosabb érdeke, mivel közülük sokan ismertek arról, hogy böngészési adataikat harmadik félnek adják el, hogy felfüggesztsék magukat. Ez önmagában a biztonság súlyos megsértése, és hozzáteszi, hogy a szolgáltatás jelentősen lelassíthatja böngészési sebességét, egyszerűen nem éri meg.

A legjobb VPN a Craigslist számára

A működő Craigslist VPN-re az Ön legjobb ajánlata egy megbízható, fizetett szolgáltatás regisztrációja. Most tudatában vagyunk annak, hogy az előfizetni kívánt szolgáltatás kiválasztása néha nehéz döntést jelenthet, ezért néhány legfontosabb választást felkerekítettünk, javasoljuk, hogy nézzen meg. A listán szereplő összes szolgáltatót mind kipróbálták, mind tesztelték, és mind bizonyultak megbízható szolgáltatásoknak, amelyek megbízhatóak a Craigslist feloldásához, bárhol is lehet..

1. ExpressVPN

Nem sok szolgáltató összehasonlítja azt a szolgáltatási szintet, amelyet olyan tapasztalt és ügyfélközpontú szolgáltatótól kaphat, mint az ExpressVPN. A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN a lehető legjobban biztosítja ügyfeleinek támogatását azáltal, hogy felállít egy ügyfélszolgálati csoportot, amelyhez a nap bármely szakában kapcsolatba léphet telefonon, e-mailben vagy közvetlen üzenetben. Körülbelül 1500 szerverrel a szolgáltató biztosítja, hogy minden ügyfele képes legyen kapcsolódni a világ számos földrajzilag blokkolt oldalához, és lehetővé teszi akár három bejelentkezést ugyanazon fiók alatt. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a szolgáltatást 3 eszköz alatt is használhatja. Az ExpressVPN alkalmazást szintén jól megtervezték a könnyű használathoz, és azok számára, amelyek szigorúan korlátozó régiókban helyezkednek el, az ExpressVPN lehetővé teszi számukra, hogy Stealth kiszolgálóikkal szolgáltatásukhoz észlelés nélkül hozzáférhessenek. Ez egyike azon kevés szolgáltatásoknak is, amelyek aktív vásárlói jutalmazási rendszerrel rendelkeznek, ahol a felhasználók egy hónapos ingyenes szolgáltatást kapnak, amikor az ügyfelek áttételére feliratkoznak. A szolgáltatásnak komoly nulla naplózási politikája is van, amely szerint az előfizetőikkel kapcsolatos információkat sehol sem tárolják a rendszerükben. Ha mindez vonzónak tűnik számodra, érdemes megnézni a 30 napos pénz-visszafizetési garancia ajánlatot. Ezzel nagyszerű alapot hozhat döntéseihez.

2. NordVPN

Az NordVPN hálózati lefedettsége eddig páratlan a legfelső szintű VPN-hálózatok bármelyikén, amelyre előfizethet. A szolgáltatás körülbelül 4000 szerverrel büszkélkedhet, és ez lehetővé teszi olyan szolgáltatások nyújtását, mint például a DoubleVPN, ahol a forgalom kétszer titkosítva van, és kiválaszthatja a legjobb kiszolgálókat is a felhasználáshoz, az Ön által online igénybe vett lehetőségei alapján. Az NordVPN kényelmes panamai elhelyezkedése azt jelenti, hogy nem kötelesek megőrizni böngészési tevékenységeidet, mivel az ország olyan régióban található, amelyet nem érint semmilyen adatmegőrzési politika. A NordVPN előfizetői kihasználják a CyberSec funkció előnyeit is, amelyek során a nem kívánt hirdetéseket és rosszindulatú programokat blokkolják. Robusztus szolgáltatóként a NordVPN katonai szintű védelmet nyújt 256 bites AES titkosításán keresztül. Ez olyan egyedi funkciókkal, mint például a VPN-en keresztüli hagyma, az automatikus Killswitch és a DNS-szivárgás elleni védelem biztosítja a felhasználók számára, hogy böngészésük biztonságos és megbízható maradjon, minden számítógépes fenyegetéstől és online hackelési rendszertől távol. A megbízható online biztonság mellett a NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 6 egyidejű kapcsolat is működjenek egy fiók alatt, és ez nagyban segít a költségek csökkentésében, amelyek felmerülnének, különösen akkor, ha védelemre keres egy kis irodát. vagy üzleti. 

3. IPVanish

Végül a listánkba történő belépéshez IPVanish-t, egy amerikai székhelyű szolgáltatót kínálunk, amely szintén komolyan gondoskodik arról, hogy ügyfelei névtelenek maradjanak és online biztonságban maradjanak. Szerverhálózata valamivel több, mint 1000 szerverből áll, ami több mint elegendő annak biztosításához, hogy a felhasználók böngészés közben ne okozzanak meghatározott szervereket. Szervereikről ismert, hogy nagyon gyors böngészési sebességet nyújtanak, és ezért a legtöbb játékos inkább regisztrálja ezt a szolgáltatást, mint mások. Az IPVanish népszerű a felhasználók között is, akik egyszerű megoldást keresnek böngészési igényeikre, mivel közvetlen megközelítést kínálnak a legtöbb ember online biztonsági igényeinek. Az IPVanish korlátlan sávszélességet biztosít, támogatja az anonim torrentet, korlátlan társ-fájl-megosztási forgalmat tesz lehetővé, és nem tárolja a böngészési tevékenységek naplóit. Az alkalmazásukban szintén könnyű navigálni, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 40 000IP-hez csatlakozzanak. Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas a fertőzések megelőzésére is, ha nyilvános Wi-Fi hálózatokat használ, és azon sok internetszolgáltató számára, akik szomorúak a kapcsolatokon, az IPVanish olyan taktikákat alkalmaz, amelyek megakadályozzák a mély csomag ellenőrzést. Annak ismeretében, hogy az IPVanish a VPN-szolgáltató az Ön számára – csak a 7 napos pénz-visszafizetési garancia-ajánlatra jelentkezik.

Összegzés a Craigslist legjobb VPN-jéhez

A Craigslist az egyik legmegbízhatóbb internetes osztályozott webhely az interneten, és meztelen csontozatú szerkezete továbbra is nyeri azoknak a szívét, akik szeretnének feladni vagy megválaszolni a hirdetéseket. A három szolgáltatásnak, amelyről az áttekintésben beszéltünk, képesnek kell lennie arra, hogy a felhasználók bárhonnan hozzáférhessenek a webhelyhez anélkül, hogy aggódnának a webhely blokkolása vagy a földrajzi korlátozások miatt..  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me