A legjobb VPN a DD-WRT router számára

Melyek a legjobb VPN szolgáltatók a DD-WRT útválasztókhoz? Van-e ingyenes VPN a DD-WRT számára? Azok számára, akik nem nagyon ismerik a kifejezést, a DD-WRT olyan firmware-re utal, amelyet a felhasználóknak a maximális funkcionalitás elérése érdekében telepíteniük kell az útválasztóikra. Alapvetően feloldja az összes router rejtett képességeit, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobb teljesítményt élvezhessenek. Könnyen képes dolgozni sokféle eszközön, és még ennél is jobb, hogy kiválóan használható nem technikai felhasználók számára is.


A legjobb VPN a DD-WRT router számára

A legjobb VPN a DD-WRT router számára

DD-WRT és VPN

Az ilyen felhasználók mélyen értékelik a DD-WRT által a VPN-hez nyújtott támogatást is. Ennek oka az, hogy a DD-WRT lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a VPN-szolgáltatást közvetlenül az útválasztón állítsák be, és olyan működőképes legyen, hogy az útválasztóhoz csatlakoztatott bármely más eszköz megoszthassa a VPN-kapcsolatot, és biztosítsa az Internet-hozzáférést. Ez nagyon kényelmes, mert lehetővé teszi előfizetését a piac egyik legjobb VPN-jére, és olyan eszközökkel rendelkezik, amelyeket a szolgáltató nem támogat közvetlenül, ugyanazt a kapcsolatot használva.

A DD-WRT telepítése az útválasztón?

Kétféle módon élvezheti a DD-WRT alkalmazást: vagy megvásárolhat egy előre konfigurált útválasztót, vagy telepítheti a firmware-t bármelyik útválasztóra, amelyben biztosan kompatibilis a szolgáltatással. Ezek bármelyikével, valamint egy hiteles VPN-szolgáltatás telepítésével biztosítania kell, hogy biztonságos hozzáférést élvezhessen a csatlakoztatott eszközökön. Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk számos szolgáltatót, akiknek szolgáltatásait optimalizálták a DD-WRT-hez, és megvizsgáljuk azt is, hogy mit kell figyelembe vennie, amikor a megfelelő VPN-t választja a DD-WRT-hez. router.

A legjobb VPN szolgáltatás kiválasztása a DD-WRT routeréhez

Szívesen választania kell egy VPN szolgáltatást, amely lehetővé teszi a DD-WRT frissítést és az OpenVPN támogatást, mivel az egyik legjobb testreszabási és vízhatlan biztonsági VPN protokoll. Szüksége van továbbá gyors VPN-szolgáltatásra, amely megbízhatóan kapcsolódik. Ismert, hogy a VPN-k lecsökkentik a csatlakozási sebességet, tehát a legjobb azok, amelyek a lehető legkisebb margóval csökkentik a sebességet. Arra is fel kell készülnie a hozzáadott biztonsági eszközök és funkciók keresésére, amelyek a legtöbb más VPN-szolgáltatónál nem találhatók meg.

Itt található az öt legfontosabb javaslatunk a DD-WRT útválasztónál használható legjobb VPN szolgáltatásokról.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ilyen sokféle, már konfigurált VPN útválasztót kínál, ami azt jelenti, hogy nem kell az útválasztó egyedinek frissítésével foglalkoznia. Be kell állítania a szolgáltatást a DD-WRT útválasztón, ha már rendelkezik ilyennel, de a folyamatnak nem kellene igazán bonyolultnak lennie, ha a jól összeállított oktatóanyagokat követi. Ha bármilyen probléma merül fel, ott van egy képzett ExpressVPN ügyfélszolgálati csapat, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen rendezni az esetlegesen felmerülő problémákat..

A szolgáltatás több mint 1000 szerverrel büszkélkedhet, több mint 145 helyszínen, vagyis a csatornák és webhelyek széles skálájához kell hozzáférnie, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A kiszolgálók támogatják a P2P fájlmegosztást, és nincs naplózása.

A legtöbb más szolgáltatóval összehasonlítva az ExpressVPN kissé drágább, és ez indokolt, mivel prémium szolgáltatást kínálnak. Lehetősége van kipróbálni szolgáltatásaikat a 30 napos pénz-visszafizetési garancián keresztül, és amint ezt megteszi, eldöntheti, hogy az általuk igényelt ár megéri-e a kínált értéket..

2. NordVPN

Számos oktatóanyag van, amelyek kidolgozzák, hogyan kell a felhasználóknak összekapcsolniuk a DD-WRT útválasztójukat a NordVPN, és amint megtudja, ezek többsége L2TP, PPTP és OpenVPN protokollokon keresztül történik. A teljesítmény szempontjából nagyobb sebességet élvezhet, a CyberSec hirdetéseinek blokkolását, a Onion VPN feletti privát böngészési élményt és a DoubleVPN az internetkapcsolat titkosításáért. Az NordVPN biztosítja előfizetőinek, hogy nagy értéket élvezhetnek meglehetősen elfogadható áron.

Csak három nap áll rendelkezésére annak eldöntésére, hogy a szolgáltatás megéri-e az idejét, ezért a legjobb, ha külön időt különít el, amelyet az összes lehetséges szempont tesztelésére használ, amelyet esetleg érdekel. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik, akkor a pénzének a legjobb megtérülését érheti el, ha a 2 éves tervet választja.

3. IPVanish

IPVanish sokat tett a szolgáltatásuk fejlesztése érdekében, és továbbra is ezt teszik növekvő szerverhálózaton keresztül. Utolsó ellenőrzésünk óta több mint 850 szerverük volt, és akár 5 egyidejű kapcsolatot is támogattak. Úgy is kínálnak útválasztókat, amelyek VPN szolgáltatása már telepítve van, bár ha megvásárolta saját útválasztóját, akkor manuálisan kell telepítenie a DD-WRT firmware-t. Az összes fő VPN-protokoll támogatott, és élvezheti azokat mind a 128 bites verzióval együtt & 256 bites titkosítás.

7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ami azt jelenti, hogy egy héten keresztül kipróbálhatja szolgáltatásaikat, hogy kiderüljön, megfelel-e az Ön igényeinek. Áraik azonban magasabbak, mint amit az átlagos szolgáltatóért fizetnének. Összességében az IPVanish egy kiemelkedő szolgáltató, akinek a szolgáltatását prémiumnak tekintik, és akinek ügyfélszemélyzete a piacon az egyik legjobb.

4. BulletVPN

Az egyik jellemző, amely ebből az észtországi székhelyű szolgáltatótól kiemelkedik a VPN-ek listáján, az a tény, hogy lehetővé teszi 3 kapcsolat létrehozását egy fiók alatt. Ez ideális megoldást jelent egy kis vállalkozás számára, vagy egy háztartás számára, amelynek tagjai azt akarják, hogy minden eszközt biztonságban biztosítsák online állapotban. A tesztek, amelyekkel együtt dolgoztunk BulletVPN bebizonyította, hogy a szolgáltatás valóban megbízható, 256 bites titkosítással és olyan protokollokkal, mint például az OpenVPN, a kapcsolat biztonságának megőrzése érdekében.

A DD-WRT legjobb VPN-összefoglalója

Íme az összes VPN-szolgáltató összefoglalása, amelyet DD-WRT alapú útválasztón használhat.

Következtetés a 2017-es DD-WRT útválasztók legjobb VPN-jéhez

A fent felsorolt ​​5 VPN árképzése és teljesítménye eltérő lehet, de ezek mindegyike nagyszerű szolgáltatást nyújt, különösen miután párosította őket a router DD-WRT firmware-ével. Az utóbbi kettő meglehetősen új pályázók, ám még mindig vannak olyan ajánlatok, amelyeket érdemes kipróbálni. Vessen egy pillantást mindegyikre, és miután meghatározta az Ön számára legmegfelelőbbat, örülnénk, ha kommentárt hagyna nekünk, vagy akár ketten arról, hogy milyen volt az Ön tapasztalata. Örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me