A legjobb VPN a DirecTV számára most

Szeretné elérni a DirecTV Now alkalmazást az Egyesült Államokon kívül? Ezután VPN szükséges. – Mi a legjobb – kérdezheti. Olvassa tovább, hogy megtudja.


A legjobb VPN a DirecTV számára most

A legjobb VPN a DirecTV számára most

A legjobb VPN a DirecTV most számára – áttekintés

Ha már tudja, mi a VPN és hogyan működik, akkor valószínűleg nem kell elolvasnia az alábbi részletes elemzést. Az idő megtakarítása érdekében itt összegezzük a legjobb DirecTV Now VPN szolgáltatókat:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish 
  3. BulletVPN
  4. NordVPN
  5. VyprVPN 

DirecTV Most kívül esik az USA földrajzi helymeghatározási hibája

Ha megpróbál csatlakozni a DirecTV-hez az Egyesült Államokon kívülről, akkor csak az lesz

„A DirecTV Now az Egyesült Államokon kívül nem érhető el. Örömmel várjuk, hogy szórakoztasson, amikor visszatérsz. “

Ez azt jelenti, hogy ha olyan országból csatlakozik az internethez, amely nem az Egyesült Államok, akkor megtiltják a streaming szolgáltatás elérését. Hacsak nem kap VPN-t és nem hamisítja meg a tartózkodási helyét, nem fogja hamarosan külföldön használni a DirecTV-t.

A legjobb VPN a DirecTV számára most

Csak az Egyesült Államokban lakók férhetnek hozzá a DirecTV Now szolgáltatáshoz. Szerencsére a VPN az Egyesült Államokon kívüli embereket megkerüli. Nem számít, hol tartózkodik a világon, egyszerűen csak használja az alább felsorolt ​​VPN-k egyikét, és a világ bármely országában használja a DirecTV-t.

ExpressVPN

ExpressVPN a DirecTV Now legjobb VPN-je között. Száz szupergyors szerverrel rendelkezik az Egyesült Államok 29 helyszínén. Az ExpressVPN garantálja az üzemidő 99,9% -át, ezzel biztosítva, hogy minden kívánt tartalomhoz megszakítás nélkül hozzáférhessen. A támogatást nyújtó személyzet élő chat-en elérhető a nap 24 órájában, és segít bármilyen probléma esetén. Bővebben az ExpressVPN-ről ebben a felülvizsgálatban.

IPVanish

IPVanish nagy kiszolgálósebességük és kivételes szolgáltatásaik miatt hűséges követői vannak. Szerverhálózata meglehetősen lenyűgöző, több mint 850-en több mint 60 országban találhatók. Az IPVanish ígéri, hogy a szolgáltatás nem tárolja böngészési előzményeiket. A szolgáltató csak hét ingyenes felhasználási napot kínál a leendő ügyfelek számára annak eldöntésére, hogy ez a szolgáltatás igénybe vehető-e vagy sem. Olvassa tovább IPVanish ebben a felülvizsgálatban.

BulletVPN

Ez egy másik VPN-szolgáltató, amelyet használhat az DirecTV Now nézéséhez az Egyesült Államokon kívül. BulletVPN ismert, hogy az iparág egyik leggyorsabb VPN-kapcsolata. A BulletVPN alkalmazást telepítheti a PC-re, Mac-re, Android-ra, iPhone-ra, iPad-re vagy FireStick-re. Az intelligens DNS-proxy szolgáltatás akkor is elérhető, ha földrajzilag blokkolt tartalmat szeretne streamálni olyan eszközökön, amelyek natív módon nem támogatják a VPN-t. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a felhasználóknak. Itt tudhat meg többet BulletVPN.

NordVPN

A tény, hogy a NordVPN székhelye Panamában van, tehát nincs adatmegőrzési törvény. Biztonsági jellemzői a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatóké, és ezek többsége valószínűleg egyedül a NordVPN-hez tartozik. A NordVPN kettős VPN funkcióval rendelkezik, ahol a forgalom az egyik helyett két szerveren keresztül irányul. Ez növeli a biztonsági szintet & megnehezíti, hogy bárki nyomon tudja követni az online tevékenységeket. Tovább NordVPN ebben az áttekintésben.

Hogyan nézhetem DirecTV-t most VPN használatával

A DirecTV most sokféle csatornát foglal magában, kezdve a sporttól a tudományos fantasztikáig, filmeken, gyerekeknek szóló szórakoztatón, zenén, főzésen és akár rádióállomásokon. Azon nézők, akik nem az USA-ban helyezkednek el, nem tudják majd használni a DirecTV szolgáltatásait. Ennek oka az, hogy a DirecTV Now az Egyesült Államokon kívüli országokban nem rendelkezik törvényes engedéllyel. Szerencsére ez a helyzet egy virtuális magánhálózattal javítható.

A VPN létrehoz egy digitális alagutat, amelyen keresztül az eszköz hozzáfér az internethez, és átirányítja a kapcsolatot egy választott országban kijelölt szerverre. Ennek eredményeként megkapja az ország IP-címét, és így hozzáférhet az adott ország összes tartalmához. Az alábbiak szerint nézheti meg a VPN segítségével az Egyesült Államokon kívüli DirecTV Now alkalmazást:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást azon a készüléken, amelyen streaming-et szeretne folytatni.
  3. Indítsa el az alkalmazást.
  4. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy kap egy Amerikai IP-cím.
  5. Élvezze a csatornák streamingjét a DirecTV Now segítségével bárhol a világon.

A legjobb VPN a DirecTV számára most – Záró gondolatok

A megfelelő VPN segítségével könnyedén hozzáférhet a DirecTV Nowhoz a világ bármely részén. Az olyan szolgáltatások, mint a DirecTV Now, elveszítik a hatalmat a hagyományos hálózatoktól, és a tartalmat bárki számára elérhetővé teszik, aki rendelkezik internetkapcsolattal. Legyen az egyik DirecTV Now néző, előfizetve egy VPN-re.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me