A legjobb VPN a Fortnite számára

A Fortnite világszerte több mint 40 millió játékossal, köztük olyan hírességekkel, mint Drake és Travis Scott, a Fortnite biztosan az egyik legnépszerűbb játék közé tartozik. Ez egyáltalán nem rossz egy olyan játék számára, amelyet 2017 júliusában indítottak. A játék oly nagy érdeklődést váltott ki; oly módon, hogy a hírek és a TV-műsorok már megvitatják, hogy a játék mennyire befolyásolja azokat a fiatalokat, akik már bevallották, hogy egyenesen több mint 24 órán keresztül játszanak. 


A legjobb VPN a Fortnite számára

A legjobb VPN a Fortnite számára

A Fortnite valójában olyan jó?

Játékos vagy lövöldözős játékként garantálva, hogy rengeteg fellépést kap a Fortnite; különösen, ha olyan játékosok egy csoportját hozza létre, akiknek volt idejük fejleszteni harci képességeiket. Ha inkább együttmûködik és együtt jár küldetésekben, akkor létezik egy olyan csapatmód, ahol együtt kell dolgozni egy adott küldetés céljainak elérése érdekében, és természetesen harcolni kell a Husk mellett, amelyek egy csoport zombik és egy csomó más szörnyek.

Egy másik őrülten népszerű mód, amellyel a játékot játszhatod, a 100-játékos ingyenes; akkor versenyben áll egy másik 99 véletlenszerű embercsoporttal, azzal a céllal, hogy az utolsó játékos maradj. Kezdetben fegyverek nélkül, ki kell találnia a legjobb helyet arra, hogy megtalálják azokat a térképen. Maga a térkép kezd zsugorodni, amikor lassan megöli a többi játékost, és végigfuttatja magát.

A Fortnite legjobb VPN-je – Gyors összefoglaló

Függetlenül attól, hogy el akarja távolítani a Fornite IP Ban-t, vagy egyszerűen csak át szeretné kapcsolni a Fornite szervert, a VPN-re szüksége van. Itt van egy lista a a Fortnite legjobb VPN-jei 2018-tól:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Miért van szüksége VPN-re a Fortnite számára

Tapasztalt játékosként valószínűleg számíthat arra, hogy egy olyan játék, amelyet több mint 40 millió játékos játszik, némi késést okozhat itt-ott; különösen, ha nincs internet-kapcsolata, amely a szükséges sebességgel rendelkezik. Választhat úgy, hogy megváltoztatja az internetszolgáltatót, és körülnézhet egy gyorsabb sávszélességű szolgáltatással. De természetesen ez azt jelenti, hogy több pénzt költ az Internet költségeire; pénzt, amire valószínűleg nincs is rá. Egy másik alternatíva, amelyet megfontolhat, a VPN-szolgáltatással való feliratkozás. A fő előnye itt annak a szervernek a váltása, amelyhez csatlakozik; így módosíthatja a játék sebességét.

Abban az esetben, ha az iskolában próbál játszani a Fornite-val, akkor már észrevette, hogy a játékot az iskola tűzfalai blokkolják. A VPN segítségével egyszerűen megkerülheti az iskola vezetése által bevezetett minden korlátozást, hogy megakadályozzuk a kedvenc játék online lejátszását is..

Dióhéjban a VPN-szolgáltatást úgy tervezték, hogy nagyobb biztonságot nyújtson az internetkapcsolaton. A forgalmat a csatornákon keresztül továbbítja, amelyek titkosítással vannak biztosítva. További előnyként a felhasználók online név nélkül is teljes anonimitást szereznek. Ez nagy előnye, mivel olyan országokban is játszhatsz olyan játékot, mint a Fortnite, ahol annak hozzáférése földrajzilag korlátozott. A webhely nem fogja észlelni, hogy hol játszik. Sebesség szempontjából átválthat a különféle országokban található távoli szerverekre, és kitalálhatja, hogy melyik szerver biztosítja a leggyorsabb kapcsolatot.

A legjobb VPN a Fortnite számára

Itt, a VPN.guru oldalán tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő szolgáltató kiválasztása néha nagyon frusztráló lehet. Olyan sok szolgáltató létezik online. Mindannyian azt állítják, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtják. Előrehaladtunk, és elvégeztük a dolgát az Ön számára, tesztelve számos szolgáltatót és szolgáltatási minőségüket. Itt található a listánk a legjobb VPN-k a Fortnite számára. Menj tovább, és nézd meg.

ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN A listánk a teljesítmény és az ügyfélszolgálat szempontjából az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatásként kezdődik, és a legmagasabb szintű szolgáltató ügyfelei körében jó hírnevet szerzett magának, mint az osztály legjobb szolgáltatása. A szolgáltatás mindig biztosítja, hogy az ügyfelek a világ több mint 1000 szerveréből szupergyors sebességet élvezhessenek. Emellett képesek átváltani ezen szerverek mindegyikének anélkül, hogy aggódnia kellene a korlátozások miatt.

Nincs sávszélesség-korlátozás is. Ezért a játékosok mindent megtehetnek, amíg akarnak, ugyanolyan szupergyors sebességgel. Ha úgy gondolja, hogy egy ilyen szolgáltatást valószínűleg egy VPN-szolgáltatónál keres, akkor valóban kipróbálnia kell a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, és be kell szereznie a dolgát. Kiegészítő bónuszként, ha elég tetszik a szolgáltatás, hogy ajánlhassa azt egy barátjának, és végül feliratkozik, akkor mindkettőnek ingyenes felhasználási hónapja van előfizetésében..

NordVPN

Mint szolgáltatás, amelyet mindig az egyedi ügyfelek tapasztalatai szem előtt tartottak, a NordVPN sokat tett annak érdekében, hogy lehetőségeket biztosítson a különféle típusú ügyfelek számára, akik esetleg valamilyen online védelmet keresnek. A játékosok kötelesek megköszönni a szolgáltatót NordVPN dedikált szervereket kínál, amelyek javítják az egész játékélményt azáltal, hogy néhány beállítást itt-ott optimalizálnak, ezáltal kiküszöbölhető annak a lehetősége, hogy a játék késése miatt elveszítheti versenytársait.

A kettős VPN szolgáltatás révén a NordVPN valóban fokozhatja biztonságát, mivel a játékforgalmat egy szerver helyett két szerveren továbbítják. Ez kettős titkosítást eredményez. Teljes mértékben kiküszöböli annak a kockázatát, hogy kapcsolatod leszakad a Man In the Middle támadásoktól. Ha a szolgáltatás kipróbálására gondol, örömmel fogja hallani, hogy 3 napot ingyenesen kínálnak, hogy a döntés meghozatala előtt megtapasztalják a dolgokat..

VyprVPN

VyprVPN a mai piacon könnyen az egyik leginnovatívabb szolgáltató, és ez az egyik legnagyobb oka annak, hogy előfizetőik miért választják őket online biztonsági igényeik kielégítésére. Az olyan szolgáltatásokkal, mint például a Chameleon, amelyek az OpenVPN metaadatokat becsavarják, hogy még a mély csomagmegfigyelés után is nehezebbé váljanak a felismerés, ez a szolgáltató ideális, különösen akkor, ha Kínában található szerverekhez és webhelyekhez szeretne hozzáférni, mivel egyetlen szolgáltatója van hírneve, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy tűzfalakon keresztül.

Ezenkívül a szolgáltatás egy rendkívül biztonságos, Cyphr néven küldött szöveges üzenetküldő szolgáltatást is kínál, ahol biztos lehet benne, hogy a szövegeket végpontok közötti titkosítás védi, és ezért nem támadhatók meg. Ha olyan szolgáltatót keres, amely innovációval járhat a változó idővel, akkor a VyprVPN a legjobb.

Hogyan változtassuk meg a Fortnite szervert a VPN segítségével?

Kövesse az alábbi utasításokat a Fortnite szerver VPN segítségével történő megváltoztatásához. Az alábbi lépéseket akkor is elvégezheti, ha az IP-cím le van tiltva:

 1. Iratkozzon fel egy VPN szolgáltatónál, például ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen játszani szeretné a Fortnite készüléket. A PC, a Mac, az Android, az iPhone és az iPad mind natív módon támogatják a VPN alkalmazásokat. Ha Xbox One-t vagy PS4-et használ, akkor a VPN-t telepítenie kell az útválasztóra.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be a korábban létrehozott VPN-fiókkal.
 4. A VPN alkalmazáson belül csatlakozzon a felsorolt ​​VPN-kiszolgálók egyikéhez.
 5. Végül indítsa el a Fortnite játékgépen.

Ugyanez a folyamat, amelyet már fentebb felsoroltam, drasztikusan csökkenti a ping-időt abban az esetben, ha szenved a Fortnite késése.

Következtetés a Fortnite legjobb VPN-jéről

Azoknak a játékosoknak, akik még nem tudták megkóstolni a Fortnite izgalmát, valóban meg kell adniuk egy képet, és meg kell nézni, hogy mennyit hiányoztak. Még mindig ragaszkodunk ahhoz, hogy jó szintű biztonság szükséges; különösen, ha a számítógépen játsszad a játékot. Szerezz magadnak szívességet és tartózkodjon minden veszélytől online állapotban; szerezzen VPN-t.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map