A legjobb VPN a Fox Sports Go-hoz

Nem sok rajongó tud részt venni a nagy sporteseményeken, nem is beszélve azok nézésére, és a földrajzi elhelyezkedésnek is köze van ehhez. Nagyon sok ember nem fér hozzá olyan sportos streaming csatornákhoz, mint a Fox Sports Go, ahol a helyük található. A Fox Sports Go az Egyesült Államokban élő amerikaiakra korlátozódik. Az amerikai emigránsok olyan országokban, mint Kanada, Németország, Ausztrália, Egyesült Királyság, Mexikó vagy Franciaország csak akkor nézhetik meg a Fox Sports Go programot, ha virtuális magánhálózatot használnak. Soha ne hagyja ki a Major League Baseball-ot, a Super Bowl-ot, vagy az MLB, NHL, NBA, UFC egyik legfontosabb eseményét, amikor a VPN-k megtehetnek valamit.


A legjobb VPN a Fox Sports Go-hoz

A legjobb VPN a Fox Sports Go-hoz

A Fox Sports Go legjobb VPN-je – összefoglaló

Mielőtt részletesen megvizsgálnánk, mi teszi jobbá néhány VPN-t, mint a többi a sportcsatornák feloldásakor, vessünk egy pillantást a Fox Sports GO legjobb VPN-éire:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

A Fox Sports Go geoblokkolt az USA-n kívül

“Üdvözöljük a FOX Sports GO International Access programban!” az első, amit lát, amikor megpróbál hozzáférni a Fox Sports Go-hoz az Egyesült Államokon kívül. De mi van, ha nem akarja, hogy nemzetközi felhasználóként kezeljék? Mi lenne, ha egy amerikai helyi és polgár kiváltságait akarja? Mi lenne, ha élő eseményeket és on-line műsorokat szeretne nézni anélkül, hogy meg kellene egyeznie azokkal, amelyek a nemzetközi felhasználók számára elérhetők? Akkor ne rendezzen, vegye igénybe a szélesebb körű programot, miután beállította a VPN-t. Tehát a kiválasztott VPN megváltoztatja az IP-címét amerikai címre. Ha amerikai IP-címmel rendelkezik, az Egyesült Államokban található, és korábban már említettük, hogy a Fox Sports Go csak az amerikai állampolgárok számára érhető el. Megszerezted? Most még szüksége lesz egy amerikai kábel előfizetésre, hogy bejelentkezzen a Fox Sports Go-ba. A VPN csak segíti a csatornához való hozzáférést, a számlák fizetése csak rajtad múlik.

A Fox Sports Go feloldása VPN segítségével?

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, azaz senki sem fogja tudni, hogy mire készül. Senki sem fogja látni, hogy mit csinál online. Nem fognak vádat felvádolni vagy üldözni, vagy ilyesmit, a VPN használata teljesen biztonságos. Ezzel hozzáférhet minden olyan csatornához, amely csak az Egyesült Államokban található, mint például az NBC Sports, az ESPN, a Hulu, a HBO Go és az American Netflix. Kövesse ezeket a lépéseket a VPN használatának kitalálásához:

 1. Válasszon VPN-t (használja az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a VPN-szolgáltatótól a számítógépére, Mac-re, iPhone-ra, iPad-re vagy Android-eszközére.
 3. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez a Fox Sports Go eléréséhez.
 4. Most élőben nézheti meg például a világkupát, bárhol is lehet.

A legjobb VPN a Fox Sports-hoz

A piacon elérhető számos VPN szolgáltatóval összeállítottuk a legjobb VPN listáját. Ne felejtse el ellenőrizni őket az alábbi táblázatban.

ExpressVPN

ExpressVPN fantasztikus szolgáltatásokat kínál, amelyek széles körű szolgáltatásokat tartalmaznak, és amelyek minden bizonnyal nem fognak csalódást okozni a webszolgáltatók számára. Kicsit drága, de ne feledje, hogy a legkiválóbb ajánlatokért fizet. A több mint 450 szerver 56 országban elterjedt, és a földrajzi korlátozások nem jelent problémát. Bármilyen adatot továbbíthat a Fox Sports Go-on, anélkül, hogy aggódnia kellene a sávszélesség vagy a sebesség miatt. 

BulletVPN

BulletVPN kiszolgálók hálózatát nyújt a világ minden részén, és arra törekszik, hogy felhasználóinak a lehető legjobb támogatást nyújtsa. Ez a VPN a biztonságról és a sebességről szól. Ezenkívül hozzáférést biztosít az összes kedvenc csatornához és hálózathoz, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon. 

NordVPN

NordVPN biztosan a legnépszerűbb VPN-szolgáltató. A végső biztonság, a magánélet tiszteletben tartása és a 24 órás ügyfélszolgálat kombinációját képviseli. Azt is javasolja a felhasználók igényeinek megfelelő speciális szervereket. A 62 országban lévő szerverekkel együtt ez azt is jelenti, hogy a NordVPN nagy sebességgel rendelkezik a földrajzilag korlátozott anyagok streamingjéhez.

CyberGhost

CyberGhost kiváló csomagokat kínál megfizethető áron. Azok számára, akik aggódnak a biztonság miatt, a CyberGhost AES-256 bites titkosítást használ, amely garantálja, hogy az adatokat nem szabad megsérteni vagy ellopni. Nincs több cenzúrázott vagy földrajzilag korlátozott tartalom, mivel a CyberGhost egyik biztonságos szerveréhez való csatlakozás lehetővé teszi a tartalom elérését a világ minden tájáról..

Hogyan lehet feloldani a Fox Sports szoftvert az intelligens DNS használatával??

Két feloldó módszer jobb, mint egy. Ha az egyik nem sikerül, akkor mindig fordulhat a másikhoz. Használhat egy intelligens DNS-t a földrajzilag blokkolt csatornákhoz, például a Fox Sports Go eléréséhez a világ bármely pontjáról. Mielőtt folytatná, örömmel tudná, hogy a Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad és Android kompatibilis az intelligens DNS-sel. Ha úgy dönt, hogy ezt a módszert követi, akkor szem előtt kell tartania a következőket:

 1. A Smart DNS-t manuálisan kell konfigurálnia a streaming-eszközön.
 2. Az Ön által használt intelligens DNS proxy szolgáltatás típusa meghatározza, hogy valóban támogatja-e egy adott csatorna feloldását egy adott streaming eszközön.
 3. A VPN-től eltérően, az intelligens DNS használatakor az IP-cím nem változik.
 4. Az intelligens DNS a DNS-eltérítés és az átlátható proxyk áldozatai.
 5. A Unlocator egy intelligens DNS-proxy szolgáltatás, amely támogatja a Fox Sports Go feloldását.
 6. Iratkozzon fel egy ingyenes intelligens DNS-próbaverzióra, majd kövesse az útmutatásokat az Unlocator DNS konfigurálásához az eszközökön vagy az útválasztón.

Unlocator intelligens DNS-proxy szolgáltatást kínál, amely lehetővé teszi, hogy megkerülje az elérhető globális tartalom minden korlátozását. Noha a Unlocator nem kínál más protokollokat, mint például a legfőbb VPN-ek (ExpressVPN és NordVPN), sikeresen feloldják szinte bármilyen tartalmat.

VPN-k és intelligens DNS-proxyk

A Fox Sports Go és sok más amerikai csatorna csak VPN-beállítást vagy intelligens DNS-proxykonfigurációt kínál. Minden izgalmat, izgalmat és szórakozást egészen az USA-tól kezdve a saját otthonának kényelmébe, bárhol is legyen! A földrajzi korlátozások megkerülése, figyeljen bármire, mit akar, a percet, amikor feliratkozik egy VPN-re.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me