A legjobb VPN a FrostWire számára

Még a fájlmegosztás jogszerűségéről és a szerzői jogokról szóló, ezzel megsértő sok beszélgetésről is szól, az emberek milliói a világ minden tájáról folytatják a kedvenc filmeik, TV-sorozataik és dokumentumfilmjeik kínálatát a több ezer fájlból, amelyeket minden alkalommal feltöltenek. nap. Úgy tűnik, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy a legtöbb ember megkapja a kívánt tartalmat, és mivel a legtöbbet ingyenesen bocsátják rendelkezésre, nagyon nehéz belátni, hogy miért nem.


A legjobb VPN a FrostWire számára

A legjobb VPN a FrostWire számára

Mi az a FrostWire??

Azok számára, akik nem igazán ismerik a fájlmegosztást vagy a fájdalmat, kezdjük a legfontosabb tudnivalókkal. A torrent leírható egy speciális hivatkozásként, amely a torrent szoftvert arra a forrásra irányítja, ahol egy adott fájlt vagy fájlcsoportot osztanak meg, így letöltheti azt. Gondolj rá úgy, hogy kommunikációt kezdeményezhet a számítógép és a forrás között, amelyet ezt követően a kívánt fájlok átvitele követ..

A FrostWire egy a sok BitTorrent ügyfél közül, amelyek mind a BitTorrent hálózatra, mind a felhőforrásokra támaszkodnak & töltsön le fájlokat a készülékére. Amikor keresést végez a FrostWire alkalmazásban, az alkalmazás számos különféle webhellyel és motorral beszélget, hogy olyan forrásokat hozzon létre, amelyek a legmegfelelőbbek az Ön által keresett információhoz. Miután megtalálta a keresett elemet, az letölthető az eszközére számos más felhasználótól, akik rendelkeznek a keresett fájlkal. Ez apró darabonként történik, az Ön forrásait „társaik” vagy „vetőmagok” címkével látják el. A kortársak olyan felhasználók, akiknek csak a fájl része van, és azok a vetőgépek, akik az egész fájlt tartalmazzák. Minél nagyobb a felhasználók száma, akikkel kapcsolatba lépsz, annál gyorsabb lesz a letöltés.

Miért van szüksége VPN-re a FrostWire segítségével

Amint azt korábban már említettük, a torrenting hozzáférést biztosít ilyen széles tartalomhoz, és bizonyos esetekben valószínűleg bizonyos részeit illegálisan terjesztik. Ez kihívást jelent a legtöbb felhasználó számára, mivel az emberek túlnyomó többsége nem is ismeri azokat a törvényeket, amelyeket megsértnek, amikor a szerzői joggal védett fájlokat torrentik. Néhány országban a támadás még tilos, és tényleges bírósági ügyhöz vezethet bárki, aki a korlátozást megcáfolja. Ha ilyen országba utazik, és már hozzászokott a tartalmak megkísértéséhez, amikor szükség van valamire, akkor valószínűleg egy kis dilemmában találja magát. Vagy dönthet úgy, hogy nem torrent, vagy keressen olyan megoldást, amely megakadályozza az internetszolgáltatókat az Ön tevékenységeinek felkutatásán és blokkolásán..

Ha körülnézel, valószínűleg rájössz, hogy nem sok szolgáltatás képes annyira biztosítani a kapcsolatot és elrejteni a forgalmat, mint egy VPN. A virtuális magánhálózatra rövidítve, a VPN-szolgáltatás biztosítja, hogy szörfözni tudjon az interneten, anélkül, hogy aggódna, hogy valakinek kémkedjen-e az Ön tevékenysége. A kapcsolata titkosítva lesz, az IP-címe pedig rejtett, ezáltal bárki megnehezíti annak meghatározását, hogy pontosan hol lehet böngészni. Az ilyen intézkedések bevezetésével képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen akadályt nélkülözhessen az útjában, vagy olyan akadályok nélkül, amelyek befolyásolják azt, amit torrent lehet vagy nem.

A legjobb VPN-k a FrostWire számára

Ezen túlmenően, amikor kiválasztja, hogy melyik VPN-szolgáltatót vegye igénybe, biztosítania kell, hogy a választott szolgáltatás teljes mértékben támogatja a torrentolást, mivel számos olyan szolgáltató létezik, amelyek nem igazán tudnak működni a szolgáltatással. Annak biztosítása érdekében, hogy összehasonlítsuk azokat a szolgáltatókat, amelyek valóban teljes mértékben támogatják a szolgáltatást, itt található a VPN-szolgáltatások listája, amelyeket a FrostWire legjobb VPN-jeként ajánlunk..

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN elindítja a listánkat azon kevés szolgáltató egyikeként, amely elég hiteles ahhoz, hogy megvédje böngészését, és azt is biztosítsa, hogy anonim maradjon, miközben torrentol. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, és körülbelül 2000 szerverrel rendelkezik a hatálya alatt. A 256 bites AES katonai titkosítás elegendő annak biztosításához, hogy a forgalom továbbra is teljesen nyomon követhetetlen legyen az internetszolgáltatóval is, és ez segít elkerülni a fojtószeletek bármilyen formáját, amely a kapcsolat ellen alkalmazható.

Az ExpressVPN lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy akár 3 egyidejű kapcsolatot létesítsenek, és ragaszkodik ahhoz, hogy felhasználói támaszkodjanak az OpenVPN-re mint a választott protokollra. Ha jobban ismeri a kapcsolatainkat, akkor választhat a következők közül: PPTP, SSTP és L2TP / IPSec. Az ExpressVPN számos olyan lopakodó kiszolgálót kínál, amelyekhez csatlakozhat, ha az ország, amelyben tartózkodik, nem támogatja a VPN használatát, valamint a megosztott alagútépítés támogatását is, ahol pontosan kiválaszthatja, hogy mit titkosítson, és mit ne. . Az ExpressVPN előfizetés hozzáférést biztosít a nulla ismeretlen titkosított DNS-kiszolgálókhoz is, így nem kell aggódnia, hogy tartózkodási helyét rejtegetik. Ha mindez érdekesnek tűnik, akkor sokkal többet megtudhat a szolgáltatásról az ExpressVPN áttekintésünkön keresztül.

2. IPVanish

Az IPVanish, mint az iparágban 1999 óta működő szolgáltató, határozottan összeállított egy olyan szolgáltatások listáját, amelyek az online védelem keresésekor figyelembe veendő legjobb választások között szerepelnek. A szolgáltatás teljes mértékben támogatja a torzítást, és ezt a webhelyükön nagyon világossá teszik. Az IPVanish az is azon ritka szolgáltatások közé tartozik, amelyek szervereik teljes tulajdonban vannak, és ez teljes ellenőrzést ad a hálózatukban zajló dolgok felett..

A szolgáltatás akár 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, és ez határozottan a többi versenytársa fölé helyezi őket. A szolgáltatás a 256 bites AES ipari szabványú titkosításának köszönhetően egy teljesen biztonságos és vízmentes szolgáltatást nyújt, valamint egy SOCKS5 webes proxy lehetőséget kínál azoknak a felhasználóknak, akik védelmet szeretnének, de nem szeretnének letölteni a VPN klienst. Az IPVanish szervereik sebességéről is jól ismert, és ez nagyszerű hír, különösen azok számára, akik sokat szeretnének online játékot játszani vagy videókat közvetíteni. Az IPVanish-ról további információkért tekintse meg a jól kidolgozott IPVanish-áttekintést.

3. NordVPN

A NordVPN kedvelt azok között, akik különféle eszközöket keresnek a kapcsolat titkosításához. A szolgáltatás olyan széles tartalommal rendelkezik az ügyfelek számára, és biztosítja a kapcsolatok védelmét 256 bites AES titkosítással. A szolgáltatás székhelye Panamában található, és ennek eredményeként megbízható nulla naplózási politikát kínálnak. A felhasználóknak lehetősége van akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatására, és az OpenVPN, PPTP, SSTP és L2TP / IPSec lehetőségek közül választhatnak potenciális VPN protokollokként.

A hálózaton belül akár 4000 szerverrel a NordVPN előfizető biztos abban, hogy hozzáférést biztosít a webhelyek széles skálájához a világ különböző országaiban, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el. A NordVPN az Onionot is támogatja a VPN-en keresztül, és ez segít a felhasználóknak teljesen anonim maradni, amikor online. Az előfizetők élvezhetik a Cybersec szoftverüket, amelyek távol tartanak tőlük minden hirdetést vagy rosszindulatú szoftvert. Van egy SmartPlay szolgáltatás is, amely segít abban, hogy a felhasználók elrejtsék IP-címüket, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat. Ha meg szeretné tudni, hogy az NordVPN milyen más előnyöket nyújthat Önnek, szánjon némi időt az áttekintésre.

Következtetés a FrostWire legjobb VPN-jéről

Ha torrenteket fog letöltni a FrostWire-en keresztül, akkor az Express VPN, az IPVanish és a NordVPN a legjobb fogadások egy olyan VPN-szolgáltatáshoz, amely támogatja a torrentolást, és garantáltan mind védett, mind pedig anonim marad..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map