A legjobb VPN a Google Chrome böngészőhöz

Az Internet-felhasználók legnépszerűbb böngészőjéhez valószínűleg nagyon sok VPN-re van szüksége a felhasználók online élményének fokozása érdekében. A sokoldalúság szempontjából a Chrome sokat kínál. Ugyanakkor nem ellenőrzi a korlátozásokat, amelyeket annak a webhelynek a bevezetésére próbál, vagy az online biztonság szintjét. Ez az oka annak, hogy a Chrome-ot VPN-sel kell használni. Mivel a Chrome a világ legkedvezőbb böngészője, a Chrome-nak biztosítania kell az online biztonságot és az Internet szabadságát. Navigáljon a világhálón a Chrome-val a piacon lévő egyik legjobb VPN segítségével. A Chrome potenciális kiegészítőinek széles köre között megtalálhatók a VPN-szolgáltatók kiterjesztései, itt a legjobb a Chrome-hoz.


A legjobb VPN a Chrome számára – Összefoglalva

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyeket használni lehet a Google Chrome-val:

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN 
 3. Privát internet-hozzáférés 
 4. SaferVPN 

Miért van szüksége VPN-re a Google Chrome-hoz

A magánélet és a biztonság általában az, amelyet az Internet felhasználók választanak, amikor online vannak, és mi őket leginkább aggasztja. A VPN bevonásával azonban a biztonság és az adatvédelem a legkevesebb gond. A Chrome VPN használatával anonim módon és biztonságosan szörfözhet az interneten. Nem kell aggódnia az internetszolgáltató vagy harmadik felek miatt, akik szinkronizálják az Ön tevékenységeit. Ezenkívül már nem kell aggódnia a földrajzi korlátozások miatt, mert a VPN több, mint képes megkerülni őket.

Hogyan lehet elérni a Google Chrome-ot egy VPN segítségével

A virtuális magánhálózatok egyre népszerűbbek. Számos felhasználású szoftver, ideértve a védelmet és a biztonság fenntartását. A VPN hozzájárulhat az online élmény javításához azoktól a vállalatoktól kezdve, amelyek az otthoni munkavállalóikkal a funkcionalitást meg akarják őrizni, az internethasználókig, akik meg akarják kerülni a geo-blokkoló korlátozásokat. Az összes adat és a forgalom titkosítva lesz az alagútban, és tovább kerül a kiválasztott szerveren keresztül. A VPN csatlakoztatja az eszközt az egyik szerveréhez. Az alagútként működik, így biztonságosan és névtelenül cserélhet adatokat az interneten keresztül, mintha közvetlenül csatlakoznánk egy magánhálózathoz. A VPN használatát a böngészőben a következőképpen állíthatja be:

 1. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatónál, például az ExpressVPN-nél.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iPhone vagy iPad készülékre. Alternatív megoldásként használhatja az ExpressVPN Chrome-bővítményét is.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és belülről csatlakozzon a VPN szerverhez.
 4. Végül böngészhet szabadon és névtelenül az interneten.

A legjobb VPN a Google Chrome számára

Ha a piacon olyan megbízható és biztonságos VPN-t keres, amely biztosítja a Chrome-munkamenetek biztonságát, akkor az alábbiakban felsorolt ​​lista minden bizonnyal meg fogja találni a választ arra, amit keres. Íme néhány a böngésző VPN-je közül:

ExpressVPN

A piacon az egyik legjobb prémium VPN szolgáltató ExpressVPN. Ez a szolgáltató támogatja az OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP programokat, korlátlan sebességgel és sávszélességgel rendelkezik. Az ExpressVPN 94 országban rendelkezik szerverrel, és akár három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Folyamatosan szállít a szoftver elején, és a Chrome kiterjesztése sem kivétel. Az ExpressVPN egy teljes funkcionalitású szolgáltató, amely DNS-szivárgás-megelőzést, megszakító kapcsolót és felhasználóbarát alkalmazások. Ne feledje, hogy az ExpressVPN böngészőbővítést csak akkor lehet használni, ha a megfelelő ExpressVPN asztali alkalmazás telepítve van. Ez a szolgáltató szigorúan nem naplózási politikát követ, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár. Bővebben erről a szolgáltatóról ExpressVPN felülvizsgálat.

NordVPN

NordVPN a legbiztonságosabb elérhető VPN-k. Ennek a szolgáltatónak kettős VPN funkciója van, ami azt jelenti, hogy kétszer titkosítja a felhasználók adatait. Az NordVPN nem kínál ingyenes Chrome-kiterjesztést, ezért fiókot kell létrehoznia a szolgáltatónál. Az itt felsorolt ​​előnyök közé tartozik a cég CyberSec funkciója, amelynek célja a reklámok blokkolása és a rosszindulatú programokkal terhelt webhelyekhez való hozzáférés megakadályozása, ezáltal a böngészés kissé biztonságosabbá téve. Ezenkívül a bővítmény könnyű és felhasználóbarát. A NordVPN-nek több mint 4850 szervere van az egész világon. Csakúgy, mint az ExpressVPN, a „nincs naplózás” adatvédelmi irányelveit követi. A szolgáltató háromnapos ingyenes próbaverziót kínál, de a webhelyen el van rejtve, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Olvassa el a teljes oldalt áttekintés a NordVPN-en itt.

PIA

PIA nevét a piacon, mint az egyik legmegbízhatóbb VPN-t. Ez a Chrome kiterjesztés sem kivétel. Noha kiterjesztése inkább proxyt jelent, a böngésző teljes magánéletére összpontosít. Még akkor sem kell futtatnia a PIA asztali kliensét. A kiterjesztés tökéletesen képes külön futni. A PIA egyike a leginkább megfizethető VPN-knek. Több mint 3200 szerverrel rendelkezik, és valódi nulla naplózási politikát követ. A tartalom feloldása azonban nem a legjobb szolgáltató. A PIA-val 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kap. Ha többet szeretne tudni a privát internet-hozzáférésről, kérjük, ellenőrizze ezt felülvizsgálat.

A legjobb VPN a Chrome-hoz

A magánélet védelme érdekében az internetes böngészés közben, valamint a cenzúra vagy a földrajzi korlátozások megkerülése érdekében VPN-re van szüksége. Erős titkosítások szükségesek a biztonság fenntartásához a Chrome böngészése közben. A teljesítményszintek döntő jelentőségűek, különösen, ha a Chrome-t használja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások eléréséhez. Ezen nyilvánvaló okokból VPN-re van szükség a Chrome-hoz, és a legjobbat szállítottuk Önnek. Ön szerint melyik működne legjobban ezen a böngészőn? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map