A legjobb VPN a Google Fiber számára

Annak ellenére, hogy a Google Fiber-t 2010-ben jelentették be, az Egyesült Államok felhasználói csak nemrég kezdtek érezni a kereső óriás szélessávú szolgáltatását. Mostanáig csak egyesült államokbeli felhasználók jelentkezhetnek csatlakozásra. Csak akkor, ha a 19 állam egyikében élnek, akkor a szélessávú infrastruktúrát kiépítették. Nyilvánvaló, hogy a Google valószínűleg egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, mint ahogyan többségünk gondolta. Az ígéret azonban az, hogy a szolgáltatási ajánlatok valójában nem egyeznek meg másokkal. A Google 930 Mbps sebességet ígér nulla adatkorlátgal, szuperhatékony WiFi-vel, és nagyon gyors letöltéssel és sebességgel.


A legjobb VPN a Google Fiber számára

A legjobb VPN a Google Fiber számára

A Google Fiber biztonságosan használható?

A sok előfordulás miatt, amikor az internetszolgáltatók gátolják a felhasználói kapcsolatokat, csak arra gondolhatunk, hogy a Google Fiber valóban kínál-e ilyen sebességet a felhasználók számára. Azon kevés embernek, akinek esélye volt a szolgáltatás igénybevételére, nincs igazán panasz. A felmerült néhány kérdés közé tartozik a földrajzi helymeghatározási hibák és a szolgáltatás lassú üteme. Ha véletlenül a 19 állam azon kívül tartózkodik, hogy a szolgáltatás jelenleg elérhető, akkor valószínűleg kicsit tovább kell várnia, hogy élvezze a gigabites internetes sebességet..

Azok számára, akik már kapcsolódtak egymáshoz, fennáll annak a veszélye, hogy a Google csak egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy megismerje, pontosan mit csinál az interneten. Ha gondolkodik, a Google valószínűleg ismeri az Ön tartózkodási helyét, segít az e-mailek kezelésében, és talán nyomon követi, amit keres, amikor online. Ha Android-alapú eszközt használ, és be van jelentkezve a Gmail-fiókján keresztül, akkor valószínűleg nyilvántartása van az eszközön végzett tevékenységeiről. Ez csak néhány példa a Google szolgáltatások széles skálájáról, amelyeket valószínűleg napi szinten használ. Ez a magánélet óriási támadásának tűnhet; különösen, ha hajlandó sok érzékeny munkát végezni online.

Online adatvédelem visszaállítása?

Azon felhasználók számára, akik már feliratkoztak a Google Fiber szolgáltatásra, a VPN használatának elősegítenie kell a magánélet érzékelésének helyreállítását. Ha nem ismeri a technológiát, akkor a virtuális magánhálózat alapvetően olyan kiszolgálók hálózata, amelyeket a világ különböző helyein terjesztnek. Az internetkapcsolat ezen kiszolgálón keresztüli továbbítása lehetővé teszi az Internet-kapcsolat titkosítását; így bármilyen külső párt számára nehéz megtudni, hogy mit tesz online.

A VPN használatával megvédheti kapcsolatait a külső felek támadásaitól is. Még kényelmesebbé teszi a nyilvános hálózatokhoz való csatlakozást, ha nem tudja elérni a Google Fiber-kapcsolatot. A VPN-feliratkozás lehetővé teszi a kapcsolat elrejtését és megváltoztatását. Ez viszont lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott oldalak és csatornák elérését. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül külföldről is elérheti az idegen csatornákat, mivel a VPN segít megkerülni a földrajzi blokkokat.

A feliratkozáshoz megfelelő VPN-szolgáltatás megtalálása néha akadályt jelenthet; különösen, ha még soha nem hallottál a VPN-kről. 

A legjobb VPN-k a Google Fiber számára

A probléma megoldásában összeállítottuk a legjobb szolgáltatást nyújtó szolgáltatók rövid listáját. Itt található a Google Fiber legjobb VPN-jeinek listája.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek teljesítik azt, amit ígér, anélkül, hogy hivatkozásokat vagy kompromisszumokat tennének. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek. A hálózatán belül mintegy 2000 szerver lenyűgöző lefedettsége van. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást alkalmaz, hogy a felhasználók védelme továbbra is fennmaradjon. Az ExpressVPN egy sor lopakodó kiszolgálót is kínál, amelyekhez kapcsolódhat, ha egy nagyon cenzúrázott régióban tartózkodik. Ez lehetővé teszi akár három további eszköz számára a titkosítás egyidejű előnyeit.

Az ExpressVPN szintén nagyon jól működik a Tor-val a fokozott névtelenség érdekében. Prémium szolgáltatásként osztott alagútkezelést kínál, amely lehetővé teszi az adatok titkosításának melyik részének kiválasztását. A szolgáltatás előfizetése magában foglalja egy automatikus Internet Killswitch szolgáltatást is. Az ExpressVPN azt is ígéri, hogy nem tárol naplókat a böngészésből. Ezen felül támogatja az OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2 protokollokat, amelyek közül választhat. Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, keressen időt az ExpressVPN áttekintés áttekintésére.

2. IPVanish

Az IPVanish egy további csúcskategóriás szolgáltatás, amely a legjobbat nyújtja az online biztonság és névtelenség szempontjából. A szolgáltatás azon függ, hogy képes-e eltüntetni az Ön IP-címét. Az 1500 szerver hálózata lehetővé teszi ezt, ha akár 40 000 IP-t is biztosít a csatlakozáshoz. A szolgáltatás az egyik legjobban támaszkodhat, ha remél, hogy sokat torzít. Ez anonim P2P kapcsolatokat és korlátlan fájlátvitelt tesz lehetővé az adott felhasználók számára.

Az IPVanish szintén az egyik legmagasabb szintű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy HD formátumban streamálhassanak és elrejtsék a helyüket anélkül, hogy félnének attól, hogy megtudják. Az IPVanish használata korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltási lehetőségeket kínál. A szolgáltatásnak jól összeállított VPN kliense van, amely Android, iOS, Linux vagy Windows rendszeren működik. Az IPVanish az egyik legnagyobb kapacitással rendelkezik az egyidejű csatlakozásokhoz, mivel képes akár 10 különböző eszközt támogatni, egy fiók alatt. Ez azt jelenti, hogy mind a 10 eszköz mind 256 bites AES titkosítással rendelkezik. Ha többet szeretne tudni arról, hogy a VPN szolgáltatás mennyire jó az IPVanish szolgáltatással kapcsolatban, nézze meg az IPVanish áttekintésünket.  

3. NordVPN

Az NordVPN a harmadik szolgáltató, amelyet megvizsgálunk ebben az áttekintésben. A szolgáltatás hálózati lefedettsége több mint 4000 szerverre terjed ki több mint 60 országban. A NordVPN székhelye Panamában található. Ennek oka az, hogy a régióra semmilyen adatszabályozási forma nem vonatkozik. A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást is kínál, és akár 6 eszköz támogatásával képes terjeszteni azt. Az NordVPN ismert a Double VPN titkosítási protokolljával is, amelyben a felhasználói adatokat egy helyett két szerveren továbbítják; ezáltal megduplázza a titkosítás szintjét.

A NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára egy dedikált IP-cím kiválasztását, és a fokozott névtelenség érdekében szintén teljes mértékben kompatibilis a Tor-tal. A szolgáltatás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik szerverhez kapcsolódnak; annak alapján, hogy milyen munkát szeretnének elvégezni. Vannak olyan szerverek, amelyek online játékokra, HD streamingre, torrentre és tömeges letöltésre specializálódtak. A szolgáltatás speciális DNS-szivárgás-védelmet is kínál. A felhasználók böngészőbővítést kapnak azok számára is, akik kedvelik az könnyű védelmet, valamint a SmartPlay funkciót, amely lehetővé teszi, hogy megkerülje a kedvenc streaming webhelyeinek a földrajzi korlátozásait. Sokkal többet megtudhat erről a szolgáltatásról. Ezt megteheti, ha áttekinti a jól összeállított NordVPN áttekintést.

Következtetés a Google Fiber legjobb VPN-jéről

Az ExpressVPN, az IPVanish és a NordVPN mindegyikét úgy állítják be, hogy a legjobb élményt nyújthassa minden olyan felhasználó számára, aki a legjobb online védelmet keresi. A három szolgáltató a legjobb közül a legjobb. Mindegyikük garantálja, hogy előfizetés előtt kipróbálhatja szolgáltatásaikat. Ha bármilyen kérdése van az áttekintésről, szívesen tegye fel kérdéseit vagy észrevételeit az alábbi szakaszban. Örömmel válaszolunk.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me