A legjobb VPN a Hisense Smart TV számára

Amikor egy új televízió piacán vagy, valószínű, hogy olyan márkákkal találkozik, amelyekről még soha nem hallottál. A Hisense az egyik ilyen márka. A kínai vállalat állami tulajdonban van, és hűtőszekrényeivel, mosógépével és elektronikájával az elmúlt években jelentős üzleti növekedést tanúsított. A Hisense Smart TV volt az egyik termék, amely nagymértékben bejutott a piacra. Alapvetően a TV-jükben használt panelek megfelelőek. Kínálnak szép éles képeket, tisztességes fekete szinteket és a szín egyensúlyát. Bár talán nem a ház körüli vonzerő központja, a megtakarított pénzzel elégedett lennél annak 4K-tartalmával.

A legjobb VPN a Hisense Smart TV számára

A legjobb VPN a Hisense Smart TV számára

Az intelligens TV-k az új trend

Az intelligens TV-k mindegyik szórakoztatást egy helyen biztosítják. Ha nem szolgálja ezt a funkciót, akkor gondolja át a TV-jét. Szórakozáshoz szüksége lesz az összes streaming szolgáltatásra a Hisense TV-n, ennek viszont VPN-re lesz szüksége a feloldáshoz. Ez akkor történik, ha olyan országban található, ahol ezek a streaming szolgáltatások blokkolva vannak. A felmerülő kérdés az, hogyan telepíthetünk VPN-t a Hisense TV-hez, és melyik a legjobb? Nos, mivel a Hisense VIDAA operációs rendszere nem kompatibilis a VPN-ekkel, meg kell fontolnia az alábbiakban bemutatott megoldásokat..

A Hisense Smart TV-k kompatibilisek-e a VPN-ekkel?

A válasz nem. A Hisense Smart TV nem kompatibilis a VPN-sel, ami azt jelenti, hogy közvetlenül nem telepítheti rá. De van egy út ezen körül, és ehhez egy intelligens DNS proxy tartozik. Az intelligens DNS egy másik eszköz, amelyet felhasználhat a regionális korlátozások megkerülésére és a világ minden tájáról származó streaming csatornák feloldására. A VPN-től eltérően az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat, vagy helyettesíti az IP-címet. Ha adatait nem titkosítja, ez nagyobb sebességet biztosíthat, de az alacsonyabb biztonság csökkenti. Ha a kerítésen néz ki, hogy mely szolgáltatót kell feliratkoznod, javasoljuk, hogy válasszon egy VPN szolgáltatót, amely intelligens DNS opciót kínál. Ezzel megkapod a mind a két világ legjobbját. Ha tetszett ez a lehetőség, érdemes megnézni ExpressVPN. Azt is megmentheti magát, hogy zavarja magát, és feliratkozhat egy intelligens DNS proxy szolgáltatóra, például Unlocator.

Hogyan telepítsük az intelligens DNS-t a Hisense Smart TV-re – VPN Alternative

Az alábbiak szerint konfigurálhatja az intelligens DNS-t a Hisense Smart TV-n.

  1. Először kattintson a „Beállítások” gombra a Hisense távirányítón.
  2. Váltson a „Hálózat” pontra, és válassza a WiFi vagy az Ethernet hálózatot, attól függően, hogy milyen típusú hálózati kapcsolatot használ.
  3. Ezután válassza az „Speciális beállítások” lehetőséget. -> ‘Beállítani’.
  4. Most válassza az „IP-beállítások” lehetőséget..
  5. Görgessen le a ‘DNS’-ig és írja be a DNS-kiszolgáló címét, amelyet a VPN vagy az intelligens DNS-proxyszolgáltatás megadott.
  6. Végül kattintson az „OK” gombra.

Hogyan változtassuk meg a Hisense Smart TV régiót vagy országot?

Fontos, hogy váltsd át Hisense TV-régióját, hogy mindenféle alkalmazást telepítsen a világ minden tájáról. Ne feledje, hogy a Hisense TV-je régiós helyzetben lehet. Ez azt jelenti, hogy csak akkor választhatja meg, ha a helyét a kiválasztott országok listájára váltja. A következőképpen módosíthatja a Hisense Smart TV régióját:

  1. Először válassza a „Beállítások” lehetőséget..
  2. Keresse meg a ‘Rendszert’.
  3. Most válassza a „Hely” lehetőséget.
  4. Válassza ki az országot, amelybe át akarja váltani a Hisense TV térségét, és kész.

VPN engedélyezése a Hisense Smart TV útválasztón keresztül

Tehát egy VPN-t választott. Gondoljon rá, hogy akkor biztonságtudatos internetes felhasználó. Ez hozza ki az első megoldást, és útválasztót igényel. VPN-kompatibilis útválasztó. Ehhez be kell állítania a VPN-kapcsolatot az útválasztón, hogy az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz, beleértve a Hisense TV-jét is, megossza a VPN-kapcsolatot.. Ellenőrizze ezt az útmutatót hogy többet megtudjon a VPN-kompatibilis útválasztókról. Ne feledje, hogy a VPN telepítése útválasztóra bizonyos technikai know-how-t igényel, ami nem teszi ez a legkönnyebb módszer mindenki számára. Az előnyök azonban rengeteg!

Hogyan lehet VPN-t engedélyezni a Hisense Smart TV hálózaton keresztüli hálózati kapcsolat megosztásán keresztül?

Egy másik módja annak, hogy VPN-t telepítsen a Hisense TV-jére, ha VPN-kapcsolatot létesít a Windows PC / Mac rendszeren, és később megosztja a számítógép internetkapcsolatát a Hisense Smart TV-vel. Ilyen módon a Hisense TV-je a PC-ről vagy a Mac-ről VPN-kapcsolatot fog kapni. Ez a módszer nem egy séta a parkban, hanem kezelhető és megbízható megoldásként szolgál mindenki számára, aki VPN telepítésének lehetőségeit keresi a Hisense TV-jén..

A legjobb VPN a Hisense TV-hez – 3 választás

Ha VPN-szolgáltatót szeretne használni a Hisense TV-vel, akkor jobb, ha intelligens DNS szolgáltatást kínálnak. Az intelligens DNS közvetlenül telepíthető a Hisense Smart TV-re, technikai komplikációk nélkül. A telepítés után hozzáférhet különféle streaming szolgáltatásokhoz a Hisense TV-n.

Az intelligens DNS-opciót kínáló két VPN csak az ExpressVPN és BulletVPN. Mindkettő jó hírű szolgáltató, amely 30 napos visszatérítést kínál ügyfeleinek bármilyen kötelezettségvállalás vállalása előtt. Most, ha kevésbé volt tudatában a biztonságának, és nincsen türelme a műszaki kérdések iránt, akkor vegye tovább Unlocator. Ez egy intelligens DNS-proxy, amely 14 napos pénz-visszatérítési politikát kínál. Ez egy szolgáltatás, amelybe hitelkártya nélkül feliratkozhat.

A legjobb VPN a Hisense TV-Final gondolatokhoz

Erőteljes, de nem lehetetlen a VPN telepítése a Hisense Smart TV készülékre. Ha egyszerűbb kijáratot szeretne, csak használja az Intelligens DNS lehetőséget. A Hisense TV-je nagyszerű módja annak, hogy néhány kattintással a távirányítón mindent megtalálhasson. Gondolj csak az összes olyan műsorra és filmre, amelyet a VPN-nek köszönhetően egy helyen szerezhet. A VPN csúcstechnológiájával privát módon szörfözhet az interneten, és videókat tölthet tovább az Amazon Prime vagy a Hulu Plus segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me