A Legjobb VPN a League of Legends számára

Mi a Legjobb VPN a League of Legends számára 2018-ban? A League of Legends, széles körben LoL néven ismert online multiplayer játék, amelyet Riot játékok fejlesztettek ki és 2009-ben hoztak forgalomba. Ez egy csapatjátékot foglalja magában, ahol a játékosok összeállnak és kulcsszavaikat használják az ellenfél csapatának verésére. A League of Legends az interneten az egyik legnépszerűbb online játék, mivel 67 millió játékos jelent meg nagy számú közönségével, akik bejelentkeznek & szinte havonta versenyeznek egymással. Mint szinte minden más online játéknál, gyors kapcsolatra van szükség, hogy gyorsan reagálhasson bármire, ami a játékban történik, és kerülje el a karaktered megölését, csak azért, mert nem voltál elég gyors ahhoz, hogy reagáljon.


A Legjobb VPN a League of Legends számára

A Legjobb VPN a League of Legends számára

VPN és online játékod

A legtöbb játékos számára a VPN használata rendszerint ki van zárva, mert attól tartanak, hogy a játékmenet sebessége jelentősen csökkenhet. A VPN használata csökkenti a kapcsolat sebességét, de a margó tényleg attól függ, hogy milyen szolgáltatást igényel. Az enyhe sebességcsökkentés ellenére továbbra is szüksége van rá, ha meg akar védeni magát a DDoS támadásoktól, és biztonságban szeretné tartani a kapcsolatot mindenkivel, aki esetleg le szeretné lassítani, vagy akár meg is szakíthatja. Azt is észreveheti, hogy egy VPN lehetővé teszi, hogy különböző kiszolgálókhoz csatlakozzon, attól függően, hogy mekkora a hálózata, és ez lehetővé teszi, hogy különböző ligákban játszhassanak, különböző országok embereivel..

Miután feliratkozott egy hiteles VPN-szolgáltatásra, képes lesz kiküszöbölni minden DDoS-támadást, mivel az IP-címe rejtve marad, és ennek megtételével a támadók nem tudják megcélozni az Ön kapcsolatait, így távol maradsz a radaruk.

Továbbá, ha valószínűleg fojtott kapcsolatra támaszkodik, a VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje ezeket a korlátozásokat, és élvezze a normál kapcsolati sebességet. Ez megszabadul a megszokott késéstől, és lehetővé teszi az optimális sebességű játékot. Mivel a kapcsolata titkosítva lesz, senki sem fogja tudni felfedezni, mit készít, ezért online tevékenységei privát.

Ha ez olyan hangzásnak tűnik, amit szeretne megtapasztalni, akkor ha elkészült ezzel a cikkel, akkor elképzelést kapsz arról, hogy milyen VPN-szolgáltatások javítják a játékot, és győződjön meg arról, hogy élvezni fogja a játék minden pillanatát..

A Legjobb Liga liga VPN

Ha még nem ismeri ezt, akkor előbb nehéz lehet a kínált szolgáltatások többségének kikerülése, tehát összeállítottuk a legjobb 5 szolgáltatás közül azt, amelyről úgy gondoljuk, hogy az Ön számára a legjobb szolgáltatást nyújtja League of Legends VPN:

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN könnyedén az egyik legjobb VPN szolgáltató manapság, ügyfélszolgálatával számlázva, hogy a piacon a legképzettebb és legmegbízhatóbb. Szerverhálózata hatalmas, a világ sok országában elosztva, megkönnyítve ezzel a League of Legends játékát az egész világon élő emberekkel. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ahol kipróbálhatja a szolgáltatást, és megnézheti, milyen jól működik az Ön számára. Az árak kissé magasabbak, mint más szolgáltatások árainál, de ehhez meg kell válnia, ha a lehető legtöbb prémium szolgáltatást keresi. A fizetési módok sokszínűek: az ügyfelek vízumon, paypalon vagy akár bitcoinokon keresztül is képesek fizetni anonim fizetésekre.

2. IPVanish

A második a LoL legfontosabb VPN szolgáltatásainak listáján IPVanish, egy olyan szolgáltató, amelynek több mint 350 szervere van szétszórt több mint 60 országban és számít. Szolgáltatásuk is teljes körű, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy különféle fizetési módokon fizetjenek érte. Azok, akik fizetésük során anonimnak akarnak maradni, bitcoinon keresztül tranzakciókat folytathatnak, mivel ezek engedélyezett fizetési módok. Az IPVanish olyan protokollokkal, mint például az OpenVPN, PPTP, OpenVPN, védelmet nyújt a felhasználóknak, és mindegyiket 256 bites AES titkosítás támogatja. Ez biztosítja a teljes védelmet a DDoS támadások ellen, amikor folytatja a játékot.

3. VyprVPN

VyprVPN egy másik megfizethető lehetőség azoknak a felhasználók számára, akik nem akarnak pénzt költeni VPN-szolgáltatásukra. Előfordul, hogy az összes szerverük tulajdonosa, és ez eljuttatja őket más szolgáltatók előtt, amelyekről ismert, hogy bérbe adják harmadik felektől. Ha bármilyen problémájuk merül fel szolgáltatásaikkal kapcsolatban, akkor könnyen kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálati csapatával akár e-mailben, jegyvásárláson vagy élő csevegésen keresztül, ha problémáját azonnal rendezni szeretné. A VyprVPN nagyszerű játékhoz, ha meg akarja tartani a sebességét, és védett maradni egész játékidőszakában.

4. Privát internet-hozzáférés

PIA az egyik leggyorsabb VPN szerverrekord-idő a piacon, és arra ösztönzik bárkit, hogy gondolkodjon velük történő feliratkozásról, hogy kipróbálhassa szolgáltatását 7 napos pénzvisszafizetési garanciája révén. Ők azon kevés szolgáltatók között is, akik kétéves előfizetési időszakot kínálnak, 3034-nél több szerverhálózattal, több mint 28 országban. A támogatott VPN-protokollok a legnépszerűbbek, mivel tartalmazzák az OpenVPN, PPTP és IPSEC / L2TP protokollokat. Megígérik, hogy nem zavarják a játék sebességét, és hirdetésgátló funkciókat kínálnak, amelyek megakadályozzák a nem kívánt hirdetések megjelenését a játék során.

5. HideMyAss

A listánk felszámolása az HideMyAss, egy másik jól ismert VPN szolgáltatás, amely híres erős titkosításukról. Az egyetlen probléma, amiről hallottuk, hogy a legtöbb felhasználó panaszkodik, a lassú válaszidő, amelyről ügyfélszolgálati csapatuk ismert. Ha tényleg szeretné kipróbálni őket magadnak, nagylelkű 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, ahol megnézheti, hogy szolgáltatásaik jól működnek a játékoddal.

Legjobb VPN a League of Legends számára – Wrap Up

Most, hogy megtudta, melyik öt VPN-szolgáltatást ajánljuk a League of Legends játékához, most egy kisebb készlettel kell választania, ahelyett, hogy át kellene mennie a piacon elérhető sok szolgáltatón keresztül. Ha véletlenül a fent említett szolgáltatások egyikét választja, tudassa velünk, mi volt az élménye, ha megjegyzést fűz az alábbi részhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me