A legjobb VPN a legtöbb szerverrel az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban

Minél több időt töltök az interneten, annál jobban rájöttem, hogy van egy csomó, amit még nem fedeztem fel. Az összes földrajzi korlátozások, szűrők, cenzúrák, és monitoring tevékenységek, szinte lehetetlen valóban élvezni az internetes böngészést VPN és kiszolgálói nélkül. A kezelt VPN egy nagy kiszolgálói hálózat szükséges azok számára, akik szeretnék élvezni az USA és az Egyesült Királyság tartalmának feloldását, a jó sebességet és a gyors szolgáltatásokat.


Miért pazarolja az idejét a földrajzi hibákba ütközéssel vagy a lemaradással, amikor lehetett? mindent elérhet, amire szükség van (az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból), gyors sebességgel csatlakozva a VPN sok szerveréhez? Megérkezel ehhez? Most görgessen lefelé és ellenőrizze a legtöbb kiszolgálóval rendelkező VPN-ket, hogy megkapja a legjobb online élmény.

A legjobb VPN a legtöbb szerverrel

A legjobb VPN a legtöbb szerverrel

Hogyan válasszuk ki a VPN-t??

A VPN-t választó felhasználók gyakran végül úgy döntenek, hogy összehasonlítják más szolgáltatásokkal, amelyek képesek magasabb szintű biztonságot nyújtani, és olyan szolgáltatásokkal, mint például SmartDNS és Tor hálózat. Bárki, aki úgy dönt, hogy együttműködik a SmartDNS-sel, tudnia kell ezt annak ellenére, hogy a nagyszerű lehetőség az online korlátozások megkerülésére, akkor nem élvezheti az online védelem semmilyen formáját.

Az Intelligens DNS eszköz nem tartalmaz titkosítást. A Tor ugyanakkor nagyszerű, különösen a sötét web felhasználók számára, de az az a biztonsági protokollok annyira összetettek olyan mértékben, ha végül lelassítja a rendszert.

A legjobb VPN a legtöbb kiszolgálóval

Menjünk át számos szolgáltatónál, és nézzük meg, mennyire jól hasonlítanak szolgáltatásaik a hálózatukban lévő kiszolgálók számához.

1. ExpressVPN

ExpressVPN a minőségi alkalmazások és megbízható ügyfélszolgálat megkönnyíti a szolgáltatásuk megismerését még első VPN-felhasználóként is. Közel vannak 500 szerver 87 országban, és ez lehetővé teszi az előfizetők számára körülkerülni a legtöbb földrajzi korlátozó helyet.

Bárki, aki sok HD streaming vagy online játékmenetre vágyik, megbízhat szolgáltatásainál a hatékony letöltés érdekében P2P megosztás. az 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást anélkül, hogy attól tartana, hogy elveszíti pénzét.

2. NordVPN

NordVPNNépszerűsége folyamatosan növekszik annak köszönhetően egyedi tulajdonságok és állandó előadások. Az a tény, hogy székhelye Panamában nyújt, nyugalmat nyújt a felhasználók számára az online adatvédelem és biztonság szempontjából. Az a megőrzési törvények hiánya valóban megnyugtató a magánélettudatos felhasználók számára. Az előfizetésért különféle módon fizethet.

Ezek a módok is magukban foglalják névtelen lehetőségek, amely növeli a VPN adatvédelmi szintjét. Az egyik társaság az egyedülálló tulajdonságok a kettős VPN és a Torn VPN felett. Ezért biztonságban kell maradnia az interneten anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy harmadik felek hozzáférjenek az Ön adataihoz. Az is akár hat egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egyetlen fiókkal, amelyet a felhasználók nagyon hatékonynak találnak.

3. IPVanish

Ha olyan szolgáltatót keres, amely képes könnyedén feloldhatja a tartalmat bárhol lehet az online védelem rétegei alatt, Az IPVanish a keresett VPN. Köztudott, hogy az IPVanish jól teljesít a Safarival, és a hitelesített első szintű szolgáltató is fut több mint ezer szerver több mint 60 országban.

Ha valaha is segítségre van szüksége?, az ügyfélszolgálat mindig rendelkezésre áll és készen áll a vezetésre. A szolgáltatás szintén kínál konzisztens teljesítmény gyors sebességgel. IPVanish a éves terv a kínált árak legyőzésére vonatkozó terv nem versenytársa.

4. VyprVPN

VyprVPN egy nagy kiszolgálóhálózatot működtet, amely a következőkből áll: 700 szerver több mint 50 országban, és ez nem okoz csalódást megbízhatóság és konzisztens kapcsolat. Nincs más szolgáltató 50 GB-os felhőszolgáltatás-tárolás, egy NAT tűzfal, alkalmazásonkénti alagút útválasztás, vagy a kill kapcsoló csak azért 6,25 USD havonta.

Sajnos ez a szolgáltató csak 2 egyidejű kapcsolatot engedélyez. Ne feledje, hogy van egy ingyenes próbaverzió, amely akkor vehető igénybe, ha továbbra is bizonytalan abban, hogy kötelezettséget vállaljon erre a szolgáltatóra.

4. HideMyAss

A hálózat 900 és több szerver nagyon lenyűgöző, és sokat mond a VPN-ről. HideMyAssA terv nyilvánvalóan működik. A cég fenntartotta előfizetői bázisát anélkül, hogy befolyásolta volna a szolgáltató minőségi szolgáltatásait. Nagyon sok erőfeszítést tett a marketing stratégián, amelyre összpontosít vonzó a fiatalok számára. A társaság is testreszabott csomagok és árképzés hogy megfeleljen ennek a demográfiai helyzetnek.

A vállalat válaszadási arányát javítani kell, különösen az ügyfelek problémáinak kezelésekor. A válaszadás hosszú ideje károsíthatja a szolgáltató hírnevét, és végül a leiratkozáshoz vezethet.

Fontolható dolgok

Abban az esetben, ha úgy döntött, hogy támaszkodik VPN a védelme érdekében, számos dolgot meg kell fontolni, mielőtt elkötelezi magát. Az első dolog, amelyet figyelembe kell vennie, a VPN-szolgáltatások kiszolgálóinak száma a hálózatában.

Minél nagyobb a kiszolgálók száma a vállalat hálózatán belül, annál nagyobb az elérhető webhelyek gyűjteménye. Ez azt jelenti, hogy további korlátozások körülkerülése miközben növekszik a felhasználók névtelenségének szintje.

VPN a legtöbb amerikai kiszolgálóval

Fogadok, hogy a legtöbb ön egyetért azzal, hogy a népszerű tartalom nagy része – a felhasználók többsége számára hozzáférhető – amerikai alapú tartalom. Ez az oka annak, hogy jó számú szolgáltatót talál, amelyek rendelkeznek a tisztességes számú szerver azon az országon belül.

Ez is történik csökkentse a forgalom mennyiségét egy adott szerveren, hogy mindenki képes legyen élvezze a nagy sebességű kapcsolatot különösen akkor, ha olyan dolgokat készít, amelyek sok sávszélességet igényelnek, például streaming vagy letöltés.

Összegzés a legtöbb szerverrel ellátott legjobb VPN-szolgáltatásokról

A VPN-szolgáltatás kiválasztásakor különös óvatossággal kell eljárnia, és ügyelnie kell az elvégzett szolgáltatás minőségére. A minőségi VPN-t nem csak a birtokában lévő sok szerver határozza meg, hanem maga a kapcsolat minősége is. Nincs értelme előfizetni olyan szolgáltatásra, amely sok kiszolgálóval rendelkezik rossz kapcsolatokkal.

Ennek megakadályozása érdekében próbálja ki a ingyenes kipróbálási ajánlatok vagy a pénz-visszafizetési garanciák a kiválasztott szolgáltatók hirdetik. Ön képes lesz rá sok pénzt takaríthat meg a szolgáltatók kipróbálása nélkül, külön költség nélkül. Miután elolvasta ezt, mely VPN szerzi a legjobban? Ossza meg gondolatait az alábbiakban található megjegyzésekben. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me