A legjobb VPN a legtöbb szimultán kapcsolattal

A VPN-ekkel való tisztességes összeg megtakarításának nagyszerű módja annak, hogy előfizet egy szolgáltatóra, aki több VPN-kapcsolatot is élvezhet. A táblagépét, a laptopját és a telefonját a jelenlegi VPN-előfizetés alatt regisztrálja, és ez biztosítja az online munkát, függetlenül attól, hogy melyik eszközét használja, biztonságos és védett marad. A vállalkozástulajdonosok, a hallgatók vagy bárki, aki egy nagy háztartás tagja, sok előnyt szerezhet, ha feliratkozik egy olyan szolgáltatóra, amely számos egyidejű kapcsolatot kínál. Mindegyik nyomon követése is könnyebbé válik, mivel mindegyiket egyetlen fiók alatt kezelik. De melyik A VPN-k több eszköz VPN-kapcsolatait kínálják a felhasználók számára?


A legjobb VPN a legtöbb szimultán kapcsolattal

A legjobb VPN a legtöbb szimultán kapcsolattal

Használjon VPN-útválasztót a Korlátlan VPN-kapcsolatokhoz

Az egyidejű kapcsolatokra beállított korlátok megkerülése érdekében az egyik módja az útválasztó beállítása a VPN-hez. Ha megfelelően elvégezzük, akkor titkosított internetkapcsolatát el kell osztani az összes útválasztón elérhető eszközön. Ehhez a folyamathoz azonban technikai ismeretekre van szükség, és egy kicsit nehéz lehet a VPN kezdőknek.

VPN leginkább egyidejű kapcsolaton keresztül

Azoknak, akik meglehetõsen újak a VPN-szolgáltatásokban, lehet, hogy nincsenek elképzelésük a szolgáltatókról, amelyek egyidejû kapcsolatot kínálnak, ezért arra gondoltuk, hogy készítsünk egy áttekintést, hogy megpróbáljuk segíteni nekik. Az alábbiakban bemutatjuk a 3 legjobb VPN-t, amelyeket egyidejű kapcsolatokhoz lehet használni:

1. NordVPN

Bárki, aki olyan felső szintű szolgáltatót keres, aki képes kielégítő mennyiségű kapcsolat kezelésére, valóban kipróbálhatja NordVPN. Legfeljebb hat egyidejű csatlakozással könnyedén ők a legjobb minőségű szolgáltatók a listánkban. Az általuk kínált eszközök és funkciók hozzáadják azt az értéket, amelyet mindenki, aki feliratkozik, élvezheti. Az olyan funkciók, mint például az automatikus internetes megszakító, a kettős titkosítás és a Tor-val való kompatibilitás, valóban megkülönböztetik a NordVPN mérföldt a többitől.

A szolgáltatásnak számos, dedikált alkalmazás, amely jól működik a Mac, iOS, Android és Windows alapú eszközökön, valamint oktatóanyagok, amelyek segítenek az összes beállításban. Itt egy összefoglaló arról, mit várhatunk el:

Előnyök

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Nagy szerverhálózat.
 • Hozzáadott biztonsági funkciók.
 • Nulla naplózás.
 • Akár 6 egyidejű eszköz.

Hátrányok

 • Kettős titkosítás miatt lassú sebesség.

3. IPVanish

Mint az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató odakint, IPVanish elsősorban a gyors VPN szerver sebesség. az nem naplók vezettek házirendet azt jelenti, hogy valóban névtelenül böngészhet az interneten. Ha be vagy Kodi, Az IPVanish egyszerűen a legjobb VPN, amelyet használni lehet. Ha azonban az American Netflixet szeretné nézni az USA-n kívül, akkor jobb, ha használja ExpressVPN helyette.

Előnyök

 • Gyors VPN szerver sebesség.
 • Korlátlan P2P forgalom.
 • 5 egyidejű VPN kapcsolat.
 • Kodi számára optimalizálva.

CONS

 • 7 napos visszatérítési időszak.
 • A tesztelt VPN-kiszolgálók közül egyik sem működött együtt a Netflix-szel.

3. CyberGhostVPN

Azon kevés szolgáltató között, amely megbízható, ingyenes szolgáltatást kínál, CyberGhost A VPN büszke arra, hogy nagy, több mint 600 szerverből áll, amelyek mindegyike több mint 30 országban elosztott. Romániai központja megakadályozza őket abban, hogy ügyfeleik böngészési előzményeket tartsanak fenn, mivel az országnak nincs olyan adatmegőrzési törvénye, amely erőltesse őket.

Az általuk kínált egyidejű összeköttetések számát illetően csak egy eszköz szerezhető be kiegészítésként, de amint felugrik a prémium tervükhöz, ez a szám ötre ugrik. A nagy szerverhálózat, valamint az öt további eszköz csatlakoztatásának lehetősége lehetővé teszi a webhelyek és csatornák egész sorának elérését a világ minden tájáról. Havonta 10,99 dollárért kipróbálhatja prémium tervüket, és megnézheti magának, hogy a szolgáltatásuk jól működik.

Előnyök

 • Ingyenes próbaverzió.
 • Nagy szerverhálózat.
 • Akár 5 kapcsolat.

Hátrányok

 • Számos teljesítmény kérdés.

Összefoglaló a párhuzamos kapcsolatok legjobb VPN-jeiről

A legtöbb kis- és középvállalkozás-tulajdonos egyetért azzal, hogy az internethozzáférés megkönnyítése elősegítette a számítógépes fenyegetések számának növekedését, amelyekről évről évre számolnak be. A vállalkozások éhesek versenytársaik üzleti adataival, és néhányuk kétes eszközöket használ ilyen kritikus információk ellopására. Olyan hiteles szolgáltatások által biztosított VPN-kapcsolat, mint például ExpressVPN és NordVPN képesnek kell lennie az adatlopások bármilyen formájának megakadályozására úgy, hogy minden fontos maradjon a csomagolás alatt.

Az utolsó tanács, amelyet az olvasóknak figyelembe kell venniük a VPN-ekkel való kapcsolattartás során, hogy mindig jobb kipróbálni egy szolgáltatót, amely ingyenes próbaidőszakot vagy pénz-visszatérítési garanciát kínál, hogy elkerülje az Ön által nyújtott szolgáltatásra fordított összeget nem biztos benne. Mielőtt eldöntené a nehezen megkeresett pénzt, próbáljon megbizonyosodni arról, hogy egy szolgáltatás megfelel-e az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map