A legjobb VPN a Linksys útválasztókhoz

Az útválasztó használata az egyik azon sok módszer közül, amellyel az emberek képesek kapcsolódni az internethez. A Linksys útválasztó valószínűleg az egyik legnépszerűbb választás mind otthonok, mind vállalkozások számára egyaránt, könnyebb használatának és tartósságának köszönhetően. A Linksys útválasztónak körülbelül öt ismert verziója van, amelyeket főleg a sebesség és a sávszélesség szintje szerint kategorizálnak. Miután eldöntötte a használni kívánt Linksys útválasztó típusát, a következő dolog, amelyre gondolni kell, az, hogyan lehet megvédeni magát az interneten található sokféle veszélytől. A megtehető intézkedések közé tartozik egy víruskereső program telepítése a számítógépre vagy az intelligens DNS szolgáltatás használatának megkezdése. Bár mindkettő biztosan kínál bizonyos szintű védelmet, egyikük sem áll közel ahhoz, amit a router VPN-kapcsolatának létrehozásával kapsz..


A Linksys Router legjobb VPN-je

A legjobb VPN a Linksys útválasztókhoz

Miért van szüksége VPN-szolgáltatásra?

A VPN-szolgáltatás lehetővé teszi számos előnye élvezését, amelyekre hagyományosan nem lenne képes. Itt található néhány olyan szolgáltatás, amelyet megszerezhet, ha VPN-kapcsolatot beállított a Linksys útválasztón.

Az internetes cenzúra formáinak megkerülése

Van egy hosszú lista az országok közül, amelyek nem igazán hisznek a szabadságban a hozzáférhető internetes tartalom típusában, és ennek eredményeként szigorúan szabályozzák, hogy mi érhető el és mi nem érhető el az ország határain belül. Ha véletlenül ilyen országokban találja magát, akár külföldön látogat, akár külföldön él, akkor VPN-re van szüksége az ilyen akadályok áttöréséhez..

A Netflix streaming bárhonnan

A szerzői jogi engedélyezési megállapodások megnehezítik a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime társaságok számára, hogy bárhonnan hozzáférjenek tartalmukhoz. Ilyen korlátozások mellett sok ember nem élvezheti ezt a tartalmat, ha az Egyesült Államokon kívül utazik. A VPN-szolgáltató segítségével azonban megronthatja a tartózkodási helyét, és hozzáférhet ilyen webhelyekhez.

Korlátozza a Google követési képességeit

Ha a legtöbb internetes dologgal együtt használja a Google-t, akkor nagy esély van arra, hogy a szolgáltatás megfelelő kereséssel rendelkezik a legtöbb elemről, amelyet keres, letölt vagy akár böngészhet, és a készlete folyamatosan növekszik . Ha szeretné megakadályozni, hogy a Google nyomon kövessen téged, akkor a legjobb dolog a VPN használata.

Kerülje el, hogy az internetszolgáltató kémkedjen

Az internetszolgáltatók teljes hozzáférésének köszönhetően az Ön böngészési előzményeihez képesek átnézni, hogyan tölti az időt online, ezáltal megtámadva az adatvédelmet. Bárki, aki fáradt, ha ISP-t hallgat az online tevékenységeire, VPN-szolgáltatást kell kapnia, és titkosítania kell a kapcsolatát.

Védje magát a nyilvános Wi-Fi-n keresztül

Az egyik legnépszerűbb hely, amelyről a hackerek és a számítógépes bűnözők tudják, hogy azonosítják áldozataikat, bárhol, ahol ingyenes Wi-Fi-t kínálnak. Mivel tudjuk, hogy mindenki szereti az ingyenes internetet, bevált gyakorlatnak számíthat olyan intézkedések meghozatala, amelyek legalább megóvnak minden olyan létező kockázatotól, amelyekkel ilyen hálózathoz való csatlakozás eredményeként szembesülhet. A legbiztosabb módszer a kapcsolat biztonságának megőrzésére az, ha csatlakozik a VPN-szolgáltatás bekapcsolásához, hogy senki ne tudjon rajta keresztül feltörni..

Védje a VOIP-hívásait

A VoIP over IP, más néven VOIP, nagyon megfizethető módja az internet telefonhívásokhoz történő használatához. Ez egy nagyon egyszerű módszer a feltörésre, és a kommunikációt figyelni kell, ha nem tegye meg a szükséges lépéseket a kapcsolat védelme érdekében. A VPN-szolgáltatás biztosítja, hogy senki ne zavarja a hívásait.

A legjobb VPN-k a Linksys Router számára

Most, hogy átgondoltunk néhány olyan előnyt, amelyet figyelembe kell vennie, vessünk egy pillantást néhány olyan VPN-szolgáltatóra, amelyek biztosan jól működnek a Linksys útválasztóval.

ExpressVPN

2009-ben alapították, és a Brit Virgin-szigeteken működik, ExpressVPN az egyik szolgáltató, amely továbbra is a legjobban jár annak érdekében, hogy példaértékű szolgáltatást nyújtson, és az ügyfelekkel a lehető legprofesszionálisabban látja az ügyeit. A legmagasabb szintű szolgáltatásnak az évek során több mint 2000-re sikerült kiszolgálói hálózatát kibővítenie, amely több mint 94 országot fed le és számít. A szolgáltatás több díjat is nyert, mint a legjobb általános termék és a leggyorsabb sebesség, ezáltal bizonyítva, hogy valóban a legjobbak a játékban. A szolgáltatás ismert, hogy felkéri a tagokat, hogy fizetjenek prémium árakat a szolgáltatásaiért, tehát mielőtt megosztaná ezeket a dollárokat, érdemes lehet megfontolni egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, és megnézni, mennyire fogja elkölteni pénzét.

IPVanish

Szolgáltatásként, amely az összes szerverét és hardverét birtokolja, IPVanish egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek elég nagy befolyással bírnak a VPN-iparban. A több mint 1000 szerver széles választéka azt jelenti, hogy a szolgáltatás hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott webhelyek hosszú listájához, és a VPN-alkalmazások választéka azt jelenti, hogy a szolgáltatás képes működni olyan platformon futó rendszerekben, mint iOS, Android, Windows, Mac és Linux. Az alkalmazásban való navigálás szintén meglehetősen egyszerű, mivel a fejlesztői a könnyű használat szempontjából építették fel. A titkosítási szint katonai szintű, 256 bites AES, és a csomaghoz tartozó protokollok OpenVPN, PPTP és L2TP / IPSec. Ha ez olyan szolgáltatásnak hangzik, amelyet ki szeretne kipróbálni, akkor vállalnia kell a 7 napos pénz-visszafizetési garanciát, és meg kell néznie, hogy mindent fizet, mielőtt előfizetést vásárolna..

NordVPN

Zárja be a listánkat NordVPN, egy szolgáltató, amelynek stratégiai központja Panamában található, és ez lehetővé teszi a szolgálat számára, hogy ígérje, hogy szolgáltatásainak naplóit nem tartják a rendszerükben. A szolgáltatás olyan nagyszerű szolgáltatásokat is kínál, mint például a dupla VPN, ahol a biztonság fokozódik, ha a forgalom két kiszolgálón keresztül továbbítódik, és egy Internet kill kapcsoló, ahol az online kapcsolat megszakad, mihelyt a VPN kapcsolat felbukkan. dolgozó. A legmagasabb szintű szolgáltatóként a NordVPN kiváló ügyfélszolgálati és támogatási csoporttal rendelkezik, amely mindig készen áll arra, hogy bármilyen kérdésen keresztül találkozzon. A leendő NordVPN-ügyfelek kipróbálhatják szolgáltatásaikat a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeinek kihasználásával..

Záró gondolatok a Linksys Router legjobb VPN-jéről

Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy pénzt és energiát takarítson meg számos eszköz VPN-hez történő csatlakoztatásakor, ha először a szolgáltatást telepíti az útválasztóra. Ehhez el kell villannia az útválasztót, és az ipari firmware-t cserélnie kell olyan megengedhetőbb verziókra, mint a DD-WRT vagy a Tomato Open Source firmware..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me