A legjobb VPN a Microsoft Edge számára

Megjelent a Microsoft Edge, amelyet a Windows rajongói fogadtak el, és széles körben tekintik a régóta várt frissítésre a piacon az egyik leghosszabb ideig működő böngészőhöz, az Internet Explorer-hez. Az újonnan elindított böngésző annyira szeretett a felhasználóitól, hogy a Microsoft úgy döntött, hogy verziókat fejlesztett ki és bocsát ki Android és iOS eszközökre is. A gyorsindító funkcióval és az integrált böngészési élménnyel az Edge lassan válik az Internet-felhasználók többsége által választott böngészővé.


A legjobb VPN a Microsoft Edge számára

A legjobb VPN a Microsoft Edge számára

A Microsoft Edge fokozott biztonságának VPN-je

A Microsoft Edge számos biztonsági funkcióval és beépített fejlesztéssel rendelkezik, de ha teljes védelmet keres az online fenyegetésekkel szemben, akkor a legjobb választás, ha egy hiteles VPN-szolgáltatónál jelentkezik. A VPN használata az Edge böngészővel biztosítja az összes lehetséges kiskapuk kiküszöbölését, amelyeken keresztül adatait ellophatják, és folytathatja az összes online tevékenységet anélkül, hogy aggódnia kellene..

A legjobb Microsoft Edge VPN feltárt

Az interneten való böngészéshez olyan VPN-szolgáltatóra van szüksége, amely online névtelenséget és biztonságot nyújt. Itt találja a legjobban ajánlott VPN-ket a Microsoft Edge böngészőhöz:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

VPN szolgáltatás kiválasztása

A VPN-ipar telített, és amennyire a böngészők számára ajánlott VPN-ek megyek, jelentős mennyiség közül lehet választani. Olyan sok szolgáltató állítja, hogy különféle szolgáltatásokat kínál. Ez meglehetősen megnehezíti egy új felhasználó számára, hogy eldöntse, kihez iratkozzon fel. Annak érdekében, hogy megmentse Önt a frusztrációtól, néhány kulcsfontosságú tényezőt találtunk fel, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor hiteles szolgáltatót keres. Néhány közülük:

 • Szerverszám: A VPN-hálózat csak annyira jó, mint a hálózatán lévő kiszolgálók száma. Minél nagyobb a kiszolgálók száma, annál erősebb a hálózati potenciálja.
 • A szoftver kompatibilitása: kulcsfontosságú a regisztráció egy olyan VPN-szolgáltatással, amely a szoftver különböző verzióit kínálja a különböző rendszerek számára. Ez azt jelenti, hogy képes lesz integrálni és védeni az összes eszközét.
 • Sebesség: Azt a szolgáltatást szeretné keresni, amely a legkisebb margóval csökkenti a sebességet. A VPN-ek ismertek arról, hogy bevonják a sávszélességet, ezért keressen olyan szolgáltatást, amely nem csökkenti annyira.
 • Nyilvántartási házirend: A VPN-szolgáltatással történő regisztráció azt jelenti, hogy védelmet keres, és nem annak, hogy bárki naplót vegyen az Ön által hozzáférhető összes webhelyről. Keressen egy szolgáltatót, amelynek szigorúan nincs naplózási politikája, és amelynek székhelye olyan helyen van, ahol semmiféle adatjogi illetékességi szabály nem vonatkozik.
 • Egyidejű kapcsolatok: Ha sok olyan eszközöd van, amelyeket védettnek szeretne tartani, keressen egy olyan szolgáltatást, amely megengedi mindezt anélkül, hogy megrontaná a tapasztalat minőségét.
 • VPN-protokollok: Mindig jó, ha a lehetőségeit nyitva tartja, ezért próbáljon meg egy szolgáltatót keresni, amely rendelkezik az összes VPN-protokollal.

A legjobb VPN-k a Microsoft Edge számára

Függetlenül attól, hogy VPN-t keres Önnek a Microsoft Edge, a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngésző számára, vannak 4 legfontosabb VPN, amelyekre mindig támaszkodhat az anonim, biztonságos böngészéshez:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a világon elérhető legmagasabb szintű VPN-szolgáltatások. Legalább ezt állítják a webhelyükön, és rendelkeznek a tényekkel az állítás alátámasztására. A szolgáltatás több mint 94 országban található szerverhálózattal és 256 bites AES titkosítással rendelkezik, hogy védelmet nyújtson minden hackertől és spam-től. A nulla naplózási politikát jól betartják, és a szolgáltatásnak olyan alkalmazásai vannak, amelyek kompatibilisek az összes iOS, Android, Mac vagy Windows alapú eszközzel. Az alkalmazásszoftvert is könnyedén lehet navigálni, ezáltal nagyon alkalmassá válik az első felhasználók számára. Az ExpressVPN akár 3 kapcsolatot is lehetővé tesz egyidejűleg, és van egy hűség ajánlat, ahol Ön és a játékvezető egyaránt ingyenesen egy hónapot kapnak a regisztráció után. A szolgáltatás kipróbálásához igénybe veheti a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ahol a 30 napos lejárta előtt leiratkozása esetén teljes visszatérítést kap. Az ExpressVPN áttekintés elolvasásával megnézheti, mire juthat még egy ExpressVPN előfizetésből.

2. IPVanish

Az IPvanish nagyon megbízható hálózattal rendelkezik, amelyet tovább erősít több mint 950 különféle kiszolgálója, amelyek több mint 60 országban vannak szétszórva. Ez sokféle IP-címet jelent, amelyek közül lehet választani, szupergyors csatlakozási sebességgel együtt. Ha feliratkozik, korlátlan szerverváltást és korlátlan sávszélességet is élvezhet. Ez nagyszerű hír, különösen akkor, ha időt online streamingre, torrentre vagy nagy mennyiségű fájlok letöltésére tervezi felhasználni. Az IPVanish VPN csomag olyan funkciókkal is rendelkezik, mint például az automatikus megszakító kapcsoló, 256 bites AES titkosítás, nulla naplózás, a DNS szivárgás elleni védelem, valamint az összes népszerű operációs rendszerrel kompatibilis alkalmazás. Az egyik különleges dolog, amely elkülöníti őket a többi szolgáltatótól, a pénz-visszafizetési garancia. Csak hét napig engedik kipróbálni szolgáltatásaikat, és ha a végén nem vagy meggyőződve arról, akkor továbbra is választhat visszatérítést. Szeretne többet megtudni? Ellenőrizze a teljes IPVanish áttekintést.

3. CyberGhost

Bármikor, több mint 1200 szerverrel online, a CyberGhost egy szolgáltató, amelyre mindig támaszkodhat, ha kapcsolatban marad. Biztonságuk az ipari szabvány 256 bites AES titkosítás, és nulla naplózási politikájuk biztos, hogy nem fedik fel a böngészési előzményeket. A szolgáltatás alapértelmezés szerint automatikus megszakítóval és DNS-szivárgás-védelemmel rendelkezik. Ez az egyik legnagyobb kapacitással rendelkezik az egyidejű csatlakozásokhoz, egyszerre akár 7 eszközt képes támogatni és mindegyik egy fiók alatt van. Ügyfélszolgálatuk csevegéssel vagy e-mailen keresztül is elérhető, így biztosítva, hogy minden szükséges problémával kapcsolatba kerüljön. A potenciális ügyfelek szívesen teszik ki szolgáltatásaikat 30 napos pénz-visszatérítési garanciaszolgáltatásukon keresztül, hogy megnézhessék, mire számíthatnak számukra, miután feliratkoztak a szolgáltatásra. Amint ezt a felülvizsgálat szemlélteti, a CyberGhost az elmúlt évben folyamatosan javította szolgáltatásait.

4. NordVPN

A NordVPN egy másik csúcskategóriás szolgáltató, amely akár 3300 szervert is eloszthat a világ több mint 59 országában. Egy ilyen hatalmas hálózat lehetővé teszi számukra olyan szolgáltatások nyújtását, mint például a DoubleVPN, ahol az előfizetők két szerveren továbbítják adataikat, ezáltal javítva a biztonsági szintet. A szolgáltatás emellett büszkélkedhet a torrenting, a film streaming és a nagyméretű fájlok letöltésének támogatásával, és az alkalmazás lehetővé teszi a kapcsolat optimalizálását az ilyen funkciókhoz. Az NordVPN nulla naplózási politikája annál megbízhatóbb, köszönhetően annak, hogy a székhely székhelye Panamában található; egy olyan régió, ahol az adatjogi illetékességre vonatkozó törvényeket nem kell alkalmazni. Az NordVPN a legrövidebb próbaidőszak, 3 nap, de akkor ismét nem kell fizetnie semmit, mivel a szolgáltatás kipróbálása ingyenes. Itt minden, amit elvárhat, amikor feliratkozik a NordVPN-re.

Következtetés a Microsoft Edge legjobb VPN-jéről

Most, hogy négy legfelső szintű VPN szolgáltatót vizsgáltunk meg, reméljük, hogy jó ötlettel rendelkezik arra, hogy mit kell figyelnie, amikor kiválasztja, hogy milyen szolgáltatást kíván előfizetni. Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, amelyet meg szeretnénk adni, hagyja őket az alábbiakban a megjegyzés szakaszban, és mi biztosan visszatérünk hozzád egy választ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me