A legjobb VPN a Neon TV számára

A Sky TV támogatásával a Neon egy video streaming igény szerinti szolgáltatás, amely a legjobb filmeket és műsorokat, valamint az USA legnépszerűbb címeinek elérését kínálja. Az egyetlen probléma, amely megakadályozhatja a nézőket abban, hogy feliratkozzanak a szolgáltatásra, az a tény, hogy szolgáltatás csak Új-Zélandon elérhető. Jó, hogy van egy módja annak, hogy megkerüljük ezt a kérdést.


A legjobb VPN a Neon TV számára

A legjobb VPN a Neon TV számára

Mi a Neon TV?

A Neon, amelyet 2015-ben indított Új-Zélandon, versenyben olyan iparági óriásokkal, mint a Netflix és a Lightbox. Még mindig sikerül megragadnia a streaming közönség jelentős részét.

A szolgáltatás kissé drágább, mint a legtöbb. Ennek oka azonban az, hogy az streaming szolgáltatásból elérhető egyik legnagyobb címsorozatot kínálja. Mivel a legtöbb ember megzavarja a Neont, mint a Sky másik ajánlatát, fontos megkülönböztetni, hogy a szolgáltatást különálló egységként kínálják. Ez azt jelenti, hogy a Neon használatához nem kell Sky-ügyfélnek lennie. Csak egy számlára és a havi előfizetési díj folyamatos megfizetésére van szükség.

Az árazás szempontjából a Neon TV nagyon különféle lehetőségeket kínál, mint a többi streaming szolgáltatás. Alapvetően két szint közül lehet választani. A felhasználók havi 11,99 dollárért választhatják a TV-csomagot, vagy a filmek és TV-csomagok havi 20 dollárért választhatnak. Ezenkívül a felhasználók akár öt eszközt is regisztrálhatnak egy fiók alatt, és egyszerre legfeljebb kettőből áramolhatnak be.

Ha egy előfizető úgy érzi, hogy nem elégedett a hozzáférhető tartalmakkal, vagy akár magával a szolgáltatással, akkor a lemondási lehetőség mindig fennáll. Ennek elkerülése érdekében a szolgáltatás 14 napos próbaidőszakot kínál, így már az elején tudja, hogy mit választott..

Hogyan lehet felszabadítani a Neon TV-t Új-Zélandon kívül

A VPN vagy a virtuális magánhálózat az egyik leghatékonyabb módszer a földrajzi korlátozások megkerülésére, amelyek megakadályozzák a szolgáltatás elérését országon kívül. Úgy működik, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a szolgáltatás elérését a különböző országokban található távoli szerverek segítségével. Ilyen módon a felhasználók megváltoztathatják IP-címüket, és úgy tűnik, mintha azokban az országokban vannak, ahol a hozzáférés biztosított.

Mivel a streaming szolgáltatásnak nincs módja a nézők tényleges helyének hitelesítésére, a VPN használata garantálja az előfizetők számára történő hozzáférést, függetlenül attól, hol vannak. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell egy szerverhez Új-Zélandon, és minden készen áll. 

Itt van egy részletesebb lépésről lépésre:

  1. Iratkozzon fel VPN-sel.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére.
  3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Csatlakozás egy szerverhez Új-Zélandon.
  5. Indítsa el a Neon TV-t.
  6. Élvezd.

ExpressVPN megbízható VPN-szolgáltató, amely biztosítja a felhasználók számára a tökéletes streaming élményt. Ezenkívül megvédi őket a lehetséges kibertámadásoktól. Itt található egy táblázat, amely kiemeli a mai áttekintésünkben szereplő legfontosabb VPN-ket. Nézd meg őket.

A legjobb VPN-k a Neon TV-hez

A földrajzilag korlátozott helyekhez való hozzáférés csak egy a VPN használatával lehetővé tehető dolgokhoz. Fő célja annak biztosítása, hogy a felhasználók teljes biztonságban maradjanak, amikor online vannak. A VPN ezt az internetes forgalom titkosításával valósítja meg. Ez megnehezíti még az internetszolgáltatót is, hogy hallgassa meg, milyen tevékenységeket végezhet online.

A VPN használata a teljes biztonságot is garantálja, különösen amikor bankjához online hozzáfér, vagy otthon vásárol. Ez a biztonsági szint azon személyekre is kiterjed, amelyek hajlamosak a repülőterekre vagy éttermekre támaszkodni az interneten. A VPN megakadályozza az eszközöket, hogy számítógépes bűnözők feltörjék vagy beszivárogjanak, valamint online névtelenséget garantálnak.

A felhasználók csak akkor élvezhetik ezeket az előnyöket, ha előfizetnek egy hiteles szolgáltatóra. Olyan sok csaló szolgáltató van a piacon, és a legtöbbjük megígéri, amit nem tud teljesíteni. Annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen ügyek kezelését, összeállítottuk a lehető legjobb szolgáltatók rövid listáját, amelyeket figyelembe kell vennie. Itt található a Neon TV legjobb VPN-jeinek listája.

1. ExpressVPN

ExpressVPN magas, mint az egyik legjobb szolgáltatás, amelyet valaha is előfizethetett. A díjnyertes szolgáltató már több mint egy évtizede működik. Világszerte közel 2000 szerver hálózatával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy akár 200 000 IP-t is biztosítson előfizetői számára.

Ez a katonai 256 bites AES titkosítás mellett azt is jelenti, hogy a felhasználók élvezhetik az egész körüli titkosítást, és hozzáférést biztosítanak sok földrajzilag korlátozott webhelyhez és csatornához. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára akár 3 egyidejű kapcsolat létesítését, és VPN-protokollokként választhat a PPTP, SSTP, L2TP / IPSec vagy OpenVPN közül..

Az ExpressVPN az iparágban a legjobb ügyfélszolgálatot is kínálja, olyan csapattal, amely mindig elérhető a nap 24 órájában, és kapcsolatba léphet e-mailben, szociális média vagy élő chat-üzenetekkel a webhelyén. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megosztott alagútépítési funkciónak köszönhetően megválaszthassák forgalmuk mely részeit védik.

Az ExpressVPN-nek el vannak téve kiszolgálók is, amelyekhez a felhasználók csatlakozhatnak, ha az országon kívüli székhellyel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra a VPN használatának folytatását, még akkor is, ha egy nagyon korlátozott régióban tartózkodnak. Ez azt jelenti, hogy a Neon TV-hez való hozzáférés garantálva van még olyan régiókban, mint Kína és hasonlók. Az ExpressVPN-től elvárható termékek jobb leírása érdekében tekintse meg a mi oldalt ExpressVPN áttekintés.

2. IPVanish

Egy másik legfontosabb szolgáltató, amelyet érdemes megfontolni IPVanish. Ennek az amerikai szolgáltatónak közel 1500 magántulajdonban lévő szervere van a hálózatán belül. Ha magántulajdonban van, akkor bármely harmadik fél támadásának kockázata jelentősen csökken, mivel a szolgálat saját hálózatát felügyeli. Ez azt is jelenti, hogy gyorsabb a felhasználó számára a sebesség, és akár 40 000 IP-t is választhatnak.

Az IPVanish biztosítja, hogy a felhasználók a kívánt kiszolgáláshoz váltsanak. Nem is említve, hogy a felhasználó sávszélességét sem korlátozzák.

Mivel a szolgáltatás az egyik legjobb, amellyel a hatékony kapcsolatokhoz fordulhat, az IPVanish HD minőségű tartalmat közvetít streaming közben anélkül, hogy túl sok időt igényelne a pufferolással. A szolgáltatás támogatja azokat a felhasználókat is, akik torrent akarnak, azáltal, hogy megkönnyítik a peer to peer fájlátvitelt, valamint a teljes anonimitást torrentingkor.

Az IPVanish a felhasználók számára azt a lehetőséget is biztosítja, hogy a SOCKS5 webes proxyját csak online védelem érdekében védje. Ez megkönnyíti számukra a VPN-ügyfél letöltésének szükségességét, ha nem akarják. Olvassa el a mi oldalainkat IPVanish Review az IPVanish által kínált részletesebb betekintésért.

3. NordVPN

A listánk felszámolása az NordVPN, egy másik, sokkal jobb helyzetben lévő szolgáltató, amelyet szintén elismertek hatékony szolgáltatásáért. A panamai székhellyel rendelkező szolgáltatónak közel 4000 szolgáltatója van, amelyeket felügyel.

Szervereit a világ különböző országaiban forgalmazza. A szolgáltatás a széles körben népszerű 256 bites AES titkosítási protokollt is alkalmazza, de tovább erősíti más funkciókkal, például a Double VPN. Ez például egy másik helyett két különféle szerveren keresztül irányítja a kapcsolatot, ezáltal megduplázva a védettséget.

Széles kiszolgálói hálózatának köszönhetően a NordVPN képes különféle funkciókra szakosodni. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizáltak HD formátumú streamingre, torrentre, tömeges letöltésre és akár online játékok lejátszására. Ilyen módon az előfizetők választhatják ki, melyik szervert használják az online tevékenységeik alapján.

A NordVPN akár hat különböző eszköz számára is lehetővé teszi a szolgáltatás egyidejű csatlakozását, és rendelkezik egy lopakodó kiszolgálók listájával a magasan cenzúrált régiók felhasználói számára. Ha meg szeretné tudni, hogy mit kínál még az NordVPN, tartson egy kis időt, és tedd át a mi oldalt NordVPN áttekintés.

Következtetés a Neon TV legjobb VPN-jéről

Most, hogy tudod a VPN-ről, a Neon TV-hez Új-Zélandon kívüli hozzáférés szellő lehet. Csak annyit kell tennie, hogy kitalálja, melyik szolgáltató a három megbeszélésünk közül, amely megfelel az Ön preferenciáinak, és mindenki meg fogja határozni. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan felsorolhatja őket az alábbi megjegyzés szakaszban, és biztosan visszatérünk hozzád.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me