A legjobb VPN a Netgear Router számára

A VPN használata az egyik leghatékonyabb dolog, amelyet megtehetett annak biztosítása érdekében, hogy az online munkája magán és bizalmas maradjon. A sok fenyegetéssel, amelyekkel az internetes felhasználók továbbra is szembesülnek online állapotban, fontos, hogy VPN-t használják a forgalom elrejtésére, és ügyeljenek arra, hogy védettek legyenek a káros hatásoktól, például információk ellopása. Annak érdekében, hogy otthonában vagy irodájában az összes eszköz megkapja a szükséges védelmet, a legjobb dolog az, ha a VPN-t közvetlenül az útválasztóra telepíti. Ebben a konkrét áttekintésben azt vizsgáljuk meg, mely VPN-ket telepítenie kell, ha Netgear útválasztója van..


A legjobb VPN a Netgear Router számára

A legjobb VPN a Netgear Router számára

A Netgear Routerrel kompatibilis VPN listája

A következő VPN-k bármelyikét telepítheti a Netgear útválasztóra:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Hogyan működik a VPN?

A VPN teljes egészében a virtuális magánhálózatot jelenti, és egy szolgáltatóhoz tartozó szervercsoportokra utal, amelyek a világ különböző pontjain el vannak osztva. Az ezekkel a kiszolgálókkal való kapcsolat lehetővé teszi, hogy titkosítás útján biztonsági rétegeket adjon a kapcsolat tetejére. Ha ezt megtenné, teljes védelmet kap, függetlenül attól, hogy melyik webhelyhez csatlakozik.

A VPN emellett hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott webhelyekhez, amelyekhez általában a helyed alapján nem férhet hozzá, és ez azért lehetséges, mert a VPN segít az Internet Protokoll vagy az IP-cím elrejtésében. Ezt a címet használják a webhelyek és csatornák az Ön böngészési előzményeinek meghatározására, mivel olyan információkat hordoznak, mint például az Ön személyazonossága és tartózkodási helye. A földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz való hozzáférés érdekében a VPN lehetővé teszi az IP-cím elrejtését, ezáltal elrejtve a helyadatait. Azt is eldöntheti, hogy valószínűleg miként böngészi, és valószínűleg böngészi, és ez akkor lehetséges, ha a feliratkozott szolgáltatónak széles kiszolgálói hálózata van. A VPN-szolgáltatáshoz való csatlakozás garantálja a teljes biztonságot, különösen amikor online vásárol, vagy banki tranzakciókat kezel. Ennek célja annak megakadályozása, hogy bárki ellopja a fiókadatait vagy jelszavait, és a jövőben zsaroljon.

A VPN használata azt is biztosítja, hogy képes legyen megkerülni bármilyen korlátozást, amelyet az internetszolgáltató előírhat neked. Internetszolgáltatója korlátozásokat szabhat meg a kapcsolata számára, különösen akkor, ha sok idő alatt hajlamos sok streaming vagy nehéz letöltést végrehajtani. Ennek célja a sávszélesség túl nagy részének korlátozása, valamint az igyekezése és elriasztása attól, hogy ne okozzon kellemetlenséget más felhasználóknak, akik ugyanabban a hálózatban vannak.

VPN kiválasztása a Netgear Router megfelelő VPN-jéhez

A NetGear útválasztóhoz tartozó megfelelő VPN kiválasztásához az első dolog, amelyet meg kell győződnie arról, hogy a szóban forgó szolgáltatásnak van egy olyan verziója, amely közvetlenül letölthető az útválasztóra. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal több egyidejű eszközt csatlakoztathat, mint amennyit a szolgáltatója megjelöl, így még több eszközét védheti meg.

A legjobb VPN-k a NetGear útválasztókhoz

Nem könnyű kiválasztani a legjobb VPN-t, amely kifejezetten az útválasztón működik. Neked szerencsére számos javaslatunk van, amelyekben biztosak vagyunk abban, hogy nem fogunk problémákat okozni.

1. ExpressVPN

A listánktól kezdve olyan szolgáltatónk van, amely megbízható szolgáltatásának köszönhetően már több díjat nyert, azaz olyan oka, amelynek nincs oka, hogy ne bízzon. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigetek, amely messze van az adatot korlátozó szabályozók befolyásától. A szolgáltatás biztosítja, hogy a felhasználók bármilyen riasztási ok nélkül tudják böngészni, mivel ez biztosítja számukra, hogy a nulla naplózási irányelvnek köszönhetően ne tárolják a történelem adatait..

Az ExpressVPN megbízható biztonságot nyújt a 256 bites AES titkosítási szolgáltatásának köszönhetően, és olyan VPN protokollokkal, mint például az OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2, a felhasználók választhatnak az általuk választott preferenciák alapján. Az ExpressVPN szolgáltatásához mintegy 2000 szerver tartozik, és ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról elérhető csatorna és webhely széles skálájához férhet hozzá. Az ExpressVPN is kínál egy megosztott alagútépítési funkciót, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki, hogy melyik forgalmat szeretné titkosítani. Van olyan szoftver, amely támogatja a közvetlen telepítést az útválasztóra, tehát nem kell, hogy aggódjon. Ha többet szeretne tudni erről a szolgáltatóról, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. BulletVPN

A BulletVPN egy másik szolgáltató, amely képes biztonságban tartani és összeköttetést biztosítani, különösen akkor, ha annak ellenére, hogy VPN-szolgáltatásra kíván csatlakozni, továbbra is fenntartania kell a gyors böngészési sebességet. Az észtországi székhelyű szolgáltatás garantáltan biztosítja, hogy ne tárolják az Ön előzményeit, és mivel a központja egyetlen szemmel nem rendelkezik 14 szemű területen, nincs olyan adatszabályozási szolgálat, amely megkövetelheti a felhasználó böngészési információit. A BulletVPN OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec és IKEv2 VPN protokollokat is kínál..

A szolgáltatás körülbelül 20 országban van jelen, és a sebesség meglehetősen gyorsabb, mint amit más szolgáltatók kínálnak. A BulletVPN egy SmartDNS szolgáltatást is kínál, amelynek segítségével földrajzilag korlátozott oldalakhoz kapcsolódhat anélkül, hogy helyét felfedné. A BulletVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, de ezt a számot növelheti annak szoftververziójának letöltésével, amely kompatibilis a NetGear útválasztóval. Ha többet szeretne tudni erről a szolgáltatásról, nézze meg a BulletVPN áttekintést.

3. NordVPN

Az NordVPN lezárja a NetGear útválasztóhoz tartozó legjobb VPN-ek listáját, és ez az egyetlen hiteles szolgáltatás, amely akár 4000 szervert kínál ügyfelei számára. A szolgáltató székhelye Panamában található, és szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, amely lehetővé teszi a böngészési tevékenységek minden nyilvántartásának megőrzését. Az előfizetés a NordVPN-hez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a biztonság miatt, mivel a 256 bites AES titkosítás mellett a szolgáltató egy dupla titkosítási funkciót is kínál, ahol a forgalmat egy helyett két szerveren továbbítják..

A nagy szerverhálózat jóvoltából a NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy választhassák ki, melyik szerverhez csatlakozniuk, attól függően, hogy milyen munkát szeretnének elvégezni az interneten. A szolgáltatás külön kiszolgálókat kínál azok számára is, amelyek inkább az egyéni figyelmet részesítik előnyben, és rendelkezik a CyberSec szoftverrel is, amely megakadályozza a rossz hirdetéseket és rosszindulatú programokat a kapcsolataitól. A NordVPN rendelkezik egy SmartPlay funkcióval is, amely lehetővé teszi az IP-cím és a hely elrejtését, hogy hozzáférjen a földrajzilag korlátozott streaming webhelyekhez és csatornákhoz. Nézze meg a NordVPN áttekintést, hogy megnézze, mit kínál még a szolgáltatás.

A legnépszerűbb NetGear útválasztók

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a NetGear útválasztó modelleket, amelyeket az emberek általában vásárolnak azzal a szándékkal, hogy VPN-t hozzanak létre rajtuk:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 kétsávos
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Következtetés a NetGear útválasztók legjobb VPN-jéről

Nemrég áttekintettünk három szolgáltatót, akik biztosak vagyunk abban, hogy nagyon jól képesek biztosítani a NetGear útválasztón áthaladó forgalmat. Mielőtt folytatná és feliratkozna rájuk, javasoljuk, hogy végezzen el minden részletesebb áttekintést, hogy megalapozott döntést hozhasson..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map