A legjobb VPN a nyilvános WiFi hozzáférési pontokhoz

Manapság viszonylag nehéz megtalálni egy szállodát vagy éttermet, amely nem kínál ügyfeleinek ingyenes Wi-Fi-t. Ennek oka az, hogy valamennyien tisztában vannak vevőik kapcsolattartásának szükségességével, akár online munkával, akár csak a szabadidő céljából az interneten szörfözhetnek. Addig, amíg a szállodatulajdonosok és az éttermi vezetők meg nem tették a részüket, az akkor felmerülő probléma az ilyen szolgáltatás nyújtásával járó biztonsági szint. A nyilvános Wi-Fi-pontok általában lehetőséget adnak a gondolatlan személyek számára, hogy más emberek készülékein keresztül feltörjék, mivel a kapcsolat nem biztonságos. A repülőterek és az irodai társalgók ugyanolyan nehéz helyzetben vannak, amikor az ügyfeleik számára biztosított Wi-Fi szolgáltatás nem jelent semmiféle biztonságot, sérülékenyvé teszi őket a támadások, amelyeket a hackerek indíthatnak..


A legjobb VPN a nyilvános WiFi hozzáférési pontokhoz

A legjobb VPN a nyilvános WiFi hozzáférési pontokhoz

Használja a VPN-t, hogy biztonságban maradjon, miközben használja a nyilvános Wifi-t

Önálló felhasználóként prioritásként kell megvédenie magát a támadásoktól, ha azok bekövetkeznek, és ennek nagyszerű módja az, ha előfizet egy hiteles VPN-szolgáltatásra. A VPN a virtuális magánhálózatot jelenti, és ez olyan, mint egy biztonságos csatorna, amely lehetővé teszi az eszközének küldését & információt kap az Internetről névtelenül. A VPN használata nyilvános Wi-Fi hotspothoz történő csatlakozás közben biztosítja az adatok biztonságát és csökkenti a kapcsolat megszakításának esélyét..

A legjobb VPN a nyilvános WiFi hozzáférési pontokhoz

Tudjuk, hogy a piacon elérhető sok VPN-szolgáltatás miatt kicsit nehéz lehet nullázni egy adott szolgáltatót. Ezért haladtunk előre, és kicsit kutattunk az Ön nevében, a 2018-ban elérhető nyilvános hotspotok legjobb VPN-jein. Vessen egy pillantást:

1. ExpressVPN

Annak a ténynek köszönhető, hogy a ExpressVPN az OpenVPN szolgáltatása révén az ügyfelek számára a titkosítás legjobb formáját biztosítja, az ügyfelek korlátlan hozzáférést élvezhetnek sokféle weboldalhoz anélkül, hogy aggódnának amiatt, hogy bárki feltöri a kapcsolatukat. A biztonsági funkciók listájánál előfordul, hogy a DNS szivárgás elleni védelem és egy automatikus megszakító kapcsoló, ahol a kapcsolat automatikusan leáll, abban az esetben, ha a VPN-szolgáltatás valamilyen okból leáll. A megtapasztalott sebesség szintén nem akadályozza meg, és ez annak a sok szervernek a következménye, amely a szolgáltatásnak több mint 85 országban található. Nem szabad attól is aggódnia, hogy a böngészési előzményeket valahol tárolja, mivel az ExpressVPN nem vezet nyilvántartást a felhasználói böngészésről. Az ügyfélszolgálat mindig is kéznél van, ha olyan problémával szembesül, amelyet nem tud kezelni. Az egyetlen hátránya, amellyel szembe kell néznie, az a tény, hogy áraik kissé magasak a legtöbb más szolgáltatóhoz képest.

2. NordVPN

NordVPN egy újabb erős versenyző a VPN piacon, akár 45 országban szétszórt kiszolgálókkal. Szolgáltatásuk nagyon népszerű annak lehetővé tétele érdekében, hogy akár 6 egyidejű eszköz is csatlakozzon egy fiók alatt, vagyis a szolgáltatás használatához képesnek kell lennie arra, hogy laptopját, intelligens óráját, táblagépét és mobiltelefonját mindenki védje, amikor nyilvános hotspotot használ. A szigorú biztonság fenntartása érdekében dupla titkosítást alkalmaznak, és más intelligens eszközöket, például a DNS szivárgás elleni védelmet, egy internetes megszakítót & A Torba érkező VPN megkönnyíti a szolgáltatás megfontolását.

3. VyprVPN

VyprVPN összhangban van a leginkább ajánlott VPN-protokollunkkal (OpenVPN), és egy továbbfejlesztett Internet kill kapcsolót is kínál, ahol a VPN-szolgáltató automatikusan megkísérel újjáépíteni a kapcsolatot, ha a szolgáltatás váratlanul leáll. Ezenkívül a szolgáltatásnak a hálózatán belüli összes szervert kell megszereznie, ami azt jelenti, hogy egyértelmű előnyt élveznek a legtöbb többi szolgáltatóval szemben, amelyekről ismert, hogy különféle más cégektől bérbe adják őket. Ezzel a szolgáltatással nem kell aggódnia a tartalom HD formátumban történő streamingje miatt, akár a repülőtéren, akár a kedvenc éttermében tartózkodik, feltéve, hogy a hotspotja már jó sebességgel rendelkezik. Ingyenes próbaidőszakuk csak három napig tart, tehát elég gyorsan képesnek kell lennie arra, hogy kiderítse a gondolatait.

4. IPVanish

A szolgáltatók körében is, akiknek azt javasoljuk, hogy próbálkozzon, ha sok időt online fog eltölteni éttermekben és szállodákban, IPVanish. Ez egy nagyszerű lehetőség, különösen azok számára, akik nem akarnak túl mélyen belemenni a zsebébe. Azt mondjuk, hogy a havi 3,33 dollár ajánlatuk miatt bárki feliratkozhat szolgálatára két évre. A felhasználók négy további egyidejű eszközt is felvehetnek, ugyanazon fiók alatt. Az OpenVPN titkosítás révén az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy név nélkül maradjanak online állapotban, azaz bárki, aki támadást tervez, még csak nem is fog észlelni a radarján. Az automatikus internetes megszakító és a DNS-szivárgás elleni védelem mind szabványosak mindenkinek, aki a szolgáltatásra feliratkozik.

Következtetés – A nyilvános hotspotok top 5 VPN-je 2018-ban

Amellett, hogy VPN-szolgáltatása aktívan dolgozik az Ön védelme érdekében, amikor online vagy, akkor van még néhány tipp, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy hosszú utat tettek a kapcsolat biztonságának megőrzése érdekében:

  • Kapcsolja be a tűzfalat: A tűzfal nagyszerű módja annak, hogy megvédje magát a helyi hálózat bármely más felhasználójától, aki arra gondolja, hogy beszivárogjon a kapcsolatba, és megszerezze az Ön adatait. A tűzfal aktiválásához szükséges beállítást a rendszer alatt találja meg, valamint az operációs rendszer biztonsági / adatvédelmi beállításait.
  • Használja a HTTPS webhelyeket & SSL, amikor csak lehetséges: Ez a két biztonság olyan formája, amelyre támaszkodva kell mutatnia, hogy a kapcsolat biztonságos. Vigyázzon a meglátogatott webhelyekre, amelyek elején tartalmazniuk kell egy HTTPS kezelőt. Továbbá, ha véletlenül olyan e-mail klienseket használ, mint az Apple Mail vagy az Outlook, akkor ellenőrizze, hogy átlépte-e a speciális beállításokat, és állította be az SSL-t.
  • Kapcsolja ki a hálózati megosztási lehetőségeket : Valami, amit megtehetsz, megakadályozhatja, hogy számítógépe elfogja a hálózati megosztási lehetőségeket. A Windows felhasználóknak kifejezetten ki kell kapcsolniuk a hálózati felfedezést, a nyilvános mappák megosztását, sőt a fájlok és nyomtatók megosztását is.

Az online adatvédelem és biztonság kezelése ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a fizikai tárgyak biztonságos őrzése útközben. Ne vállaljon semmilyen szükséges kockázatot, és feltétlenül adjon hozzá további védelmi réteget, ha nyilvános WiFi hotspotot használ az internet böngészéséhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me