A legjobb VPN a PayPal számára

Ó, PayPal. Bármit is csinálunk nélküled?


Az online pénzátutalási szolgáltatás sok felhasználó számára megtakarító kegyelmet jelent. Számlájával pénzt online küldhet és fogadhat könnyedén, és kibővítheti vállalkozása nemzetközi törekvéseit. A legtöbb webhely, beleértve a VPN-szolgáltatásokat, most elfogadja a PayPal-ot mint legitim fizetési lehetőséget, így az online vásárlás soha nem volt ilyen egyszerű. Szóval, miért lenne szüksége VPN-re a PayPalhoz? Amellett, hogy ellenőrizze, hogy online fizetései extra magántulajdonban vannak és biztonságosak-e … próbálta már valaha a PayPal-fiókját utazni? Hadd adjak el a legfontosabb javaslataimat a VPN-k számára a PayPal használatához, és pontosan magyarázza meg, hogy miért lenne szüksége elsőként.

A legjobb VPN a PayPal számára

A legjobb VPN a PayPal számára

Legjobb PayPal VPN – áttekintés

Ha már tudja, mi a VPN és hogyan működik, akkor érdemes kihagynia az alábbi részletes áttekintést. Itt található a PayPal-fiókjával használható legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Miért használjon VPN-t a PayPal használatával??

Két fő oka van annak, hogy az emberek a VPN-t használják: (1) online biztonság és magánélet, és (2) IP-hamisítás. A PayPal használatával ezek az okok továbbra is igazak.

A pénzátutalási óriásnak nagy biztonsági protokollok vannak a tranzakciók védelme érdekében, de még ezeknek a protokolloknak is vannak gyengeségei. Nagyon javasolt, hogy mindig használjon VPN-t, amikor online pénzzel foglalkozik, legyen az PayPal vagy online banki. Soha nem lehet túl biztonságos az e-fizetéseknél. A VPN a forgalmat egy privát kapcsolaton keresztül átirányítja egyik szerverére, és az összes adatot titkosítja a rendszerindításhoz.

Most a PayPal nincs blokkolva az Egyesült Államokon kívül, tehát az IP hamisításának semmi köze sincs a regionálisan korlátozott tartalomhoz való hozzáféréshez. A PayPal azonban nem engedi, hogy fiókját használja, ha nem az a hely található, ahol nyitotta meg az országot. A platform lehetőséget ad arra, hogy új számlát nyisson meg az új lakóhely szerinti országban. Nagy! Amíg nem veszi észre, hogy ehhez új e-mailre, bankszámlára, címre és telefonszámra van szüksége.

Kiutazók és utazók, érzem a fájdalmat.

A VPN használatával azonban megtévesztheti IP-jét, hogy megfeleljen az eredeti országának. Ilyen módon könnyedén hozzáférhet PayPal-fiókjához a világ bármely pontjáról.

A legjobb VPN a PayPal számára

Most, hogy tudja, miért van szüksége VPN-re a PayPal segítségével, lépjünk tovább arra a VPN-re, amelyet meg kell szereznünk. A szomorú igazság az, hogy a PayPal nem igazán szereti a VPN-ket. Jelentések készültek arról, hogy a platform figyelmeztet és bizonyos felhasználók számára betiltja a VPN használatát.

Ez szörnyűnek tűnhet, de miután átléptem a fórumokat, hogy megtudjam, mely szolgáltatók vannak blokkolva, észrevettem valamit: a tiltások többsége ingyenes vagy alacsony szintű VPN-eket használók számára történt. A következőt kell keresnie egy VPN-en egy olyan platformon, mint a PayPal:

 • Széles szerver lefedettség
 • Szerverenként nagy számú IP
 • Szigorú nulla naplózási politika
 • Elkötelezettség az online adatvédelem mellett

Szeretném kijelenteni, hogy noha a PayPal ToS egyáltalán nem állítja, hogy a VPN használata nem engedélyezett, a VPN blokkok továbbra is nagyon gyakoriak a platformon. Ha bármilyen problémája merül fel fiókjának használatával az alább felsorolt ​​VPN-k egyikében, javasolnám egy másik szerver kipróbálását. Ez általában probléma nélkül megoldja a problémát. Ennek ellenére az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyeket a PayPal segítségével használhat:

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltató, amelyet előfizethet a piacon. Hihetetlen globális kiszolgálói lefedettséggel, gyors internet-sebességgel, abszolút nulla naplózási politikával és ügyféltámogatási csapattal, mint senki más. Az ExpressVPN kiszolgálói köre és adatvédelmi kötelezettségei miatt ez a legjobb VPN, amelyet bármilyen online fizetési platformon használhat, beleértve a bankját is. Az ExpressVPN egy hosszú szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • Katonai titkosítások és a legújabb VPN-protokollok.
 • 2000+ szerver 94+ országban.
 • DDoS védelem az összes kiszolgálón.
 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia az összes fizetési tervre.
 • 24/7 élő chat támogatás.

NordVPN

Egy másik nagyszerű VPN, amelyet az online pénzátutalási platformokkal lehet használni, a NordVPN. A globális szerver lefedettség úttörője, a NordVPN optimalizálta a szervereket a DDoS védelmére és az online streamingre. A NordVPN szintén nagyon szigorúan követi a nem naplózási politikáját, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy biztosítsa felhasználói adatvédelmét. A sok szolgáltatás közül néhány, amelyet szintén megszerezhet ezzel a szolgáltatóval:

 • 4800 szerver 62 országban.
 • Dupla VPN a biztonság fokozása érdekében.
 • 2048 bites SSL titkosítások.
 • Dedikált DDoS védelmi kiszolgálók.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 24/7 élő chat támogatás.

BulletVPN

A lista harmadik bejegyzése a BulletVPN. Lehet, hogy a BulletVPN nem rendelkezik annyi szerverrel, mint a fenti szolgáltatók, de minden lakott földrészen kiszolgálókat kínál, és nagyszerű munkát végez optimalizálásukkal. A BulletVPN magánélet iránti elkötelezettsége szintén megegyezik a listán szereplő többi szolgáltatóval, mivel szigorú nulla naplózásra vonatkoznak. Íme néhány szolgáltatás, amelyet a BulletVPN előfizetéssel kaphat:

 • 47+ szerver 29+ országban.
 • Intelligens DNS szolgáltatás (ingyenes!).
 • Korlátlan sávszélesség.
 • katonai titkosítások.
 • 30 napos visszatérítési politika.
 • 24/7 élő csevegés és e-mail támogatás.

IPVanish

A lista utolsó bejegyzése az IPVanish. Az összes bejegyzéshez hasonlóan ez a szolgáltató elkötelezett amellett, hogy adatait bizalmasan kezelje. Az IPVanish szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik, és minden adatához 256 bites AES titkosítást használ. Az IPVanish használatával olyan funkciókat is kaphat, mint például:

 • Korlátlan P2P forgalom
 • 750+ szerver több mint 60 országban.
 • 10 egyidejű eszközcsatlakozás.
 • SOCKS5 proxy.
 • Hozzáférés az 1. szintű VPN hálózathoz.
 • 7 napos visszatérítési politika.
 • 24 órás ügyfélszolgálat.

VPN használata a PayPal használatával?

A VPN beállításának teljes folyamata a PayPal használatához elég egyszerű. A következőket kell tennie ahhoz, hogy VPN segítségével hozzáférhessen a PayPalhoz:

 1. Először is regisztráljon egy olyan VPN-sel, amely valójában a PayPal-nal működik, azaz nem szerepel a feketelistában.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást ugyanazon az eszközön, ahonnan hozzáférni szeretne PayPal-fiókjához. Az Android, iOS, PC és Mac mind VPN-kompatibilis.
 3. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba.
 4. Végül csatlakozzon egy VPN szerverhez, és várja meg, amíg a VPN kapcsolat létrejön.

Ez alapvetően minden, ami ahhoz szükséges, hogy egy VPN-t PayPal-nal használjunk.

VPN használata a PayPal segítségével – Záró gondolatok

A cikk befejezéséhez szeretném megismételni valamit, amelyet már említettem: A PayPal látszólag blokkolja a VPN-ket. Ha csatlakozik egy szerverhez, és nem tudja használni a PayPal-fiókját, a legegyszerűbb megoldás az, ha egyszerűen átváltják a kiszolgálókat. Javaslom, hogy válasszon kiszolgálókat otthoni országában, még akkor is, ha külföldön van, hogy mindig hozzáférhessen a fiókjához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me