A legjobb VPN a Playstation Vue-hez

A PlayStation már régóta háztartási név a játék rajongói számára. Valójában annyira népszerű az eszköz, hogy eddig több mint 40 millió konzolt értékesített – ez az eszköz örömmel szolgálja az emberek szívét. Az évek során újabb verziók voltak a PlayStationről, például a PlayStation 4 Slim és a PlayStation Pro. A Microsoft Xbox a megjelenése óta szoros versenyző volt, ám nem tudta ellopni a PlayStation figyelmét. Ha van valami, a verseny csak a PlayStationt tette népszerűbbé. A Sony még a saját streaming szolgáltatását elindította az Egyesült Államokban, a PS Vue néven. Abban az esetben, ha egy külföldön élő amerikai emigráns vagy, akkor VPN-re van szüksége a Playstation Vue USA-n kívüli feloldásához. Az alábbiakban áttekintjük a a legjobb VPN a Playstation Vue számára.


A legjobb VPN a Playstation Vue-hez

A legjobb VPN a Playstation Vue-hez

Mi a Playstation Vue??

A PlayStation újabb szolgáltatásokkal áll elő, hogy lépést tartson a változó időkkel. Ezek közül a PlayStation Vue egyike, amely a PlayStation saját streaming szolgáltatása. A játék szerelmeseinek, akik szintén szeretik közvetíteni kedvenc műsoraikat, most kettős élvezetre van szükség. Ezek a műsorok lehetnek a Pajzs, a Kártyák Háza, A Vezeték, Ház, A Jó Feleség, 24, Kettő félben, Férfiak, Barátok stb..

A streaming szolgáltatások egyre növekszenek, és rövid idő alatt felválthatják a hagyományos kábeltelevíziót. Mivel minden nagyobb vállalat kiadta saját streaming eszközét, a PlayStation számára legfőbb ideje volt ugyanezt tenni. Annak ellenére, hogy a piac zsúfolt versenyzőkkel, a Sony nem ad fel. A Sony a verseny ellenére beugrott a streaming szolgáltatásokba, mert tudja, hogy hatalmas PlayStation felhasználói bázissal rendelkezik, és azért is, mert a PS Vue az egyik leginkább megfizethető streaming szolgáltatás jelenleg elérhető..

Annak érdekében, hogy online megtekinthesse a Vue-t, a felhasználóknak választhatnak a sok csomag közül. A legolcsóbb csomag 30 dollárral kezdődik, de nem érkezik olyan nagy hálózatokhoz, mint az NBC, a Fox és az ABC. Annak ellenére, hogy ez jelentős hátránya, a Sony azt tervezi, hogy ezeket a hálózatokat minél hamarabb hozzáadja az összes csomaghoz.

Az összes nagyobb hálózat megszerzéséhez a felhasználóknak további 10 dollárt kell fizetniük. 55 dollárért a felhasználók megkaphatják az Elite csomagot, amely 100 csatornához fér hozzá. Ezeket a csatornákat bármikor és bármikor meg lehet nézni.

VPN használata a PlayStation Vue használatával

A PlayStation Vue népszerűsége és megfizethetősége ellenére ennek van saját hátránya. Az USA-n kívüli Vue-felhasználók egyik legnagyobb panasza a geoblokkolás. Igen, mint az összes streaming szolgáltatás, a PlayStation Vue az Egyesült Államokon kívül is blokkolva van. Az Egyesült Államokon kívül a Vue-hoz hozzáférő országok egyike Ausztrália, Németország, Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország, Mexikó és Németország.

De szigorúan korlátozott tartalommal bírnak. Csak az Egyesült Államok lakói férhetnek hozzá az összes hálózathoz. Ez a streaming szolgáltatás felhasználóinak fő panasza.

De vannak megoldások. A VPN-t használók könnyen elérhetik a teljes sorozat szolgáltatást, és megkerülhetik a geoblokkot. A VPN egy virtuális magánhálózat, amely a számítógép és a biztonságos VPN szerver között áthaladó összes forgalmat titkosítja, és a kiszolgálón kívüli személyek számára olvashatatlanná teszi. A VPN másik előnye a proxy szerver, amelyhez a felhasználó kapcsolódik. Ez a szerver lehetővé teszi a geoblokkok megkerülését.

Ha például a Vue-t szeretné nézni Indiában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban és így tovább, akkor egy amerikai szervert kell választania, amellyel kapcsolatba léphet. Amikor ezt megteszi, a PlayStation Vue nem látja az eredeti IP-címet, és lehetővé teszi a szolgáltatás elérését. A Vue mellett a VPN számos egyéb streaming szolgáltatást is felold.

A PlayStation Vue elérhető bármilyen streaming eszközön, ideértve a PC-t és a Mac-ot, az Androidot, az iPhone és az iPad, a PS4 / PS3, az Amazon Fire TV, a Google Chromecast, a Roku és az Apple TV..

A legjobb VPN a Playstation Vue-hez

Míg egyes eszközök natív módon támogatják a VPN-t, mások nem. Például a PS4, PS3 és Roku streaming eszközök nem támogatják a VPN natív támogatását, így a VPN-t közvetlenül nem telepítheti rájuk. Ahhoz, hogy VPN-t tudjon használni ezeken az eszközökön, VPN-kompatibilis útválasztót kell használnia. Amikor az eszköz csatlakozik egy hálózathoz, amely VPN felhasználására van konfigurálva, manuálisan konfigurálhatja az útválasztót a PlayStation Vue blokkolásának feloldásához. Egynél több útválasztót is csatlakoztathat egyetlen útválasztóhoz, és minden készüléken nézheti a Vue-t.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden VPN-szolgáltató képes a PlayStation Vue kezelésére, útválasztóval vagy anélkül. ExpressVPN az egyetlen VPN, amely lehetővé tette a PS Vue feloldását és figyelését az Egyesült Államokon kívül.

PS Vue kompatibilis streaming eszközök

Az idő múlásával a Sony egyre több eszközhöz adta a Playsation Vue-t. Itt található az összes fő eszköz, amelyről a PS Vue-ot jelenleg megtekintheti.

 • PS4
 • PS3
 • roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • roku
 • Fire Stick
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Webböngészők (PC / Mac)
 • Chromecast
 • Android TV Box

A legjobb VPN a Playstation Vue számára – csomagolás

A streaming szolgáltatások feloldásának feloldása és a más országokból származó tartalmakhoz való hozzáférés lehetővé tétele mellett a VPN megvédi az Ön adatait a kívülállóktól is. VPN használatakor drasztikusan csökkenti a rosszindulatú programok támadásainak és a magáninformációk ellopásának esélyét. Még akkor is, ha egy VPN-t kizárólag a PlayStation Vue megtekintéséhez telepít, számos további előnye élvezhető. Nem rossz üzlet!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me