A legjobb VPN a Raspberry Pi számára

A Raspberry Pi az egyik legjobb módja a saját projektek felépítésének, és annyira szórakozhat rajta. Olyan sok minden van, amit tehetünk az apró számítógéppel, és ez egy nagyszerű lehetőség, hogy bemutatkozzunk a programozás világában. A készülék óriási népszerűsége miatt sok ember fordul tanulási eszközként való használatához, mivel a cselekvésen keresztüli tanítás az egyik leghatékonyabb módszer az ismeretek átadására. Azok a felhasználók, akik több tartalmat szeretnének elérni, és erősebb védelmet szeretnének élni, gyakran találnak maguknak egy VPN szolgáltatást, amelyet a Raspberry Pi-vel együtt használniuk lehetnek, mivel ezzel kibővített lehetőségeket nyitnak meg. A gyakran előforduló probléma az a tény, hogy nincs olyan sok VPN, amely kompatibilis ezzel az innovatív eszközzel. Még a Raspberry Pi szolgáltatást támogató VPN-szolgáltatások sem nyújtanak elegendő ügyfélszolgálatot a felhasználóknak. Sok szokatlan munkát fog végezni, ezért nem engedheti meg magának, hogy előfizet egy olyan VPN-szolgáltatásra, amelynek nehéz ügyfélszolgálata van. Szóval, mi az a legjobb VPN a Raspberry Pi számára? Olvassa tovább, hogy megtudja.


A legjobb VPN a Raspberry Pi számára

A legjobb VPN a Raspberry Pi számára

A Raspberry Pi VPN legjobb VPN-je

Ha már tudja, mi a VPN, és hogyan kell azt telepíteni az RPi-re, akkor érdemes kihagynia az alábbi részletes áttekintést. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-ket, amelyeket bármely Raspberry Pi-nél használhat:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. PureVPN

Hogyan telepítsük a VPN-t a Raspberry Pi-re

Mivel megértjük, hogy mennyire bosszantó lehet ezeket a szolgáltatásokat kipróbálni és megkeresni, úgy gondoltuk, hogy a legjobb, ha a munkájának nagy részét elvágja a végeredményről, hogy sokkal gyorsabb legyen a VPN beállítása a Raspberry Pi-n. Összeállítottuk a legjobb Raspberry Pi VPN-k listáját, amelyekhez fordulhat, de előtte nézzük meg, hogyan állíthatja be a VPN-t a Raspberry Pi-en.

VPN beállítása a Raspberry Pi rendszeren

Két különféle módszer közül választhat a Raspberry Pi beállításához:

  1. Az útválasztó használata: A VPN-szolgáltatás telepítése az útválasztóra az egyik biztos módszer, amely biztosítja, hogy a Raspberry Pi a titkosított kapcsolatból is részesüljön. Ennek oka az, hogy az összes adat átjut a VPN-szolgáltatón. Ez a legelőnyösebb lehetőség, mivel a Raspberry Pi mini számítógép kézi konfigurálásához képest könnyebb beállítani. Annak biztosítása érdekében, hogy a VPN használata az útválasztón működjön, a legjobb, ha a VPN-t támogató firmware-rel villog. Alternatív megoldásként olyan útválasztót is megtalálhat, amely már beállítva, hogy jól működjön a VPN-ekkel. Az egyik dolog, amit figyelembe kell venni, az, hogy valóban nem lehetséges VPN-beállítást elhelyezni egy útválasztón, amelyet esetleg az ISP-től kapott, mivel ezek általában nem teszik lehetővé a kézi konfigurálást.
  2. A Raspberry Pi-n: A másik lehetőség egy olyan VPN-szolgáltató keresése, amely az OpenVPN Raspberry Pi platformon történő telepítéséhez szükséges shell futtatható fájlok teljes készletét kínálja. Ha így tenné, akkor biztosítania kell, hogy a kiválasztott szolgáltató támogatást nyújtson a Raspberry Pi számára. A megfelelő szolgáltatás kiválasztása után a következő lépés az lenne, hogy felveszi a kapcsolatot a szolgáltatás ügyfélszolgálatával és kérjen utasításokat arról, hogy mit kell tennie a VPN beállításához a Raspberry Pi-n. Ez a folyamat nem igazán azonos minden szolgáltatónál, ezért eltérő utasításokat kap, attól függően, hogy kihez iratkozott fel. Ellenőrizze, hogy van-e olyan SD-kártyája a készüléken, amelynek legalább 8 GB hely van, és hogy a NOOBS szintén aktiválva volt.
  3. A Zomboided VPN Manager kiegészítő használata: Ha telepítette az OSMC-t vagy az OpenElec-et a Raspberry Pi-re, a Zomboided Kodi addon a legjobb módja annak, hogy VPN-kapcsolatot hozzon létre apró eszközén. A Zomboided kompatibilis a OSMC, LibrElec, OpenElec, Raspbian, Linux, és Windows-alapú platformok.

A legjobb Raspberry Pi VPN-k

Most, hogy tudja, hogy mi szükséges a telepítéshez, tekintsük át néhány, a Raspberry Pi VPN közül a legjobbat.

1. ExpressVPN – Legfontosabb ajánlásaink

ExpressVPN egyszerűen az egyik legjobb elérhető Raspberry Pi VPN, és ez elsősorban a nagyszerű ügyfélszolgálatnak köszönhető, amelyet a szolgáltatás használatának megkezdésekor kap. A csapatuk minden tagja jól képzett és készen áll arra, hogy segítsen neked a telepítési folyamatban. A kiváló támogatás mellett az ExpressVPN könnyen kezelhető, minőségi szoftvereket is kínál, amelyeken könnyen navigálhat, még akkor is, ha nem tekinti magát technikai tudással. A szolgáltatásnak szupergyors, megbízható szerverei vannak, és garantálható, hogy az online tevékenységekről nem kerülnek nyilvántartások.

2. NordVPN

Az a tény, hogy ennek a szolgálatnak a székhelye Panamában van, azt jelenti NordVPN a felhasználóknak nem kell aggódniuk a böngészési előzményeik miatt, mivel a régió nem tartozik közvetlenül olyan adatmegőrzési törvények hatálya alá, amelyek az Egyesült Államokban működő szolgáltatókra vonatkozhatnak. A kiszolgálók nagy hálózata könnyen biztosítja, hogy neked ne legyen probléma a kapcsolat elindításával, és a dupla hop szolgáltatásának még nehezebbé kell tennie bárki számára az internetes tevékenységek hallgatását. Az ügyfélszolgálat szintén csúcsminőségű, és azzal a képességgel, hogy akár 6 egyidejű kapcsolat létesíthető egy fiók alatt, szabadon beállíthat még néhány Raspberry Pi eszközt a szolgáltatással.

3. IPVanish VPN

IPVanish egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyeknek a bejelentkezési tilalma valójában légmentes, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkeznek. Szerverhálózata szintén lenyűgöző, 850-en jól elosztva több mint 60 országban. Szolgáltatásuk több felhasználót is képes befogadni, akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatásának támogatására is. Tartalmaz egy kill kapcsolót is, ha a kapcsolat váratlanul leáll, valamint teljes támogatást biztosít az iOS, Mac, Windows, Android, FireStick és Raspberry Pi felhasználók számára. Visszatérítési politikájuk azonban rövidebb, mint amit a legtöbb szolgáltatótól elvártunk, lehetővé téve a potenciális ügyfeleik számára, hogy csak 7 napig teszteljék a szolgáltatást..

4. PureVPN

141 országban szétszórt szerverekkel, PureVPN egy újabb erős versenyző, amelyet figyelembe kell vennie, amikor beállítja a Raspberry Pi VPN-jét. Nemzetközi tartalmak széles választéka, amelyhez hozzáférni fog, és titkosításuk szintje elég magas ahhoz, hogy online szinten megfelelő szintű biztonságot biztosítson. Ha bármilyen ügyfélszolgálatra van szüksége, a PureVPN csapata kéznél van bármilyen szükséges segítséggel. Ezzel a szolgáltatással élvezheti az olyan funkciókat, mint például az automatikus internetes megszakító, valamint a megosztott alagútépítés, így ideális minden fejlett felhasználáshoz..

A legjobb VPN a Raspberry Pi számára

A szolgáltatók kiválasztása, amelyeket a legjobb Raspberry Pi VPN-eknek tekintettünk, nem szabad arra, hogy csak egy szolgáltatás feliratkozására szólítsák fel anélkül, hogy pontosan tudnák, mire fog fizetni. A legjobb megközelítés az lenne, ha először kipróbálná őket pénz-visszatérítési garanciáik révén, majd dönt arról, hogy melyik szolgáltatás illik az Ön számára legjobban. Van olyan kérdése vagy megjegyzése, amelyre válaszolni szeretne? Beszéljen velünk, ha kérdését vagy megjegyzését az alábbi szakaszban hagyja. Örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me