A legjobb VPN a Showbox számára

A tartalom streamingje manapság vált a legnépszerűbb átadási idők közé azok számára, akik megbízható internetkapcsolattal rendelkeznek. Ez azt jelentette, hogy számos video alkalmazás és streaming szolgáltatás igazán népszerűvé vált, különösen azoknak a felhasználóknak a körében, akik az internetet keresik a fő szórakoztató forrásként. Számos alkalmazás hozzáférést biztosít számos TV-műsorhoz és filmhez, de valójában nem lehet biztos abban, hogy mindegyik minőségi tartalmat kínál. A Showbox esetében azonban a dolgok valójában egészen mássak.


A legjobb VPN a Showbox számára

A legjobb VPN a Showbox számára

Mi az a Showbox – Jogi?

A Showbox egy Android alkalmazás, amely sok szempontból sokkal jobb, mint a legtöbb népszerű streaming szolgáltatás, amelyhez már megszokta. Az alkalmazás prémium tartalmat kínál, amelyre valójában nem kell előfizetésre. Ezért lehetővé teszi számos licenchez fűződő, szerzői jogok által védett tartalom elérését. A könyvtár szintén meglehetősen nagy, így az út megkereséséhez az alkalmazás lehetővé teszi az IMDb besorolás, a legfrissebb kiadás, cím vagy akár népszerűség alapján történő keresést..

A Showbox alkalmazás lehetővé teszi a HD streaming és a letöltés is. Ugyanakkor, mint minden más esetében, amely túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, nagyon kételkedünk abban, hogy a Showbox valóban legális-e. A Showboxot valójában nem kötik semmilyen földrajzi korlátozó blokkok, azaz hozzáférnie kell ahhoz, bárhol is legyen. Az egyetlen dolog, amely potenciálisan közted és az alkalmazásból történő streaming között lehet, az ISP. Az internetszolgáltatók a világ minden tájáról ismertek arról, hogy valóban lerúgnak mindazt, aki sok kiosztott sávszélességet használ streamingre, és többségük megpróbálja kezelni használatát a sebesség csökkentésével vagy az Internet-hozzáférésnek a Showbox alkalmazás általi teljes blokkolásával..

Miért van szüksége Showbox VPN-re?

Mivel az alkalmazás nem tudja elérni az internethez való hozzáférést, akkor nem lesz képes bármilyen tartalom streamre továbbvitelére, és az alkalmazás tehát haszontalan lenne. Szerencsére azonban van egy garantált megoldás, amelyet alkalmazhat bármely olyan blokk megkerülésére, amelyet esetleg az internetszolgáltató alkalmazott, és amely VPN használata lenne..

A VPN teljes egészében a virtuális magánhálózatot jelenti. Ez alapvetően a világ minden tájáról különböző helyre elhelyezett szerverek gyűjteménye, amelyek célja a kapcsolat titkosítása. A VPN használata lehetővé teszi, hogy elrejtse bármit is, amiben online van, annyiban, hogy még az internetszolgáltatónak sem lesz elképzelése, mit csinál. Ez megnehezíti számukra a sebesség csökkentését, vagy akár a kapcsolat megakadályozását.

A VPN használata az internetkapcsolat védelmére azt jelenti, hogy a Showbox alkalmazást is használhatja annak ellenére, hogy az Internet szolgáltatója esetlegesen blokkolta azokat. Ha csatlakozik egy távoli szerverhez, az olyan részletek, mint például az IP-cím megváltozik, hogy elrejtsék az identitással kapcsolatos információkat, például a tényleges helyét. Ezzel megteheti a tartalmat a földrajzi korlátozó webhelyekről és csatornákból is, mivel feltételezhetik, hogy a webhely származási országából folynak streaming.

A legjobb VPN a Showbox számára

A feliratkozáshoz megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztása nagyon félelmetes feladat lehet, különösen akkor, ha nincs korábbi tapasztalata ezzel kapcsolatban. A dolgok könnyebb megkönnyítése érdekében összeállítottunk egy részletes szolgáltatói listát, amelyek biztosak vagyunk abban, hogy nem adunk ilyen nehéz időt a munkához..

1. ExpressVPN

Ha van egy szolgáltató, amelyet ki kellett választanunk azért, hogy jól felépítettük az új VPN-felhasználókat, és továbbra is csodálatos szolgáltatást nyújtsunk, akkor ExpressVPN-nek kell lennie. A Brit Virgin-szigeteken alapuló ExpressVPN biztosítja, hogy a felhasználók online védelmet élvezzenek a hatalmas, körülbelül 2000 szerverhálózaton, valamint a 256 bites AES titkosítási szolgáltatáson keresztül. A nulla naplózásra vonatkozó politikája jól megvalósított, jó oka annak, hogy olyan országban székhellyel rendelkezik, amely nem előfizet fel az adatmegőrzési szabályokra, és további 3 egyidejű szerver megnövelt kapacitása azt jelenti, hogy a felhasználók képesek más eszközök védelmére..

Az ExpressVPN megbízható ExpressVPN alkalmazást is kínál a felhasználók számára, amely kompatibilis az Android, Linux, Windows és iOS rendszereken futó eszközökkel. Az alkalmazás lehetővé teszi a megosztott alagút kialakítását, és konfigurálható úgy, hogy csatlakozzon az ExpressVPN lopakodó szervereihez, amelyek elrejtik azt a tényt, hogy VPN-t használhat, ha olyan országokban böngészi, mint Kína vagy a Közel-Kelet, ahol a VPN használata korlátozott. . Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az ExpressVPN mit tehet Önért, nézze meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az IPVanish továbbra is fenntartotta hírnevét, mint a piac egyik legmegbízhatóbb szolgáltatója, köszönhetően az online biztonság objektív megközelítésének. A szolgáltatásnak körülbelül 1500 szervere van a neve, és előfordul, hogy mindegyikük tulajdonosa. Ha feliratkozol, hozzáférhet minden különféle protokolljához, például OpenVPN, PPTP és L2TP. A szolgáltatás az egyik legnagyobb kapacitással rendelkezik az egyidejű csatlakozásokhoz, mivel lehetővé teszi, hogy akár 10 különböző eszköz védelme alatt maradjon egy fiók alatt.

Az egyik legtermékenyebb szolgáltatás, amelyről az IPVanish ismert, a SOCKS5 proxy, amely megóvja Öntől, hogy nem kell letöltenie a szolgáltatás teljes VPN-kliensét, ha nem akarja. Annak érdekében, hogy a kapcsolat titkosítva legyen ezen a proxyn keresztül, csak egy meghatározott webcímre kell bejelentkeznie. Ezen felül az IPVanish teljes mértékben támogatja a torzítást, és nyilvánvalóan bátorítja azt még a weboldalán is. A szolgáltatáson keresztüli biztonság szintén teljes mértékben garantált, mivel az IPVanish 256 bites AES titkosítást alkalmaz, valamint a szigorúan nulla naplózásra vonatkozó házirendet annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók tudják, hogy történelmüket még az online biztonsági szolgáltató sem rögzíti. Ha többet szeretne megtudni az IPVanish-ról és arról, mit kínálnak, nézd meg a nagyon alapos IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

A legtöbb ember számára, ha azt hallja, hogy egy szolgáltatásnak több mint 4000 szervere van, elegendőnek kell lennie annak meggyőzésében, hogy érdemes feliratkozni. A NordVPN azonban túlmutat a puszta meggyőzésen, és olyan funkciókat kínál, amelyekkel a legtöbb szolgáltató még nem is képes összehasonlítani. Először is, a NordVPN akár 6 eszköz számára is lehetővé teszi a szolgáltatáshoz való csatlakozást, és szigorúan érvényes nulla naplózási politikával rendelkezik, mivel a panamai székhellyel rendelkezik..

A nagy kiszolgálói hálózat lehetővé teszi az NordVPN számára, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljon, mint a DoubleVPN, amely növeli a biztonságot azáltal, hogy forgalmat irányít két kiszolgálón, és a CyberSec, amely megakadályozza, hogy a rosszindulatú hirdetések vagy rosszindulatú programok megszakítsák a böngészési munkamenetet. Az NordVPN azt is lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, melyik szerverhez csatlakozni szeretne, attól függően, hogy mit szeretne online tenni. A szolgáltatás olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek optimalizálhatják a tevékenységeket, mint például HD formátumban történő streaming, torrenting, nagy mennyiségű letöltés és online játékok. Nézze meg, mit tehet Önért az NordVPN az Ön NordVPN áttekintésén keresztül.

Következtetés a Showbox legjobb VPN-jéről

Az Express VPN, az IPVanish vagy a NordVPN választása biztosítja a böngészési tevékenységek biztonságosságát, valamint azt, hogy a Showbox alkalmazás korlátlan hozzáférést biztosít az internethez. Van kérdése vagy észrevétele a felülvizsgálatunkkal kapcsolatban? Hagyja őket az alábbi megjegyzés szakaszban, és örömmel válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me