A legjobb VPN a Signal Messenger számára

A szokásos SMS kliens helyett a Signal messenger-t, egy nagyon erős végponttól való titkosítással védett üzenetküldő alkalmazást használta. Bár lehet, hogy a a legbiztonságosabb kommunikációs eszköz, sok ország, például az Az Egyesült Arab Emírségek elrendelték a tilalmat. Sikerült feloldhatja egy ideig egy VPN-sel való blokkolást és te is. De a kérdés az, ami a legjobb VPN a feladathoz? Gondoljuk ki ezt a részt a következő áttekintésben.


A legjobb VPN a jel számára

A legjobb VPN a jel számára

Jel blokkolva van az országokban

Sok ország szigorú internetes cenzúrával rendelkezik Kína és az Egyesült Arab Emírségek, tiltsa az olyan alkalmazásokat, mint a Signal, mert ők nincs befolyásuk felettük. Az a tény, hogy a Signal dicsekedhet az üzenetekkel nagyon erős végpontok közötti titkosítás védi kényelmetlenné teszi az ilyen kormányokat. Ha van ilyen jellegzetessége, akkor azt jelenti a kormányok nem fér hozzá vagy figyelheti a felhasználók tevékenységeit, és ez nem ért egyet a politikájukkal.

Továbbá, akárcsak minden üzenetküldő alkalmazás, a Signal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy használja hang- és videohívás funkciók. Ez szigorúan betiltott olyan országokban, mint az Egyesült Arab Emírségek érinti a du és az Etisalat bevételi forrásait. Látja, ha az Egyesült Arab Emírségekben lakóhellyel rendelkező külföldön van, akkor nemzetközi hívásokat kell használnia, hogy kapcsolatba léphessen otthonában szeretteivel. Mi lenne jobb módszer erre, mint a ingyenes VoIP szolgáltatások?

Nos, nem az Egyesült Arab Emírségekben, a barátaim, nem az Egyesült Arab Emírségekben. A nemzetközi hívások a legjobb módja annak, hogy a távközlési szolgáltatók kihasználhassák felhasználóikat. Ha olyan ingyenes alkalmazásokat használ, mint például a Signal, akkor ez drasztikus mértékben befolyásolja a vállalat bevételeit. Ebből adódóan, az ilyen szolgáltatások blokkolva vannak.

A jel feloldása VPN használatával

Nem számít, mennyire biztonságos az alkalmazás, Bármely amatőr hackert felhasználhatja arra, amit küld és fogad egy egyszerű hackelési alkalmazás segítségével. A VPN-rel azonban eljuthat titkosítsa az internetes forgalmat és biztonságos az adatok a legújabb katonai szintű biztonsági protokollokkal.

Másrészt, amelyre manapság a legfontosabb hangsúlyunk, az a tény, hogy az alkalmazás bizonyos régiókban blokkolva van. A blokkolás feloldásához csatlakoznia kell egy szerverhez, amely azon ország területén kívül található, ahol a tilalmat kiadták. Például csatlakozzon egy amerikai szerverhez, ha az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, és a Signal teljesen működőképes lesz.

Te még mindig hozzáférni szeretne a Signalhoz az Ön országában? Ezt kell tennie:

 1. Az alábbiakban teljes áttekintést talál a Signal legjobb VPN-jeiről. Válassza ki azt, amelyik a legjobban illik iratkozzon fel a szolgáltatásra.
 2. Ezt követően használja a helyi App Store-t töltse le dedikált kliensüket. Ha nem érhető el, akkor közvetlenül a hivatalos webhelyről kaphatja meg.
 3. Most, telepítse az alkalmazást, indítsa el, és Belépés a VPN-fiókjával.
 4. Keressen olyan szervert, ahol a jel nem tiltott. Próbáljon ki egy amerikai szervert.
 5. Csatlakozás és indítsa újra a Signal-t.
 6. Hozzáférés a Signalhoz és a jelszó használata a térképen szereplő bármely országban.

A legjobb VPN-k a jelhez

Gondolt már azon, hogy a Signal alkalmazás teljesen védett az online fenyegetésekkel szemben? Nos, gondolj újra barátaimmal. Nem számít a biztonsági intézkedésekkel, amelyeket ez az alkalmazás a felhasználók védelmére hoz, bárki megismerheti az Ön adatait, feltéve, hogy rendelkeznek eszközökkel. A VPN-rel azonban eljuthat növelje a már létező biztonságot egy gombnyomással.

A ma áttekintett VPN-ket a következők szempontjából tesztelték biztonság, sebesség és az alkalmazás feloldásának képessége erősen cenzúrázott országokban. Tehát biztos lehetsz benne, hogy ha egyszer elvégzi ezt az áttekintést, akkor a Signal készüléket csatolás nélkül fogja használni. Kezdhetjük?

1. ExpressVPN

ExpressVPN - A legjobb VPN 2019-re

Mindenekelőtt ez a VPN mindent tartalmaz, amire szüksége van egy VPN szolgáltatónál. Ezért volt az első hely a felülvizsgálatunkban. Könnyen kapcsolatba léphet velük ExpressVPN miatt egy kattintással. Csak válasszon ki egy szervert és íme, biztonságos internetkapcsolatot biztosít magának.

Ettől eltekintve megvédi a készüléket 256 bites titkosítás az OpenVPN-en keresztül. Úgy értem, biztonságosabb lesz? Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózatot kínál, amely több, mint 3000 szerver 94 országban. Ez azt jelenti, hogy el kell nyitnia a korlátozott / blokkolt tartalmak blokkolását, függetlenül attól, hol lakik.

Sőt, az ExpressVPN is ilyen hitelesnek bizonyult megkerülte a Nagy Tűzfal által előírt erős blokkokat. Bízz bennem, imádni fogod ezt. Ha nem, akkor mindig kérhet visszatérítést, feltéve, hogy betartja a 30 napos pénz-visszatérítési időszak.

Hátrányok

 • Olyan drága, mint a listán.

Többet meg kell tudnia erről a VPN-szolgáltatóról. Teljes  Az ExpressVPN áttekintés itt.

2. IPVanish

IPVanish

IPVanish egy újabb példa erre a VPN-re nem tárol naplókat. Az IPVanish segítségével biztonságosan használhatja a Signal szolgáltatást anélkül, hogy aggódnia kellene, mert adatai rossz kezekbe kerülnek.

Az IPVanish felhasználja 256 bites titkosítás az OpenVPN-en protokoll alapértelmezés szerint, SHA-512 hitelesítés, és a DHE-RSA 2.048 bites kulcs, ami rendkívül biztonságos VPN-t jelent.

Választhat egyet Több mint 1000 szerver oszlik meg 60-on országban, és kiváló előadásokat várnak el.

Előnyök

 • Nincs korlátozás a szerverváltásra.
 • Több ezer szerver világszerte.
 • Egyesült Arab Emírségekben működik.
 • Magas szintű biztonsági szolgáltatások.
 • DNS szivárgás elleni védelem.
 • 256 bites titkosítás
 • Tíz párhuzamos kapcsolat

Hátrányok

 • Rövid visszatérítési politika.
 • A Netflix blokkolását egyetlen szerveren sem lehet feloldni.

Ellenőrizni szeretné ezen robusztus szolgáltató egyéb szolgáltatásait? Ellenőrizze az IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

NordVPN - Legjobb VPN 2019-ben

Most beszéljünk egy másik nagyon ajánlott VPN-ről. Ez a legnagyobb szerverhálózat a listán szereplő összes VPN közül. Úgy értem, beszélünk 5000+, ez egy fasz egy szám.

Ami a biztonságot illeti, NordVPN meglehetősen egyedi jóvoltából kettős titkosítási szolgáltatás. A felhasználói adatok nem egyszer, hanem kétszer kerülnek titkosításra, ami extra biztonságot nyújt a felhasználók forgalmához. Ez a szolgáltató nem tárolja a felhasználói adatokat mivel követik a szigorúan nincs naplózás. Azt is megteheti hozzáférjen a jelhez bárhol is lehet.

Előnyök

 • A legnagyobb szerverlista ebben az áttekintésben.
 • Hagyja, hogy 6 eszköz csatlakozzon fiókonként.
 • SmartPlay, intelligens DNS-proxy.
 • Dupla titkosítás.
 • Malware védelem (CyberSec).
 • Szigorúan nincs naplózás

Hátrányok

 • Az ingyenes kipróbáláshoz hitelkártya-információ szükséges.
 • Bizonyos országokban lassú szerverek.

Ha kíváncsi, hogy a VPN-nek még mit kínál-e, vegye át ezt NordVPN áttekintés.

A legjobb VPN a jel számára – Wrap Up

Jelzéssel, akkor cseveghet barátaival és családjával további óvintézkedésekkel. Ehhez adj hozzá egy VPN-t, így megkapod magad végső magánélet. Ellenőrizze a listán szereplő összes VPN-t, és az alábbi megjegyzés szakaszokban tudassa velem, hogy melyikkel jöttél létre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me