A legjobb VPN a SOCKS5 proxy szolgáltatásokkal

Legtöbben már megismerkedtek az interneten jelenlévő veszélyek sokféleségével. Amikor online vagy, mindig fennáll a veszélye, hogy becsapódik. Ez nagyon szerencsétlen lehet. Az adatok ellopása esetén fennáll annak a kockázata, hogy bankszámláját megtisztítják, vagy személyazonosság-lopás áldozatává válnak.


A legjobb VPN a SOCKS5 proxy szolgáltatásokkal

A legjobb VPN a SOCKS5 proxy szolgáltatásokkal

Az ilyen események megelőzésére megoldás rendelkezésre állása nagyon fontos, különösen akkor, ha általában sok időt töltenek online. Az egyik védelmi forma, amelyre számíthat, hogy biztonságban maradjon, az, hogy rejtőzik az adatok rólad. Ez azt jelenti, hogy minden bűnöző számára megnehezíti az online nyomon követését. Ezt úgy teheti meg, hogy kapcsolatát egy proxykiszolgálón keresztül irányítja. A proxyszerver ezután új internetes protokollt vagy IP-címet rendel hozzá. Ez lehetővé teszi a változtatást bárhol, ahol úgy tűnik, hogy hozzáfér az internethez.

A proxy használata valóban segít elrejteni néhány olyan részletet, amelyet a kapcsolat közvetít. A legtöbb kritikus azzal érvel, hogy a felajánlott biztonsági szint még mindig nagyon kívánatos. A probléma megoldása érdekében sok felhasználónak javasoljuk, hogy váltson biztonságosabb proxyra; a SOCKS5 proxy szerverek.

Az ilyen típusú kiszolgálók jobbak, mint a hagyományos proxyk, mert további hitelesítési rétegre van szükségük, mielőtt hozzáférnének egy webhely szerveréhez. Ez csak feljogosított felhasználók számára engedélyezi a szerver elérését. Ezért csökken annak esélye, hogy a külső felek hozzáférjenek az Ön böngészési előzményeihez vagy adataihoz.

A SOCKS5 proxy szolgáltatásra való váltás legnagyobb előnye, hogy élvezheti mind a sebességet, mind az online védelem jobb szintjét, miközben böngészi az internetet. Ez azonban akkor működik a legjobban, ha online tevékenységekkel nem vesz igénybe ilyen nagy sávszélességet.

Azoknak a felhasználóknak, akik még mindig nem elégedettek az SOCKS5 proxy szolgáltatás által kínált biztonság szintjével, a következő legjobb lépés egy megbízható VPN szolgáltatás bevonása lenne..

Legjobb VPN SOCKS5 proxyval – VPN használata

A VPN szolgáltatás használata lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását oly módon, hogy az adatai elzárkóztatása nehézkes legyen. Ez megóvja a számítógépes bűnözőktől és az esetleges támadásoktól, amelyek az információk ellopására irányulnak. A VPN segítségével elrejtheti IP-címét és hozzáférhet a geo-blokkolt webhelyekhez.

A VPN akkor is nélkülözhetetlen, ha inkább sötétben tartja az internetszolgáltatóját arról, hogy mit tesz online. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató ellenőrizze, mennyi sávszélességet fogyaszt. A legtöbb internetszolgáltató megkísérli érvényesíteni az adatkorlátot, amely túllépésekor az Internet sebessége lassabb lesz. Néhányuk teljesen blokkolja a hozzáférést bizonyos webhelyekhez és csatornákhoz. A hiteles VPN-szolgáltató segít megoldani ezeket a kihívásokat. De hogyan hasonlít egy SOCKS5 proxyhoz?

SOCKS5 proxy szolgáltatás VS VPN

A VPN használata megbízható online biztonsági forrást biztosít, ám ez bizonyos mértékben csökkenti a böngészési sebességet. Másrészt, ha támaszkodunk egy SOCKS5 proxyra, az azt jelenti, hogy böngészési sebessége lényegesen gyorsabb marad, mint ha VPN-t használna. Bár a biztonság nem lenne olyan jó.

Ezek a különbségek azt jelentik, hogy a két alternatíva alkalmas különféle felhasználásokra. A SOCKS5 proxy akkor működik a legjobban, ha fő célja a tartózkodási hely elrejtése vagy a sebesség javítása, amikor torrent. A VPN viszont lehetővé teszi a tűzfalak megkerülését. Ezenkívül érzékenyebb munkát végezhet online vagy torrent felhasználásával, magasabb szintű biztonság mellett.

A legjobb VPN a SOCKS5 proxy szolgáltatással

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem használhatja mindkét szolgáltatást, ha szeretné. Van néhány olyan VPN-szolgáltatás, amelyhez hozzáadott funkcióként tartozik a SOCKS5 proxy. Ez lehetőséget ad választani a futtatni kívánt két szolgáltatás közül. Ha ezt a lehetőséget választja, nézzen meg az alábbi két VPN-en.

1. IPVanish

Az IPVanish elindul a listánk közül, mint azon kevés VPN-szolgáltató, amely mind SOCKS5 proxyt, mind VPN-t kínál. A képes szolgálat székhelye az USA-ban található. IPVanish felhasználóként 10 különféle eszközt csatlakoztathat egyszerre. A szolgáltatás garantálja a biztonságot a 256 bites AES titkosítás révén. Támogatást nyújt a VPN protokollok sokféleségéhez is.

Az IPVanish egy másik alternatívát is kínál, különösen azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják letölteni a VPN-klienst. Elérhetők olyan böngészőbővítmények, amelyek ugyanazt a célt szolgálják, de kisebb méretben, mint a teljes VPN-ügyfél.

Az IPVanish szupergyors sebességeket is kínál, amelyek kiválóak az adatfolyamoktól, valamint korlátlan sávszélességet és korlátlan szerverváltást is kínálnak. A szolgáltatás natív támogatást nyújt azoknak a felhasználóknak is, akik torrent akarnak. Ebben nagy szerepet játszik a SOCKS5 proxy szolgáltatás. A szolgáltatáshoz való kapcsolódáshoz csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik egy adott webcímre, hitelesíti a bejelentkezési azonosítót, és be lesz állítva. Az IPVanish áttekintésünkben részletesebb magyarázatot kaphat arról, hogy mi a szolgáltatás.

2. NordVPN

A NordVPN számtalan beépített funkcióval rendelkezik a kapcsolat biztosításához. A SOCKS5 proxy valószínűleg ezek közé tartozik. A szolgáltatás székhelye Panamában található és mintegy 4200 szerverrel rendelkezik. Egy ilyen nagy kiszolgálóhálózat lehetővé teszi a szolgáltatás számára, hogy a szervereket egyes online funkciókhoz optimalizálja.

Ezért a felhasználók olyan szervereket kereshetnek, amelyek streaminghez, játékhoz, tömeges letöltéshez vagy torrenthez a legjobbak. A szolgáltatás lehetővé teszi akár 6 egyidejű kapcsolódást egy fiók alatt. 

A NordVPN 256 bites AES titkosítást is alkalmaz a felhasználói forgalom biztosítása érdekében, és nagyon jól működik együtt a Tor-val, hogy megkönnyítse a hozzáadott névtelenséget. A regisztráció után a Cybersec szoftvert használhatja a nem kívánt hirdetések és rosszindulatú programok elkerülésére.

A NordVPN egyik legtermékenyebb tulajdonsága a Double VPN titkosítási protokoll. Ez a szolgáltatás megkétszerezi a meglévő biztonsági szintet azáltal, hogy egy forgalom helyett két kiszolgálón keresztül irányítja a forgalmat, és ez még nehezebbé teszi az ön vagy tevékenységének online nyomon követését. Ha többet szeretne tudni erről a lekerekített szolgáltatóról, tekintse meg a tömörebb NordVPN áttekintést.

Következtetés a legjobb VPN-kről az SOCKS5 Proxy szolgáltatás segítségével

Rövid áttekintésünkben éppen áttekintettük a várható előnyöket, ha VPN vagy SOCKS5 proxy szolgáltatást használunk. Áttekintettük néhány olyan legjobb VPN-szolgáltatást, amelyek mindkét alternatívát kínálják. Remélhetőleg ez egy kicsit nehezebbé teszi a döntés megfontolását. Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, amelyet meg szeretne osztani, megteheti őket az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me