A legjobb VPN a Sötét Web és a Darknet számára

A Darknet néven is ismert sötét web az, amire a legtöbb ember egy virtuális fekete piacra gondolhat, ahol olyan illegális vagy tiltott termékeket árusítanak, amelyek általában nem elérhetők a normál interneten keresztül. Ez egy olyan hálózat, amely hasonló a világhálóhoz, de csak abban különbözik, hogy csak anonim hálózatokkal érhető el, mint például a TOR vagy a Project Freenet. Az itt található cuccok közé tartoznak a drogok, illegális szoftverek vagy akár tömegpusztító fegyverek.


A legjobb VPN a Sötét Web és a Darknet számára

A legjobb VPN a Sötét Web és a Darknet számára

A legjobb VPN a Sötét Web és a Darknet számára – Bevezetés

Nagyon nagy fellépés folyik itt, amikor a világ minden tájáról működő kormányzati ügynökségek együttműködnek annak érdekében, hogy azonosítsák a platformon található legtöbb felhasználót, és ezt megteszik azzal, hogy áttörik a hálózati infrastruktúrájukat. Az NSA különös figyelmet fordít azokra, akik „szélsőségesekként” próbálnak hozzáférni a Darknethez, mivel ezek az emberek úgy tűnik, készen állnak az illegális kereskedelem legtöbb formájának folytatására. Egyesített erőfeszítésekkel az egyes államokbeli internetszolgáltatók a világ minden tájáról arra törekednek, hogy megjelöljék a Darknet vagy a Tor felhasználóit, alapos adatcsomag-ellenőrzés elvégzésével. Az olyan országokban, mint például az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok, a meglévő „gag megbízások” arra kényszerítik az internetszolgáltatókat, hogy ellenőrizzék, hogy mire készülnek a felhasználóik, anélkül, hogy bárki másnak tudnák, hogy.

A legjobb módszer annak biztosítására, hogy a cenzúrázott tartalomhoz való hozzáféréskor, vagy akár ellentmondásos információk online közzétételekor ne kapjanak semmiféle jogi hátrányt, egy érvényes VPN-kapcsolat használata. Ez biztosítja, hogy az internetszolgáltató ne tudja megnézni, mit csinál online, és elkerülheti a kormányokkal való bármilyen konfrontációt. Különösen fontos lenne, ha bármilyen nyilvánvaló ok miatt be szeretne jelentkezni a Sötét Webbe. Most, mivel értjük, hogy a teljes védelmet nyújtó VPN-szolgáltatás kiválasztása néha kihívást jelent, ezért sokunk kipróbálásának nehézségein kell átélnünk, és négy olyan problémát állítunk elő, amelyekre érdemes felhívni a figyelmet:

A legjobb 4 VPN a Dark Web és a Darknet számára

ExpressVPN

Mint az egyik legnépszerűbb szolgáltatás odakint, ExpressVPN sokat tesz annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás azt jelenti, hogy teljesen mentesek minden olyan törvénytől, amely arra kényszerítheti őket, hogy megőrizzék felhasználói adataikat. A hatóságok, mint például a DMCA, sem tudják azonosítani a szolgáltatáshoz feliratkozott felhasználókat, így nem tudják nyomon követni, hogy mit néznek online.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az egyik anonim módszer, amellyel fizetni lehet a szolgáltatásért, a Bitcoinson keresztül történik. A legtöbb ember számára ez rendkívül előnyös, de számos más lehetőség is rendelkezésre áll, például közvetlen befizetés vagy készpénzátutalás. A nagy szerverhálózat a világ minden tájáról garantálja Önnek egy olyan szolgáltatást, amely egyszerre megbízható és megéri fizetni.

BulletVPN

A második a listánk BulletVPN, egy másik jól ismert szolgáltató. Ezek a srácok ígérik, hogy megbízható kapcsolata lesz egész idő alatt, és elkerülik a sebesség csökkentését, különösen, ha videókat streamálsz. A felajánlott adatvédelmi szintet 5 biztonsági protokoll támogatja, amelyek OpenVPN, IKEv2, PPTP, IPSec és L2TO / IPSec. Ez az öt együtt működik annak érdekében, hogy a kapcsolat titkosítva maradjon.

Az árképzés szempontjából a BulletVPN 3 rugalmas tervet kínál, amelyek mindegyike azonos előnyökkel jár, azzal a különbséggel, hogy a fizetések milyen gyakran történnek. Választhat a havi opcióról, a 6 hónapos időszakról, vagy akár az éves előfizetésről. Abban az esetben, ha előbb vállalkozást szeretne kipróbálni szolgáltatásaikkal, a 30 napos pénz-visszafizetési garanciának könnyebbé kell tennie. Ez az irányelv lehetővé teszi pénzének visszaigénylését az első 30 napon belül, ha úgy érzi, hogy szolgáltatásaik nem tettek annyira lenyűgözőt. A fizetési módok is változatosak, a legtöbb lehetővé téve, hogy névtelenül teljesítsen kifizetéseket..

Körülbelül 22 ország szervereivel és számolásával a BulletVPN határozottan egy olyan szolgáltató, amelyre megbízható lehet a stabil kapcsolathoz az összes böngészés során..

NordVPN

Ha VPN szolgáltatást keres az adatainak védelme érdekében, akkor nem igazán várja egy olyan társaságot, amely a böngészési előzményeket nyilvántartja. NordVPN teljesíti ezt az elvárást azzal, hogy biztosítja ügyfeleinek, hogy történeteik egyikét sem veszik nyilvántartásba, és ezt megkönnyíti az a tény, hogy Panamában vannak. Az ott hatályos törvények nem annyira szigorúak, mint az Egyesült Államok, tehát nem kötelesek éberségüket tartani arról, hogy az előfizetőik miként férnek hozzá a szerverekhez.

Nagy plusz, amelyet az NordVPN felhasználók élvezhetnek, az OpenVPN 2048 bites SSL titkosítása. Azoknak, akik nem ismerik jól a zsargont, nem kell aggódniuk; ez azt jelenti, hogy a biztosított biztonság magasabb, mint a szokásos. A NordVPN azzal is kiemelkedik, hogy mind a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, mind a 3 napos ingyenes próbaidőszakot nyújtja. Ez egy olyan kombináció, amelyet másutt nehéz megtalálni. Lehetővé teszik akár 6 eszköz számára, hogy egy fiók alatt egyszerre csatlakozzanak VPN-kiszolgálóikhoz. Ez nagyon sokat jelent, ha több eszközt szeretne megvédeni a megfigyeléstől.

IPVanish

Az összes legjobb választásunkból, IPVanish az egyetlen szolgáltatás, amely valójában az Egyesült Államokban található. Ez nem feltétlenül rossz dolog, mivel nem jelenti azt, hogy VPN-szolgáltatásként kevésbé biztonságos. A világ minden tájáról szétszórt 500 szerver könnyedén besorolja őket az öt legnagyobb szolgáltató között, nagy hálózattal, és ez az egyik legnagyobb motiváció ügyfeleik feliratkozásához. Árképzési tervük rugalmas is, olyan csomagokkal, amelyek lehetővé teszik a fizetést minden egy, három és 12 hónapban. A szolgáltatásnak azonban nincs ingyenes próbaidőszak. Ennek helyett 7 napos pénz-visszatérítési garancia áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 7 nap alatt kipróbálják szolgáltatásaikat. Ha nem tetszik, akkor választhatnak visszatérítést, de csak akkor, ha az a 7 napos időszakon belül megtörténik.Legfontosabb VPN a Kodi számára

Az IPVanish arról is ismert, hogy számos játékkal kapcsolatos. A Lag Assassin-nal fennálló partnerségük lehetővé teszi előfizetőik számára, hogy élvezzék az online játék teljes élményét, és ne hagyjanak szabadon semmilyen lemaradást..

A legnépszerűbb Darknet VPN-k – Következtetés

A Dark Web elérése sokkal könnyebbé válik, ha tudja, hogy melyik VPN-szolgáltatásokban kell megbízni. A fent említett négy terméket csapataink tesztelték és jóváhagyták, tehát nem jelenthetnek problémát a regisztráció után. Nyitottak vagyunk bármilyen visszajelzésre, amelyet esetleg kaphat, ha regisztrált; csak hagyja őket lent a megjegyzés szakaszban, és mi biztosan válaszolunk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me